0 μέλη και 23 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συμφωνώ απόλυτα. Εγώ θα ήθελα και μια εκπομπή /ένθετο για τέχνη, πολιτισμό κλπ. Άλλωστε πέρυσι η ΕΡΤ1 για ένα διάστημα είχε ένθετο για τις τέχνες μετά το δελτίο των 18:00.
Η εταιρεία Netscope Solutions αναλαμβάνει να προμηθεύσει την ΕΡΤ με νέους τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς πομπούς, διαφόρων τύπων. Πρόκειται για ένα κομμάτι του συνολικού διαγωνισμού προμήθειας ψηφιακών πομπών και ραδιοφωνικών κεραιών του 2021, με συνολική δαπάνη 8.097.200 ευρώ, πλέον ΦΠΑ.Το πρώτο μέρος της προμήθειας πομπών ανατέθηκε στην εταιρεία Rohde & Schwarz. Το σχέδιο της σύμβασης με τη Netscope Solutions για το δεύτερο μέρος του διαγωνισμού προμήθειας εγκρίθηκε και από το Ελεγκτικό Συνέδριο. Η δαπάνη για την προμήθεια των πομπών από την εταιρεία ανέρχεται σε 1.313.646 ευρώ, πλέον ΦΠΑ. Τέλος, και η εταιρεία Telmaco AE θα προμηθεύσει την ΕΡΤ με εξοπλισμό δορυφορικών λήψεων και η δαπάνη είναι ύψους 10.880 ευρώ, πλέον ΦΠΑ.Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε
Νέα idents από χθες το βράδυ για ΕΡΤ1, ΕΡΤ2 και ERT World. Η ΕΡΤ3 έχει ακόμα τα καλοκαιρινά. Τα bumpers είναι ίδια με τα περσινά.
τα προηγουμενα m3u8 ertflix της ΕΤ1 που εδειχναν τους αγωνες μπασκετ Eθνικης, επαιζαν αψογα, σημερα το αλλαξαν και κολλαγε συνεχεια, δεν ηταν θεμα της γραμμης μου
Στο live streaming, παίζουν με τους streaming providers μου φαίνεται στην ΕΡΤ, την τελευταία βδομάδα έχουν αλλάξει από siliconweb.com αρχικά σε insyscd.net, πίσω σε siliconweb.com και πριν μισή ώρα πήγαν σε msvdn.netEDITmsvdn.net είναι μόνο το ΕΡΤ3 απ' ότι βλέπω, μάλλον λόγω μεγαλύτερης κίνησης λόγω τελικού ΟΣΦΠ-ΠΑΟ στο μπάσκετ
Και στο 2MUX που βγαίνει τώρα το ERT NEWS σε SD θα ξαναβάλουν την DW η κάποιο άλλο προκοπής δορυφορικό πχ CNN
Πάντως πρέπει αύριο να γίνει αναφορά στο δελτίο γιατί δεν γνωρίζουν όλοι ότι θα μετακινηθεί σε άλλη συχνότητα. Ή να βγει ένα δελτίο τύπου...