Ερευνητή, σε ευχαριστώ πολύ για το βιντεάκι που ξέθαψες!
Είναι υποχρέωση όλων μας να μην ξεχνάμε την Ιστορία και αν τυχόν συμβεί να κάτσουμε να την ξαναθυμηθούμε. Ο Σανταγιάνα είχε πει «Λαός που ξεχνάει την Ιστορία του, είναι καταδικασμένος να την ξαναζήσει».
Ερευνητής Αλήθειας ασε το σεντονι της θεωριας για αλλου οχι σε εμένα.
Καταρχην η ολη συζητηση εδω μεσα ειναι να ειχαμε να λέγαμε, κατι επισημο απο την ιδια την ΕΡΤ δεν έχουμε και η ροη προγραμματος στο EPG εχει μεχρι τέλη Δεκεμβριου.Οποτε οτι λεμε ειναι απο ανακοινώσεις κατι εργατοπατέρες της ΕΡΤ για να μην πω κάτι παραπανω και φανει πολιτικό.
Φίλτατε Κόμη, εσύ ο ίδιος είπες «τι φωνάζεις ουτε εσυ βλεπεις ΕΡΤ να ειχαμε να λέγαμε ειμαστε ολοι και εγω μαζί.», φράση που αποτελεί φραγμό στην ανάπτυξη ενός διαλόγου, που διεξάγεται σε δημοκρατικά πλαίσια.
Και σε ρωτώ: Επειδή μπορεί κάποιος να μην παρακολουθεί σημαίνει ότι δεν δικαιούται να έχει άποψη; Είναι σα να μου λες «κατοικώ στην Αθήνα, άρα δεν ενδιαφέρομαι για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Έβρος, η Βόρεια Εύβοια, η Θεσσαλία και πολλές ακόμη περιοχές.». Δεν πάει έτσι, όμως. Είμαστε πολίτες και έχουμε άποψη. Δεν είμαστε ιδιώτες.
Ακόμη και «ανακοινώσεις» από «κάτι εργατοπατέρες» να είναι, δεν παύουν να αποτελούν αντικείμενο διαλόγου.