με 2% και 3% τηλεθέαση λογικό μου ακούγεται. Και στην τελική τι φωνάζεις ουτε εσυ βλεπεις ΕΡΤ να ειχαμε να λέγαμε ειμαστε ολοι και εγω μαζί.
Το 2 και 3 % τηλεθεαση απο μονο του δεν ειναι λογος για να κλεισει ενα καναλι.Αμα ηταν ετσι θα επρεπε να εχουν κλεισει σχεδον ολα τα περιφερειακα και να υπαρχουν το πολυ 5 καναλια.Απο την στιγμη που χρηματοδοτειται απο το κρατος και απο τους πολιτες μεσω του ανταποδοτικου τελους και οχι μεσω διαφημισεων δεν θα επρεπε να τους απασχολει η τηλεθεαση.Αρκετες φορες εχω πετυχει στην ΕΡΤ 2 ενδιαφεροντα ντοκυμαντερ,ταινιες του συγχρονου ελληνικου κινηματογραφου που δεν προβαλλονται ποτε απο τα ιδιωτικα καναλια και σπανιες εκπομπες απο το αρχειο της ΕΡΤ.Ως μερος λοιπον του 2-3% που βλεπει ΕΡΤ 2,απο την στιγμη που πληρωνω ανταποδοτικο τελος οπως ολοι οι πολιτες, απαιτω να μπορω να συνεχιζω βλεπω αυτα τα προγραμματα που αποτελουν αντιβαρο στον βοθρο των ριαλιτυ και λοιπων τηλεσκουπιδιων των ιδιωτικων καναλιων.Εξαλλου και να το κλεισουν δεν ειναι οτι θα εξοικονομησουν τιποτα σπουδαιο,αφου το καναλι λειτουργει με ετοιμο προγραμμα απο το αρχειο και ξενες σειρες και ντοκυμαντερ που εχουν ηδη αγοραστει για το ertflix,αρα το λειτουργικο κοστος του καναλιου ειναι απειροελαχιστο,