Καλημέρα παιδιά,χτες έβαλα με την βοήθεια τεχνικού το δορυφορικό digea που σας έλεγα στο χωριό μου, γυρίσαμε το 80αρι πιάτο που είχα από το δορυφόρο του ΟΤΕ στις 39E,τα DIGEA και τα δύο mux έπιασαν καμπάνα με 90%,η ERT από την άλλη εκείνη είναι που έχει τα σκαμπανεβάσματα το 1mux χτες το μεσημέρι που ρυθμισαμε το πιάτο ήταν γύρω στο 75-78,το 2mux μου έρχονταν όπως και τα Digea με 90%,πιο μετά όμως αργά το απόγευμα το 2mux άρχισε να πέφτει γύρω στο 75-78 το βράδυ έπιανε γύρω στο 83,και ανέβηκε το 1mux.Ετσι λοιπόν αυτό το ανεβοκατέβασμα στο σήμα με την ERT με θορύβησε και έτσι σκέφτομαι να βάλω το 100cm πιάτο της edision να είμαι εξασφαλισμένος σε περίπτωση απλής συννεφιάς η βροχής,δεν μιλάω για δυνατή καταιγίδα
Συγχώνευση: Τετ 21 Ιουν 2023, 10:40
Εγώ για αυτό το λόγο σας έστελνα πριν βάλω το δορυφορικό DIGEA-ERT και ήθελα να σιγουρευτώ γιατί φοβόμουν αυτά τα ανεβοκατέβασματα τα οποία γίνονται στην ERT.
Το 1mux δεν με νοιάζει γιατί το λαμβάνω επίγεια από τον τοπικό αναμεταδότη, αλλά με ενδιαφέρει το 2ο το οποίο έχει μέσα τα ERT2,3HD, άμα βάλω 100cm πιάτο θα είναι καλύτερα τα πράγματα?
Συγχώνευση: Τετ 21 Ιουν 2023, 10:42
Και το ωραίο είναι σαν επίτηδες η συχνότητα που έχει η ERT το δορυφορικό το ERT WORLD είναι καμπάνα σαν την Digea 90% σταθερά,τα ανεβοκατέβασματα στο σήμα τα κάνει στα mux τα επίγεια δηλαδή στις συχνότητες 12224,12241