τελικά υπάρχουν και χειρότερα απ ότι βλέπω, μια κωμόπολη 10χιλ. κατοίκων να μην έχει λήψη όλων των καναλιών της ερτ, αν και το 2000 περίπου που είχα πάει εκεί τα πιανε και τα 3. Στα περιφερειακά βλέπω βελτιώθηκε η κατάσταση, τότε έπιανε μόνο το τοπικό της σητείας. Η περιοχή εκεί πιάνει και τα τούρκικα κρατικά, τα οποία όταν τυχαίνει και διάδοση βγαίνουν καμπάνα μέσα στην πόλη. Προφανώς έτυχες σε μέρα που δεν είχε ιδιαίτερη διάδοση. Γενικά φτωχό το ραδιοτηλεοπτικό τοπίο σε σύγκριση με τους άλλους νομούς της κρήτης, ειδικά στο ραδιόφωνο θυμάμαι τότε ότι το μόνο κρατικό που μπορούσα να πιάσω ήταν ο πομπός της ερα ηρακλείου (!). Πάλευα να πιάσω από κάρπαθο έναν σταθμό που αναμετέδιδε σπορ φμ μπας κι ακούσω κάνα αθλητικό (ιντερνετ τότε γιοκ). Πολλές δορυφορικές κεραίες στις ταράτσες τότε (απόλυτα λογικό), όπως και σ όλες τις απομονωμένες τηλεοπτικά (και όχι μόνο...) περιοχές.......
Από χανιά πάντως θα χεις σίγουρα περισσότερο υλικό. Είναι και ομορφότερος (κατά τη γνώμη μου) νομός, συνδυάζει πράσινο και θάλασσα...
*Α, να μην ξεχάσω, στο δρόμο σητείας-αγ.νικολάου σ ένα σημείο όπου βλέπεις τη θάλασσα απ το Θεό, είχα βγάλει τότε υμηττό με το γουωκμανάκι μου, δεν ξέρω αν ήταν τυχαίο, από διάδοση ή μόνιμο. Μιλάμε όμως για 700-800 μ. απόσταση το πολύ..