... για να πεσει το λεφτο που χρεαζεται για τα gap fillers
Για όλα τα Gap Fillers της χώρας χρειάζονται σκάρτα 10 εκατομμύρια - εκτός αν τα δώσουν στους Γερμανούς με φωτογραφικές διατάξεις και τα πληρώσουμε 50 εκατομμύρια ...
Για να πάρουν τα 381 εκατομμύρια της κινητής, πρέπει πρώτα να πληρώσουν τα 10 για να μπουν τα Gap Fillers και να αδειάσουν όλες τις συχνότητες VHF & UHF από τις αναλογικές εκπομπές. Η κινητή ΔΕΝ πληρώνει αν δεν αδειάσουν οι συχνότητες.
Είναι σαν να νοικιάζω εγώ ένα διαμέρισμα στο Νεκτάριο και να έχουμε συμφωνήσει να μπει μέσα την 1/3/15, έχει δώσει και καπάρο μάλιστα - στο διαμέρισμα όμως μένει ακόμα ο Μάκης, ο οποίος υποτίθεται πως θα αδειάσει το διαμέρισμα στο τέλος του 2014.
Πρόσφατα ο Μάκης μας είπε πως δεν προλαβαίνει να το αδειάσει τώρα, θα το έχει αδειάσει όμως πριν το τέλος του Φλεβάρη και ο Νεκτάριος είπε: ΟΚ, δεν με πειράζει, εγώ από την 1/3/15 χρειάζομαι το διαμέρισμα.
Αν όμως ο Μάκης είναι ακόμα μέσα στο διαμέρισμα στις 15 του Μάρτη, ο Νεκτάριος θα μου πληρώσει το ενοίκιο του Μάρτη ή οχι???
Το παράδειγμα είναι πολύ κοντά σε αυτό που συμβαίνει και αναρωτιέμαι αν υπάρχουν υπουργοί που ακόμα δεν έχουν καταλάβει την πραγματικότητα ...