Μάλλον φίλε μου εσύ μιλάς για την Άνω Δάφνη που έχει την πλαγιά μπροστά γιατί έχω περάσει και έχει μόνο επαφή με Παναχαϊκό και βλέπει όντως όλο το χωριό τον Κορινθιακο,και παλιά σίγουρα θα πιανατε καμπάνα τα 3 κρατικά τότε και τα δύο ιδιωτικά ANT1 MEGA που έπαιζαν από το Παναχαϊκό επί αναλογικής εποχής πάντα
Συγχώνευση: Τρι 6 Σεπ 2022, 18:43
Εδώ όμως στο Ευπαλιο υπάρχει κέντρο εκπομπής όπως παλιά σας έχω αναφέρει που έβγαιναν αναλογικά που είχε παλιά ο δήμος,αλλά τον τελευταίο καιρό εννοείται τα έχουν κλείσει και παίζει μόνο η ERT από το ομώνυμο κέντρο,οι υπόλοιποι κάτοικοι του χωριού το οποίο είναι το μεγαλύτερο του νομού και έχει κίνηση η θα βλέπουμε να πληρώνουμε COSMOTE η κάποιοι άλλοι να έχουν το δορυφορικό DIGEA με τα μπισκότα,και άλλοι ηλικιωμένοι κυρίως αλλά και εμείς να προσπαθούμε στην δυτική πλευρά του χωριού να πιάσουμε με πανάκριβες κεραίες και ενισχυτές Αροη και στην Ανατολική Ξυλόκαστρο με ασθενές σήμα και τα δύο
Συγχώνευση: Τρι 6 Σεπ 2022, 18:45
Βλέπω σε άλλα χωριά που βάζει αναμεταδότες η DIGEA η οι δήμοι και εδώ σε μας το Ευπαλιο το οποίο είναι το κεφαλοχώρι του νομού και έχει αγορά έχει κίνηση έχει δομές για να μπούνε αναμεταδότες δεν αξιοποιούν τίποτα