Λοιπόν παιδιά εγώ επειδή έψαξα βρήκαμε μηχάνημα γύρω στα 3.400 με το ΦΠΑ που να παίρνει το σήμα από την επίγεια τροφοδοσία που έχει το κέντρο και να το αναμεταδίδει, κατά πάσα πιθανότητα θα προχωρήσει η αγορά γιατί το κόστος είναι χαμηλό και μου φάνηκε ανοιχτός ο αρμόδιος ότι εφόσον όντως θα καλυφθεί το χωριό και θα παίζουν κανονικά όλα τα κανάλια ότι θα προχωρήσει,το μηχάνημα αυτό μπορεί να παίξει 4mux, οπότε στα πρώτα δύο mux τους έχω προτείνει να βάλουν τα HD της Digea,και στα άλλα δύο, σίγουρα στο ένα θα βάλουμε περιφερειακά, αλλά στο άλλο σκέφτομαι αν γίνεται να μπει και να παίζει το 2mux της ΕΡΤ, αυτό δεν ξέρω αν όντως γίνεται, αλλιώς θα βάλουμε να παίζουν και τα δύο mux με τα περιφερειακά
Η DIGEA το μόνο που θέλει είναι ένα έγγραφο που μου έχει στείλει και στο δικό μου το mail αλλά και στο mail του αρμόδιου, θέλει κάτι απλά τυπικά,τις συντεταγμένες του κέντρου εκπομπής, ύψος, μήκος, πλάτος,το τι έπαιζε παλιά εκεί,ένα μικρό ιστορικό,τι εκπέμπει τώρα,αν έχει ρεύμα,σε ποιον ανήκει κλπ, δηλαδή δεν ζητάει κάτι άλλο, ένα χαρτί απλό μου το έχουν στείλει σε word,και όταν προχωρήσουμε στην αγορά μηχανημάτων θα βοηθήσω τους αρμόδιους επειδή έχω μια ιδέα τεχνικά με το κέντρο πάνω να το συμπληρώσουμε να το στείλουμε στην Digea,αν και αυτό μου είπαν είναι προαιρετικό,ο δήμος δηλαδή για την κοινότητα του Ευπαλίου μπορεί να προχωρήσει κανονικά στην εγκατάσταση των gap fillers, τώρα αναμένω, έχω δώσει στον αρμόδιο το τηλέφωνο από τον προμηθευτή με τους πομπούς,και το τηλέφωνο ένα συγκεκριμένο της Digea,και αναμένουμε να δούμε εξελίξεις, θέλω να πιστεύω να προχωρήσουν γρήγορα οι διαδικασίες