Λευκές περιοχές χωρίς ψηφιακό σήμα
  • Κυρ 10 Νοε 2024, 05:09
Like us on our Facebook page "https://www.facebook.com/Satleo"
Email επικοινωνίας του Satleo Forum: "forum@satleo.gr"

Αποστολέας Θέμα: Λευκές περιοχές χωρίς ψηφιακό σήμα  (Αναγνώστηκε 49099 φορές)

0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος arva

• Γενικός συντονιστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2005
  • Τόπος: Πεύκη, Αττική
Σύμφωνα με το νόμο αυτό προβλέπεται ναι. Απαιτείται να γίνει σε συνεννόηση με τη Digea γιατί υπάρχουν συγκεκριμένες ελάχιστες προδιαγραφές τοποθέτησης Gap filler.

Εδώ η διαδικασία:
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Συνδεδεμένος giannis 6

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2016
  • Τόπος: Πάτρα
Εγώ με την Ikusi που μίλησα τους είπα περίπου τι ακριβώς χρειαζόμαστε,μου είπαν και πιστεύω και εγώ το ίδιο πως δεν υπάρχει κάποιο θέμα,μιας και το χωριό ανήκει σε λευκή περιοχή,και αν πάρουμε τα μηχανήματα δεν πρόκειται να συντονιστούνε πάνω σε επίσημες συχνότητες, ούτε πρόκειται να παίξουν σε φάσμα κινητής τηλεφωνίας, ούτως η άλλως το κέντρο του χωριού το σήμα του φτάνει αποκλειστικά και μόνο για το χωριό δεν πάει πουθενά αλλού

Συγχώνευση: Δευ  2 Σεπ 2024, 10:57
Εγώ πάντως πήρα και την Digea και θα δούμε

Συγχώνευση: Δευ  2 Σεπ 2024, 11:16
Μίλησα με την Digea θέλουν απλώς συντεταγμένες του κέντρου ένα μικρό ιστορικό κλπ μια μελέτη δηλαδή για να δηλωθεί
Τώρα θα δούμε αν ο δήμος προχωρήσει στην αγορά των μηχανημάτων θα προχωρήσουμε και στο επόμενο βήμα

Αποσυνδεδεμένος nogyo.exe

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2023
  • Τόπος: Αττική
Αν δεν κάνω λάθος, ένας πομπός (έστω αναλογικός κι αναλόγως την εμβέλεια) δεν είναι κάπου στα 15Κ-20Κ ευρώ περίπου ή πιο παραπάνω;
👩 she/her
📸 @nogyo.exe
▶️ @nogyo, αρχείο ελληνική τηλεόρασης (inactive)
discord @nogyo_
twitter: @nogyotweets

Συνδεδεμένος giannis 6

• SatLeo Legend
Λοιπόν παιδιά εγώ επειδή έψαξα βρήκαμε μηχάνημα γύρω στα 3.400 με το ΦΠΑ που να παίρνει το σήμα από την επίγεια τροφοδοσία που έχει το κέντρο και να το αναμεταδίδει, κατά πάσα πιθανότητα θα προχωρήσει η αγορά γιατί το κόστος είναι χαμηλό και μου φάνηκε ανοιχτός ο αρμόδιος ότι εφόσον όντως θα καλυφθεί το χωριό και θα παίζουν κανονικά όλα τα κανάλια ότι θα προχωρήσει,το μηχάνημα αυτό μπορεί να παίξει 4mux, οπότε στα πρώτα δύο mux τους έχω προτείνει να βάλουν τα HD της Digea,και στα άλλα δύο, σίγουρα στο ένα θα βάλουμε περιφερειακά, αλλά στο άλλο σκέφτομαι αν γίνεται να μπει και να παίζει το 2mux της ΕΡΤ, αυτό δεν ξέρω αν όντως γίνεται, αλλιώς θα βάλουμε να παίζουν και τα δύο mux με τα περιφερειακά
Η DIGEA το μόνο που θέλει είναι ένα έγγραφο που μου έχει στείλει και στο δικό μου το mail αλλά και στο mail του αρμόδιου, θέλει κάτι απλά τυπικά,τις συντεταγμένες του κέντρου εκπομπής, ύψος, μήκος, πλάτος,το τι έπαιζε παλιά εκεί,ένα μικρό ιστορικό,τι εκπέμπει τώρα,αν έχει ρεύμα,σε ποιον ανήκει κλπ, δηλαδή δεν ζητάει κάτι άλλο, ένα χαρτί απλό μου το έχουν στείλει σε word,και όταν προχωρήσουμε στην αγορά μηχανημάτων θα βοηθήσω τους αρμόδιους επειδή έχω μια ιδέα τεχνικά με το κέντρο πάνω να το συμπληρώσουμε να το στείλουμε στην Digea,αν και αυτό μου είπαν είναι προαιρετικό,ο δήμος δηλαδή για την κοινότητα του Ευπαλίου μπορεί να προχωρήσει κανονικά στην εγκατάσταση των gap fillers, τώρα αναμένω, έχω δώσει στον αρμόδιο το τηλέφωνο από τον προμηθευτή με τους πομπούς,και το τηλέφωνο ένα συγκεκριμένο της Digea,και αναμένουμε να δούμε εξελίξεις, θέλω να πιστεύω να προχωρήσουν γρήγορα οι διαδικασίες

Αποσυνδεδεμένος nektarios 1451

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2007
  • Τόπος: Αρτα
μπραβο ρε φιλε μπα ςκαι δειτε τηλεοραση εκει που στε
GATE 7
Rock Tuesdays στον Αμβρακια fm στις 21:00 Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Δεκτης Octagon SF8008
Clarke Tech 4100HD Plus αραχτος
LNB Mti λευκό
Hirschmann αλουμινιου 85Χ90
μοτερ SG 2100A 76.5E - 5E
Ραδιοφωνικοι δέκτες: Sencor SRD 6600, Fujitsu

Αποσυνδεδεμένος nogyo.exe

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2023
  • Τόπος: Αττική
καλή επιτυχία!!!
👩 she/her
📸 @nogyo.exe
▶️ @nogyo, αρχείο ελληνική τηλεόρασης (inactive)
discord @nogyo_
twitter: @nogyotweets

Αποσυνδεδεμένος palis

• Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2023
  • Τόπος: Βάρκιζα
Κι από ´μένα

Συνδεδεμένος giannis 6

• SatLeo Legend
Μακάρι παιδιά,το θέμα είναι ο δήμαρχος να προχωρήσει άμεσα την διαδικασία, εμένα από την εταιρεία μου είπαν έχουν ζήτηση πολλοί δήμοι αυτήν την περίοδο για GAP FILLERS, έχουν έτοιμοπαραδοτα, αλλά και άμα δεν έχουν φέρνουν από εξωτερικό και σε 3 βδομάδες τα παραδίδουν, τώρα το θέμα είναι να γίνει άμεσα η διαδικασία
Ας ελπίσουμε να μην καθυστερήσει

Αποσυνδεδεμένος johnpapad24

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2020
Μακαρι να προχωρησει...
130x100cm σιδερενιο no name αργολιδα...

Συνδεδεμένος giannis 6

• SatLeo Legend
Καλημέρα παιδιά, λοιπόν εδώ στο Ευπάλιο από ότι φαίνεται θα προχωρήσουμε κανονικά με τους αναμεταδότες GAP FILLERS, αύριο η μέσα στην εβδομάδα θα συμπληρώσω με τους αρμόδιους το χαρτί που μας έχει στείλει η Digea,την φόρμα αυτή,που θέλει τις συντεταγμένες του κέντρου, ποιες υφιστάμενες υποδομές έχει,τι ρεύμα πάει,σε ποιόν ανήκει κλπ,θα τα συμπληρώσουμε εμείς κανονικά αυτά με τους αρμόδιους,και αμέσως λογικά θα παραγγείλουμε τα μηχανήματα,η Digea λέει μόλις στείλουμε αυτά τα χαρτιά συμπληρωμένα στέλνει από τους τεχνικούς της μια τυπική τεχνική μελέτη,με το διάγραμμα κάλυψης του κέντρου από ότι μου είπαν κλπ, πιστεύω ότι δεν θα αργήσει αυτή η μελέτη, αλλά εμείς να δούμε και το οικονομικό θα παραγγείλουμε τα μηχανήματα και θα πάει τεχνικός να τα βάλει,και θα πάω και εγώ εννοείται και θα τους πω να βάλουν εννοείται τα δύο MUX HD,και ύστερα οι δύο πολυπλεκτες που θα μένουν θα προτείνω στον ένα να βάλουμε το 2MUX της ΕΡΤ να παίζει που έχει τα ERT 2,3HD,και στον άλλον πολυπλεκτη θα προτείνω να βάλουν το 2mux με τα περιφερειακά,που είναι και το πιο ενδιαφέρον με το LEPANTO εδώ για την περιοχή και όλα τα υπόλοιπα που παίζουν Ionian κλπ
Θέλω να πιστεύω πως θα γίνουν σύντομα όλες οι διαδικασίες και θα σας έχω νεότερα

Συγχώνευση: Κυρ  8 Σεπ 2024, 10:04
Εσείς παιδιά στο forum ξέρετε κάποια περιοχή λευκή δικιά σας που να μπήκε Gap filler,να μου πείτε λίγο από μεριά σας την διαδικασία, στείλατε και εσείς χαρτιά στην Digea, έφτιαξε μελέτη τεχνική κλπ?
Επίσης να ρωτήσω και κάτι άλλο το κέντρο εκπομπής του χωριού παίρνει σήμα επίγεια από το Ξυλόκαστρο, οπότε ότι βάλουμε εμείς από αναμεταδότες θα το βάλουμε να παίζουν σε sfn με το Ξυλόκαστρο?η θα βάλουμε τους πομπούς να παίζουν σε άλλες συχνότητες

Αποσυνδεδεμένος bill82

• Ερευνητές Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2007
  • Τόπος: Αθήνα -> Κατερίνη
Μη μπερδεύεις μήλα με πορτοκάλια . Η digea θα μεριμνήσει να σας βάλει σταθμούς που μεταφέρει . Δηλαδή πανελλαδικά καναλια και τα τοπικά . Για το δεύτερο mux της ερτ θα μεριμνήσει η ίδια .
Το ευπαλιο βλέπω πως βρίσκεται στο allotment 16 δλδ σε αυτο της Πάτρας . Άρα στις συχνότητες της αροης θα συντονιστούν οι πομποί . Η τροφοδοσία τους δε ξέρω με ποιο τρόπο θα γίνει.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Συνδεδεμένος giannis 6

• SatLeo Legend
Η Digea δεν θα βάλει τίποτα,εμείς βάζουμε τους αναμεταδότες, απλώς επειδή θα εκπέμψουμε και προγράμματα της Digea θέλει να έχει μια ενημέρωση,οσο για το πιο alloment βρισκόμαστε,το κέντρο εκπομπής πάνω παίρνει σήμα από το κέντρο εκπομπής του Ξυλοκάστρου,η ΕΡΤ που ήδη παίζει πάνω το 1Mux με τον mfn πομπό κάνει λήψη από το κέντρο εκπομπής στο Ξυλόκαστρο, είναι κεραία έξω που κάνει λήψη από το Ξυλόκαστρο το σήμα και το φέρνει μέσα στον οικισμό και τροφοδοτεί με σήμα τον αναμεταδότη της ΕΡΤ, όπως γίνονταν και παλιά με τα αναλογικά

Συγχώνευση: Κυρ  8 Σεπ 2024, 11:43
Οι αναμεταδότες τα GAP FILLERS λένε ότι μπορούν να τα βάλουν οι δήμοι και να παίζουν και Digea και ΕΡΤ, η ΕΡΤ έχει πάνω δηλωμένο τον αναμεταδότη,δεν πιστεύω να υπάρχει θέμα να βάλουμε από τα GAP FILLERS που θα πάρουμε με τα 4mux το ένα αντί για περιφερειακά να παίζει το 2MUX της ΕΡΤ, εφόσον παίζει ήδη το 1ο

Αποσυνδεδεμένος bill82

• SatLeo Legend
Σε ποια συχνότητα γίνεται τώρα η εκπομπή της ερτ; Το χωριό σου είπαμε ανοίκει στο allotment 16 και θα πρέπει να εκπέμπει στην 24
 Για το δεύτερο mux της ερτ καλύτερα να μιλήσετε και με την ερτ . Σε ποιον ιστό θα μπει; Ποιος θα πληρώνει το ρεύμα ; 

Συνδεδεμένος giannis 6

• SatLeo Legend
Το Ευπάλιο πως το καταλάβατε ότι βρίσκεται στο alloment της Πάτρας? αφού δεν έχει επίσημο κέντρο εκπομπής
Το Ευπάλιο ανήκει στην Φωκίδα και η Φωκίδα τα κέντρα εκπομπής που έχει (Κατσικάς, Λιδωρίκι) είναι στο alloment με το Ξυλόκαστρο,και το Ευπάλιο Φωκίδα είναι, άλλο που είναι στο ενδιάμεσο και κάνει λήψη οριακά από την Αρόη μέσα από το χωριό και οριακά και πάλι από το Ξυλόκαστρο,το Μοναστηράκι Φωκίδας που είναι παραλιακό χωριό λίγο πιο ανατολικά από το Ευπάλιο 3χλμ κάνουν λήψη από το Ξυλόκαστρο δεν φτάνει η Αρόη

Συγχώνευση: Κυρ  8 Σεπ 2024, 11:52
Σε ποια συχνότητα γίνεται τώρα η εκπομπή της ερτ; Το χωριό σου είπαμε ανοίκει στο allotment 16 και θα πρέπει να εκπέμπει στην 24
 Για το δεύτερο mux της ερτ καλύτερα να μιλήσετε και με την ερτ . Σε ποιον ιστό θα μπει; Ποιος θα πληρώνει το ρεύμα ; 

Η ΕΡΤ επαναλαμβάνω παίρνει σήμα ο αναμεταδότης από το Ξυλόκαστρο,και παίζει στο κανάλι 34 ο πομπός,και αυτό θα συμπληρώσουμε και εμείς στα χαρτιά,που έχει μια στήλη που λέει αν κάνει λήψη το κέντρο εκπομπής επίγεια η δορυφορικά η παίρνει σήμα από κέντρο επίγειας λήψης, εμείς θα βάλουμε αυτό ότι κάνει λήψη από το κέντρο εκπομπής του Ξυλοκάστρου

Συγχώνευση: Κυρ  8 Σεπ 2024, 11:53
Εσύ που το είδες σε ποίο alloment ανήκουμε

Συγχώνευση: Κυρ  8 Σεπ 2024, 11:56
Και η ΕΡΤ πάνω που παίζει εδώ και χρόνια με το 1Mux παίρνει το σήμα από το Ξυλόκαστρο, απλώς παίζει σε δικιά του συχνότητα ο πομπός για το χωριό στο 34

Συγχώνευση: Κυρ  8 Σεπ 2024, 12:00

Ο δήμος πληρώνει το ρεύμα διότι ακριβώς στο ίδιο σημείο είναι και η δεξαμενή του χωριού,όσο σε πιο ιστό θα μπει είναι δύο ιστοί 5 μέτρα με 4 λοβους ο καθένας, έναν από αυτούς χρησιμοποιεί η ΕΡΤ για την ώρα,οι υπόλοιποι ήταν για τα αναλογικά, δηλαδή μέσα στο κέντρο πάνε τόσες αναμονες από τους λοβους πάνω που έβγαιναν τα αναλογικά,με αυτές τις ανάμονες που είναι κάτω θα κουμπωσουμε τα Gap fillers πιστεύω

Συγχώνευση: Κυρ  8 Σεπ 2024, 12:05
Εδώ στο Ευπάλιο επειδή είχα μιλήσει παλιά και με τεχνικό,τους είχα κάνει παρατήρηση για την ΕΡΤ γιατί ο πομπός να μην παίρνει σήμα από την Αρόη? αλλά και ο τεχνικός της ΕΡΤ και με την παλιά μετάβαση αλλά και με την καινούργια ο πομπός της ΕΡΤ έπαιρνε και παίρνει σήμα από το Ξυλόκαστρο, έχουν κρίνει πάνω ότι το κέντρο εκπομπής λαμβάνει καλύτερα το σήμα φαίνεται από το Ξυλόκαστρο

Συγχώνευση: Κυρ  8 Σεπ 2024, 12:18
Το Ευπάλιο δεν είναι επίσημο κέντρο εκπομπής που ανήκει σε κάποιο alloment,τα Gap fillers από όπου παίρνουν το σήμα πιστεύω στην ίδια συχνότητα μπορούμε να το αναμεταδωσουμε αλλιώς θα δούμε μην βάλουμε άλλες συχνότητες όπως έχει κάνει η ΕΡΤ που παίζει σε δικιά της συχνότητα το 1MUX με τον MFN αναμεταδότη,δεν βγαίνει σε sfn δίκτυο στο 39 από όπου παίρνει το σήμα από το Ξυλόκαστρο

Αποσυνδεδεμένος bill82

• SatLeo Legend
Άλλο θα πει τηλεοπτικό allotment άλλο γεωγραφική διαμέρισμα . Και η Ναυπακτος ανοίκει στην Αιτωλοακαρνανία και βρίσκεται στο allotment 16 . Όσοι πομποί σε sfn βρίσκονται σε αυτο το allotment θα πρέπει να συντονιστούν στις ιδιες συχνότητες .
Σε έγγραφο που έστειλε η ερτ στην εεττ δηλώνει τις κεραιες της μαζί και την κεραια της στο ευπαλιο με όλα τα στοιχεία της . Ψάξε βρες το στο site keraies.eett.gr

Συνδεδεμένος giannis 6

• SatLeo Legend
Το σίγουρο είναι ότι ανήκουμε στην περιφερειακή ζώνη 6 με τα περιφερειακά της Πελοποννήσου, οπότε αυτά θα βάλουμε να παίζουν,και αυτά μπορούμε να κάνουμε λήψη στο κέντρο ούτως ή άλλως,δεν καθορίζει τα ανεπίσημα κέντρα κάποιο alloment

Συγχώνευση: Κυρ  8 Σεπ 2024, 12:22
Άλλο θα πει τηλεοπτικό allotment άλλο γεωγραφική διαμέρισμα . Και η Ναυπακτος ανοίκει στην Αιτωλοακαρνανία και βρίσκεται στο allotment 16 . Όσοι πομποί σε sfn βρίσκονται σε αυτο το allotment θα πρέπει να συντονιστούν στις ιδιες συχνότητες .
Σε έγγραφο που έστειλε η ερτ στην εεττ δηλώνει τις κεραιες της μαζί και την κεραια της στο ευπαλιο με όλα τα στοιχεία της . Ψάξε βρες το στο site keraies.eett.gr

Ναι και εγώ επαναλαμβάνω επειδή έχω δει την δήλωση του πομπού της ΕΡΤ στην ΕΕΤΤ για το Ευπάλιο,ο πομπός κάνει λήψη από το κέντρο εκπομπής του Ξυλοκάστρου λαμβάνει το σήμα και το αναμεταδίδει στο κανάλι 34,δεν βγαίνει σε κάποιο sfn δίκτυο

Συγχώνευση: Κυρ  8 Σεπ 2024, 12:24

Στείλε μου ακριβώς το link γιατί δεν το βρίσκω το συγκεκριμένο στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΤ

Συγχώνευση: Κυρ  8 Σεπ 2024, 12:33
Η Digea στην φόρμα, λέει στις υφιστάμενες υποδομές από που γίνεται η τροφοδοσία σήματος του οικισμού,εμείς θα συμπληρώσουμε ότι όντως γίνεται από το Ξυλόκαστρο, άρα δεν νομίζω η Digea να έχει πρόβλημα,η να μας πει γυρίστε τα να παίρνουν από Αρόη, διότι θα υπάρχει μετά θέμα με τον αναμεταδότη της ΕΡΤ ο οποίος είναι συντονισμένος να παίζει από το Ξυλόκαστρο,και ύστερα εδώ το κέντρο έχουν κρίνει τεχνικοί ότι όντως παίρνει καλύτερο σήμα από το Ξυλόκαστρο

Συγχώνευση: Κυρ  8 Σεπ 2024, 12:34
Απλώς το πολύ πολύ να θέλει sfn δίκτυο με το Ξυλόκαστρο, αλλιώς μπορούμε να τα βάλουμε σε άλλες ελεύθερες συχνότητες να βγαίνουν τα κανάλια,όπως ακριβώς έχει κάνει και η ΕΡΤ που παίζει

Αποσυνδεδεμένος bill82

• SatLeo Legend
Θα μπεις στη σελίδα που έγραψα παραπάνω , θα βρεις κάποια δήλωση της ερτ που να περιέχει αίτηση ΥΠΑ και θα το ανοιξεις . Δεν είναι δυνατή η αντιγραφή επικόλληση στο site γιατί θα σου εμφανιστεί σφάλμα . Αλλά γιατί μπερδεύεις παλι μέσα την ερτ ; Η digea μπορεί να θέλει να είναι νόμιμη και να θέλει να είναι σε sfn. Γιατί να κάνει μετάδοση σε συχνότητες αλλου allotment?

Συνδεδεμένος giannis 6

• SatLeo Legend
Το Ευπάλιο είναι ανεπίσημο κέντρο,δεν είναι επίσημο όπως έγινε πχ η Ανάληψη στην Αιτωλοακαρνανία που μπήκε όντως στο alloment με Αρόη και Καλάβρυτα,το Ευπάλιο είναι ένα χωριό το οποίο έχει ένα ομώνυμο κέντρο εκπομπής,δεν είναι να γίνει επίσημο κέντρο ώστε να μπει σε κάποιο alloment, απλώς ο δήμος θα βάλει αναμεταδοτες για την κάλυψη του χωριού,απλώς αυτό που θα χρειάζεται είναι από το κέντρο εκπομπής που τροφοδοτείται ο οικισμός στην περίπτωση μας το Ξυλόκαστρο, λογικά οι πομποί να συντονιστούν στις ίδιες συχνότητες, ούτως ή άλλως η ακτίνα που θα έχουν η εμβέλεια θα είναι ίσα ίσα για το Ευπάλιο,δεν φτάνει πουθενά αλλού,τα Gap fillers η εμβέλεια τους είναι 4-5 Χλμ

Συγχώνευση: Κυρ  8 Σεπ 2024, 12:45
Θα μπεις στη σελίδα που έγραψα παραπάνω , θα βρεις κάποια δήλωση της ερτ που να περιέχει αίτηση ΥΠΑ και θα το ανοιξεις . Δεν είναι δυνατή η αντιγραφή επικόλληση στο site γιατί θα σου εμφανιστεί σφάλμα . Αλλά γιατί μπερδεύεις παλι μέσα την ερτ ; Η digea μπορεί να θέλει να είναι νόμιμη και να θέλει να είναι σε sfn. Γιατί να κάνει μετάδοση σε συχνότητες αλλου allotment?

Ναι αλλά μετά αν το κάνουμε αυτό θα έχουμε θέμα με την ΕΡΤ με τον mfn πομπό της ο οποίος παίρνει σήμα από το Ξυλόκαστρο,αν εμείς η Digea θέλει πχ να συντονιστούμε με το alloment της Αρόης, πρέπει να  γυρίσουμε την κεραία έξω από το κέντρο που βλέπει ξυλοκαστρο να την γυρίσουμε Αρόη,και αν πιάσει καλά, μετά ο πομπός της ΕΡΤ δεν θα έχει τροφοδοσία οπότε θα πρέπει να φωνάξουμε μετά την ΕΡΤ για να τον συντονίσει και αυτόν στην συχνότητα της Αρόης

Συγχώνευση: Κυρ  8 Σεπ 2024, 12:46
Αλλά το κέντρο εκπομπής του χωριού λαμβάνει καλύτερα σήμα από το Ξυλόκαστρο δεν είναι τυχαίο που το επέλεξαν εδώ οι τεχνικοί που ξέρουν την περιοχή και πάνω το κέντρο

Αποσυνδεδεμένος nektarios 1451

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2007
  • Τόπος: Αρτα
Γιατί δεν κάνετε όπως σε κάτι αλλά χωριά που βάλανε αυτοσχέδια μηχανήματα των 5βατ παίρνουν σήμα από τις συχνότητες της digea και τα εκπέμπουν σε άλλες και να τελειώνετε
GATE 7
Rock Tuesdays στον Αμβρακια fm στις 21:00 Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Δεκτης Octagon SF8008
Clarke Tech 4100HD Plus αραχτος
LNB Mti λευκό
Hirschmann αλουμινιου 85Χ90
μοτερ SG 2100A 76.5E - 5E
Ραδιοφωνικοι δέκτες: Sencor SRD 6600, Fujitsu

Συνδεδεμένος giannis 6

• SatLeo Legend
Δεν τα ξέρω αυτά Νεκτάριε, εμένα η Digea μου είπε όλα αυτά τυπικά είναι που χρειάζεται, μπορούμε και μόνοι μας και τώρα να βάλουμε τους αναμεταδοτες πολλοί δήμοι οι ίδιοι μου το είπαν από την Digea έχουν βάλει αναμεταδοτες χωρίς να στείλουν κάποιο χαρτί κλπ, αλλά εμείς επιλέγουμε την νόμιμη οδό να είμαστε κατοχυρωμένοι,και μετά με δικά μας μηχανήματα που θα πάρουμε θα εκπέμψουμε τα mux που θέλουμε

Συγχώνευση: Κυρ  8 Σεπ 2024, 13:21
Η Digea απλώς ένα φακελωμα του κέντρου θέλει,το τι θα κάνουμε εμείς είναι δικιά μας υπόθεση ποια mux θα βάλουμε στα GAP FILLERS κλπ

Αποσυνδεδεμένος maarinos

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2010
  • Τόπος: Κεφαλονιά
ERT Αίτηση ΥΠΑ Ευπάλιο
Κώδικας: Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε
https://silia.eett.gr/silia/download/a8fb5991-2f11-43a5-bc14-9ab57c20d318

Συνδεδεμένος giannis 6

• SatLeo Legend
Ωραία το είδα αυτό, αλλά μου κάνει εντύπωση ο πομπός πάνω ποτέ δεν έπαιζε στο 24, έπαιρνε και παίρνει σήμα από το 39 στο Ξυλόκαστρο και αναμεταδίδει στο κανάλι 34, ακόμη και παλιά πρίν την μετάβαση στο 30 έπαιζε και έπαιρνε το σήμα τότε από το 26 που έπαιζε το 1Mux στο Ξυλόκαστρο

Συγχώνευση: Κυρ  8 Σεπ 2024, 13:53
Όλα αυτά είναι μούφα που γράφονται εκεί μέσα πιστεύω
Η ΕΡΤ σε όλα τα κέντρα με τους mfn πομπούς που έχει σε χωριά κλπ παίζει σε δικές της συχνότητες που έχει επιλέξει για την περιοχή,όχι σε συχνότητες του alloment που ανήκει,και στο Τρίκορφο Φωκίδος ένα χωριό ψηλά έχει βάλει αναμεταδότη και παίζει στο κανάλι 29,ενώ παλιά από εκεί έβγαινε στο 38,δεν ισχύει για τις συχνότητες τίποτα από εκεί μέσα

Αποσυνδεδεμένος MCelliotG

• Αναλυτής Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2005
  • Τόπος: ΒΔ Θεσσαλονίκη
Σύμφωνα με τις προδιαγραφές της Digea, οι συχνότητες με τα πανελλαδικά τροφοδοτούνται αποκλειστικά από το δορυφόρο και μόνο οι συχνότητες με τα περιφερειακά από αέρος. Επίσης θα εκπέμπουν στις προκαθορισμένες από το νόμο συχνότητες ή σε συγχρονισμένο SFN ή αν δεν ενοχλούν με παρεμβολές με echo cancelling χωρίς συγχρονισμό.
Δέκτες:Mut@nt HD51, Edision OSmio 4K, TBS5925
LNB:Inverto Black Ultra Twin
Κάτοπτρο:MABO 130X144/Dragonsat DS-3000 motor
Τόξο:45W - 95E

Συνδεδεμένος giannis 6

• SatLeo Legend
Το κέντρο του Ευπαλίου δεν μπορεί να προκαλέσει κάπου παρεμβολές, εκεί που βρίσκεται η κάλυψη του είναι μόνο για το Ευπάλιο,δεν μπορεί να προκαλέσει πρόβλημα με παρεμβολές σε άλλες περιοχές κλπ

Αποσυνδεδεμένος anfoukas

• Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Αυγ 2014
      Γιάννη πρέπει να ξεκαθαρίσεις κάποια πράγματα.

Το να συντονιστούν οι πομποί από την digea στο allotment της Αρόης ή του Ξυλοκάστρου δεν έχει καμία σχέση με τον τρόπο που θα λαμβάνουν το σήμα.

Μπορεί η λήψη να είναι δορυφορικά (όπως κάνει η digea με το mux των Πανελλαδικών καναλιών), μπορεί να είναι από Ξυλόκαστρο, μπορεί από Αρόη. Δεν έχει καμία σχέση με τις συχνότητες που θα εκπέμπουν οι πομποί.

Προφανώς αφού υπάρχει ήδη εγκατάσταση για λήψη από την Ε.Ρ.Τ. (αν δεν χρησιμοποιήσουν δορυφορική λήψη) θα χρησιμοποιήσουν την ίδια για λήψη από Ξυλόκαστρο (εκτός φυσικά αν υπάρχει πρόβλημα στη λήψη για τα mux της digea).

Η digea βάζει αναμεταδότες για τα κανάλια που η ίδια εκπέμπει όχι για να εκπέμπει τα mux της Ε.Ρ.Τ. . Άρα για το 2ο mux της Ε.Ρ.Τ. θα απευθυνθείτε στην Ε.Ρ.Τ. .

Οι συχνότητες είτε το θέλεις είτε όχι είναι του allotment της Αρόης.

Και μη ξεχνάς ότι χάρη στο "Όλα αυτά που γράφονται εκεί μέσα είναι μούφα" βλέπεται τόσα χρόνια την Ε.Ρ.Τ. στο χωριό σου.

Συνδεδεμένος giannis 6

• SatLeo Legend
Η Digea δεν πρόκειται να βάλει τους αναμεταδοτες στο Ευπάλιο,ο δήμος τους βάζει τους αναμεταδοτες τα Gap fillers,δεν είναι της Digea, απλώς εμείς σαν δήμος με αυτούς τους αναμεταδοτες που θα πάρουμε θέλουμε να εκπέμψουμε τα κανάλια της Digea,δεν είναι ιδιοκτησία της Digea οι αναμεταδοτες που θα πάρουμε,απλώς επειδή θα εκπέμψουμε τα προγράμματα της θέλει να τις στείλουμε συμπληρωμένη μια φόρμα με τις πληροφορίες για το κέντρο, οπότε μετά εμείς εφόσον του δήμου είναι οι αναμεταδοτες μπορούμε να βάλουμε αν θέλουμε αντί πχ στο 3mux να βάλουμε ένα από τα δύο μπουκέτα περιφερειακά,να βάλουμε το 2οmux της ΕΡΤ μιας αφού υπάρχει ήδη το 1ο

Συγχώνευση: Κυρ  8 Σεπ 2024, 18:57
      Γιάννη πρέπει να ξεκαθαρίσεις κάποια πράγματα.

Το να συντονιστούν οι πομποί από την digea στο allotment της Αρόης ή του Ξυλοκάστρου δεν έχει καμία σχέση με τον τρόπο που θα λαμβάνουν το σήμα.

Μπορεί η λήψη να είναι δορυφορικά (όπως κάνει η digea με το mux των Πανελλαδικών καναλιών), μπορεί να είναι από Ξυλόκαστρο, μπορεί από Αρόη. Δεν έχει καμία σχέση με τις συχνότητες που θα εκπέμπουν οι πομποί.

Προφανώς αφού υπάρχει ήδη εγκατάσταση για λήψη από την Ε.Ρ.Τ. (αν δεν χρησιμοποιήσουν δορυφορική λήψη) θα χρησιμοποιήσουν την ίδια για λήψη από Ξυλόκαστρο (εκτός φυσικά αν υπάρχει πρόβλημα στη λήψη για τα mux της digea).

Η digea βάζει αναμεταδότες για τα κανάλια που η ίδια εκπέμπει όχι για να εκπέμπει τα mux της Ε.Ρ.Τ. . Άρα για το 2ο mux της Ε.Ρ.Τ. θα απευθυνθείτε στην Ε.Ρ.Τ. .

Οι συχνότητες είτε το θέλεις είτε όχι είναι του allotment της Αρόης.

Και μη ξεχνάς ότι χάρη στο "Όλα αυτά που γράφονται εκεί μέσα είναι μούφα" βλέπεται τόσα χρόνια την Ε.Ρ.Τ. στο χωριό σου.
Οπότε δηλαδή εμείς αν είναι να κάνουμε sfn δίκτυο θα βάλουμε να παίζουν τα GAP FILLERS στις συχνότητες της Αρόης να αναμεταδίδουν τα κανάλια,και το σήμα μπορεί να λαμβάνεται στα Gap fillers από το Ξυλόκαστρο, απλώς εμείς από ότι καταλαβαίνω μπορούμε ανεξάρτητα από ποιο κέντρο εκπομπής παίρνουν σήμα τα μηχανήματα,να τα βάλουμε να παίζουν στις συχνότητες με sfn της Αρόης

Αποσυνδεδεμένος anfoukas

• Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Αυγ 2014
      Σωστά Γιάννη. Μπορείτε να βάλετε τους πομπούς σε ότι συχνότητα θέλετε. Το σωστό και νόμιμο είναι sfn με Αρόη.

Συνδεδεμένος giannis 6

• SatLeo Legend
Οκ τότε ναι εννοείται αν υπάρχει η δυνατότητα sfn να τα βάλουμε τα GAP FILLERS στις ίδιες συχνότητες με την Αρόη

Συγχώνευση: Κυρ  8 Σεπ 2024, 20:05
Τελοσπαντων ότι είναι θα σας πω όταν μπούνε με το καλό και λειτουργήσουν

Συγχώνευση: Δευ  9 Σεπ 2024, 12:17

Συγχώνευση: Δευ  9 Σεπ 2024, 12:19
Διαβάστε λίγο το συγκεκριμένο άρθρο, λέει σχετικά με τα GAP FILLERS αν και κατά πόσο γίνεται να εκπέμψουν τους αναμεταδοτες τους οι δήμοι στις επίσημες συχνότητες του alloment αν μιλάμε για έναν μικρό οικισμό,και για ένα κέντρο εκπομπής το οποίο κάλυπτει μόνο αυτόν τον οικισμό η όχι

Συγχώνευση: Δευ  9 Σεπ 2024, 12:20
Από ότι βλέπω και στο forum σε ένα χωριό στην Γλυκή στην Θεσπρωτία ο δήμος έβαλε και εκεί τοπικούς αναμεταδοτες σε δικές του συχνότητες χωρίς κανένα θέμα,και έβαλε και την ΕΡΤ το 1MUX πάλι χωρίς κανένα θέμα

Συγχώνευση: Δευ  9 Σεπ 2024, 12:23
Εκεί δεν κάθισαν ούτε να περιμένουν μελέτη της Digea που κάνει ένα μήνα και βάλε ούτε τίποτα, παίζουν σε δικές τους συχνότητες χωρίς να ενοχλούν κανένα,δεν υπάρχει εκεί γύρω σε κανένα από τα alloment συχνότητες 40,41,42,43, είναι ξεκάθαρα συχνότητες που επέλεξε ο τεχνικός του δήμου που δεν προκαλούν καμία παρεμβολή σε κάποια από τα κύρια κέντρα εκπομπής ούτε τίποτα άλλο

Αποσυνδεδεμένος arva

• Γενικός συντονιστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2005
  • Τόπος: Πεύκη, Αττική
Αν θέλετε μελλοντικά να μην έχετε προβλήματα θα πρέπει το gap filler να εκπέμπει στις προβλεπόμενες συχνότητες του Αllotment που βρισκόσαστε (εν προκειμένω στο Allotment 18 - PATRA) και σε SFN. Επίσεις κοιτάξτε να είναι συμβατό και σε DVB-T2. H λήψη για την τροφοδοσία του δεν είναι υποχρεωτική μέσω δορυφόρου, μπορεί να γίνει από το Κ.Ε. Ξυλόκαστρο. Έτσι κάνει κι η Digea στα μικρά της κέντρα εκπομπής, πχ στο Κ.Ε. Εξώμβουργο στη Τήνο, από Σύρο παίρνει τροφοδοσία.

Συνδεδεμένος giannis 6

• SatLeo Legend
Αν έχει ο πομπός sfn δυνατότητα πολύ ευχαρίστως, αλλιώς άμα παίξουμε σε συχνότητα που μπορεί να βγαίνει κάτι άλλο στην άλλη άκρη της Ελλάδας δεν πιστεύω να υπάρχει θέμα, δηλαδή άμα δεν ενοχλεί ούτε κατοίκους που λαμβάνουν από κύριο κέντρο εκπομπής,ούτε πέφτει σε συχνότητα άλλου κέντρου εκπομπής,η να παίζει σε συχνότητα κινητής τηλεφωνίας, τότε δεν νομίζω να υπάρχει κανένα απολύτως θέμα

Συγχώνευση: Δευ  9 Σεπ 2024, 12:45
Η ΕΡΤ που τόσα χρόνια με τους mfn πομπούς βγαίνει σε δικές της συχνότητες τι είναι? είναι παράνομη? διότι πουθενά η ΕΡΤ με τοπικό αναμεταδότη δεν βγαίνει σε συχνότητα alloment

* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΕΥΒΟΙΑ  Μέλος: MCelliotG Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 10/11/2024 (02:50)
* Το ραδιοφωνικό τοπίο στην Κύπρο ανά περιοχή  Μέλος: robi1994 Φόρουμ: Το ραδιοφωνικό τοπίο στην ΚΥΠΡΟ 10/11/2024 (01:24)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΕΥΒΟΙΑ  Μέλος: scannerfm Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 10/11/2024 (01:24)
* Το ραδιοφωνικό τοπίο στην Κύπρο ανά περιοχή  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Το ραδιοφωνικό τοπίο στην ΚΥΠΡΟ 10/11/2024 (00:41)
* Απ: DIGEA: Το ξεκίνημα και η συνέχεια!  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 09/11/2024 (23:41)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στα ΑΜ  Μέλος: babis3g Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 09/11/2024 (23:38)
* Απ: DIGEA: Το ξεκίνημα και η συνέχεια!  Μέλος: gewrgios Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 09/11/2024 (23:13)
* Το ραδιοφωνικό τοπίο στην Κύπρο ανά περιοχή  Μέλος: demos.tryphonos Φόρουμ: Το ραδιοφωνικό τοπίο στην ΚΥΠΡΟ 09/11/2024 (22:22)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στο νομό ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ  Μέλος: Thodoris_Z Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 09/11/2024 (19:45)
* Απ: Η Ε.ΡΑ. στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: thanost Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 09/11/2024 (19:14)
* Απ: Η Ε.ΡΑ. στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 09/11/2024 (18:32)
* Απ: DIGEA: Το ξεκίνημα και η συνέχεια!  Μέλος: kgial Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 09/11/2024 (18:05)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση στην ΚΡΗΤΗ [ΠΖ 10]  Μέλος: paksat Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 09/11/2024 (13:02)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΕΥΒΟΙΑ  Μέλος: MCelliotG Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 09/11/2024 (12:13)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 09/11/2024 (11:54)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση στην ΚΡΗΤΗ [ΠΖ 10]  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 09/11/2024 (11:51)
* Απ: Δωρεάν Ελληνικά κανάλια μέσα από το Ιντερνετ  Μέλος: maarinos Φόρουμ: IPTV Γενικά 09/11/2024 (11:29)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση στην ΚΡΗΤΗ [ΠΖ 10]  Μέλος: Choco-λάτας Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 09/11/2024 (11:14)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΕΥΒΟΙΑ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 09/11/2024 (08:20)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: maarinos Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 09/11/2024 (07:45)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΕΥΒΟΙΑ  Μέλος: PanosRadio Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 09/11/2024 (07:22)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 09/11/2024 (07:18)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: Chris_S Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 09/11/2024 (02:40)
* Απ: Λήψη Eutelsat Hot Bird 13B/13C/13D @ 13Ε από Κύπρο  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Οι Δορυφορικές Λήψεις Στην Κύπρο 09/11/2024 (01:57)
* Απ: Λήψη Eutelsat Hot Bird 13B/13C/13D @ 13Ε από Κύπρο  Μέλος: demos.tryphonos Φόρουμ: Οι Δορυφορικές Λήψεις Στην Κύπρο 09/11/2024 (01:55)
* Απ: HellasSat 3 / 4 στις 39°E (λήψεις - αναφορές)  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Λήψη HellasSat (39° East) 09/11/2024 (01:54)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: mezesflokos Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 09/11/2024 (01:44)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: pythvenn Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 08/11/2024 (21:39)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: VASILIAS Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 08/11/2024 (21:26)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ  Μέλος: MCelliotG Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 08/11/2024 (21:01)