Το σίγουρο είναι ότι ανήκουμε στην περιφερειακή ζώνη 6 με τα περιφερειακά της Πελοποννήσου, οπότε αυτά θα βάλουμε να παίζουν,και αυτά μπορούμε να κάνουμε λήψη στο κέντρο ούτως ή άλλως,δεν καθορίζει τα ανεπίσημα κέντρα κάποιο alloment
Συγχώνευση: Κυρ 8 Σεπ 2024, 12:22
Άλλο θα πει τηλεοπτικό allotment άλλο γεωγραφική διαμέρισμα . Και η Ναυπακτος ανοίκει στην Αιτωλοακαρνανία και βρίσκεται στο allotment 16 . Όσοι πομποί σε sfn βρίσκονται σε αυτο το allotment θα πρέπει να συντονιστούν στις ιδιες συχνότητες .
Σε έγγραφο που έστειλε η ερτ στην εεττ δηλώνει τις κεραιες της μαζί και την κεραια της στο ευπαλιο με όλα τα στοιχεία της . Ψάξε βρες το στο site keraies.eett.gr
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ναι και εγώ επαναλαμβάνω επειδή έχω δει την δήλωση του πομπού της ΕΡΤ στην ΕΕΤΤ για το Ευπάλιο,ο πομπός κάνει λήψη από το κέντρο εκπομπής του Ξυλοκάστρου λαμβάνει το σήμα και το αναμεταδίδει στο κανάλι 34,δεν βγαίνει σε κάποιο sfn δίκτυο
Συγχώνευση: Κυρ 8 Σεπ 2024, 12:24
Άλλο θα πει τηλεοπτικό allotment άλλο γεωγραφική διαμέρισμα . Και η Ναυπακτος ανοίκει στην Αιτωλοακαρνανία και βρίσκεται στο allotment 16 . Όσοι πομποί σε sfn βρίσκονται σε αυτο το allotment θα πρέπει να συντονιστούν στις ιδιες συχνότητες .
Σε έγγραφο που έστειλε η ερτ στην εεττ δηλώνει τις κεραιες της μαζί και την κεραια της στο ευπαλιο με όλα τα στοιχεία της . Ψάξε βρες το στο site keraies.eett.gr
Sent from my iPhone using Tapatalk
Στείλε μου ακριβώς το link γιατί δεν το βρίσκω το συγκεκριμένο στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΤ
Συγχώνευση: Κυρ 8 Σεπ 2024, 12:33
Η Digea στην φόρμα, λέει στις υφιστάμενες υποδομές από που γίνεται η τροφοδοσία σήματος του οικισμού,εμείς θα συμπληρώσουμε ότι όντως γίνεται από το Ξυλόκαστρο, άρα δεν νομίζω η Digea να έχει πρόβλημα,η να μας πει γυρίστε τα να παίρνουν από Αρόη, διότι θα υπάρχει μετά θέμα με τον αναμεταδότη της ΕΡΤ ο οποίος είναι συντονισμένος να παίζει από το Ξυλόκαστρο,και ύστερα εδώ το κέντρο έχουν κρίνει τεχνικοί ότι όντως παίρνει καλύτερο σήμα από το Ξυλόκαστρο
Συγχώνευση: Κυρ 8 Σεπ 2024, 12:34
Απλώς το πολύ πολύ να θέλει sfn δίκτυο με το Ξυλόκαστρο, αλλιώς μπορούμε να τα βάλουμε σε άλλες ελεύθερες συχνότητες να βγαίνουν τα κανάλια,όπως ακριβώς έχει κάνει και η ΕΡΤ που παίζει