Ωραία βρε παιδιά μια τιμουλα για τα αντίστοιχα αυτά GPS πόσο κάνουν?
Συγχώνευση: Δευ 9 Σεπ 2024, 16:00
Μπορεί να τα βάλει ο τεχνικός που θα τα εγκαταστήσει πάνω? μπορεί να τα φέρει ο ίδιος να τα τοποθετήσει αν το μηχάνημα δέχεται sfn?θα είναι μεγάλο το κόστος?
Συγχώνευση: Δευ 9 Σεπ 2024, 19:12
Τελικά παιδιά έμαθα άλλα πράγματα να σας πω, μίλησα με τον τεχνικό που έχει αναθέσει ο δήμος τους αναμεταδοτες,και μου είπε αυτός το ξέρει ότι θα πρέπει να παίξουν τα μηχανήματα σε sfn στις συχνότητες της Αρόης,και εκεί θα παίξουν, αλλά αυτός το σήμα θέλει να το πάρει δορυφορικά,και του λέω τα περιφερειακά?και μου λέει όχι περιφερειακά δεν θα βάλει, δηλαδή πάνε χωρίς λόγο,τον ενημέρωσα και τον δήμαρχο του λέω πάνω η δεξαμενή το κέντρο εκπομπής του χωριού παίρνει άριστα σήμα από το Ξυλόκαστρο επίγεια, έτσι παίζει το μηχάνημα της ΕΡΤ που παίζει και έτσι έβγαιναν και παλιά τα αναλογικά, από εκεί έπαιρναν σήμα, ποιος ο λόγος να βάλει να παίζουν δορυφορικά? εντωμεταξυ αυτός μάλλον θα κοστίσει και περισσότερο γιατί το δορυφορικό μηχάνημα κοστίζει νομίζω περισσότερα απ'ότι να πάρει ένα απλό Gap filler που θα παίρνει το σήμα επίγεια και θα το αναμεταδίδει επίγεια
Έτσι λοιπόν αυτός μου είπε ενώ το μηχάνημα θα είναι για 4mux, αυτός θα βάλει τουλάχιστον σίγουρα τα HD DIGEA, αλλά ενώ μπορεί να χρησιμοποιήσει και τις άλλες δύο συχνότητες για περιφερειακά φοβάμαι ότι δεν θα γίνει
Συγχώνευση: Δευ 9 Σεπ 2024, 19:15
Είναι κρίμα ενώ το κέντρο πάνω έχει και μπορεί να αναμεταδωσει άριστα επίγειο σήμα από το Ξυλόκαστρο με τα πανελλαδικά και τα περιφερειακά, αυτός να πάει να βάλει δορυφορικό Gap filler, άσκοπα, δηλαδή με κάθε κακοκαιρία με βροχές να μην βλέπουμε σήμα και να μην έχουμε καθόλου τα περιφερειακά
Εγώ ενημέρωσα πάντως το δήμο μου είπε και αυτός θέλει να πιάνουν και τα περιφερειακά LEPANTO IONIAN κλπ,και του λέω είναι κρίμα ενώ μπορούμε να τα δούμε και αυτά να μην τα βάλει
Δεν υπάρχει λόγος για δορυφορική μετάδοση στο κέντρο, ενώ το κέντρο λαμβάνει επίγεια ψηφιακό σήμα και μπορεί να τροφοδοτηθεί από εκεί,όπως γίνεται τώρα με την ΕΡΤ
Συγχώνευση: Δευ 9 Σεπ 2024, 19:18
Ας ελπίσουμε να γίνει το καλύτερο πάνω,το καλό είναι ότι σίγουρα με τον έναν ή τον άλλον τρόπο θα παίξουν τα HD DIGEA, αλλά είναι κρίμα να μην πάρει επίγεια το σήμα το κέντρο και να βάλουν και τα περιφερειακά