Άρα επιτέλους θα αρχίσουν να μπαίνουν κανονικά αναμεταδοτες, gap fillers με κόστος της Digea και όχι των δήμων αν κατάλαβα καλά στο κάθε τοπικό κέντρο όπως έχει κάνει και η ΕΡΤ?
Συγχώνευση: Χθες στις 06:58
Τώρα αυτό πότε θα αρχίσει?θα χρειάζεται πάλι να πάνε κάτοικοι να συμπληρώσουν κάποιο χαρτί να κάνουν αίτηση,η όπου υπάρχει λευκή περιοχή θα βάζει η Digea αναμεταδότη σε συνεννόηση με τους δήμους?
Συγχώνευση: Χθες στις 06:59
Και επίσης άλλο ένα ερώτημα θα ενημερωθούν οι δήμοι για αυτήν την πρωτοβουλία?οι οποίοι το πάρουν χαμπάρι θα παίρνουν Digea και θα τις λένε έχω κέντρο έλα να βάλεις πομπό?
Συγχώνευση: Χθες στις 07:02
Ο καθορισμός των περιοχών λέει το άρθρο από ότι διαβάζω θα γίνει με μελέτη της γενικής γραμματείας, άρα δηλαδή περνάνε από ένα χωριό πχ το δικό μου το Ευπάλιο που είναι λευκή περιοχή και λένε θα μπει εκεί αναμεταδότης πχ από εκεί που βγαίνει και η ΕΡΤ εκεί που υπάρχει ήδη το τοπικό κέντρο της κάθε λευκής περιοχής η αποφασίζουν άλλο σημείο κλπ?
Συγχώνευση: Χθες στις 07:09
Μπήκα διάβασα και το άρθρο και από ότι μάλλον κατάλαβα επιτέλους γίνεται το σωστό, δίνεται ξεκάθαρη εντολή στην Digea όπου υπάρχουν λευκές περιοχές να αναλάβει η ίδια χωρίς να εμπλέκονται πουθενά οι δήμοι,να αναλάβει η ίδια να βάλει πομπούς στα μικρά κέντρα και να τους συντηρεί, όπως ακριβώς έχει κάνει και η ΕΡΤ
Τελειώσε το παραμύθι με την επιδότηση της Cosmote με πιάτα και σαχλαμάρες, επιτέλους κατάλαβαν ότι πρέπει να βλέπουν όλοι στις λευκές περιοχές με τη χρήση τοπικών αναμεταδοτών και όχι να γίνονται ατομικές εγκαταστάσεις με συνδρομητικά
Συγχώνευση: Χθες στις 07:14
Και επίσης η εγκατάσταση πομπών θέλω να πιστεύω αφορά όλα τα κανάλια, δηλαδή φυσικά τα HD,και όπου υπάρχει η δυνατότητα και τα περιφερειακά κανάλια αν κάποια περιοχή το κέντρο κάνει λήψη από επίγειο κυρίως κέντρο