Λοιπόν παιδιά μίλησα με τους αρμόδιους πήρα τηλέφωνο και μου είπανε ότι θα ενεργοποιηθουνε ακόμη 55 κέντρα εκπομπής, είναι όλες οι λευκές περιοχές μου είπαν καταγεγραμμένες και θα μπούνε κανονικά οι αναμεταδοτες χωρίς κάποια άλλη μεσολάβηση σε αυτές, τώρα τα κέντρα εκπομπής άγνωστα ποια είναι δεν ήξεραν τίποτα,μου είπαν 27 Νοέμβρη βγήκε η απόφαση ναι λογικά θα αρχίσουν με τον καινούργιο χρόνο τις εγκαταστάσεις
Συγχώνευση: Χθες στις 12:16
Επίσης έμαθα ότι θα βάλουν μόνο τα πανελλαδικά να παίζουν και όχι περιφερειακά μου είπαν
Συγχώνευση: Χθες στις 12:17
Ας ελπίσουμε τουλάχιστον στους αναμεταδοτες που είναι να βάλουν και θα τους συντονίσουν με τα αντίστοιχα φαντάζομαι alloment της κάθε περιοχής να βάλουν και τα HD
Συγχώνευση: Χθες στις 12:25
Εγώ να πω την αλήθεια χαίρομαι επιτέλους με την εν λόγω απόφαση διότι θα μπούνε κανονικοί αναμεταδότες χωρίς συνδρομητικά και πιάτα,και το άλλο θετικό είναι ότι επιτέλους θα δράσουν από μόνη τους σαν υπουργείο με την digea να μπούνε οι αναμεταδοτες χωρίς να μεσολαβούν δήμοι και κάτοικοι, διότι τότε θα βλέπαμε τον επόμενο αιώνα όποτε το θυμόταν οι τοπικοί άρχοντες