Νομίζω ότι αφου υπάρχει κεντρικη εγκατάσταση-δικτύωση κεραίας τηλεόρασης, το μόνο που απαιτείται σε κάθε tv ειναι ο αποκωδικοποιητής. Θα σου τα πει αναλυτικά και ο τεχνικός όταν έρθει.
Εσυ και βέβαια θα πας να κάνεις αίτηση αφού είσαι δικαιούχος και αν τυχον καλυφθει η περιοχή σου με ελεύθερο σήμα από τους πρώην αναλογικούς και μετέπειτα ψηφιακούς πομπούς, είναι κάτι άλλο που θα εχεις στο μέλλον.
Για το ερώτημα πότε θα έρθει η Digea στο σπίτι σου, είπαμε ότι με τη συμφωνία-νόμο που έχει γίνει, έχει περιθώριο ως πέντε μήνες μετά την άδεια εγκατάστασης του πομπού. Θα μπορούσε όμως και σε ένα δίμηνο. Μαλλον λοιπόν όσο γρηγορότερα δοθεί η άδεια εγκατάστασης τόσο πιο γρηγορα θα γίνει. Μια πρωτη πληροφόρηση γι αυτα θα μπορει να δίνει και κάποιο αρμόδιο δημοτικό γραφείο.