ΚΑΝΟΝΕΣ ΧΡΗΣΗΣ & ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ SATLEO FORUM - Όροι χρήσης - SATLEO FORUM
 • Απρίλιος 10, 2021, 02:48:49 μμ
Like us on our Facebook page "https://www.facebook.com/Satleo"
Email επικοινωνίας του Satleo Forum: "forum@satleo.gr"

Αποστολέας Θέμα: ΚΑΝΟΝΕΣ ΧΡΗΣΗΣ & ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ SATLEO FORUM  (Αναγνώστηκε 6375 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος mcelliot_g

 • Αναλυτής Επίγειων Λήψεων
 • SatLeo Legend
 • *****
 • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2005
 • Τόπος: ΒΔ Θεσσαλονίκη
 • Μηνύματα: 15889
To SATLEO FORUM είναι ένα φόρουμ που απευθύνεται σε χομπίστες/μη επαγγελματίες λάτρεις των επίγειων και δορυφορικών λήψεων.

Το SatLeo Forum είναι κατά της πειρατείας σε οποιαδήποτε μορφή της.

Για την σωστή λειτουργία του οι χρήστες του SatLeo Forum απαγορεύεται:

1. Να έχουν περισσότερους από έναν λογαριασμούς και περισσότερα από ένα ονόματα χρήστη.

2. Να κάνουν χρήση προγραμμάτων που κρύβουν τις ΙΡ.

3. Να αναρτούν μηνύματα με ΠΟΛΙΤΙΚΟ περιεχόμενο, είτε ευθύ, είτε με τη μορφή υπαινιγμών, σαρκασμού ή ειρωνίας. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ρητά να θίγουν τα πολιτικά και κοινωνικά πιστεύω, θρησκεία, σεξουαλικό προσανατολισμό και εθνικότητα άλλων μελών ή ατόμων εντός και εκτός του φόρουμ.

4. Να αναρτούν μηνύματα με πειρατικό περιεχόμενο, ρατσιστικό, άσεμνο, πρόστυχο, χυδαίο, συκοφαντικό, απεχθές, απειλητικό, με πορνογραφικό προσανατολισμό ή οποιοδήποτε άλλο περιεχόμενο που υπόκειται στην νομοθετική αρχή.

5. Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ο Ν Τ Α Ι ρητά οι κάθε είδους προσωπικές αντιπαραθέσεις και ύβρεις του ενός προς τον άλλον για άτομα εντός ή εκτός του φόρουμ.

6. Απαγορεύεται η κάθε είδους έμμεση ή άμεση διαφήμιση με links και banners για καταστήματα - εταιρίες - forums - blogs με πολιτικό περιεχόμενο των ιδίων ή τρίτων και περιεχόμενο που παραπέμπει σε όλα τα παραπάνω απαγορευμένα, και κάθε τι άλλο (ιδιαίτερα στις υπογραφές και τα προφίλ των μελών). Αυτό ισχύει και για τις περιπτώσεις δυσφήμισης.

7. Απαγορεύεται στα μέλη vα προβαίνουν σε σχόλια και να παραθέτουν πληροφορίες άσχετα με τη θεματική ενότητα και το συγκεκριμένο θέμα συζήτησης, όπου δημοσιεύονται.

8. Να προβαίνουν σε ενέργειες που διαταράσσουν την ομαλή λειτουργία του forum, όπως για παράδειγμα εμπρηστικά σχόλια, δημιουργία νέων θεμάτων συζήτησης ενώ το θέμα συζητείται ήδη αλλού.

9. Να δημοσιεύουν προσωπικά στοιχεία τρίτων όποια και αν είναι αυτά, ιδιαίτερα όταν δεν έχουν τη συγκατάθεσή τους.

10. Να απαντούν στα μέλη παραπέμποντας σε άλλα forum (ιδιαίτερα σε αυτά που απαιτούν εγγραφή για να τα επισκεφθεί κανείς).

11. Να δημοσιεύουν μηνύματα γραμμένα με την λατινική γραμματοσειρά (Greeklish). Ο επίσημος τρόπος γραφής για όλους τους Έλληνες είναι οι ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ και όχι τα Greeklish. Τα Greeklish είναι και δυσανάγνωστα για πολύ κόσμο και πάρα πολλοί δεν τα διαβάζουν. Η χρήση επίσης των ελληνικών χαρακτήρων διευκολύνει την αναζήτηση των δημοσιεύσεων. Εξαιρούνται φυσικά αγγλικές λέξεις που εξυπηρετούν τη συζήτηση και η ορολογία, καθώς και οι αναρτήσεις στο αγγλόφωνο τμήμα του φόρουμ. Η γλώσσα εκεί είναι η ΑΓΓΛΙΚΗ και πάλι όχι τα greeklish.

12. Απαγορεύεται επίσης η χρήση των αποκλειστικά ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ είτε εντός δημοσιεύσεων ή στους τίτλους τους. Κεφαλαία=ΦΩΝΕΣ στη γλώσσα του διαδικτύου!

13. Οι χρήστες που είναι κάτω των 13 ετών ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να συμμετέχουν στις συζητήσεις. Με την εγγραφή σας συμφωνείτε ότι είστε άνω των 13 ετών. Λογαριασμοί που ανακαλύπτονται σε άτομα κάτω των 13 ετών ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ.

14. Οι χρήστες κάτω των 18 ετών ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ να έχουν τη σύμφωνη γνώμη των γονέων/κηδεμόνων για τη συμμετοχή στο φόρουμ, και να γνωστοποιούν μέσω προσωπικού μηνύματος τα στοιχεία επικοινωνίας των γονέων/κηδεμόνων αν αυτό ζητηθεί για επιβεβαίωση της σύμφωνης γνώμης τους. Αν και το φόρουμ ΔΕΝ περιέχει υλικό ακατάλληλο για ανηλίκους, βάσει κανόνων λειτουργίας είναι σημαντικό να υπάρχει γνωστοποίηση σε γονείς/κηδεμόνες.

15. Τα αθλητικά, πολιτικά, πάσας μη άμεσης σχέσης με το θεμα του φόρουμ θέματα εξαντλώνται ΜΟΝΟ στην ενημέρωση για τις μεταδόσεις (ώρες προβολής, κανάλια κλπ) και στην αναδημοσίευση ειδήσεων που αφορούν τη θεματολογία του φόρουμ και πάσης φύσεως πολιτικό σχόλιο ή σαφής υπαινιγμός, οπαδικό και μη φίλαθλο μήνυμα θα σβήνεται αυτομάτως. Η τρίτη παρέκκλιση χρήστη απο τον όρο συνεπάγεται τον μόνιμο αποκλεισμό του απο το φορουμ.

16. Τα μέλη ΟΦΕΙΛΟΥΝ να είναι ευγενικά και υπομονετικά προς τους συμφορουμίτες τους. Το κάθε μέλος να γνωρίζει ότι το satleo είναι forum και όχι help desk (εξυπηρέτηση πελατών), οπότε λογικό είναι ορισμένα θέματα να αργουν ή και να μην μπορούν να απαντηθούν από άλλα μέλη. Να έχετε υπομονή, να γράφετε στις σωστές ενότητες και κάποιος θα βρεθεί να σας απαντήσει.

17. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η δημοσίευση παράνομων kl@!d!ών, εξομοιωτών συστημάτων, παράνομων λογισμικών καθώς και παραπομπή με συνδέσμους σε ιστοσελίδες πειρατικού περιεχομένου.
Τέτοιες δημοσιεύσεις θα μεταφέρονται στην Μαύρη Λίστα ή θα διαγράφονται δίχως ειδοποίηση!


18. Όταν μεταφέρετε μια είδηση από κάπου αλλού επιβάλλεται να αναφερθεί η πηγή από την οποία μεταφέρατε την είδηση. Π.Χ. Πηγή: Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

19. Η διεύθυνση IP του εκάστοτε μηνύματος καταγράφεται για να διασφαλιστεί το περιεχόμενο των αναρτήσεων όπως ήδη ορίστηκε.

20. Οι Διαχειριστές και οι Συντονιστές προσπαθούν και οφείλουν να διατηρούν το περιεχόμενο αυτής της Δ. Συζήτησης καθαρό από μεμπτό περιεχόμενο επεμβαίνοντας και ενίοτε μεταφέροντας το στον προαναφερθέντα κρυφό χώρο από τα μέλη. Τα μέλη οφείλουν να μην παρεμποδίζουν το έργο της διαχειριστικής και συντονιστικής ομάδας.

21. Με την εγγραφή και τη συμμετοχή στο φόρουμ τα μέλη συμφωνούν ότι οι Διαχειριστές και οι Συντονιστές έχουν το δικαίωμα να διαγράψουν, να επεξεργαστούν ή να μετακινήσουν οποιαδήποτε ανάρτηση ή θεματική Ενότητα το περιεχόμενο της οποίας δεν πληροί τους όρους χρήσης. Επειδή όμως είναι αδύνατο να ελέγχονται όλα τα μηνύματα που αναρτώνται, γι' αυτό αποδέχονται πως ό,τι αναρτάται εκφράζει μόνο τον δημιουργό του μηνύματος και όχι την άποψη των Διαχειριστών και των Συντονιστών (εκτός από τα μηνύματα τα οποία αναρτήθηκαν από αυτούς) και δεν φέρουν καμία ευθύνη γι' αυτά.

22. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ η ονομαστική αναφορά με το πραγματικό ονοματεπώνυμο σε οποιαδήποτε δημοσίευση που κάνουν τα μέλη στο φόρουμ δημόσια (εξαιρούνται οι δημοσιεύσεις που αποτελούν ειδήσεις που μεταφέρονται από τρίτες πηγές) για οποιοδήποτε λόγο. Το φόρουμ προστατεύει τα μέλη του διατηρώντας την ανωνυμία τους (εκτός και αν τα ίδια μέλη επιθυμούν να δημοσιεύουν επώνυμα ή το ζητούν τα ίδια) και αντίστοιχα απαιτείται να μη γίνεται καμία αναφορά με το πραγματικό ονοματεπώνυμο σε άτομα εντός και εκτός φόρουμ (εξαιρούνται όσα μέλη το εγκρίνουν). Οποιαδήποτε εκτροπή από αυτό τον κανόνα σημαίνει:
α) αυτόματο αποκλεισμό από τις συζητήσεις έως και μόνιμη διαγραφή του μέλους
β) ότι τα μέλη συμφωνούν ρητά και κατηγορηματικά με την εγγραφή και τη συμμετοχή τους στο Satleo Forum ότι θα δοθούν όσα προσωπικά στοιχεία έχουν δηλώσει στην εγγραφή τους (mail κλπ) σε αρμόδιους φορείς αν αυτό ζητηθεί με νόμιμο τρόπο από τα τρίτα άτομα στα οποία έγινε άμεση ονομαστική αναφορά. Συνεπώς τα μέλη έχουν ΑΜΕΣΗ ΕΥΘΥΝΗ του περιεχομένου των δημοσιεύσεών τους και δέχονται ότι οποιαδήποτε εκτροπή και παραβίαση των κανόνων που οδηγούν στο να θίγονται τρίτα άτομα επιφέρουν έως και νομικές ευθύνες για τους ίδιους.

23. Η συμμετοχή σας στο φόρουμ γίνεται για λόγους διασκέδασης, ενημέρωσης και χόμπι. Το φόρουμ αποτελείται από χομπίστες και όχι κατ' ανάγκη επαγγελματίες του χώρου. Οι απόψεις που εκφράζονται είναι καθαρά προσωπικές και κατ' εκτίμηση χωρίς να έχουν σκοπό να θίξουν την επαγγελματική ιδιότητα κανενός. Ενθαρρύνεται η διόρθωση ενός λάθους που γίνεται από άγνοια, ΠΑΝΤΑ στα πλαίσια της ευγένειας και του διαλόγου.

24. Οι διαγραφές των λογαριασμών γίνονται κατόπιν συζήτησης της διαχειριστικής ομάδας και μόνο σε περίπτωση σοβαρής και επαναλαμβανόμενης εκτροπής ενός μέλους και συνεχών παραβιάσεων των κανόνων. Διαγραφές των μηνυμάτων των διαγραμμένων μελών που δεν εμπίπτουν σε παραβάσεις των κανονισμών και αποτελούν συνέχεια της κάθε συζήτησης ΔΕΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ούτε αν το ίδιο το μέλος ζητήσει διαγραφή του λογαριασμού του για λόγους ευθυξίας κλπ. Τα μέλη είναι υπεύθυνα για το περιεχόμενο των δημοσιεύσεων τους στο φόρουμ και συμφωνούν ρητά με την εγγραφή και τη συμμετοχή τους στο φόρουμ ότι τα γραπτά τους μηνύματα παραμένουν στο φόρουμ επ' αόριστον και εφόσον δεν συντρέχει λόγος διαγραφής τους όπως αναφέρεται παραπάνω.


Μη συμμόρφωση με τους παραπάνω όρους θα οδηγήσει είτε σε ολιγοήμερο αποκλεισμό, είτε σε άμεση και μόνιμη διαγραφή του μέλους. (ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ)

Η ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΕΝΟΣ ΜΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ ΤΟΥ
.

OI ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΟΡΟΙ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ.
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε
Δέκτες: Mut@nt HD51, Edision OSmio 4K, TBS5925
LNB: Inverto Black Ultra Twin
Κάτοπτρο: MABO 130X144 on Dragonsat DS-3000 motor
Τόξο: 45W - 95E

Συνδεδεμένος nektarios 1451

 • Διαχειριστής
 • SatLeo Legend
 • *****
 • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2007
 • Τόπος: Αρτα
 • Μηνύματα: 24633
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε
To SATLEO FORUM είναι ένα φόρουμ που απευθύνεται σε χομπίστες/μη επαγγελματίες λάτρεις των επίγειων και δορυφορικών λήψεων.

Το SatLeo Forum είναι κατά της πειρατείας σε οποιαδήποτε μορφή της.

Για την σωστή λειτουργία του οι χρήστες του SatLeo Forum απαγορεύεται:

1. Να έχουν περισσότερους από έναν λογαριασμούς και περισσότερα από ένα ονόματα χρήστη.

2. Να κάνουν χρήση προγραμμάτων που κρύβουν τις ΙΡ.

3. Να αναρτούν μηνύματα με ΠΟΛΙΤΙΚΟ περιεχόμενο, είτε ευθύ, είτε με τη μορφή υπαινιγμών, σαρκασμού ή ειρωνίας. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ρητά να θίγουν τα πολιτικά και κοινωνικά πιστεύω, θρησκεία, σεξουαλικό προσανατολισμό και εθνικότητα άλλων μελών ή ατόμων εντός και εκτός του φόρουμ.

4. Να αναρτούν μηνύματα με πειρατικό περιεχόμενο, ρατσιστικό, άσεμνο, πρόστυχο, χυδαίο, συκοφαντικό, απεχθές, απειλητικό, με πορνογραφικό προσανατολισμό ή οποιοδήποτε άλλο περιεχόμενο που υπόκειται στην νομοθετική αρχή.

5. Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ο Ν Τ Α Ι ρητά οι κάθε είδους προσωπικές αντιπαραθέσεις και ύβρεις του ενός προς τον άλλον για άτομα εντός ή εκτός του φόρουμ.

6. Απαγορεύεται η κάθε είδους έμμεση ή άμεση διαφήμιση με links και banners για καταστήματα - εταιρίες - forums - blogs με πολιτικό περιεχόμενο των ιδίων ή τρίτων και περιεχόμενο που παραπέμπει σε όλα τα παραπάνω απαγορευμένα, και κάθε τι άλλο (ιδιαίτερα στις υπογραφές και τα προφίλ των μελών). Αυτό ισχύει και για τις περιπτώσεις δυσφήμισης.

7. Απαγορεύεται στα μέλη vα προβαίνουν σε σχόλια και να παραθέτουν πληροφορίες άσχετα με τη θεματική ενότητα και το συγκεκριμένο θέμα συζήτησης, όπου δημοσιεύονται.

8. Να προβαίνουν σε ενέργειες που διαταράσσουν την ομαλή λειτουργία του forum, όπως για παράδειγμα εμπρηστικά σχόλια, δημιουργία νέων θεμάτων συζήτησης ενώ το θέμα συζητείται ήδη αλλού.

9. Να δημοσιεύουν προσωπικά στοιχεία τρίτων όποια και αν είναι αυτά, ιδιαίτερα όταν δεν έχουν τη συγκατάθεσή τους.

10. Να απαντούν στα μέλη παραπέμποντας σε άλλα forum (ιδιαίτερα σε αυτά που απαιτούν εγγραφή για να τα επισκεφθεί κανείς).

11. Να δημοσιεύουν μηνύματα γραμμένα με την λατινική γραμματοσειρά (Greeklish). Ο επίσημος τρόπος γραφής για όλους τους Έλληνες είναι οι ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ και όχι τα Greeklish. Τα Greeklish είναι και δυσανάγνωστα για πολύ κόσμο και πάρα πολλοί δεν τα διαβάζουν. Η χρήση επίσης των ελληνικών χαρακτήρων διευκολύνει την αναζήτηση των δημοσιεύσεων. Εξαιρούνται φυσικά αγγλικές λέξεις που εξυπηρετούν τη συζήτηση και η ορολογία, καθώς και οι αναρτήσεις στο αγγλόφωνο τμήμα του φόρουμ. Η γλώσσα εκεί είναι η ΑΓΓΛΙΚΗ και πάλι όχι τα greeklish.

12. Απαγορεύεται επίσης η χρήση των αποκλειστικά ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ είτε εντός δημοσιεύσεων ή στους τίτλους τους. Κεφαλαία=ΦΩΝΕΣ στη γλώσσα του διαδικτύου!

13. Οι χρήστες που είναι κάτω των 13 ετών ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να συμμετέχουν στις συζητήσεις. Με την εγγραφή σας συμφωνείτε ότι είστε άνω των 13 ετών. Λογαριασμοί που ανακαλύπτονται σε άτομα κάτω των 13 ετών ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ.

14. Οι χρήστες κάτω των 18 ετών ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ να έχουν τη σύμφωνη γνώμη των γονέων/κηδεμόνων για τη συμμετοχή στο φόρουμ, και να γνωστοποιούν μέσω προσωπικού μηνύματος τα στοιχεία επικοινωνίας των γονέων/κηδεμόνων αν αυτό ζητηθεί για επιβεβαίωση της σύμφωνης γνώμης τους. Αν και το φόρουμ ΔΕΝ περιέχει υλικό ακατάλληλο για ανηλίκους, βάσει κανόνων λειτουργίας είναι σημαντικό να υπάρχει γνωστοποίηση σε γονείς/κηδεμόνες.

15. Τα αθλητικά, πολιτικά, πάσας μη άμεσης σχέσης με το θεμα του φόρουμ θέματα εξαντλώνται ΜΟΝΟ στην ενημέρωση για τις μεταδόσεις (ώρες προβολής, κανάλια κλπ) και στην αναδημοσίευση ειδήσεων που αφορούν τη θεματολογία του φόρουμ και πάσης φύσεως πολιτικό σχόλιο ή σαφής υπαινιγμός, οπαδικό και μη φίλαθλο μήνυμα θα σβήνεται αυτομάτως. Η τρίτη παρέκκλιση χρήστη απο τον όρο συνεπάγεται τον μόνιμο αποκλεισμό του απο το φορουμ.

16. Τα μέλη ΟΦΕΙΛΟΥΝ να είναι ευγενικά και υπομονετικά προς τους συμφορουμίτες τους. Το κάθε μέλος να γνωρίζει ότι το satleo είναι forum και όχι help desk (εξυπηρέτηση πελατών), οπότε λογικό είναι ορισμένα θέματα να αργουν ή και να μην μπορούν να απαντηθούν από άλλα μέλη. Να έχετε υπομονή, να γράφετε στις σωστές ενότητες και κάποιος θα βρεθεί να σας απαντήσει.

17. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η δημοσίευση παράνομων kl@!d!ών, εξομοιωτών συστημάτων, παράνομων λογισμικών καθώς και παραπομπή με συνδέσμους σε ιστοσελίδες πειρατικού περιεχομένου.
Τέτοιες δημοσιεύσεις θα μεταφέρονται στην Μαύρη Λίστα ή θα διαγράφονται δίχως ειδοποίηση!


18. Όταν μεταφέρετε μια είδηση από κάπου αλλού επιβάλλεται να αναφερθεί η πηγή από την οποία μεταφέρατε την είδηση. Π.Χ. Πηγή: Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

19. Η διεύθυνση IP του εκάστοτε μηνύματος καταγράφεται για να διασφαλιστεί το περιεχόμενο των αναρτήσεων όπως ήδη ορίστηκε.

20. Οι Διαχειριστές και οι Συντονιστές προσπαθούν και οφείλουν να διατηρούν το περιεχόμενο αυτής της Δ. Συζήτησης καθαρό από μεμπτό περιεχόμενο επεμβαίνοντας και ενίοτε μεταφέροντας το στον προαναφερθέντα κρυφό χώρο από τα μέλη. Τα μέλη οφείλουν να μην παρεμποδίζουν το έργο της διαχειριστικής και συντονιστικής ομάδας.

21. Με την εγγραφή και τη συμμετοχή στο φόρουμ τα μέλη συμφωνούν ότι οι Διαχειριστές και οι Συντονιστές έχουν το δικαίωμα να διαγράψουν, να επεξεργαστούν ή να μετακινήσουν οποιαδήποτε ανάρτηση ή θεματική Ενότητα το περιεχόμενο της οποίας δεν πληροί τους όρους χρήσης. Επειδή όμως είναι αδύνατο να ελέγχονται όλα τα μηνύματα που αναρτώνται, γι' αυτό αποδέχονται πως ό,τι αναρτάται εκφράζει μόνο τον δημιουργό του μηνύματος και όχι την άποψη των Διαχειριστών και των Συντονιστών (εκτός από τα μηνύματα τα οποία αναρτήθηκαν από αυτούς) και δεν φέρουν καμία ευθύνη γι' αυτά.

22. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ η ονομαστική αναφορά με το πραγματικό ονοματεπώνυμο σε οποιαδήποτε δημοσίευση που κάνουν τα μέλη στο φόρουμ δημόσια (εξαιρούνται οι δημοσιεύσεις που αποτελούν ειδήσεις που μεταφέρονται από τρίτες πηγές) για οποιοδήποτε λόγο. Το φόρουμ προστατεύει τα μέλη του διατηρώντας την ανωνυμία τους (εκτός και αν τα ίδια μέλη επιθυμούν να δημοσιεύουν επώνυμα ή το ζητούν τα ίδια) και αντίστοιχα απαιτείται να μη γίνεται καμία αναφορά με το πραγματικό ονοματεπώνυμο σε άτομα εντός και εκτός φόρουμ (εξαιρούνται όσα μέλη το εγκρίνουν). Οποιαδήποτε εκτροπή από αυτό τον κανόνα σημαίνει:
α) αυτόματο αποκλεισμό από τις συζητήσεις έως και μόνιμη διαγραφή του μέλους
β) ότι τα μέλη συμφωνούν ρητά και κατηγορηματικά με την εγγραφή και τη συμμετοχή τους στο Satleo Forum ότι θα δοθούν όσα προσωπικά στοιχεία έχουν δηλώσει στην εγγραφή τους (mail κλπ) σε αρμόδιους φορείς αν αυτό ζητηθεί με νόμιμο τρόπο από τα τρίτα άτομα στα οποία έγινε άμεση ονομαστική αναφορά. Συνεπώς τα μέλη έχουν ΑΜΕΣΗ ΕΥΘΥΝΗ του περιεχομένου των δημοσιεύσεών τους και δέχονται ότι οποιαδήποτε εκτροπή και παραβίαση των κανόνων που οδηγούν στο να θίγονται τρίτα άτομα επιφέρουν έως και νομικές ευθύνες για τους ίδιους.

23. Η συμμετοχή σας στο φόρουμ γίνεται για λόγους διασκέδασης, ενημέρωσης και χόμπι. Το φόρουμ αποτελείται από χομπίστες και όχι κατ' ανάγκη επαγγελματίες του χώρου. Οι απόψεις που εκφράζονται είναι καθαρά προσωπικές και κατ' εκτίμηση χωρίς να έχουν σκοπό να θίξουν την επαγγελματική ιδιότητα κανενός. Ενθαρρύνεται η διόρθωση ενός λάθους που γίνεται από άγνοια, ΠΑΝΤΑ στα πλαίσια της ευγένειας και του διαλόγου.

24. Οι διαγραφές των λογαριασμών γίνονται κατόπιν συζήτησης της διαχειριστικής ομάδας και μόνο σε περίπτωση σοβαρής και επαναλαμβανόμενης εκτροπής ενός μέλους και συνεχών παραβιάσεων των κανόνων. Διαγραφές των μηνυμάτων των διαγραμμένων μελών που δεν εμπίπτουν σε παραβάσεις των κανονισμών και αποτελούν συνέχεια της κάθε συζήτησης ΔΕΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ούτε αν το ίδιο το μέλος ζητήσει διαγραφή του λογαριασμού του για λόγους ευθυξίας κλπ. Τα μέλη είναι υπεύθυνα για το περιεχόμενο των δημοσιεύσεων τους στο φόρουμ και συμφωνούν ρητά με την εγγραφή και τη συμμετοχή τους στο φόρουμ ότι τα γραπτά τους μηνύματα παραμένουν στο φόρουμ επ' αόριστον και εφόσον δεν συντρέχει λόγος διαγραφής τους όπως αναφέρεται παραπάνω.


Μη συμμόρφωση με τους παραπάνω όρους θα οδηγήσει είτε σε ολιγοήμερο αποκλεισμό, είτε σε άμεση και μόνιμη διαγραφή του μέλους. (ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ)

Η ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΕΝΟΣ ΜΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ ΤΟΥ
.

OI ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΟΡΟΙ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ.

ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ ΚΑΝΟΝΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ SATLEO FORUM
GATE 7
Rock Tuesdays στον Αμβρακια fm στις 22:00 Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Δεκτης Octagon SF8008
Clarke Tech 4100HD Plus αραχτος
LNB triax
Hirschmann αλουμινιου 85Χ90
μοτερ SG 2100A 76.5E - 5E
Sangean DPR 65 FM RDS/DAB+
Sencor SRD 6600

Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε


 


* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΗΛΕΙΑ  Μέλος: panos_panopoulos Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 10/04/2021 (05:51)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: achilleas1978 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 10/04/2021 (04:47)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση στη ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ [ΠΖ 04]  Μέλος: Hacker?pcs Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 10/04/2021 (02:36)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση στη ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ [ΠΖ 04]  Μέλος: christos1414 Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 10/04/2021 (02:25)
* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 09/04/2021 (21:31)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση στη ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ [ΠΖ 04]  Μέλος: thodorisk Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 09/04/2021 (18:08)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση στη ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ [ΠΖ 04]  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 09/04/2021 (17:43)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση στη ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ [ΠΖ 04]  Μέλος: Hacker?pcs Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 09/04/2021 (17:00)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση στη ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ [ΠΖ 04]  Μέλος: mcelliot_g Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 09/04/2021 (16:42)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση στη ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ [ΠΖ 04]  Μέλος: ant21 Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 09/04/2021 (16:21)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση στη ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ [ΠΖ 04]  Μέλος: robi1994 Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 09/04/2021 (16:18)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση στη ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ [ΠΖ 04]  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 09/04/2021 (16:01)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση στη ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ [ΠΖ 04]  Μέλος: ant21 Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 09/04/2021 (16:00)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση στη ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ [ΠΖ 04]  Μέλος: christos1414 Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 09/04/2021 (15:59)
* Απ: Δορυφορικό πιατο  Μέλος: ANDREASSAT Φόρουμ: Ό,τι δεν χωράει στις άλλες κατηγορίες! 09/04/2021 (15:20)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση στη ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ [ΠΖ 04]  Μέλος: mcelliot_g Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 09/04/2021 (13:46)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση στη ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ [ΠΖ 04]  Μέλος: kostass Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 09/04/2021 (13:04)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση στη ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ [ΠΖ 04]  Μέλος: paldim Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 09/04/2021 (12:58)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΘΡΑΚΗ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ & ΣΕΡΡΕΣ [ΠΖ 01]  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 09/04/2021 (12:04)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΘΡΑΚΗ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ & ΣΕΡΡΕΣ [ΠΖ 01]  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 09/04/2021 (11:57)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΘΡΑΚΗ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ & ΣΕΡΡΕΣ [ΠΖ 01]  Μέλος: jimmyz Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 09/04/2021 (11:18)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση στη ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ [ΠΖ 04]  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 09/04/2021 (09:24)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση στη ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ [ΠΖ 04]  Μέλος: Hacker?pcs Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 09/04/2021 (08:41)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: maarinos Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 09/04/2021 (07:07)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση στη ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ [ΠΖ 04]  Μέλος: MitsoulasFm Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 09/04/2021 (03:48)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση στη ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ [ΠΖ 04]  Μέλος: MitsoulasFm Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 09/04/2021 (03:46)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση στη ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ [ΠΖ 04]  Μέλος: Hacker?pcs Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 09/04/2021 (03:30)
* Απ: Η Ε.ΡΑ. στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 09/04/2021 (03:28)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση στη ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ [ΠΖ 04]  Μέλος: georgeflu Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 09/04/2021 (03:26)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση στη ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ [ΠΖ 04]  Μέλος: MitsoulasFm Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 09/04/2021 (01:48)