Θέλω Ισπανόφωνα κανάλια.Ποιόν δορυφόρο να διαλέξω?
Κυρ 15 Δεκ 2024, 07:34

Like us on our Facebook page "https://www.facebook.com/Satleo"
Email επικοινωνίας του Satleo Forum: "forum@satleo.gr"

Αποστολέας Θέμα: Θέλω Ισπανόφωνα κανάλια.Ποιόν δορυφόρο να διαλέξω?  (Αναγνώστηκε 3062 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος lyricmyth19

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαρ 2012
Καλησπέρα.Θα ήθελα να ρωτήσω τους πιο σχετικούς,μιας και είμαι άσχετος απο δορυφορικές λήψεις και γενικότερα απο την δορυφορική τηλεόραση.Ενδιαφέρομαι να βάλω τις επόμενες μέρες δορυφορικό πιάτο γιατί ενδιαφέρομαι να βλέπω ισπανόφωνα κανάλια (κυρίως Ισπανίας αν έχει και λατινικής αμερικής ακόμα καλύτερα).Βασικότερα γιαυτο ενδιαφέρομαι.Αν μπορεί να συνδυαστεί και με μουσικά κανάλια και κανένα ελεύθερο με αθλητικά θα ήταν το ιδανικό.Αλλα αν δεν μπορεί να γίνει αυτός ο συνδυασμός δεν πειράζει,αρκεί ο βασικότερος λόγος που το θέλω.Μένω στο Βόλο αν παίζει ρόλο η τοποθεσία μου.Αν μπορεί καποίος σχετικός να μου προτείνει κάτι.

Αποσυνδεδεμένος galactica

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2007
  • Τόπος: Aθηνα
Καλημερα

Ισπανικα/Πορτογαλικα  καναλια στον 30W και  19E  (digital+)
Τροχιακές θέσεις: 4.8E , 7 , 9/10 , 13 , 16 , 19.2 , 25.5/26  , 28.2/28 , 39 , 42E  με 1.40cm .   0.8/1W , 7W  με Televes 1.00cm ,  30W με  1.00cm.
Δέκτης: Ηumax 5400 & Dreambox 500 & DM800.  Κατοπτρα: 3 σταθερα . Diseqc:  2-> 4x1 + 1->8x1.

Αποσυνδεδεμένος ch10

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2011
  • Τόπος: Ιτέα Φωκίδας
Τα ισπανικά κανάλια φίλε είναι πονεμένη ιστορία.
Τα έχουν όλα κωδικοποιημένα με εξαίρεση ελάχιστα (όχι όμως τα καλά τους κανάλια).
Δες εδώ στις 19Ε Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε
Το ίδιο πακέτο (Movistar+ πρώην Digital+) είναι και στις 30W.

Τα καλά ισπανόφωνα της λατινικής Αμερικής είναι όνειρο θερινής νυχτός.

• Satleo Maniac
@ch10 να υποθέσω οτι στο παραπάνω λίνκ τα περισσότερα είναι κλειδωμένα ή είναι πακέτο επι πληρωμή? Η είναι ελεύθερα?Γιατί δεν μπόρεσα να καταλάβω ποια είναι ελεύθερα.
Αν οντως δεν μπορώ να βρώ αυτό που θέλω,υπάρχει έστω κάποιος δορυφόρος με ελεύθερα ισπανικά (έστω και 3 με ενα το ΤVE) και μαζί με άλλα μεγάλα ελεύθερα κανάλια ευρωπαικά τύπυ (zdf,arte,rai) και με μουσικά κανάλια και τίποτα αθλητικά? Έστω αυτό.Εκτός αν το παραπάνω λίνκ που έστειλες είναι ελεύθερα αρκετά απο αυτά οπότε να πάω σε εκείνο.

Συνδεδεμένος maarinos

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2010
  • Τόπος: Κεφαλονιά
@lyricmyth19
 Όπου γράφει στον στήλη Encryption έιναι κλειδωμένο, όπου είναι κενή η στήλη είναι ελεύθερο.

• Satleo Maniac
Μάλιστα.Πολύ κλείδωμα παίζει.Και το TVE κλειδωμένο? Τι να πω.Ετσί οπως τα βλέπω αναρρωτιέμαι αν αξίζει να μπώ σε έξοδα για εξοπλισμό για να ναι τα περισσότερα κλειδώμενα.Εγω έχω ως σκοπό να μπώ σε αυτό το έξοδο για να βλέπω κανάλια και να κρατάω την επαφή με τη γλώσσα γιατί τα ερεθίσματα στην Ελλάδα είναι λίγα προς αυτή τη γλώσσα.

Αποσυνδεδεμένος hercoulis

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2007
  • Τόπος: Βόλος
Πρέπει να είναι το ιντερνασιοναλ ανοιχτό και κάποια περιφερειακά στις 19.
Και εγώ θα το έκανα στη θέση σου θα αξίζει το κόπο και με τα λίγα.
vu solo2 - 1.25cm - 85E-45W

• Satleo Maniac
Οκ.Και κάτι τελευταίο.Τι προτείνετε 19Ε ή 30w? Η λήψη απο Βόλο είναι εφικτή και των δύο?Απο μουσικά κανάλια έχουν τίποτα? Επίσης απο εξοπλισμό τι πιάτο σε μεγέθος και τι δέκτη προτείνετε?

Αποσυνδεδεμένος nektarios 1451

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2007
  • Τόπος: Αρτα
εχει ελευθερο το ΤVE Internacional, to TVGA γαλικια, της ανδαλουσιας, το RT Espaniol kai to 24 horas το ειδησιογραφικο της ισπανικης κρρατικης τηλεορασης και μετα εχει και τα κλασσικα γερμανικα RTL ZDF κλπ να χαζευεις καμια φορα και ενα ελευθερο αθλητικο το sport 1.

19.2Ε θα πας για να εχεις και τα ελευθερα γερμανικα γιατι στις 30W τα ιδια καναλια εχει απο ισπανια. Απο δεκτη θα παρεις εναν να ειναι DVB S2 γιατι εκει θα γυρισουν ολες οι συχνοτητες καποια στιγμη. Δεκτη τσεκαρε τις αγγελιες πουλαει ο Σεραφειμ τον clarke tech 4100 HD σε καλη τιμη, τον ιδιο εχω και ειναι πολυ καλος δεκτης και για σενα θα ναι πολυ καλος.
GATE 7
Rock Tuesdays στον Αμβρακια fm στις 21:00 Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Δεκτης Octagon SF8008
Clarke Tech 4100HD Plus αραχτος
LNB Mti λευκό
Hirschmann αλουμινιου 85Χ90
μοτερ SG 2100A 76.5E - 5E
Ραδιοφωνικοι δέκτες: Sencor SRD 6600, Fujitsu

Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

• Satleo Maniac
Κατατοπιστικότατος.Ευχαρίστω παιδιά για τον χρόνο σας!

Αποσυνδεδεμένος Latinsoapsfever

• SatLeo V. I. P.
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2005
  • Τόπος: Λήμνος / Αθήνα
    • http://www.telenovelas.gr
Αυτός εδώ άραγε υπάρχει περίπτωση να κατεβαίνει;

Στον χάρτη Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε δείχνει αναφορά λήψης κοντά στη Χίο με 1,20 και κοντά στη Ρόδο με 80αρι.

Αποσυνδεδεμένος apostolos3105

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Αυγ 2011
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
Αυτός ο δορυφόρος [43°W]  τα λατινο αμερικανικα καναλια που σε ενδιαφέρουν εκμπέμπουν σε πάντα C.

Footprints (ιχνοδιάγραμμα) Τού δορυφόρου.  [43°W]
Στην περιοχή σου χτυπάει  μέ  36,5dBW... [όπως λέει το
Footprints]  Δηλαδή διάμετρος  πιατου   1,60 μέ 2,00 μέτρα...και φυσικά να έχεις οπτική επαφή με τον δορυφόρο....είναι  χαμηλα στόν ορίζοντα.

Δορυφορικοί Δεκτες:
Xtrend ET9500 /GigaBlue Quad / AMIKO.MiniHD.SE.
ΠΙΑΤΟ> 1.23x1.32/  2x>engel -1.10x1.20/  2x>Tecatel -1.10x1.20

Αποσυνδεδεμένος ch10

• SatLeo Legend
Τις 43W τις χάσαμε όταν εκτοξεύτηκε ο Ιntelsat-11 και οι αναφορές που βλέπεις στο kingofsat είναι από τον παλιό δορυφόρο που λαμβάναμε (Panamsat-3R λεγόταν τότε, πριν τον αγοράσει η Ιntelsat).
Μέχρι τότε μια χαρά βλέπαμε από εκεί λίγα αργεντίνικα και μεξικάνικα, είχε και πολλά feeds εκεί με ποδόσφαιρο από τις χώρες της λατινικής Αμερικής.
Περασμένα μεγαλεία της προηγούμενης δεκαετίας.

Αποσυνδεδεμένος Latinsoapsfever

• SatLeo V. I. P.
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2005
  • Τόπος: Λήμνος / Αθήνα
    • http://www.telenovelas.gr
Ευχαριστώ και τους δύο  :wtg

Αποσυνδεδεμένος chrisk7

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Φεβ 2007
Φιλαράκι, αν θες να βάλεις δορυφορική μόνο για ισπανικά δεν αξίζει τον κόπο, προσωπική μου άποψη. Θα πετάξεις λεφτά άδικα και ειδικά στις εποχές που ζούμε ακόμα και το μισό ευρώ είναι πολύτιμο. Τα ισπανόφωνα κανάλια είναι μετρημένα στα δάχτυλα, για τα ελεύθερα μιλάμε φυσικά. Ψάξε καλύτερα στο νετ για στρημ, υπάρχουν πολλά και καλά, και sd και hd, κατέβασε και τα προγραμματάκια vlc και aceplayer και θα σαι άρχοντας.

• Satleo Maniac
Γενικά επειδή ειμαι ολη την ώρα στον υπολογιστή λόγω εργασίας προτιμώ να βλέπω κάτι πιο ξεκούραστα στην τηλεόραση.Ξέρω οτι δεν θα δω προγραμματάρες απλά να κρατήσω μια επαφή με τη γλώσσα,επειδή σπουδάζω παράλληλα στο εαπ για δεύτερο πτυχίο Ισπανική Γλώσσα και πολιτισμός και θέλω να έχω κάτι 100% απο εκει.Το ξέρω και μένα δεν μου είναι ευχάριστο να κάνω τόσα έξοδα αλλα νομίζω θα με βολέψει καλύτερα γιατι μεχρί τωρα κάνω αυτό που λες να βλέπω μέσα απο pc και με κουράζει απίστευτα.Δεν το κάνω ούτε απο χόμπυ ούτε για να ασχόληθω γενικά με τις λήψεις μιας και δεν εχω τις απαιτούμενες γνώσεις με το πως ψάχνεις δορυφόρο πως γυρνάς το πιάτο να στοχεύεσεις το δορυφόρο που θες κτλ.

Συγχώνευση: Πεμ 20 Αυγ 2015, 12:41
Αντιπαρέβαλα τα κανάλια των δυο δορυφόρων όντως δεν βλέπω να δίνει κάτι παραπάνω ιδιαίτερα ο hispasat απο ελεύθερα (εκτός φυσικα αν πληρώσω και ξεκλειδώσω).Οπότε μάλλον προς 19,2Ε με βλέπω.
Απο μουσικά κανάλια έχει τίποτα ελεύθερο καλό στις 19,2Ε? Βόλος γαρ και είναι αποθυμένο τα μουσικά κανάλια.

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
deluxe music, go tv αυτα ειναι σιγουρα δεν θυμαμαι να εχει κατι αλλο
GATE 7
Rock Tuesdays στον Αμβρακια fm στις 21:00 Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Δεκτης Octagon SF8008
LNB Mti λευκό

• Satleo Maniac
Εύχαριστω Νεκτάριε. Θα τα δω στο ίντερνετ να δω τι ύφος μουσική παίζουν.

• Satleo Maniac
Χτές με τη βοήθεια ενός φίλου (να ναι καλά εγω δεν θα μπορούσα να το κάνω μου φάνηκε δύσκολο, δεν είχα και εργάλεια κ τρυπάνι κιόλας) μπήκε το πιάτο με δυο lnb για αστρα 19,2Ε και hotbird 13Ε (μου το πρότεινε καθώς είναι ευκόλο να έχεις και τους δυο όπως μου είπε).
Και τελικά καλύτερα που το κανα ετσι (αξίζει μόνο και μόνο για τα πολώνικα μουσικά κανάλια που είδα οτι έχει).Γενικά ευχαριστημένος (ασχέτως ότι τα ισπανόφωνα είνα λίγα και η εικόνα μέτρια (εκτός απο RT en espanol HD το λατρευω(!!) που έχει εικόνα της προκοπής (επίσης και τα ράδιοφωνα θα τα εκμετταλευτώ).Επίσης βλέπω επιτέλους το Euronews.Γενικά απ οτι είδα η χαρά αυτού που ξέρει γερμανικά κυρίως και ιταλικά είναι αυτοί οι δορυφόροι.
Δύο ερωτήσεις θέλω να κάνω σαν άσχετος προς το άθλημα.
1) Κάθε πότε να κάνω σκανάρισμα μήπως μπαίνουν νέα κανάλια σε κάθε δορυφόρο?
2) Να αποθηκεύω μόνο τα ελεύθερα ή και τα κλείδωμενα υπάρχει περίπτωση ορισμένες ώρες ή μέρες να ξεκλειδώνουν και να είναι ορατά οπότε είναι καλό να έχω και αυτά?
Εν τέλει ευχαριστώ όσους δώσαν συμβουλές όταν ακόμα το σκεφτόμουνα και με παροτρυνάν να το κάνω (άξιζε πιστεύω ανοίγει το μυαλό σου βλέποντας τι ειδήσεις,τι τρόπο ζωής και ενδιαφέροντα έχουν άνθρωποι άλλων χώρων, το θεωρώ σπουδαίο και ας μην καταλαβαίνει πολλές φορές τη γλώσσα τους).

Αποσυνδεδεμένος ch10

• SatLeo Legend
Καλώς ήρθες στον κόσμο της δορυφορικής. Όσο περισσότερο ασχοληθείς με αυτό το ''σπορ'' τόσο πιο πολλά θα μάθεις.
1) Για το πότε μπαίνουν νέα κανάλια θα το βλέπεις από το flysat.com και αν σε ενδιαφέρουν θα τα προσθέτεις, δεν χρειάζεται να κάνεις σκανάρισμα στην τύχη.
2) Τα κλειδωμένα δεν υπάρχει λόγος να τα αποθηκεύσεις αν δεν έχεις τρόπο να τα δεις.
Θα σου έλεγα να κρατήσεις από τα κλειδωμένα στον ΑSTRA τα γαλλικά Canal+ HD, Canal+ Sport HD και Canal+ Decale HD τα οποία κάποιες ώρες έχουν και ελεύθερο πρόγραμμα.
Ποιον δέκτη πήρες;

• Satleo Maniac
Βασικά δεν πήρα, είχε ο φίλος μου εναν που δεν χρησιμοποιούσε γιατί πήρε εναν καινούριο και μου τον έδωσε για την ώρα. Edision είναι αλλά δεν θυμάμαι μοντέλο γιατί έπεσα με τα μούτρα στο να ψάχνω κανάλια.Αλλά απ έξω γράφει edision.
Πως θα το κάνω αυτό όμως αν δώσω εντολή οταν τα αποθηκεύει να αποθηκεύει μόνο τα ελεύθερα?

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
Aσχολησου με τα ελευθερα καναλια για να μην γεμισεις κλειδωμενα καναλια τον δεκτη σου. Στον Αστρα δεν γινονται συχνα αλλαγες οτι κατεβασεις εκει θα μεινει αλλα στον χοτμπερντ γινεται χαμος νε τα καναλια μετακινησεις αλλα ερχονται αλλα φευγουν, εγω στους δυο μηνες συνηθως τα σβηνω και τα ξανακατεβαζω εκει.
GATE 7

Δεκτης Octagon SF8008
LNB Mti λευκό

Αποσυνδεδεμένος chrisk7

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Φεβ 2007
Μπράβο που τελικά το αποφάσισες. Η αλήθεια είναι οτι θ ανακαλύψεις πολλά νέα πράγματα με τη δορυφορική και σίγουρα θ ανοίξουν οι ορίζοντές σου, θα ξεκολλήσεις κι απ την ελληνική μιζέρια (ευελπιστώ οτι βαρέθηκες ν ασχολείσαι με τα επίγεια ψηφιακά σε 480p  :crazy:  ). Εγώ κάπως έτσι ξεκίνησα, στην αρχή μ ένα lnb στον hotbird, μετά με ακόμα ένα στον astra και κατόπιν με μοτεράκι σε όλο το τόξο. Αν παρακολουθείς αθλητικά, είμαι βέβαιος οτι πολύ γρήγορα το ίδιο θα κάνεις και συ. Οι εκπλήξεις είναι αρκετά συχνές κ από κει που δεν το περιμένεις (όπως πχ το feed του αντ1 πρόσφατα).

Γουελκαμ του δε ρηαλ γουορλντ!  :wtg

• Satleo Maniac
Ναι νομίζω μετά τη δορυφορική δεν θα μπορώ να γυρίσω πίσω να ασχολούμαι μόνο με ελλάδα και επίγεια. Πραγματικά απο χτες λεω γιατι δεν το είχα κάνει νωρίτερα. Φυσικά και βλέπω αθλητικά (πιστός οπαδός της Έβερτον χρόνια τώρα).

Αποσυνδεδεμένος hercoulis

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2007
  • Τόπος: Βόλος
Μπράβο που το έκανες
αυτό το (άξιζε πιστεύω ανοίγει το μυαλό σου βλέποντας τι ειδήσεις,τι τρόπο ζωής και ενδιαφέροντα έχουν άνθρωποι άλλων χώρων, το θεωρώ σπουδαίο και ας μην καταλαβαίνει πολλές φορές τη γλώσσα τους), που είπες είναι και ο λόγος που πιστεύω εκτός από μένα μας αρέσει σε όλους η δορυφορική.

και ένα νέο καλό εδώ  :smile:

Eπιστροφή του ισπανικού Aragon TV μετά από 5 (ίσως και παραπάνω) χρόνια.11068 V 22000 5/6Μακάρι να ξαναεπιστρέψουν και τα TV3 CAT, Telemadrid, Valenciana, ETB Sat, IB3, Canal Canarias και πόσα άλλα έχουμε χάσει δεν θυμάμαι.
vu solo2 - 1.25cm - 85E-45W

• Satleo Maniac
Παω τρέχοντας για σκανάρισμα. Μακάρι.Ένα επίσης που βλέπα στο ίντερνετ που μου άρεσε πολύ το castilla la mancha δεν βρήκα σε καμία λίστα δορυφόρων.Μακάρι να μπει κι αυτό κάποτε.
Ναι βλέπω τα ισπανόφωνα(tve internacional ειδικά που έχει και σε σχεδόν ολο το πρόγραμμα υποτιτλισμό με βοηθάει πολύ στον σκοπό μου).Επίσης τα πολωνικά μουσικά κανάλια τα χω λύωσει εννοείται και εχω δεί κάμποση μπαλίτσα απο γερμανικά.Γενικά είμαι πολυ ευχαριστημένος απο την επιλογή των δορυφόρων που έκανα με καλύπτουν σε αυτό που είχα σκοπό.
Κάτι που παρατήρησα χτές έχασα την συχνότητα που έπιανα απο χοτμπερντ το hispan tv (με αραβικά θέματα δεν το πολυβλέπω αλλα είναι ισπανόφωνο και θέλω να το εχω).

* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση στη ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ [ΠΖ 04]  Μέλος: christos1414 Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 15/12/2024 (01:54)
* Απ: Παλιά, ένδοξα ραδιόφωνα της ΑΤΤΙΚΗΣ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 15/12/2024 (00:38)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΗΠΕΙΡΟ (νομοί Άρτας & Πρέβεζας)  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 15/12/2024 (00:36)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στο ΒΟΡΕΙΟ ΙΟΝΙΟ (νομοί Κέρκυρας & Λευκάδας)  Μέλος: Thodoris_Z Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 14/12/2024 (23:51)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΗΠΕΙΡΟ (νομοί Άρτας & Πρέβεζας)  Μέλος: Thodoris_Z Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 14/12/2024 (23:50)
* Απ: Παλιά, ένδοξα ραδιόφωνα της ΑΤΤΙΚΗΣ  Μέλος: Chris_S Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 14/12/2024 (23:26)
* Απ: Παλιά, ένδοξα ραδιόφωνα της ΑΤΤΙΚΗΣ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 14/12/2024 (23:03)
* Απ: EON TV (ex.WIND TV)  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Nova 14/12/2024 (22:08)
* Απ: EON TV (ex.WIND TV)  Μέλος: nogyo.exe Φόρουμ: Nova 14/12/2024 (22:02)
* Απ: Παλιά, ένδοξα ραδιόφωνα της ΑΤΤΙΚΗΣ  Μέλος: ANDREASSAT Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 14/12/2024 (21:50)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: thanost Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 14/12/2024 (21:38)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 14/12/2024 (21:24)
* Απ: Η Ε.ΡΑ. στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: babis3g Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 14/12/2024 (20:11)
* Απ: Η Ε.ΡΑ. στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 14/12/2024 (19:49)
* Απ: Παλιά, ένδοξα ραδιόφωνα της ΑΤΤΙΚΗΣ  Μέλος: a66fm Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 14/12/2024 (19:13)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στο ΒΟΡΕΙΟ ΙΟΝΙΟ (νομοί Κέρκυρας & Λευκάδας)  Μέλος: babis3g Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 14/12/2024 (18:01)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΗΠΕΙΡΟ (νομοί Άρτας & Πρέβεζας)  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 14/12/2024 (17:34)
* Απ: Ανάπτυξη ψηφιακού ραδιοφώνου DAB  Μέλος: Chris_S Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Ραδιόφωνο (DAB, DAB+, DMB) 14/12/2024 (16:43)
* Απ: Παλιά, ένδοξα ραδιόφωνα της ΑΤΤΙΚΗΣ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 14/12/2024 (16:13)
* Απ: Παλιά, ένδοξα ραδιόφωνα της ΑΤΤΙΚΗΣ  Μέλος: ANDREASSAT Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 14/12/2024 (16:12)
* Απ: Παλιά, ένδοξα ραδιόφωνα της ΑΤΤΙΚΗΣ  Μέλος: TRONIX Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 14/12/2024 (15:11)
* Απ: Παλιά, ένδοξα ραδιόφωνα της ΑΤΤΙΚΗΣ  Μέλος: a66fm Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 14/12/2024 (15:08)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο νομού ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 14/12/2024 (13:27)
* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 14/12/2024 (10:58)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 14/12/2024 (10:47)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΑΙΤΩΛΙΑ, ΦΩΚΙΔΑ, ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ, ΚΥΘΗΡΑ [ΠΖ 06]  Μέλος: channelos Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 14/12/2024 (01:48)
* Απ: Δωρεάν Ελληνικά κανάλια μέσα από το Ιντερνετ  Μέλος: ANDREASSAT Φόρουμ: IPTV Γενικά 14/12/2024 (00:15)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΑΤΤΙΚΗ, ΣΑΡΩΝΙΚΟ & ΝΟΤΙΑ ΕΥΒΟΙΑ [ΠΖ 09]  Μέλος: NetSurfer_g7 Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 13/12/2024 (22:01)
* Απ: Παλιά, ένδοξα ραδιόφωνα της ΑΤΤΙΚΗΣ  Μέλος: johnpapad24 Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 13/12/2024 (20:37)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ & ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ [ΠΖ 02-03]  Μέλος: eliascomtest Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 13/12/2024 (20:30)