Καποιος σε καποιο σάιτ μου ειχε δωσει σε ερωτηση μου για την αποσταση του λνβ απο το κεντρο του πιατου, μου ειχε δωσει ενα μαθηματικο τυπο ο οποιος τελικα μου εδωσε 86-87 ( δε θυμαμε καλα )αλλα μπηκα μετα στο σάιτ της φαμαβαλ και ειδα οτι στο 3μετρο η αποσταση ειναι 93 και 91ποντους στο 230....
τελικα στους 93 ειδα καλυτερο σημα αφου κεντραρα το λνβ με φακο λέιζερ.
Οπως εχω πει δεν ειμαι τεχνικος και μονο ψαχνοντας στο νετ ή ρωτοντας φιλους βρισκω λυσεις στα δορυφορικα.
τωρα το 3μετρο ειχε στραπατσαρισμενα τα φτερα του και προσπαθησα να τα σφυριλατισω λιγο και τα εβαλα ενω ειχα στησει το 230.....ενω μου ειπαν πολλα παιδια οτι επρεπε να βαλω τα φτερα ενω ηταν κατω το πιατο ....οποτε δεν ειναι τελια στημενο .......
εμπειρικα λοιπον ......και με το λαπτοπ και την καρτα στη σκεπη ,
παλευα μηνες για να το στησω ΜΟΝΟΣ μου και αυτο ειναι το αποτελεσμα που νομιζω ειναι οτι καλυτερο μπορω να παρω!!!
το θεμα μου ειναι οτι απο 13Ε εως 12w εχω εμποδιο χαμηλα στο πιατο την σκεπη και δεν λεει να την γκρεμισω.....
οσον αφορα τον 10 Ε τωρα .....αυτο που εχω δει και στο 180 που ειναι τελια στημενο!!!!δεν τον στοχευω ακριβως.... παρα λιγο ανατολικα κι ετσι ο edision δεν μου βγαζει τον 9 αλλα χανω κανα φιντ....αλλα αν τον κεντραρω τοτε εχω κι εδω ολον τον 9......αν προσεξα καλα κι ο Γιωργος με το 230 εχει κι αυτος τον 9.......στο τριμετρο τωρα οσο ανατολικα κι αν το παω θα εχω και στον edision και στο crazy scan τον 9...οποτε το εχω αποδεχτει και προχωραω ετσι!!
Πιστευω οτι και το crazy scan και το ebs pro σκαναρωντας δεν αποδιδουν με ακριβια το σημα καθε συχνοτητας.
Τωρα για αυτο που λες για μεγαλυτερο αν σβηνει τις διπλανες ,αν εχει καποιος ας κανει ενα σκαναρισμα με το crazyscan να μας πει( για αυτο ποσταρα κι εγω ,και να που ανταποκριθηκε κι ο Γιωργος!!!)
Παντως το μεγεθος μετραει και σημερα στην εβρολιγκα του μπασκετ στο 180 ειχα για λιγη ωρα σπασιματα απο το φιντ της ζαλγκιρης κι εβλεπα το σημα να παιζει 40-60%,ενω στο 3μετρο ηταν σταθερο στον edision sto 70% 11db και αψογη εικονα!!!
Μακαρι να βρω και καποιο αλλο πιατο για την c μπαντα και ειδικα 100,5Ε!!!!