Πάντως στην δική μου τηλεόραση όταν ο ΣΚΑΪ δείχνει σειρές και ταινίες και εκπομπές π.χ Happy Traveller σε native HD μια χαρά full HD είναι.
Άν έχεις τηλεόραση 32-42 ιντσών όλα μια χαρά μπορεί να τα βλέπεις ! Εγώ που έχω τηλεόραση 4Κ - 49 ιντσών, μπορώ και καταλαβαίνω πολύ πιο εύκολα την ποιότητα εικόνας λόγω της μεγάλης οθόνης.
Άν βάλω απο το YouTube βιντεάκια 4Κ, τότε φαίνονται όλα ΑΨΟΓΑ στο μάτι, και επίσης τα αποτελέσματα είναι εξίσου άριστα και σε βίντεο ποιότητας FHD !!!
Στην "HD" Digea, το μόνο καλό αποτέλεσμα που έχω παρατηρήσει είναι στις ταινίες (ειδικά σε πρόσφατες) που μεταδίδει το Star, και η ποιότητα μου μοιάζει για FHD.
Στον ΣΚΑΙHD η ποιότητα του "Happy Traveller" μου φαίνεται σαν βίντεο ποιότητας HD 720p (1280x720) και όχι για FHD 1080p (1920x1080) Κάτι άλλες εκπομπές που τις διαφημίζει ο ΣΚΑΙ για HD, είναι ακόμα πιο χειρότερες !
Ο Ευτύχης ανεβάζει τα πάντα σε καταπληκτική FHD ποιότητα στο YouTube κανάλι του (Οι εκπομπές του είναι φτιαγμένες με δικές του κάμερες, και επίσης μοντάρει την εκπομπή του μόνος του με δικά του προγράμματα video-edit)
Άρα ο ΣΚΑΙ κατεβάζει την ποιότητα ακόμα και μέσα απο το ΣΚΑΙHD.. Με λίγα λόγια.. Tα Ελληνικά κανάλια θέλουν ακόμα πολύ δουλεία για HD (FHD) ποιότητες...