Η Digea σε HD μετάδοση
  • Παρ 15 Νοε 2024, 15:28
Like us on our Facebook page "https://www.facebook.com/Satleo"
Email επικοινωνίας του Satleo Forum: "forum@satleo.gr"

Αποστολέας Θέμα: Η Digea σε HD μετάδοση  (Αναγνώστηκε 370172 φορές)

0 μέλη και 15 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος VasilisSat

• SatLeo V. I. P.
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2006
  • Τόπος: Άγιοι Ανάργυροι - Αθήνα
Επειδή δεν θα έχει κανένα αποτέλεσμα να κάνω παράπονα στον ΣΚΑΪ λέω αύριο να στείλω μήνυμα στην εταιρεία του τούρκου δεν πάει άλλο με τους αλήτες του Φαλήρου κάτι πρέπει να γίνει

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δέκτες: Edision OS Mio 4K,VU+ Zero 4k,Skystar 2 eXpress 
LNB: Inverto Black Ultra 0,2dB
Κάτοπτρο: Triax 120X110
Motor:PowerTech DG380
Τόξο: 30W - 62E

Αποσυνδεδεμένος panosmin

• Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Φεβ 2012
  • Τόπος: θεσσαλονίκη
Αυτοι ολοι τους ειναι ενα κλειστο παρεακι και κανουν οτι θελουν.....πρεπει να σπασει αυτο το αποστημα επιτελους και να αλλαξουν μια για παντα αυτη την συμπεριφορα ολα αυτα τα λ@μογια....

• SatLeo V. I. P.
  • SatLeo Legend
Έχεις καταλάβει ότι μεταδίδουν upscaled μόνο και μόνο για το hashtag ενώ μπορούσαν να το ζητήσουν να το ενσωματώσει η εταιρεία παραγωγής όπως έκανε με το survivor; Είμαστε καλά είναι αυτός λόγος κάτι που γυρίστηκε native HD να μεταδίδεται λάσπη αυτήν την στιγμή;

Αποσυνδεδεμένος NetSurfer_g7

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Νοε 2013
    • Τσεκάρετε και το blog μου
Παλι μαϊμουδια HD με το Voice.Δεν βαζουν ουτε φετος μυαλο.
Ο Ant1 ξερουμε αν εκτος απο το Nomads δωσει καποια στιγμη HD και στις σειρες του?

• SatLeo V. I. P.
  • SatLeo Legend
Για τον ΑΝΤ1 τα σίγουρα είναι:nomads, φετινές σειρές,celebrity travel-Κοκλωνης,το πρωινό,εκπομπές vice,και ίσως το κυριακάτικο σόου.Μαθαινω ότι η HD ροή θα είναι σε μόνιμη βάση όπως στο Σταρ.

Αποσυνδεδεμένος vasilisp

• Αναλυτής Επίγειας Ψηφιακής Τηλεόρασης
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουν 2013
  • Τόπος: Xαλκίδα
Χρονικά εχει αναφερθεί ένας μήνας μετα οτι θα ξεκινησει η HD ροη στον ΑΝΤ1. Αρχές Νοέμβρη δηλαδή, συνεπώς τότε ό,τι ειναι γυρισμενο σε HD ή το ζωντανο πρωινο που εχει HD κάμερες, θα βγαίνει σε υψηλή ευκρίνεια

• SatLeo V. I. P.
  • SatLeo Legend
Στον ΑΝΤ1 ψάχνονται γενικώς δεν τους πάει και καλά η έναρξη της σεζόν οπότε μην αποκλείετε να τρέξουν τις διαδικασίες για να φέρουν πιο κοντά την εκπομπή HD.Το καλό με το σταρ είναι ότι το κανάλι τσιμπάει ποσοστά σε όλα τα slot εκτός από την prime time.Αυτο βεβαια τους χαλαει το γενικό της ημέρας.Σε Αθήνα-Θεσσαλονίκη έχουν μεγαλύτερα ποσοστά από ότι σε περιοχές της περιφέρειας.Αυτο ίσως να οφείλεται και στο εκπληκτικό native HD που δίνουν στις περιοχές αυτές.Πρέπει να συμβεί αυτό αλλιώς δεν θα εξαναγκάσει τους υπόλοιπους να αναβαθμίσουν σε HD.

Αποσυνδεδεμένος MCelliotG

• Αναλυτής Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2005
  • Τόπος: ΒΔ Θεσσαλονίκη
Κάποια στιγμή πιστεύω όλοι όσοι διαθέτουν μία HD τηλεόραση αντιλαμβάνονται τη διαφορά. Μέχρι και η μητέρα μου που ποτέ δεν τα προσέχει αυτά προχθές που έβλεπε μια ταινία στο Star είπε στο άσχετο τι ωραία εικόνα έχει! Απλά τους βολεύει όταν το μέσο κοινό δεν έχει επιλογές για να μην "καλομαθαίνει"...

Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δέκτες:Mut@nt HD51, Edision OSmio 4K, TBS5925
LNB:Inverto Black Ultra Twin
Κάτοπτρο:MABO 130X144/Dragonsat DS-3000 motor
Τόξο:45W - 95E
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Συνδεδεμένος marios1234

• Γενικός συντονιστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2007
  • Τόπος: Ιστιαία (Β. Εύβοια)
Δεν μπορω να πω οτι δεν ζηλεύω όσους πιανετε τα HD κανάλια, έστω με αυτό που εκπέμπουν τέλος πάντων, διαβάζοντας τα σχόλια σας εδώ! Το Πήλιο απ τα μεγαλυτερα κέντρα εκπομπής και ακόμα τίποτα!  :hammer

Αποσυνδεδεμένος panosmin

• Έμπειρο Μέλος
Τουλαχιστον δεν εκνευριζεσαι με την προχειροτητα την αναισθησια και την ποιοτητα της εικονας των λεγομενων ψευτοhd καναλιων .

Αποσυνδεδεμένος chrisk7

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Φεβ 2007
το χα ξαναγράψει παλιότερα, αν τα τηλεφωνικά τους κέντρα είχαν σπάσει από διαμαρτυρόμενους τηλεθεατές, καταρχήν θα βλέπαμε τα χα ντε σ όλη την ελλάδα. Από μόνοι τους φυσικά και δεν θα κάνουν τίποτα, εδώ δεν είναι τουρκία που ο μέσος τούρκος βλέπει 4κ πρόγραμμα και μπορεί να μην έχει πλυντήριο ας πούμε στο σπίτι του...

Αποσυνδεδεμένος vasilisp

• SatLeo Legend
Βγηκε σε native HD το ΤΑΤΟΥΑΖ του Alpha? :think:

• SatLeo V. I. P.
  • SatLeo Legend
Νομίζω είναι πολύ καλό upscaled σας φαίνεται για native;

Αποσυνδεδεμένος vasilisp

• SatLeo Legend
Δεν είμαι σιγουρος γι αυτο το συζηταμε να ακουσουμε γνωμες! εχει πολυ καλή ευκρίνεια τώρα η σειρα..

• SatLeo V. I. P.
  • SatLeo Legend
Λένε και σε διπλανό φόρουμ ότι είναι native αλλά δεν μου μοιάζει πάντως έχει ευκρίνεια που δεν έχουμε ξαναδεί στον Άλφα

Αποσυνδεδεμένος vasilisp

• SatLeo Legend
Εχω ξαναδει επεισοδειο της σειρας και δεν ηταν τοσο καθαρη η εικονα.

• SatLeo V. I. P.
  • SatLeo Legend
Στις εξωτερικές σκηνές με φωτισμό ημέρας μοιάζει με native η αλήθεια είναι.

Αποσυνδεδεμένος vasilisp

• SatLeo Legend
Ετσι ναι. Ειναι σκηνες που λες ότι είναι native και άλλες οτι είναι απλά upscaled. Πάντως και το Nomads που ξέρουμε ότι βγαινει native εχει κι αυτό τα πλάνα του που άλλοτε έχουν καλή ευκρίνεια κι άλλοτε θαμπώνει. Ο ΑΝΤ1 όμως βγαίνει χωρίς hashtag, ο Αlpha και με hashtag βγαινει σε hd?

• SatLeo V. I. P.
  • SatLeo Legend
Πάντως αν είναι native δεν είναι καλό native HD των Κύπριων παραγωγών, περίμενα περισσότερα από αυτούς.vasilisp ο Άλφα από την αρχή έχει HD γραφικά αλλά η εικόνα ήταν πάντα upscaledΚαι στην εκπομπή της Μενεγάκη σήμερα το σήμα της εκπομπής κάτω αριστερά ήταν native.

• SatLeo V. I. P.
  • SatLeo Legend
Οι τίτλοι τέλους στο κόκκινο φόντο που έχει ο Άλφα σε όλα του τα προγράμματα σε native HD νομίζω για πρώτη φορά το βλέπω αυτό

Αποσυνδεδεμένος panosmin

• Έμπειρο Μέλος
Η ροη του Alpha μου φαινεται οτι γυρισε σε hd εδειξε και τρειλερ για το τατουαζ σε hd!!

Αποσυνδεδεμένος MCelliotG

• Αναλυτής Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2005
  • Τόπος: ΒΔ Θεσσαλονίκη
Με τον ALPHA HD θεωρώ ότι συμβαίνει το εξής και νομίζω πέφτω μέσα 100%!

- Η ροή που βγάζει τον ALPHA HD είναι πραγματικά HD αλλά η τροφοδοσία της είναι SD upscaled. Σκεφτείτε σαν να έχετε έναν HD διαμορφωτή και να του στέλνετε σήμα SD. Δηλαδή τεχνικά μπορεί να βγάλει άριστο HD (ας μη ξεχνάμε ότι με 2 μόλις κανάλια στο mux το bitrate είναι μεγαλύτερο από του άλλου), απλά δεν τροφοδοτείται με native πηγή!
- Τα μηχανήματα του Κοντομηνά, ίσως επειδή είναι πιο πρόσφατα χρονικά από άλλων καναλιών πανεθνικής, ίσως επειδή κάπου στην πορεία πολύ πριν το HD ανανέωσε τον SD εξοπλισμό του είναι κορυφαίας ποιότητας (για Ελλάδα πάντα). SD μεν, κορυφαία δε. Αυτό σημαίνει ότι στην HD ροή όπου δεν υφίσταται η συμπίεση της SD που χαλάει επιπρόσθετα την εικόνα βλέπουμε άριστο SD! Κάτι πχ σαν τα σκανδιναβικά SD κανάλια.
- Το Τατουάζ γυρίζεται σε native HD, είναι εξακριβωμένο.

Βάλτε λοιπόν τα τρία παραπάνω μαζί και θα δείτε ότι αυτό που βλέπουμε στο τατουάζ είναι στο τέρμα του SD, είναι το κάλλιστο upscale. Για αυτό άλλωστε αν τσιμπήσουμε και λίγο την ευκρίνεια στις ρυθμίσεις της TV μας δίνει την αίσθηση ότι βλέπουμε κάτι καλύτερο από SD, χωρίς ουσιαστικά να είναι. Τίποτα απολύτως δεν μεταδίδεται native στον ALPHA δεν νομίζω ότι υπάρχει ακόμα η τεχνική δυνατότητα στο master του σταθμού. Αν αυτό αλλάξει (ίσως σύντομα) πιστεύω ότι ό,τι είναι HD θα μεταδίδεται native. Προς το παρόν ζούμε με ψευδαισθήσεις!

Μιας και αναφέρθηκε και το nomads, σήμερα η εικόνα ήταν....  :sick:
Δέκτες:Mut@nt HD51, Edision OSmio 4K, TBS5925
LNB:Inverto Black Ultra Twin
Κάτοπτρο:MABO 130X144/Dragonsat DS-3000 motor
Τόξο:45W - 95E
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

• SatLeo V. I. P.
  • SatLeo Legend
Το τρέιλερ δεν το είδα αλλά ο άλφα από την αρχή είχε ροή για HD αλλά μετέδιδε σε SD.Για πες μου το τρέιλερ τι αφορούσε μήπως το ξαναδώ αργότερα.Ο Αντ1 μεταδίδει και την κάρτα με την τοποθέτηση προϊόντων για το nomads σε native HD.Προχωραει το πράγμα.

Αποσυνδεδεμένος vasilisp

• SatLeo Legend
Με εικονα nativeHD και γραφικά επίσης, αν τα καταφεράνε κανουν το 2 στα 2 στον Alpha, o ANT1 γι αυτο το λόγο (της έλλειψης hd γραφικών) προφανώς δεν τολμάει να βγάλει hashtag στο Νοmads. Πιο σωστό πάντως αυτο παρά να χαλαει την εικόνα του ρηάλιτυ. H ταινια Parker με τον Statham τωρα στον Αlpha σε χάλια ντεφινισιον! Του Star η ταινια Τransporter πάλι με τον Statham σε υπέροχο HD.

• SatLeo V. I. P.
  • SatLeo Legend
Παιδιά οι τίτλοι τέλους του Τατουάζ ήταν native 100% αυτό δεν έχει ξαναγίνει στον Άλφα επίσης στο μικρό παράθυρο στους τίτλους τέλους που έδειχνε σκηνές από το επόμενο επεισόδιο ξεχώριζε το native του Τατουάζ.

Αποσυνδεδεμένος panosmin

• Έμπειρο Μέλος
Μετα το τελος του τατουαζ εδειξε τρειλερ για το επομενο επεισοδιο και μου φανηκε hd .

• SatLeo V. I. P.
  • SatLeo Legend
Δείτε την ταινία που έχει τώρα εμετός πραγματικά κάτι άλλαξε απόψε με το τατουάζ αλλά ας δούμε και αύριο για να είμαστε σίγουροι.panosmin το ίδιο λέμε.

Αποσυνδεδεμένος NetSurfer_g7

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Νοε 2013
    • Τσεκάρετε και το blog μου
Μαϊμου HD απο τον ΣΚΑΪ και στο Ελλαδα εχεις ταλεντο

• SatLeo V. I. P.
  • SatLeo Legend
Το Ελλάδα έχεις ταλέντο native είναι με τις ατέλειες που έχει το HD του ΣΚΑΪ βέβαια.

• SatLeo V. I. P.
  • SatLeo Legend
Τα σήμα του άλφα με τον λογαριασμό στο Instagram που δείχνει στα διαλείμματα αρκετά συχνά είναι σε native και αυτό.Ειναι προφανές ότι από σήμερα κάτι άλλαξε στον Άλφα.Μενει να δούμε και την συνέχεια.Κατα την διάρκεια του Τατουάζ δεν ήμουν σίγουρος για το native όταν είδα τους τίτλους τέλους σε native άλλαξα γνώμη.Προφανως το HD των παραγωγών του τατουάζ κάτω του μετρίου γι'αυτό μας μπέρδεψε έτσι.

Update:00:12
Για δείτε το τρέιλερ της σειράς τατουάζ  (:  και μόνο αυτό είναι το μόνο σε native

Update 00:22
Και το σηματάκι του σταθμού που παίζει μετά από τις διαφημίσεις  με το λογότυπο Άλφα σε native HD.

Εφόσον οι άλλοι 3 έπαιζαν στην prime time native HD δεν θα έμενε ο Άλφα έτσι.

* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 15/11/2024 (10:33)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: maarinos Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 15/11/2024 (09:49)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: babis3g Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 15/11/2024 (09:43)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στο ΒΟΡΕΙΟ ΙΟΝΙΟ (νομοί Κέρκυρας & Λευκάδας)  Μέλος: babis3g Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 14/11/2024 (21:20)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: aorguru Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 14/11/2024 (19:30)
* Απ: COSMΟΤΕ TV Επίσημα στις 9 Ανατολικά!  Μέλος: paksat Φόρουμ: COSMOTE TV 14/11/2024 (15:40)
* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 14/11/2024 (11:22)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: babis3g Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 14/11/2024 (09:42)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΗΠΕΙΡΟ, ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΑ & ΕΠΤΑΝΗΣΑ [ΠΖ 05]  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 14/11/2024 (09:07)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΗΠΕΙΡΟ, ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΑ & ΕΠΤΑΝΗΣΑ [ΠΖ 05]  Μέλος: Latinsoapsfever Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 13/11/2024 (23:53)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΗΠΕΙΡΟ, ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΑ & ΕΠΤΑΝΗΣΑ [ΠΖ 05]  Μέλος: gewrgios Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 13/11/2024 (23:21)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΘΡΑΚΗ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ & ΣΕΡΡΕΣ [ΠΖ 01]  Μέλος: AlexTsol Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 13/11/2024 (20:41)
* Απ: Το OPEN (πρώην Epsilon) στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 13/11/2024 (18:54)
* Απ: Cosmote TV - συζητήσεις για τις IPTV υπηρεσίες της Cosmote  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Cosmote TV 13/11/2024 (18:52)
* Απ: Λήψη Thaicom 6/8 στις 78.5°E  Μέλος: akaitakis Φόρουμ: Δορυφορικές λήψεις γενικά 13/11/2024 (18:52)
* Απ: Επίγεια λήψη με φίλτρα LTE γενικά.  Μέλος: thodorisk Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 13/11/2024 (17:46)
* Απ: Επίγεια λήψη με φίλτρα LTE γενικά.  Μέλος: Latinsoapsfever Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 13/11/2024 (14:55)
* Απ: Επίγεια λήψη με φίλτρα LTE γενικά.  Μέλος: thodorisk Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 13/11/2024 (14:07)
* Απ: Επίγεια λήψη με φίλτρα LTE γενικά.  Μέλος: Latinsoapsfever Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 13/11/2024 (12:45)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 13/11/2024 (10:54)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΘΡΑΚΗ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ & ΣΕΡΡΕΣ [ΠΖ 01]  Μέλος: kgial Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 13/11/2024 (10:21)
* Απ: Το OPEN (πρώην Epsilon) στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: paksat Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 13/11/2024 (10:07)
* Απ: Επίγεια λήψη με φίλτρα LTE γενικά.  Μέλος: thodorisk Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 13/11/2024 (09:26)
* Απ: Επίγεια λήψη με φίλτρα LTE γενικά.  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 13/11/2024 (08:53)
* Απ: Επίγεια λήψη με φίλτρα LTE γενικά.  Μέλος: thodorisk Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 13/11/2024 (08:27)
* Απ: Cosmote TV - συζητήσεις για τις IPTV υπηρεσίες της Cosmote  Μέλος: Hacker?pcs Φόρουμ: Cosmote TV 13/11/2024 (03:06)
* Απ: ALPHA Κύπρου  Μέλος: robi1994 Φόρουμ: Ειδήσεις από την Κύπρο 13/11/2024 (02:26)
* Απ: ALPHA Κύπρου  Μέλος: Latinsoapsfever Φόρουμ: Ειδήσεις από την Κύπρο 13/11/2024 (02:05)
* Απ: ALPHA Κύπρου  Μέλος: robi1994 Φόρουμ: Ειδήσεις από την Κύπρο 13/11/2024 (01:19)
* Απ: Μετακινήσεις δορυφόρων  Μέλος: ANDREASSAT Φόρουμ: Ειδήσεις και νέα από το δορυφορικό στερέωμα 12/11/2024 (23:42)