Η Digea σε HD μετάδοση
  • Παρ 15 Νοε 2024, 11:25
Like us on our Facebook page "https://www.facebook.com/Satleo"
Email επικοινωνίας του Satleo Forum: "forum@satleo.gr"

Αποστολέας Θέμα: Η Digea σε HD μετάδοση  (Αναγνώστηκε 370094 φορές)

0 μέλη και 14 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος NetSurfer_g7

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Νοε 2013
    • Τσεκάρετε και το blog μου
O τελικος του ελλαδα εχεις ταλεντο που παιζει τωρα ειναι live?Και απο που βγαινει?Απο γαλατσι ή απο καπου αλλου.Μου κανει εντυπωση που δεν εχει ουτε ενα hashtag,ενω χθες το voice ειχε ολη την ωρα hashtag και tweetboard.

Αποσυνδεδεμένος VasilisSat

• SatLeo V. I. P.
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2006
  • Τόπος: Άγιοι Ανάργυροι - Αθήνα
Δεν είναι live ακόμα στο τέλος στα αποτελέσματα θα είναι απευθείας από τον Ελληνικό κόσμο εκείνη την στιγμή ίσως δώσουν πάλι το live & το hashtag πανω δεξιά.

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δέκτες: Edision OS Mio 4K,VU+ Zero 4k,Skystar 2 eXpress 
LNB: Inverto Black Ultra 0,2dB
Κάτοπτρο: Triax 120X110
Motor:PowerTech DG380
Τόξο: 30W - 62E

Αποσυνδεδεμένος man24s

• Αρχάριο μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαρ 2016
  • Τόπος: athens
Τον τελευταίο καιρο πάντως οι περισσότερες ταινιες στον alpha HD μεταδίδονται σε native.. well done!

• SatLeo V. I. P.
  • SatLeo Legend
Στο star παίζουν όλα native ( θέατρα, μουσικές σκηνές) τα πάντα όλα δεν περιμένουν την πολιτεία να τους αναγκάσει να το κάνουν όπως κάνουν όλοι οι άλλοι. Καλή χρονιά και ελπίζουμε επιτέλους το 2018 να αναγκαστούν όλοι να παίζουν native HD.

Αποσυνδεδεμένος ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2015
  • Τόπος: Πάτρα
Οι παραγωγές του Σεφερλή ούτως ή άλλως βγαίνουν σε HD από το φθινόπωρο του 2015 και έπειτα, δεν έχει να κάνει με την ολική μετάβαση του STAR σε native HD...  Το μουσικό πρόγραμμα που ακολούθησε μετά ίσως βγήκε και αυτό ως παραγωγή της Green Pixel, και γι' αυτό να το είδαμε σε υψηλή ευκρίνεια

• SatLeo V. I. P.
  • SatLeo Legend
Δες το αλλιώς ας πούμε ότι την συμφωνία με την παραγωγή του σεφερλη την είχε ο αντ1 πως θα το έβλεπες χθες native ή SD? Φυσικά και στο θέατρο η κινηματογραφηση ήταν της εταιρείας του σεφερλη αλλά και να μην ήταν το κανάλι θα έστελνε την Green pixel άρα και πάλι θα ήταν native. Το κανάλι αυτό έχει αποφασίσει ότι από εδώ και πέρα μόνο native. Το μόνο που πρέπει να δούνε είναι ότι χθες υπήρχε θέμα με την εικόνα από το club 22 υπήρχαν σημεία που δεν έβλεπες τίποτα χόρευαν τα pixel πολύ άσχημο αυτό για σταρ νομίζω όμως ότι ήταν θέμα του post production και όχι λόγω bitrate.

• SatLeo Legend
Μπορεί το αποτέλεσμα να οφειλόταν στον συνδυασμό χαμηλού bitrate με έντονη κίνηση... Δυστυχώς τα 6 με 7 Mbps για τέτοιου είδους προγράμματα δεν επαρκούν

Αποσυνδεδεμένος panosmin

• Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Φεβ 2012
  • Τόπος: θεσσαλονίκη
Ένα μεγάλο μπράβο στο Star για την προσπάθεια  οσο για τον Αντ1 ηλπιζα οτι με τον καινουργιο χρονο ισως φιλοτιμηθουν και το γυρισουν σε hd αλλα συνεχιζουν να ζουν στον κοσμο τους .....μπραβο vintage ανθρωποι !!!!!!!

• SatLeo V. I. P.
  • SatLeo Legend
έχω δει σε κανάλια του εξωτερικού συναυλίες με έντονη κίνηση και με περίπου ίδιο bitrate με του σταρ και αυτά που είδα χθες δεν υπήρχαν, όπως και να έχει θα ήταν καλύτερα να έβγαιναν όλοι με 6.5-7.0 mbps bitrate.

Αποσυνδεδεμένος MCelliotG

• Αναλυτής Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2005
  • Τόπος: ΒΔ Θεσσαλονίκη
Στην επίγεια Ισπανική βλέπω τέλεια εικόνα ακόμα και με το μισό bitrate. Το ονομαστικό bitrate είναι μόνο η μία όψη του νομίσματος, υπάρχουν και άλλα που καθορίζουν σε τεράστιο βαθμό τι ποιότητα εικόνας βλέπει κανείς στην τελική!
Δέκτες:Mut@nt HD51, Edision OSmio 4K, TBS5925
LNB:Inverto Black Ultra Twin
Κάτοπτρο:MABO 130X144/Dragonsat DS-3000 motor
Τόξο:45W - 95E
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

• SatLeo Legend
Αυτή τη στιγμή μεταδίδεται σε επανάληψη ο τελικός του Ελλάδα Έχεις Ταλέντο με μήνυμα στο πάνω-δεξιά μέρος της οθόνης ότι είναι σε Ε και ότι η ψηφοφορία δεν ισχύει... Με άλλη γραμματοσειρά το βλέπουμε στο ΣΚΑΪ HD και με άλλη στον ΣΚΑΪ SD, όπως βλέπαμε και τα hashtags τον τελευταίο καιρό

Αποσυνδεδεμένος panosmin

• Έμπειρο Μέλος
Βρε πως καταντησαμε ετσι με το HD αλλοι το εχουν χρονια και με ψηφιακο παρακαλω ηχο και εικονα που ειναι κλασεις ανωτερη και πανε για 4K π.χ ( Τουρκια και με αμετρητα καναλια hd )και εμεις ασχολουμαστε με το αν και ποτε θα φιλοτιμηθουν να το γυρισουν σε HD να τελειωνουμε , για θεμα ηχου ουτε λογος, μαζευτηκαν εκει ολοι οι γεροι ασχετοι με το αντικειμενο και περιμενουμε να παμε μπροστα .....το μονο που καταλαβαινουν ειναι ο ανταγωνισμος και η φοβερα ......
Και μην ξεχασω και τον Αντ1hd που το εχει τερματισει πηγε ταβανι παει για νομπελ αδιαφοριας... :assault

Αποσυνδεδεμένος vasilisp

• Αναλυτής Επίγειας Ψηφιακής Τηλεόρασης
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουν 2013
  • Τόπος: Xαλκίδα
Το «Five gold rings» στο… Mega; Ο λόγος για το νέο τηλεπαιχνίδι που εξασφάλισε το Star και στη συνέχεια το έβαλε στον «πάγο».

Οι αποφάσεις του Star σε επίπεδο προγράμματος συνδέονται άμεσα με τις εξελίξεις στο μέτωπο των τηλεοπτικών αδειών. Σύμφωνα με πληροφορίες της real, το κανάλι της Κάτω Κηφισιάς τηρεί στάση αναμονής έως ότου ξεκαθαρίσει το τοπίο (πόσοι υποψήφιοι θα προσέλθουν στον διαγωνισμό), αλλά και ανάλογα με το αν θα τα καταφέρει να διασωθεί το Mega, για το οποίο καταβάλλεται εντατική προσπάθεια. Στην περίπτωση αυτή, εξετάζεται το ενδεχόμενο να μεταφερθούν στο Μεγάλο Κανάλι ψυχαγωγικά προγράμματα που προορίζονταν για το Star, όπως το τηλεπαιχνίδι-σόου «Five gold rings», αλλά και η ελληνική βερσιόν της σειράς «Servant of the people». Αντίθετα, στην περίπτωση που ναυαγήσει η υπόθεση Mega, το Star θα κρατήσει όλους τους άσους και θα αυξήσει την επένδυση σε πρόγραμμα για την επόμενη σεζόν.

Πηγή: Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Συνδεδεμένος fasma

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2009
  • Τόπος: Αθήνα (Νέος Κόσμος)
Παιδια θα ηθελα να πειτε τη γνωμη σας:
Στις 2 τηλεορασεις του σπιτιου μου εχω τα μεγαλα πανελλαδικα καναλια σε sd εκδοσεις στις θεσεις 4-9 (στις πρωτες τρεις ειναι τα της ΕΡΤ). Τα HD τα εχω στις θεσεις 30κατι.
Επειδη εγω δεν παρακολουθω πλεον τηλεοραση, μονο η μητερα μου παρακολουθει λιγο (που δεν εχει και απαιτησεις για HD και δεν ξερει απ' αυτα) , θα ηθελα να μου πειτε ποια απο τα καναλια αξιζουν πλεον να μπουν σε HD στις πρωτες θεσεις;
Για παραδειγμα το Star απ' οτι εχω διαβασει εχει κανει μια καλη προσπαθεια στη HD εκδοση του, τα περισσοτερα προγραμματα του μεταδιδονται σε HD και εχει αρκετες ταινιες που μεταδιδονται ετσι. Πιστευετε οτι αξιζει να κανω την αλλαγη; Επισης σε προγραμματα που ειναι SD οπως π.χ. οι ειδησεις του Star υπαρχει περιπτωση η εικονα τους στην HD εκδοση να επηρεαστει αρνητικα ή δεν παιζει κανενα ρολο αυτο;
Ενω π.χ. στο Ε η HD εκδοση του εχει μια θολουρα οποτε για ποιο λογο να το βαλω στις πρωτες θεσεις οταν αφενος μονο HD δεν ειναι, αφετερου η SD εκδοση του ειναι καλυτερη απο τη HD (βασικα χαλι μαυρο ειναι το Ε HD).
Οποτε περιμενω τις αποψεις σας για το ποια καναλια της Digea αξιζουν να μπουν στις πρωτες θεσεις στην HD εκδοση τους.

Αποσυνδεδεμένος vasilisp

• Αναλυτής Επίγειας Ψηφιακής Τηλεόρασης
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουν 2013
  • Τόπος: Xαλκίδα
Βασικά για την ώρα μόνο το ΕHD δεν αξιζει να ειναι στις πρώτες θέσεις του τηλοκοντρολ λόγω της κακής εικόνας του. Aστο στο τέλος για να το ελέγχεις αν και όταν αναβαθμιστεί επί της ουσίας. Τα άλλα έστω και upscaled θα δείξουν κάτι ανωτερο ενώ σιγα σιγα π.χ. το Star καθιερώνουν το native ΗD σε μόνιμη ροή. Περισσότερα βεβαια μετά τις αδειοδοτήσεις θα δουμε και σε πρόγραμμα και σε ποιοτητα εικόνας. Εννοείται ότι όσο μεγαλύτερη ειναι η οθόνη τόσο και πιο ευκρινείς είναι οι διαφορές μεταξύ SD και HD. Για μένα στο τηλεκοντρολ τα τρια της ΕΡΤ με πρώτο το EΡΤHD, τα 4 βασικά πανελλαδικά ιδιωτικά σε HD και τα E και Mega στην στανταρ εκδοση. Βαλτα με τη σειρά που προτιμάς.Το Mega ετσι κι αλλιως έχει μόνο SD.

• SatLeo V. I. P.
  • SatLeo Legend
από την πρώτη στιγμή αποθήκευσα τα HD κανάλια στις πρώτες θέσεις και τα sd τα έστειλα περίπου στην μέση (χάνοντας το mega που δεν βλέπω εδώ και καιρό ποτέ) εκτός φυσικά του Ε που όσο ήταν ο Βρυώνης το είχα στο 30 κάτι,τώρα ίσως το ανεβάσω στο τοπ 10 του τηλεκοντόλ.Το σταρ αξίζει περισσότερο μεταδίδει εκτός των δελτίων ειδήσεων σε native HD το πρόγραμμα του ο Άλφα που μεταδίδει κάποιες σειρές και ταινίες σε HD και ο ΣΚΑΙ που μεταδίδει επίσης σειρές ταινίες εκπομπές και σόου,ακόμα και ο ΑΝΤ1 παρότι upscale καλύτερη εικόνα έχει στο HD,δεν βλέπω τον λόγο κάποιος που κάνει λήψη των HD καναλιών και έχει μεγάλη τηλεόραση σε ίντσες να προτιμά να βλέπει τα sd κανάλια τόσο καιρό.

Συνδεδεμένος fasma

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2009
  • Τόπος: Αθήνα (Νέος Κόσμος)
Παιδια καλησπερα και παλι, σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας!!!
Λοιπον με βαση οσα εχω διαπιστωσει εγω τουλαχιστον, το καναλι που σιγουρα για μενα αξιζει να μπει στην πρωτη δεκαδα στην HD εκδοση του ειναι το STAR. Εχουν κανει πολυ καλη δουλεια οι ανθρωποι και το μεγαλυτερο μερος του προγραμματος του μεταδιδεται σε HD. Αν καταφερει να μεταδιδει και τις ειδησεις σε HD, ουσιαστικα θα ειναι ενα ολοκληρωμενο HD καναλι.
Το επομενο καναλι που μαλλον αξιζει να μπει στην πρωτη δεκαδα ειναι το ΣΚΑΙ HD. Κι αυτο μεταδιδει σειρες και ταινιες σε  HD και αρκετες εκπομπες αλλα οχι ολες. Θελει δηλαδη λιγη προσπαθεια ακομα να φτασει το Star.
Η απορια μου επι της ουσιας ειναι για τον ΑΝΤ1 , τον Alpha και το Μακεδονια (καλα γι' αυτο δεν πολυκαιγομαι κιολας). Αν καποιος  βαλει τις HD εκδοσεις τους στις πρωτες θεσεις, κερδιζει επι της ουσιας κατι ή οχι; Για το STAR οπως ειπα και πριν κερδιζει σε ολο σχεδον το προγραμμα ενω για το ΣΚΑΙ σε καποιο μερος του προγραμματος αλλα οχι σε ολο. Στα 3 καναλια αυτα προβαλλεται κατι σε HD; Κι εννοω τουλαχιστον καποιο μερος του προγραμματος τους, το να παιξει απλα μια ταινια τη βδομαδα ή τη μερα σε HD δεν μου λεει τιποτα. Σε περιπτωση που δεν εχουν HD εκπομπες, το upscaled HD που προβαλλουν συνεισφερει καθολου στην βελτιωση της εικονας τους ή ειτε τα βλεπω σε SD ειτε σε HD ειναι το ιδιο; Ή ισως και χειροτερο οπως στην περιπτωση του Ε;
Παρεπιπτοντως μολις διαπιστωσα οτι στη μια τηλεοραση (αυτη του δωματιου μου) η συχνοτητα με τα Star Σκαι μου κανει που και που σπασιματα στα HD (πραγμα που εχω ξαναδει και στο παρελθον, ενω δεν εχει ποτε στα SD καναλια). Η ληψη απο Υμηττο με κεντρικη κεραια και τον εχω καρφι μπροστα μου. Η τηλεοραση του δωματιου μου ειναι 22 ιντσων, παιζει αυτο καποιο ρολο; Οποτε στην τηλεοραση του δωματιου μου τα ξαναβαζω ολα στις πρωτες θεσεις στην sd εκδοση που δεν μου κανει ποτε σπασιματα εκει. Στην τηλεοραση του σαλονιου που ειναι 32 ιντσων και παρακολουθει η μανα μου εκει, τα εβαλα χθες στις HD εκδοσεις στην πρωτη 10αδα (πλην του Ε) και ειπα στη μανα μου να μου πει αν δει να κανει σπασιματα. Αν κανει κι εκει, θα τα ξαναγυρισω στις SD εκδοσεις και καθαρισα. Ετσι κι αλλιως εγω δεν βλεπω και τιποτα απο προγραμμα, απλα ασχολουμαι απο τεχνικο ενδιαφερον.
By the way, την ΕΡΤ HD την εχω βαλει στη 10 θεση.

Αποσυνδεδεμένος psaras2009

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Φεβ 2014
  • Τόπος: Νοτιοανατολική Αττική
την καλύτερη HD εικόνα από τα κανάλια που εκπέμπουν σε HD απ oτι εχω προσέξει την έχει το makedonia tv

• SatLeo V. I. P.
  • SatLeo Legend
Ο μπακαλογατος την έγχρωμη version όμως και σε native HD την Τετάρτη στο star μιλάμε για κανάλι που παίζει native ακόμα και το αμπερ αλερτ χιλιόμετρα μπροστά από τους υπόλοιπους.

ΑΝΤ1 κλείστο το ρημάδι αφού είστε αστείοι όλοι εκεί μέσα.

Αποσυνδεδεμένος panosmin

• Έμπειρο Μέλος
Ειναι εκνευριστικα αστειοι .........προβλεπω το Ε να ξεκινησει πιο μπροστα το hd και να γινουν και αλλο ξεφτυλα εκει στον ομιλο που δεν ξερουν τι τους γινεται..μια λενε για το Μακεδονια οτι αλλαζει ονομα και παει Αθηνα  μια κοβουν εκπομπες πληρωνουν Λιαγκα Αρναουτογλου χωριςνα κανουν τιποτε ετσι γιατι εχουν συμβολαιο αυτο δεν ειναι ομιλος Αντ1 αυτο ειναι ο μυλος Αντ1 που ολα τα αλεθει   :morons

• SatLeo V. I. P.
  • SatLeo Legend
Βλέπω για πρώτη φορά native HD σήμα καταλληλοτητας στον ΣΚΑΪ HD.

• SatLeo V. I. P.
  • SatLeo Legend
Επιτέλους μπήκε γεννήτρια επιτέλους

• SatLeo Legend
Και οι διαφημίσεις σε full HD φυσικά (όσες είναι). Μπορώ να πω κοντράρει πλέον ο ALPHA το STAR!

• SatLeo V. I. P.
  • SatLeo Legend
Σκαι όχι Άλφα ο Άλφα ήδη είχε Ηλία. Ο ΣΚΑΪ συνεχίζει να μεταδίδει τα διαφημιστικά διαλείμματα από την sd ροή.

• SatLeo V. I. P.
  • SatLeo Legend
Ωπα στο criminal minds δεν είδα σημα καταλληλοτητας για να περιμένουμε μήπως τα ενσωμάτωσαν πριν στο επεισόδιο η κάνουν τίποτα δοκιμές.

• SatLeo V. I. P.
  • SatLeo Legend
Αντιπρόεδρος Αλφα σήμερα στο happy day:
τώρα στα κανάλια τα έξοδα θα είναι περισσότερα για τις 6 καμήλες γιατί;γιατί πρέπει να περάσουνε, επιβάλλεται να περάσουν σε μία αναβάθμιση της τεχνολογίας τους High Definition και όλα τα υπόλοιπα που δεν ενδιαφέρουν τον κόσμο πρέπει να δώσουνε λεφτά,έξοδα και θα έχουν λιγότερα έσοδα γιατί η πίτα έχει αυξομειώσεις.....

Από πότε δεν ενδιαφέρει τον κόσμο η αναβάθμιση σε HD;

Αποσυνδεδεμένος panosmin

• Έμπειρο Μέλος
Αντε ρε τα σουργελα που γεμισαμε ......

• SatLeo V. I. P.
  • SatLeo Legend
Ο ΣΚΑΙ ενεργοποίησε γεννήτρια για native γραφικά και έτσι από εδώ και στο εξής δεν θα υποβαθμίζει σε SD προγράμματα όπως το voice το ταλέντο κτλ.Καιρός ήταν βέβαια.

• SatLeo Legend
Μήπως και καιρός για ημιδιάφανο άχρωμο και μικρότερο λογότυπο? Έλεος πια με την κακάσχημη γκουμούτσα που συναγωνίζεται σε ασχήμια αυτά της ΕΡΤ...

Στάλθηκε από το LG-D405n μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• SatLeo V. I. P.
  • SatLeo Legend
Συμφωνώ απολύτως και να περάσει και τις διαφημίσεις στην native ροή και όσες είναι σε Full HD να μεταδίδονται native κανονικά.

* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 15/11/2024 (10:33)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: maarinos Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 15/11/2024 (09:49)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: babis3g Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 15/11/2024 (09:43)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στο ΒΟΡΕΙΟ ΙΟΝΙΟ (νομοί Κέρκυρας & Λευκάδας)  Μέλος: babis3g Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 14/11/2024 (21:20)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: aorguru Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 14/11/2024 (19:30)
* Απ: COSMΟΤΕ TV Επίσημα στις 9 Ανατολικά!  Μέλος: paksat Φόρουμ: COSMOTE TV 14/11/2024 (15:40)
* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 14/11/2024 (11:22)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: babis3g Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 14/11/2024 (09:42)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΗΠΕΙΡΟ, ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΑ & ΕΠΤΑΝΗΣΑ [ΠΖ 05]  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 14/11/2024 (09:07)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΗΠΕΙΡΟ, ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΑ & ΕΠΤΑΝΗΣΑ [ΠΖ 05]  Μέλος: Latinsoapsfever Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 13/11/2024 (23:53)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΗΠΕΙΡΟ, ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΑ & ΕΠΤΑΝΗΣΑ [ΠΖ 05]  Μέλος: gewrgios Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 13/11/2024 (23:21)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΘΡΑΚΗ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ & ΣΕΡΡΕΣ [ΠΖ 01]  Μέλος: AlexTsol Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 13/11/2024 (20:41)
* Απ: Το OPEN (πρώην Epsilon) στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 13/11/2024 (18:54)
* Απ: Cosmote TV - συζητήσεις για τις IPTV υπηρεσίες της Cosmote  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Cosmote TV 13/11/2024 (18:52)
* Απ: Λήψη Thaicom 6/8 στις 78.5°E  Μέλος: akaitakis Φόρουμ: Δορυφορικές λήψεις γενικά 13/11/2024 (18:52)
* Απ: Επίγεια λήψη με φίλτρα LTE γενικά.  Μέλος: thodorisk Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 13/11/2024 (17:46)
* Απ: Επίγεια λήψη με φίλτρα LTE γενικά.  Μέλος: Latinsoapsfever Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 13/11/2024 (14:55)
* Απ: Επίγεια λήψη με φίλτρα LTE γενικά.  Μέλος: thodorisk Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 13/11/2024 (14:07)
* Απ: Επίγεια λήψη με φίλτρα LTE γενικά.  Μέλος: Latinsoapsfever Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 13/11/2024 (12:45)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 13/11/2024 (10:54)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΘΡΑΚΗ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ & ΣΕΡΡΕΣ [ΠΖ 01]  Μέλος: kgial Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 13/11/2024 (10:21)
* Απ: Το OPEN (πρώην Epsilon) στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: paksat Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 13/11/2024 (10:07)
* Απ: Επίγεια λήψη με φίλτρα LTE γενικά.  Μέλος: thodorisk Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 13/11/2024 (09:26)
* Απ: Επίγεια λήψη με φίλτρα LTE γενικά.  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 13/11/2024 (08:53)
* Απ: Επίγεια λήψη με φίλτρα LTE γενικά.  Μέλος: thodorisk Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 13/11/2024 (08:27)
* Απ: Cosmote TV - συζητήσεις για τις IPTV υπηρεσίες της Cosmote  Μέλος: Hacker?pcs Φόρουμ: Cosmote TV 13/11/2024 (03:06)
* Απ: ALPHA Κύπρου  Μέλος: robi1994 Φόρουμ: Ειδήσεις από την Κύπρο 13/11/2024 (02:26)
* Απ: ALPHA Κύπρου  Μέλος: Latinsoapsfever Φόρουμ: Ειδήσεις από την Κύπρο 13/11/2024 (02:05)
* Απ: ALPHA Κύπρου  Μέλος: robi1994 Φόρουμ: Ειδήσεις από την Κύπρο 13/11/2024 (01:19)
* Απ: Μετακινήσεις δορυφόρων  Μέλος: ANDREASSAT Φόρουμ: Ειδήσεις και νέα από το δορυφορικό στερέωμα 12/11/2024 (23:42)