Παιδια θα ηθελα να πειτε τη γνωμη σας:
Στις 2 τηλεορασεις του σπιτιου μου εχω τα μεγαλα πανελλαδικα καναλια σε sd εκδοσεις στις θεσεις 4-9 (στις πρωτες τρεις ειναι τα της ΕΡΤ). Τα HD τα εχω στις θεσεις 30κατι.
Επειδη εγω δεν παρακολουθω πλεον τηλεοραση, μονο η μητερα μου παρακολουθει λιγο (που δεν εχει και απαιτησεις για HD και δεν ξερει απ' αυτα) , θα ηθελα να μου πειτε ποια απο τα καναλια αξιζουν πλεον να μπουν σε HD στις πρωτες θεσεις;
Για παραδειγμα το Star απ' οτι εχω διαβασει εχει κανει μια καλη προσπαθεια στη HD εκδοση του, τα περισσοτερα προγραμματα του μεταδιδονται σε HD και εχει αρκετες ταινιες που μεταδιδονται ετσι. Πιστευετε οτι αξιζει να κανω την αλλαγη; Επισης σε προγραμματα που ειναι SD οπως π.χ. οι ειδησεις του Star υπαρχει περιπτωση η εικονα τους στην HD εκδοση να επηρεαστει αρνητικα ή δεν παιζει κανενα ρολο αυτο;
Ενω π.χ. στο Ε η HD εκδοση του εχει μια θολουρα οποτε για ποιο λογο να το βαλω στις πρωτες θεσεις οταν αφενος μονο HD δεν ειναι, αφετερου η SD εκδοση του ειναι καλυτερη απο τη HD (βασικα χαλι μαυρο ειναι το Ε HD).
Οποτε περιμενω τις αποψεις σας για το ποια καναλια της Digea αξιζουν να μπουν στις πρωτες θεσεις στην HD εκδοση τους.