Η Digea σε HD μετάδοση
  • Πεμ 30 Ιαν 2025, 18:07
Like us on our Facebook page "https://www.facebook.com/Satleo"
Email επικοινωνίας του Satleo Forum: "forum@satleo.gr"

Αποστολέας Θέμα: Η Digea σε HD μετάδοση  (Αναγνώστηκε 378548 φορές)

0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Συνδεδεμένος nogyo.exe

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2023
  • Τόπος: Αττική
Αυτό αναρωτήθηκα κι εγώ. Όλο αυτό μου έχει τροφοδοτήσει τα νεύρα μου. Αναβολή προς αναβολή δηλαδή μιλάμε για μεγάλη κοροϊδία κατάμουτρα.

Άντε τώρα γιατί είναι κουραστικά τα διπλά κανάλια να τελειώνουμε. Είναι και σπατάλη συχνοτήτων αλλά όπως είπες, αν δεν καλυφθεί όλη η Ελλάδα με πομπούς, δυστυχώς δεν θα γίνει η μετάβαση.
👩 she/her
📸 @nogyo.exe
▶️ @nogyo, αρχείο ελληνική τηλεόρασης (inactive)
discord @nogyo_
twitter: @nogyotweets

Συνδεδεμένος giannis 6

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2016
  • Τόπος: Πάτρα
Και εγώ αυτό λέω το 3mux της digea είναι μια σκέτη σπατάλη αφού μας δείχνει τα ίδια κανάλια σε υποβαθμισμένη ποιότητα sd αντί να δείχνει κάτι άλλο διαφορετικό

Συνδεδεμένος nogyo.exe

• Satleo Maniac
Αυτό δηλαδή θα μου πεις τώρα άλλοι μένουν σε περιοχές με 2 κέντρα εκπομπής και τα λαμβάνουν τετραπλάσια συν ότι κάποιες τηλεοράσεις δεν έχουν delete ή έχουν μόνο κρύψιμο αλλά και πάλι είναι ενοχλητικό. Πείτε στους χρήστες CRT να πάρουν νέους αποκωδικοποιητές αντί να υπάρχουν τζάμπα τα SD. Δεν θα τα έχουμε για να δουλεύουν ακόμη οι αποκωδικοποιητές SD της περασμένης δεκαετίας.

Γιατί να υπάρχει αυτός ο διαχωρισμός εξ αρχής; Αφού ούτος η άλλως θα έβγαινε SD η ποιότητα στα HD κανάλια μέσω Scart μη τρελαθούμε τώρα. Εγώ καλά κάνω και τα λέω το θέμα είναι να το δουν οι κύριοι του κράτους για να τελειώνουμε με αυτό το θέμα των SD συχνοτήτων.
👩 she/her
📸 @nogyo.exe
discord @nogyo_

Αποσυνδεδεμένος nektarios 1451

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2007
  • Τόπος: Αρτα
δεν θελει η digea να τα βγαλει εκει HD τα καναλια, τελος. μπορει και υπαρχει η δυνατοτητα και το εχει δειξει η ΕΡΤ αυτο στη περιπτωση ακαρνανικα αινος.
GATE 7

Δεκτης Octagon SF8008
Clarke Tech 4100HD Plus αραχτος
LNB Mti λευκό
Hirschmann αλουμινιου 85Χ90
μοτερ SG 2100A 76.5E - 5E
Ραδιοφωνικοι δέκτες: Sencor SRD 6600, Fujitsu

Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Αποσυνδεδεμένος george62

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουν 2014
Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί ξανά, αλλά εδώ και μερικές εβδομάδες το STAR έχει 2ο stream ήχου, το οποίο δεν μεταδίδει κάτι μέχρι στιγμής.
Το ίδιο εμφανίστηκε πλέον σε ANT1 και MAK TV.

Υποθέτω για ακουστική περιγραφή προγραμμάτων;

Αποσυνδεδεμένος NetSurfer_g7

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Νοε 2013
    • Τσεκάρετε και το blog μου
Λογικα ναι,γιατι στην τηλεοραση μου σε αυτα τα καναλια εμφανιζεται η ενδειξη "AD".Το ποτε θα το ενεργοποιησουν,αγνωστο.

Αποσυνδεδεμένος vasilisp

• Αναλυτής Επίγειας Ψηφιακής Τηλεόρασης
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουν 2013
  • Τόπος: Xαλκίδα
Γιατί να υπάρχει αυτός ο διαχωρισμός εξ αρχής; Αφού ούτος η άλλως θα έβγαινε SD η ποιότητα στα HD κανάλια μέσω Scart μη τρελαθούμε τώρα. Εγώ καλά κάνω και τα λέω το θέμα είναι να το δουν οι κύριοι του κράτους για να τελειώνουμε με αυτό το θέμα των SD συχνοτήτων.
Επιτέλους κι εγώ νομίζω ότι το σήριαλ με τις αρχαίες CRT τηλεοράσεις πρέπει να σταματησει, φτασαμε 2024. Επίσης αναρωτιέμαι το κόστος ενοικίασης χρησης και εκπομπής των SD προγραμμάτων της Digea ποιος το πληρώνει? Αντί να πληρώνονται τσάμπα συχνοτητες για 5-10.000 CRT-συμπολίτες που δεν θέλουν να πάρουν αποκωδικοποιητή- και λέω πολλούς, θα μπορούσε να αντικατασταθεί η μία συχνοτητα των SD μονο με DVB-Τ2 εκπομπές των 7 HD καναλιών. Aλλωστε πολλές περισσότερες DVB-T2 τηλεοράσεις υπάρχουν πλέον παρά crt γκρανκάσες. Οπως ξέρω η εκπομπή από τους ίδιους πομπούς και dvb-t2 σηματος εχει ελάχιστο κόστος, ένα εξάρτημα ειναι.

Αποσυνδεδεμένος arva

• Γενικός συντονιστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2005
  • Τόπος: Πεύκη, Αττική
Οι πομποί της Digea είναι ήδη έτοιμοι. Είναι ήδη DVB-T2. Εκτός από την υποχρέωση λόγω νομοθεσίας που όριζε ο διαγωνισμός να είναι οι πομποί να είναι και με το πρότυπο DVB-T2, έχει διαπιστωθεί κι από επιτόπια επίσκεψη το 2016 σε μικρό κέντρο εκπομπής, στο Ξώμβουργο της Τήνου αλλά δυστυχώς εξαφανίστηκαν οι φωτογραφίες από το forum...

Αποσυνδεδεμένος johnpapad24

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2020
Επιτέλους κι εγώ νομίζω ότι το σήριαλ με τις αρχαίες CRT τηλεοράσεις πρέπει να σταματησει, φτασαμε 2024. Επίσης αναρωτιέμαι το κόστος ενοικίασης χρησης και εκπομπής των SD προγραμμάτων της Digea ποιος το πληρώνει? Αντί να πληρώνονται τσάμπα συχνοτητες για 5-10.000 CRT-συμπολίτες που δεν θέλουν να πάρουν αποκωδικοποιητή- και λέω πολλούς, θα μπορούσε να αντικατασταθεί η μία συχνοτητα των SD μονο με DVB-Τ2 εκπομπές των 7 HD καναλιών. Aλλωστε πολλές περισσότερες DVB-T2 τηλεοράσεις υπάρχουν πλέον παρά crt γκρανκάσες. Οπως ξέρω η εκπομπή από τους ίδιους πομπούς και dvb-t2 σηματος εχει ελάχιστο κόστος, ένα εξάρτημα ειναι.

Δεν ειναι το θεμα οι crt τηλεορασεις (που μια χαρα μπορουν να παρουν καινουριο δεκτη ασε που μαλλον οι αρχικοι sd πρεπει ηδη να εχουν καει και αντικατασταθει δεν αντεχουν τοσο)...

Ειναι το θεμα οτι θελουν να κρατησουν μια συχονοτητα παραπανω...
130x100cm σιδερενιο no name αργολιδα...

Συνδεδεμένος nogyo.exe

• Satleo Maniac

Βέβαια κρατάω ακόμη συντηρητική στάση να υπάρχει η αναλογική τηλεόραση αλλά στο σημερινό κόσμο του 5G και την εξέλιξη της τεχνολογίας το θεωρώ αδύνατον αλλά ας μην αλλάξω το θέμα.

Όσο για τα ψηφιακά, εκεί πάντα από τη πρώτη στιγμή ήμουν υπέρ να είχαμε εξ αρχής DVB-T2 HD αλλά από το 2016 και μετά ήρθαν οι Τ2 τηλεοράσεις ενώ είναι κι αυτό που είπες με τα άτομα που δεν αλλάζουν τον τηλεοπτικό εξοπλισμό τους, τουλάχιστον επιλεκτικά δεν θέλουν όχι ότι δεν μπορούν.

Τα περιφερειακά κανάλια είναι δικαιολογημένα για το SD για ευνόητους λόγους. Όσο για τα πανελλαδικά της DIgea και την ΕΡΤ (πλην Βουλή, ΡΙΚ και ξενόγλωσσα) εκεί είναι ντροπή να τα κρατάνε ακόμη. Αλλά μη ξεχνάμε ότι το Αιγαίο δεν είναι HD. Δεν ξέρω βέβαια για την ΕΡΤ τι παίζει αλλά τουλάχιστον για την Digea.
👩 she/her
📸 @nogyo.exe
discord @nogyo_

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
και δω δυτικα οσοι βλεπουμε απο Ακαρνανικα και Αινο δεν εχουμε HD και σε καποια σημεια οπως το Κορφοβουνι εδω Ατα δνε παιζει το δευτερο πακετο της ΕΡΤ.

η ΕΡΤ απεδειξε οτι γινται SFN αινος ακαρνανικα και το φταξανε, η digea δεν θελει, αμα ηθελε το πετυχαινε μια χαρα.
GATE 7

Δεκτης Octagon SF8008
LNB Mti λευκό

Συνδεδεμένος nogyo.exe

• Satleo Maniac

Εμένα πρόσφατα μου χάλασε το backlight σε μια τηλεόραση μου και πραγματικά απορώ πώς τους αντέχουν οι CRT που είναι το διπλάσιο απ' ότι ήταν της δικής μου σε ηλικία. Βέβαια δεν αξίζει να φτιάξεις ένα μοντέλο το οποίο ξεπέρασε τα 5-6 χρόνια ζωής οπότε προφανώς πάει για πέταμα. Δεν μπορώ να καταλάβω τι έχουν να χάσουν άμα αλλάξουν TV set. Να φανταστείς πριν 6 μήνες είχα την αντίθετη ακριβώς άποψη για τις CRT αλλά ακόμη μένω υπέρ της αναλογικής τηλεόρασης όπως προανέφερα κι εξάλλου ΟΛΕΣ οι τηλεοράσεις έχουν αναλογικό δέκτη δεν έχουν σχέση απαραίτητα οι CRT τηλεοράσεις.

Αλήθεια, δεν ξέρω γιατί τους αρέσει να βλέπουν την ΕΡΤ ως ΡΤ και τον ΑΝΤ1 ως ΝΤ1.
👩 she/her
📸 @nogyo.exe
discord @nogyo_

Αποσυνδεδεμένος marmar

• Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαρ 2012
  • Τόπος: ΧΑΝΙΑ ΚΡΗΤΗ
Καλη χρονιά σε όλους. Βλέποντας τα τοπικά περιφερειακά κανάλια, που εκπέμπουν στην Κρήτη, η εικόνα τους είναι μέτρια έως άθλια. Και πως να μην είναι άθλια ,αφού έχουν στριμώξει 6-7 κανάλια σε μια συχνότητα, και ερωτώ αν ένα τοπικό κανάλι  έχει την δυνατότητα να παίζει και σε HD. μπορεί να το κάνει η πρέπει να πάμε πρώτα σε DVB-T2 και ποτε πρόβλεπε να γίνει αυτό. Πάντως τα τοπικά κανάλια είναι  αδικημένα από την digea

Αποσυνδεδεμένος Latinsoapsfever

• SatLeo V. I. P.
  • SatLeo Legend
  • Τόπος: Λήμνος / Αθήνα
    • http://www.telenovelas.gr
Δεν υπάρχει η δυνατότητα γιατί ο νόμος τα περιορίζει σε SD και με συγκεκριμένο bitrate.
Και 1 κανάλι να ήταν την ίδια άθλια εικόνα θα είχε.
Ακόμα και στο Βόρειο Αιγαίο που είναι 3 κανάλια, το bitrate είναι συγκεκριμένο και περιορισμένο στα 1,90 Mbps, δεν πάει παραπάνω.

Συνδεδεμένος nogyo.exe

• Satleo Maniac
Ακριβώς. Μια χαρά λαμβάνω το κανάλι 27 από τον Υμηττό (πανελλαδικά κανάλια) σε κανονική ποιότητα για SD 576i όπως λαμβάνω και τα περιφερειακά κανάλια. Δεν έχει σχέση πόσα κανάλια στριμώχνεις σε μια συχνότητα DVB-T.
👩 she/her
📸 @nogyo.exe
discord @nogyo_

• SatLeo Legend
Δεν υπάρχει η δυνατότητα γιατί ο νόμος τα περιορίζει σε SD και με συγκεκριμένο bitrate.
Και 1 κανάλι να ήταν την ίδια άθλια εικόνα θα είχε.
Ακόμα και στο Βόρειο Αιγαίο που είναι 3 κανάλια, το bitrate είναι συγκεκριμένο και περιορισμένο στα 1,90 Mbps, δεν πάει παραπάνω.

Γιατι ο νομος περιοριζει το bit rate;;;

Αποσυνδεδεμένος Latinsoapsfever

• SatLeo V. I. P.
  • SatLeo Legend
  • Τόπος: Λήμνος / Αθήνα
    • http://www.telenovelas.gr
Τι γιατί; Επειδή το περιορίζει. Αναγράφονται σε ΦΕΚ οι παράμετροι εκπομπής για τα περιφερειακά κανάλια, έχει σίγουρα ανέβει και στο φόρουμ προ δεκαετίας από όπου και το έχω διαβάσει.

Αποσυνδεδεμένος arva

• Γενικός συντονιστής
  • SatLeo Legend
  • Τόπος: Πεύκη, Αττική
Ακριβώς έτσι είναι! Κι η ποιότητά τους είναι πολύ κατώτερη από από την SD ανάλυση των πανελλαδικών καναλιών.

• SatLeo Legend
Ναι το θεμα ειναι οτι δεν υπαρχει καποιο σκεπτικο πισω απο αυτο...

Αποσυνδεδεμένος Valuable Inform

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουλ 2018
  • Τόπος: Ελλάδα
Γιατί υπήρξε ποτέ ειλικρινά σκεπτικό για τις αναλύσεις?

Αποσυνδεδεμένος vasilisp

• Αναλυτής Επίγειας Ψηφιακής Τηλεόρασης
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουν 2013
  • Τόπος: Xαλκίδα
Καλη χρονιά σε όλους. Βλέποντας τα τοπικά περιφερειακά κανάλια, που εκπέμπουν στην Κρήτη, η εικόνα τους είναι μέτρια έως άθλια. Και πως να μην είναι άθλια ,αφού έχουν στριμώξει 6-7 κανάλια σε μια συχνότητα, και ερωτώ αν ένα τοπικό κανάλι  έχει την δυνατότητα να παίζει και σε HD. μπορεί να το κάνει η πρέπει να πάμε πρώτα σε DVB-T2 και ποτε πρόβλεπε να γίνει αυτό. Πάντως τα τοπικά κανάλια είναι  αδικημένα από την digea

Η βελτίωση της ποιοτητας εικόνας των περιφερειακών Κρητης- αλλα και παντού-, θα γίνει όταν συμβεί και η αδειοδότηση των περιφερειακών καναλιών. Τότε πρώτον θα πρέπει να δωσουν τα κανάλια ένα τιμημα (δεν ξέρω αν όλα θα μπορούν) στο ελληνικό δημόσιο, και δευτερον θα πρέπει η εκπομπή να είναι σε HD, συν κάποιες τεχνικές προδιαγραφές που πρέπει να διαθέτουν (εγκαταστάσεις με ελάχιστα ορια για στουντιο κλπ). Η Digea με το παρόν συστημα του DVB-T μπορεί να δώσει ως 4 HD κανάλια σε κάθε συχνότητα. Με το DVB-T2 μπορεί να τα υπερδιπλασιάσει χωρίς να χάσουν από ποιότητα. Το πιθανότερο ειναι πάντως με το παρόν σύστημα να δοθούν 4 άδειες στην Π.Ζ. Κρήτης. Αν αλλάξει σε DVB-T2 θα μπορούν όλα τα παρόντα κανάλια να αδειοδοτηθούν και ίσως 1-2 παραπάνω αν υπάρχει ενδιαφέρον.

Χρησιμο να αναφερθεί είναι ότι παράγοντας ποιότητας δεν είναι μονο το bitrate αλλά και η ποιότητα του πρωτογενούς υλικού που προβάλλεται. Αν ειναι χάλια, χάλια θα είναι ακόμα και η HD έκδοσή του. Υπάρχουν κανάλια που χαίρεσαι να τα βλέπεις παρότι περιφερειακά και σε SD π..χ. το ΙΟΝΙΑΝ κι ας έχουν το ίδιο btrate με τα άλλα, ενώ αθηναικά κανάλια έχουν επενδύσει στην ανανέωση του τεχνικού εξοπλισμού τους που είναι επίσης σημαντικός παράγοντας στην αλυσίδα της καλύτερης εικόνας.

Τέλος είναι προφανές ότι η προσάρμοση στον κοινό παρανομαστη του 1,90 για τα Mbps ανεξάρτητα από τη χωρητικότητα της πολυπλεξίας, οφείλεται και στο ότι το κάθε κανάλι πληρώνει στην Digea ανάλογα με αυτα τα Mbps, στα πλαίσια της κοινής αντιμετώπισης που έχουν συμφωνήσει. Εννοείται ότι αν εφαρμοστει  η σαφώς ανωτερη σε Mbps απαίτηση ενός HD προγράμματος, το ενοίκιο απέναντι στη Digea θα ειναι μεγαλύτερο κι αυτό το γνωρίζουν τα κανάλια.

• SatLeo Legend
Ακομα μου κανει εντυπωση γιατι δεν νοικοιαζουν μια συχνοτητα στον hellasaat να εκπεμπουν οπως θελουν...

Ακομα και εκτος digea αν καποιο καναλι δεν αντεχει τα ενοικια...

Αποσυνδεδεμένος savvas70

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Οκτ 2011
  • Τόπος: Πάφος - Kύπρος
Ακομα μου κανει εντυπωση γιατι δεν νοικοιαζουν μια συχνοτητα στον hellasaat να εκπεμπουν οπως θελουν...

Πολύ σωστός.! Σχεδόν όλες οι τηλεοράσεις που κατασκευαζονται τα τελευταία 7 χρόνια έχουν ενσωματωμένο FTA δορυφορικό δέκτη, και για τα περισσότερα περιφερειακά κανάλια δεν τίθεται ούτε και θέμα πνευματικών δικαιωμάτων. Το μόνο που χρειάζεται ο τηλεθεατής είναι ένα μικρό πιάτο 80 εκ. γυρισμένο στις 39Ε, όπου και αν βρίσκεται, χωρίς περιορισμούς λόγω μορφολογίας εδάφους και μη ύπαρξης τηλεπικοινωνιακων υποδομών.

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
δεν ανεβαονουν δορυφορο λογο κοστους και λογο πνευματικων δικαιωματων θα π[ρεπει να κωδικοποιηθουν και μετα να χρεωθουν και ποσους δεκτε ςγια να σου δωσουν εσενα να δεις κανονικα. μην κοιτας την ερτ και digea που τις βλεπουμε πλαγιως μεσω biss
GATE 7

Δεκτης Octagon SF8008
LNB Mti λευκό

Αποσυνδεδεμένος savvas70

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Οκτ 2011
  • Τόπος: Πάφος - Kύπρος
δεν ανεβαονουν δορυφορο λογο κοστους και λογο πνευματικων δικαιωματων θα π[ρεπει να κωδικοποιηθουν και μετα να χρεωθουν και ποσους δεκτε ςγια να σου δωσουν εσενα να δεις κανονικα. μην κοιτας την ερτ και digea που τις βλεπουμε πλαγιως μεσω biss
Δεν γνωρίζω ακριβώς το κόστος, αλλά το θέμα των πνευματικών δικαιωμάτων δεν ισχύει αφού σχεδόν όλα είναι ελεύθερα στο ίντερνετ και εκτός Ελλάδας. Οι ξένες ταινίες που προβάλλουν είναι συνήθως παλιές.

Συνδεδεμένος nogyo.exe

• Satleo Maniac

Δεν είναι τόσο απλό και εύκολο όσο φαίνεται δυστυχώς...

Πάντως στην LG 50 μου η εικόνα στα περιφερειακά είναι ΤΕΛΕΙΑ. Δεν του φαίνεται καν ότι είναι SD 576p αλλά ως HD 720p. Βέβαια δεν έχει σχέση το ότι έχουμε 3 ψηφιακές συχνότητες εδώ καθώς και σε παλιότερες ΤΒ μου, η εικόνα είναι από μέτρια έως άθλια.
👩 she/her
📸 @nogyo.exe
discord @nogyo_

• SatLeo Legend

Εκτος attica και action 24 που εχουν αγωνες κανενα αλλο δεν εχει πνευματικα δικαιωματα...

Συν οτι αν νοικαζαν ολα τα καναλια το κοστος θα εβγαινε πολυ φτηνοτερο...

Αποσυνδεδεμένος paksat

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2005
  • Τόπος: Σάμος

Πέρα από το τι θα κάνουν τα κανάλια με Digea ή Hellas Sat, η σύγχρονη τάση μεταδόσεων (live και on demand) ακούει στο όνομα "δωρεάν streaming πλατφόρμες" (π.χ. ERTFLIX)

Ρίξτε μια πρώτη ματιά στη βρετανική πλατφόρμα "Freely" που ετοιμάζουν τα μεγάλα βρετανικά κανάλια και θα ξεκινήσει στο δεύτερο τρίμηνο του 2024:

καθώς και σε σχετική προτροπή της γαλλικής αρχής επικοινωνιών για δημιουργία αντίστοιχης πλατφόρμας από τα γαλλικά κανάλια:

Επιλογές για τα ελληνικά κανάλια υπάρχουν αλλά (σε κάθε περίπτωση) πρέπει να μπει το χέρι στην τσέπη.
Κάτοπτρα: Gibertini OP 150 S (1) – Wave Frontier T-90 (1)
LNB: Inverto 0,2 dB (9)
Πολυδιακόπτες: SPAUN SMS 17089 NF (2) – SPAUN SUR 211 F (8)
Δέκτες: Technomate 6902HD-T2 Super (3) – Edision Progressiv HD Compact (3) - COSMOTE TV Kaon OTT (1)
9E–13E–16E–19,2E-23,5E-26E-28,2E-39E-42E

Αποσυνδεδεμένος Hacker?pcs

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2020
Ρίξτε μια πρώτη ματιά στη βρετανική πλατφόρμα "Freely" που ετοιμάζουν τα μεγάλα βρετανικά κανάλια και θα ξεκινήσει στο δεύτερο τρίμηνο του 2024:

Ποιος επωμίζεται το κόστος bandwidth, servers κτλ σε αυτή την πλατφόρμα;

Αποσυνδεδεμένος Ilias_

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουν 2020
  • Τόπος: Greece
Τι χέρι στην τσέπη.Εδώ υπάρχουν τοπικά κανάλια που δεν έχουν/είχαν live stream επειδή κοστίζει το "ιντερνετ 50mbps" ή ένα πακέτο live stream hosting.

* kontra IPTV  Μέλος: otrellaras Φόρουμ: IPTV Γενικά 30/01/2025 (17:03)
* Απ: HbbTV/Hybrid - Οι υβριδικές υπηρεσίες στην ελληνική ψηφιακή τηλεόραση  Μέλος: Απόστολος Παπαγεωργίου Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 30/01/2025 (17:02)
* Απ: Κεραία λήψης σημάτων ραδιοφώνου DAB+ σε κεντρική εγκατάσταση πολυκατοικίας ή ΙΧ  Μέλος: babis3g Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Ραδιόφωνο (DAB, DAB+, DMB) 30/01/2025 (16:43)
* Απ: Κεραία λήψης σημάτων ραδιοφώνου DAB+ σε κεντρική εγκατάσταση πολυκατοικίας ή ΙΧ  Μέλος: music_1896 Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Ραδιόφωνο (DAB, DAB+, DMB) 30/01/2025 (15:51)
* Απ: Η Euroleague στο Idman tv Azerbayjan  Μέλος: neoktistos Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 30/01/2025 (15:47)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΑΙΤΩΛΙΑ, ΦΩΚΙΔΑ, ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ, ΚΥΘΗΡΑ [ΠΖ 06]  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 30/01/2025 (15:35)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΑΙΤΩΛΙΑ, ΦΩΚΙΔΑ, ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ, ΚΥΘΗΡΑ [ΠΖ 06]  Μέλος: channelos Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 30/01/2025 (15:05)
* Απ: Η Euroleague στο Idman tv Azerbayjan  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 30/01/2025 (14:33)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΑΤΤΙΚΗ, ΣΑΡΩΝΙΚΟ & ΝΟΤΙΑ ΕΥΒΟΙΑ [ΠΖ 09]  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 30/01/2025 (14:02)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ & ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ [ΠΖ 02-03]  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 30/01/2025 (14:00)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΑΤΤΙΚΗ, ΣΑΡΩΝΙΚΟ & ΝΟΤΙΑ ΕΥΒΟΙΑ [ΠΖ 09]  Μέλος: neoktistos Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 30/01/2025 (13:53)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ & ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ [ΠΖ 02-03]  Μέλος: neoktistos Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 30/01/2025 (13:41)
* Απ: Η Euroleague στο Idman tv Azerbayjan  Μέλος: neoktistos Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 30/01/2025 (13:38)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: tbaruzzo Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 30/01/2025 (13:15)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: bill82 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 30/01/2025 (13:11)
* Απ: Κεραία λήψης σημάτων ραδιοφώνου DAB+ σε κεντρική εγκατάσταση πολυκατοικίας ή ΙΧ  Μέλος: babis3g Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Ραδιόφωνο (DAB, DAB+, DMB) 30/01/2025 (12:50)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 30/01/2025 (12:11)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΑΙΤΩΛΙΑ, ΦΩΚΙΔΑ, ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ, ΚΥΘΗΡΑ [ΠΖ 06]  Μέλος: nogyo.exe Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 30/01/2025 (11:34)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στη ΜΕΣΣΗΝΙΑ  Μέλος: thanost Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 30/01/2025 (10:42)
* Απ: Η Euroleague στο Idman tv Azerbayjan  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 30/01/2025 (10:28)
* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 30/01/2025 (10:25)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 30/01/2025 (10:19)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 30/01/2025 (10:18)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 30/01/2025 (08:59)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: Palmwoods Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 30/01/2025 (04:46)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στη ΜΕΣΣΗΝΙΑ  Μέλος: Chris_S Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 30/01/2025 (01:51)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ  Μέλος: MCelliotG Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 30/01/2025 (01:30)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ & ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ [ΠΖ 02-03]  Μέλος: eliascomtest Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 30/01/2025 (01:20)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΑΤΤΙΚΗ, ΣΑΡΩΝΙΚΟ & ΝΟΤΙΑ ΕΥΒΟΙΑ [ΠΖ 09]  Μέλος: Latinsoapsfever Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 30/01/2025 (00:52)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στο ΒΟΡΕΙΟ ΙΟΝΙΟ (νομοί Κέρκυρας & Λευκάδας)  Μέλος: babis3g Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 30/01/2025 (00:18)