Και εγώ αυτό νομίζω, ότι έπρεπε να γίνει και απο την πλευρά μας μία μελέτη απο ένα Ελληνικό Ινστιτούτο, και μετά θα μπορούσε να γίνει συζήτηση μεταξύ του ινστιτούτου της Φλωρεντίας και της Ελλάδας ώστε να βρεθεί μια κοινή λύση και να γίνει ένας σωστός διαμοιρασμός των συχνοτήτων, και όχι να έχουν μοιράσει την "πίτα" μόνοι τους εκεί που τους συμφέρει και να έχουν πετάξει μερικά ψίχουλα (συχνότητες) στην Ελλάδα, ώστε να επιλέξουμε το περίσσευμα που τους έμεινε απο τις δεκάδες συχνότητες που αυτοί έχουν καβατζάρει.. και επίσης έχουν την απαίτηση ούτε και η βουλγαρία να αλλάξει συχνότητες αλλα μόνο εμείς !..
Στο σημείο που αναφέρει η μελέτη ότι στο Allotment (19) της Κορίνθου πρέπει να χρησιμοποιηθεί ένα απο τα κανάλια που εκχωρήθηκαν στις γειτονικές Ελληνικές περιοχές απονομής π.χ. το κανάλι 32uhf που έχει εκχωρηθεί σε Αθήνα/Καλαμάτα/Λαμία, μήπως εννοεί το 32uhf απο το SFN-2 της Αττικής το οποίο μπορεί να εκχωρηθεί στην Κόρινθο, (αφού οι συχνότητες σε όλους τους νομούς της Ελλάδας θα λιγοστέψουν όπως μας λένε) και το οποίο είναι ήδη καταγεγραμμένο σαν συχνότητα στην GE06, και θα μπορεί να εκπέμπει πλέον μόνο απο το Allotment-19 ?
Τώρα σε περίπτωση που η 32uhf θα είναι ενεργή και σε Αθήνα και σε Κόρινθο, άν η κοινή συχνότητα είναι απο το SFN-2 της Αττικής, τότε ίσως να μην υπάρχει πρόβλημα γιατί εδώ σε'μένα, αλλά και σε πολλές περιοχές της Κορινθίας περνάει σήμα απο το SFN-1 της Αττικής (Allotment-20) των μεγάλων κέντρων εκπομπής, ενώ απο το SFN-2, (μέχρι στιγμής) εγώ εδώ πέρα, δεν έχω σήμα σε κάποια συχνότητα..