Η Digea σε HD μετάδοση
  • Σαβ 16 Νοε 2024, 15:44
Like us on our Facebook page "https://www.facebook.com/Satleo"
Email επικοινωνίας του Satleo Forum: "forum@satleo.gr"

Αποστολέας Θέμα: Η Digea σε HD μετάδοση  (Αναγνώστηκε 371731 φορές)

0 μέλη και 105 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Latinsoapsfever

• SatLeo V. I. P.
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2005
  • Τόπος: Λήμνος / Αθήνα
    • http://www.telenovelas.gr
Πρωταπριλιάτικο είναι ότι θα δει κανείς HD από το Έψιλον, όχι ότι άνοιξε το HD κανάλι στη Θεσσαλονίκη  :lol

Αποσυνδεδεμένος MCelliotG

• Αναλυτής Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2005
  • Τόπος: ΒΔ Θεσσαλονίκη
Αυτή τη στιγμή προσωρινά εκτός το Φιλίππειο, μόνο από Χορτιάτη! Το σήμα είναι χαμηλότερο από αυτό που είχε η 43 λογικό αφού από κάτω ψιλοπερνάει σε μένα η ΕΡΤ από Κάτω Κορυφή!
Αναρωτιέμαι τι γίνεται τώρα στα σημεία αλληλοκάλυψης!
Δέκτες:Mut@nt HD51, Edision OSmio 4K, TBS5925
LNB:Inverto Black Ultra Twin
Κάτοπτρο:MABO 130X144/Dragonsat DS-3000 motor
Τόξο:45W - 95E
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Αποσυνδεδεμένος arva

• Γενικός συντονιστής
  • SatLeo Legend
  • Τόπος: Πεύκη, Αττική
Οπως εκανα ενα blind scan μου κατεβασε στην 11600Η S/R 20000 fec 3/5 DVB S2 8PSk
star HD Skai HD ant1 HD M HD
11622H 20000 3/5 DVB S2 8PSK
E HD kai test 2 HD test 3HD test 4HD
κλειδωμενα σε biss ανοιγουν με το κλ**** που παιζουν και τα αλλα καναλια της digea στον δορυφορο.

Να η είδηση που περιμέναμε!!! Να περιμένουμε λοιπόν κι άλλες ενεργοποιήσεις και στην υπόλοιπη Ελλάδα και μάλιστα και στα νησιά!!!

Αποσυνδεδεμένος achilleas1978

• Διαγραμμένο Μέλος
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2006
  • Τόπος: ?
από πηλιο τιποτα ακομα :( :(

Αποσυνδεδεμένος panosmin

• Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Φεβ 2012
  • Τόπος: θεσσαλονίκη
Έχουμε καμία αναφορά από Κ.Κορυφή αν υπάρχει αλληλοκάλυψη στην 48 UHF

Αποσυνδεδεμένος tech_lover

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2016
  • Τόπος: Αθήνα
Να η είδηση που περιμέναμε!!! Να περιμένουμε λοιπόν κι άλλες ενεργοποιήσεις και στην υπόλοιπη Ελλάδα και μάλιστα και στα νησιά!!!
Είμαστε σίγουροι πως δε πρόκειται για πρωταπριλιάτικο αστείο;  :balloons :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος arva

• Γενικός συντονιστής
  • SatLeo Legend
Το σκέφτηκα κι εγώ αλλά το έγραψε τώρα στις 7 το απόγευμα! Περίμενε στο τέλος της ημέρας;

• SatLeo Legend
Καλό το αστείο!!!!  :clap: :clap: :clap:

Αποσυνδεδεμένος arva

• Γενικός συντονιστής
  • SatLeo Legend
 :binkybaby :binkybaby :binkybaby

Αποσυνδεδεμένος samantas

• Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαρ 2015
  • Τόπος: Αττικό Άλσος, Αθήνα
Ο ΣΚΑΪ προβάλει σποτάκι που προτείνει αυτόματη σάρωση. Επίσης, όπως και το ΣΤΑΡ, λέει στα τρέιλερ "και σε hd από το ΣΚΑΪ HD". Αν θα μπορούσε να ανεβάσει βίντεο το ΣΚΑΪ την αλαγή από την HD ροή στην SD ροή μαζί με το σήμα πριν τις διαφημίσεις.

Αποσυνδεδεμένος fasma

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2009
  • Τόπος: Αθήνα (Νέος Κόσμος)
Καλησπερα παιδια!!! Να ρωτησω, ο ΣΚΑΪ και το STAR, εκτος απο σειρες και ξενες ταινιες, ποιες εκπομπες τους μεταδιδουν σε HD μεσω της Digea;
Κυριως αναφερομαι για τα δελτια ειδησεων και για τις ζωντανες εκπομπες τους αν παιζουν σε HD. Π.χ. Για το STAR ξτο δελτιο τυπου λεει οτι η εκπομπη του Σεφερλη βγαινει σε HD.
Ευχαριστω πολυ!!

Αποσυνδεδεμένος samantas

• Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαρ 2015
  • Τόπος: Αττικό Άλσος, Αθήνα
Όλες πλην δελτίων και εκτομυριούχου συν κάποιες ταινίες/ξένες σειρές.

Αποσυνδεδεμένος NetSurfer_g7

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Νοε 2013
    • Τσεκάρετε και το blog μου
Στο ΣΚΑΪ η συντριπτικη πλοιοψηφια του προγραμματος(συμπεριλαμβανομενου και του ξενου) μεταδιδεται σε full HD εκτος απο:
-Δελτια ειδησεων
-Ενωμερωτικες εκπομπες(π.χ. Αταιριαστοι,Σ/Κ με δραση,Πρωτη γραμμη)
-Αθλητικες εκπομπες(π.χ. Δικη στον ΣΚΑΪ,Kick off)
-Εκατομμυριουχος
-Σεφ στον αερα
-Οτι να'ναι(σατυρικη εκπομπη)

Στο Star η full HD μεταδοση ειναι περισοτερο διαδεδομενη στο ξενο προγραμμα και κυριως στις ξενες ταινιες και τις βραδυνες σειρες.Οι σειρες που βαζουν τα απογευματα των Σ/Κ(π.χ. Big bang theory,Two and a half men) και το House M.D. εχω παρατηρησει οτι δεν ειναι native HD.Οι δικες του HD παραγωγες ειναι
-Blind taste
-Tρελη οικογενεια
-Η καινουρια εκπομπη του Σεφερλη
Οι υπολοιπες εκπομπες(Live U,Αληθειες με την ζηνα,Τροχος της τυχης) δεν ειναι HD

Τα υπολοιπα 3 καναλια εχω την εντυπωση οτι προς το παρον δεν εχουν κανει καμια μεταδοση σε native HD,ουτε σε δικες τους ουτε σε ξενες παραγωγες.Δεν γνωριζω μονο για τον ant1 αν το show που ξεκινησε χθες(your face sounds familiar) μεταδοθηκε σε HD.Το ειδε κανεις?

Αποσυνδεδεμένος nick

• Ερευνητές Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2012
  • Τόπος: Αθήνα (Αιγάλεω)
Από τα δυο λεπτά που είδα, κατάλαβα πως σίγουρα δεν ήταν native HD.

Το Two and a Half Men στο Star παίζει σε native HD.

Αποσυνδεδεμένος vasilisp

• Αναλυτής Επίγειας Ψηφιακής Τηλεόρασης
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουν 2013
  • Τόπος: Xαλκίδα
Οχι το YFSF του ΑΝΤ1 ηταν SD, παρότι καλή εκπομπή με τηλεθέαση, δεν την υποστηριξαν με HD ίσως να μην μπορει να το δώσει το κανάλι ακόμα. Θολό τοπίο στα μακρινά. Επίσης είχε και χάλια ήχο,τουλάχιστον στην αρχη.  Τα βίντεο με τα backstage ειχαν καλύτερη εικόνα που με το upscaled πλησιαζε το HD.
Το Σκαι το έχει διαφημίσει σαν native HD οπότε και τα βίντεο με τις οντισιόν τα περιμένουμε έτσι.

Αποσυνδεδεμένος Latinsoapsfever

• SatLeo V. I. P.
  • SatLeo Legend
  • Τόπος: Λήμνος / Αθήνα
    • http://www.telenovelas.gr
Ενδεχομένως να φταίει και το studio Καπα, όπου γυρίζεται ο Τροχός, το YFSF, σχεδόν όλες οι εκπομπές του ΑΝΤ1 και το δεν εχω λογια του Mega.

Αποσυνδεδεμένος tech_lover

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2016
  • Τόπος: Αθήνα
Παιδιά, μια ερώτηση. Αν θυμάμαι καλά λίγα χρόνια πριν, οι εκπομπές του OTESPORT βγαίναν από τα studio του ΣΚΑΪ, και επίσης αν θυμάμαι καλά βγαίναν και σε HD. Τον εξοπλισμό αυτό, τον πήρε ο ΟΤΕ; Γιατί αλλιώς δε μπορώ να εξηγήσω το ότι δεν βγάζουν τις εσωτερικές παραγωγές σε HD.

Αν κάνω λάθος, διορθώστε!  :shifty:

Αποσυνδεδεμένος TRONIX

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαρ 2007
  • Τόπος: ΞΑΝΘΗ
υπαρχει περιπτωση να τα δουμ αυτα τα κανλια σε ΝΟΒΑ και ΟΤΕ:

Αποσυνδεδεμένος vasilisp

• SatLeo Legend
Αμα οριστικοποιηθουν οι πολυπλεξίες και δεν είναι δοκιμαστικά HD, θα βγουν στο δορυφόρο για να τροφοδοτήσουν τα επίγεια Κ.Ε. Τοτε θα μπορουν να πάνε σε Νόβα-ΟΤΕ. Αλλη πιθανότητα δε βλέπω στο άμεσο μέλλον. Θα παιξουν ρόλο και οι αδειοδοτήσεις. Μακάρι να τελειώσουν με αυτά ως το καλοκαίρι.

Αποσυνδεδεμένος gewrgios

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουλ 2014
  • Τόπος: Πρεβεζα
Ετσι πιστευω οτι γι αυτο το λογο ακομα η Δ.Ελλαδα δεν ξεκινησαν ακομα οι HD εκπομπες τηλ σηματος των ιδιωτικων καναλιων λογω του οτι πρεπει να ανεβουν σε δορυφορο για την τροφοδοσια των επιγειων κεντρων εκπομπης που δεν εχουν οπτικη ινα οπως στα Ακαρνανικα αν δεν κανω λαθος .Αυτο το ανεβασα σε συναρτηση με το προηγουμενο που ανεβασε ο φιλος Vasilisp.Και παλι αν κανω λαθος προς τι τοση καθυστερηση εδω η εκπομπη[ σωνει και καλα ]HD ιδιωτικων τηλεοπτικων σταθμων?

• SatLeo Legend
Στη δυτική Ελλάδα οπτική ίνα υπάρχει και σε Λιγγιάδες και σε Ακαρνανικά και νομίζω και στον Αίνο (η ΕΡΤ σίγουρα, δεν ξέρω η Digea) οπότε θα μπορούσαν ήδη να είχαν ξεκινήσει, μου φαίνεται η καθυστέρηση οφείλεται κυρίως στο ότι γύρω από τα βασικά αυτά Κ.Ε. στο SFN τους υπάρχουν εκπομπές της ΕΡΤ! Πχ στα Ακαρνανικά μπορεί να παίξει μόνο η μία συχνότητα, καθώς στην 43 θα υπάρξουν πολλές παρεμβολές. Οπότε όσο η ΕΡΤ ακόμα νοικιάζει συχνότητες της Digea δύσκολα μπορούν να ενεργοποιηθούν τα HD και στα υπόλοιπα κέντρα, ακόμα και αν υπάρξει δορυφορική τροφοδοσία!

• SatLeo Legend
Βλέπει κανείς το Xfactor στον ΣΚΑΪ HD? Πώς σας φαίνεται η εικόνα?   :S

Αποσυνδεδεμένος vasilisp

• SatLeo Legend
Η εικόνα του XFACTOR στον Σκαι HD είναι θα έλεγα αρκετά καλή, μπορώ να πω ότι είναι native HD στα δεδομένα όρια του bitrate των 6 Mbps. Εχει πολλά φίλτρα στα πρόσωπα της κριτικής επιτροπής που δίνουν μια τεχνητη θολότητα θα μπορουσε να τα αποφύγει (όπως ο Σεφερλής στο Σταρ) αλλά προφανώς δεν το θέλανε λόγω του HD θα έβγαζε ατέλειες στα πρόσωπα, φαίνεται όμως ότι είναι εφφέ. Ο ήχος είναι πολύ καλός, στην εικόνα υπάρχει βάθος στα πλανα, καλογυρισμένη εκπομπή.

Αποσυνδεδεμένος thanoskat

• Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2006
  • Τόπος: Κατερίνη
Αν εξαιρέσεις ότι η Ζήνα βγαίνει πεφωτισμένη..και στα γρήγορα πλάνα πιξελιαζει έχει καλό HD..

Enviado desde mi UMI eMAX mediante Tapatalk

Make love like war!

Συνδεδεμένος nektarios 1451

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2007
  • Τόπος: Αρτα
η μια συχνοτητα εχει τα καλα καναλια η ελευθερη οποτε που ειναι το προβλημα? μηπως κανει παραπονα το Ε με το χαλι ντεφινισιον που εχει?
GATE 7
Rock Tuesdays στον Αμβρακια fm στις 21:00 Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Δεκτης Octagon SF8008
Clarke Tech 4100HD Plus αραχτος
LNB Mti λευκό
Hirschmann αλουμινιου 85Χ90
μοτερ SG 2100A 76.5E - 5E
Ραδιοφωνικοι δέκτες: Sencor SRD 6600, Fujitsu

• SatLeo Legend
Έχει αρκετό τεχνούργημα όμως, έτσι όπως το βλέπω είναι μάλλον από τη συμπίεση και τα φίλτρα που έβαλαν στο ίδιο το βίντεο που παίζει παρά στο ίδιο το κανάλι όπως εκπέμπεται! Οι διαφημίσεις πχ είναι πολύ πιο καθαρές! Το παρακάνανε όμως με τα φίλτρα στα πρόσωπα των κριτών ειδικά, ας φανεί και καμιά ρυτίδα, να έχουν και τα μεσημερανιάδικα δουλειά!!!  :lol
Τα κολπάκια με τα φίλτρα αλά ΑΝΤ1 που έσωζαν υπολήψεις στην SD τηλεόραση δεν γράφουν ωραία στο HD, και δυστυχώς ή ευτυχώς και πολλοί συνάδελφοί μου θέλουν σεμινάρια για την HD τηλεόραση!

Συγχώνευση: Δευ  4 Απρ 2016, 23:17
η μια συχνοτητα εχει τα καλα καναλια η ελευθερη οποτε που ειναι το προβλημα? μηπως κανει παραπονα το Ε με το χαλι ντεφινισιον που εχει?
Δεν νομίζω ότι το έχουν στήσει έτσι το πράγμα όμως, πακετάκι τις πάνε τις συχνότητες, έγινε όπως φαίνεται μία εξαίρεση μόνο για το Χορτιάτη για να λυθούν κάποια θέματα! Εξάλλου κανείς δεν μας εγγυάται ούτε ότι κάποιο από την πρώτη τετράδα δεν θα περάσει στη δεύτερη συχνότητα, ούτε ότι δεν θα ξεκινήσουν και άλλα κανάλια!

Αποσυνδεδεμένος fasma

• SatLeo Legend
Στο ΣΚΑΪ η συντριπτικη πλοιοψηφια του προγραμματος(συμπεριλαμβανομενου και του ξενου) μεταδιδεται σε full HD εκτος απο:
-Δελτια ειδησεων
-Ενωμερωτικες εκπομπες(π.χ. Αταιριαστοι,Σ/Κ με δραση,Πρωτη γραμμη)
-Αθλητικες εκπομπες(π.χ. Δικη στον ΣΚΑΪ,Kick off)
-Εκατομμυριουχος
-Σεφ στον αερα
-Οτι να'ναι(σατυρικη εκπομπη)

Βρε φιλε ποια συντριπτικη πλειοψηφια τοτε, αν βγαλεις ολα αυτα που μου λες δεν μενει και τιποτα μευα, μονο οι ξενες σειρες και ταινιες και το X Factor!!!  :roll:  :smile: Παντως σ' ευχαριστω πολυ για την λεπτομερεστατη απαντηση σου (οπως και τ' αλλα μελη που μου απαντησανε)!!! Κριμα ομως, ηθελα να βλεπω το μωρο (Μπουσδουκου) σε HD. Μιλαμε, οταν την πετυχαινω και της κανει κοντινο πλανο, αγκαλιαζω και φιλαω την τηλεοραση!!!!  :love:
Παντως το STAR τωρα που εχει ταινια, συγκρινα και οντως ειδα τη διαφορα. Πολυ καλη η ποιοτητα της ταινιας στο HD και η μερα με τη νυχτα με το SD. Γι' αυτο στη θεση 7 των τηλεορασεων μου εβαλα το STAR HD πλεον, απο το 40κατι που ηταν. Σκεφτομαι να κανω την ιδια τραμπα και στο ΣΚΑΙ, εσεις τι λετε; Για τα υπολοιπα φυσιλα, αποκλειεται.
Τωρα για το ΣΚΑΙ που εχει X Factor οντως παιζει λιγη τεχνητη θολουρα στα προσωπα, ειδικα στην Πεγκυ Ζηνα. Και καμια φορα στην αλλαγη καποιων πλανων πιξελιαζει λιγο το HD ενω στο SD οχι.
Παντως εχω την απορια, γιατι οι ενημερωτικες εκπομπες και τα δελτια ειδησεων δεν βγαινουν σε HD, ειδικα για το ΣΚΑΙ που λεγεται οτι εχει την υποδομη κιολας. Τωρα για τα υπολοιπα HD καναλια της Digea, δεν παιζει τετοιο σεναριο το ξερω, οποτε δεν περιμενω θαυματα.

Αποσυνδεδεμένος christos1414

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2010
  • Τόπος: Καστορια
 :offtopic H Μπουσδουκου ειναι μαναρι!!!!  :offtopic

Αποσυνδεδεμένος NetSurfer_g7

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Νοε 2013
    • Τσεκάρετε και το blog μου
Βρε φιλε ποια συντριπτικη πλειοψηφια τοτε, αν βγαλεις ολα αυτα που μου λες δεν μενει και τιποτα μευα, μονο οι ξενες σειρες και ταινιες και το X Factor!!!  :roll: (: Παντως σ' ευχαριστω πολυ για την λεπτομερεστατη απαντηση σου (οπως και τ' αλλα μελη που μου απαντησανε)!!!
Περα απο το ξενο προγραμμα εχει αρκετες εκπομπες που γυριζονται σε HD οπως Happy traveller,Master class,1000 μιλια γευσεις,Γλυκες αλχυμειες,Ζω καλυτερα,Join us κ.α. και σιγουρα ειναι περισσοτερες απο τις 3 του Star.Θα ηταν καλυτερα να εχει και στο ενημερωτικο προγραμμα βεβαια.Το X-factor το ειδα,ειχε αρκετα καλο hd με καποιες μικρες ατελειες στα κοντινα στα πλανα των κριτων(προφανως λογο φιλτρων)
Κριμα ομως, ηθελα να βλεπω το μωρο (Μπουσδουκου) σε HD. Μιλαμε, οταν την πετυχαινω και της κανει κοντινο πλανο, αγκαλιαζω και φιλαω την τηλεοραση!!!! :love:

Δεν θες HD εσυ,3D θες
:-p

Παντως το STAR τωρα που εχει ταινια, συγκρινα και οντως ειδα τη διαφορα. Πολυ καλη η ποιοτητα της ταινιας στο HD και η μερα με τη νυχτα με το SD. Γι' αυτο στη θεση 7 των τηλεορασεων μου εβαλα το STAR HD πλεον, απο το 40κατι που ηταν. Σκεφτομαι να κανω την ιδια τραμπα και στο ΣΚΑΙ, εσεις τι λετε;

Εγω ακομα παντως ολα τα εχω απο το 31 και πανω.Οταν κανω ζαππινγκ βλεπω τα sd και αμα πετυχω κατι που πιθανον να μεταδιδεται σε native HD,το γυρναω στα HD.Στην 1η 10αδα θα τα βαλω μονο αν ολες οι εσωτερικες παραγωγες τους γινουν native HD.Για τον ιδιο λογο δεν εχω βαλει και την ΕΡΤ HD στο 1.

Αποσυνδεδεμένος fasma

• SatLeo Legend
Τελικα εβγαλα απο τη θεση 7 το STAR HD μολις πριν απο λιγο και ξαναεβαλα το απλο STAR. Οποτε ολα τα HD της Digea τα εχω απο το 40 και μετα. Οντως εχεις δικιο, δεν υπαρχει νοημα να βαλω τα HD στην πρωτη δεκαδα, αν δεν γινουν ολες ή τουλαχιστον οι περισσοτερες και οι πιο ενδιαφερουσες εσωτερικες παραγωγες native HD. Εξαλλου στο σπιτι εγω δεν βλεπω σχεδον καθολου τα επιγεια ελληνικα καναλια (μονο κανα Ραδιο Αρβυλα αν το πετυχω) και γενικοτερα δεν πολυβλεπω τηλεοραση, οταν βλεπω δηλαδη συνηθως θα ειναι κατι απο το ΟΤΕ TV. Και γενικοτερα παντως δεν με νοιαζει και τοσο το HD, οποτε δεν καιγομαι κιολας. Η γιαγια μου δεν βλεπει καθολου τηλεοραση (της το εχει απαγορεψει ο γιατρος λογω καποιου θεματος που ειχε, βλεπει ομως κανονικα και ειναι μια χαρα) και η μανα μου βλεπει τα επιγεια Ελληνικα καναλια αλλα ουτε καν ξερει τι ειναι το HD, οποτε ειτε τα γυρισω στο HD ειτε οχι δεν προκειται να το καταλαβει καν. Ασε που μπορει ν' αλλαξουν οι θεσεις των HD και να την μπερδεψουν παραπανω.
Τωρα η ΕΡΤHD μπορει συνηθως να μεταδιδει την ΕΡΤ1, αλλα που και που οταν βαζει αγωνες που παιζουν σε HD τους βαζει στην ΕΡΤ2, οποτε η ΕΡΤ HD ειναι ουσιαστικα μια μειξη των καναλιων της ΕΡΤ και οχι απλα η ΕΡΤ1 σε HD. Παντως στην πρωτη τριαδα εχω τα τρια καναλια της ΕΡΤ με την αριθμητικη τους σειρα και το ΕΡΤ HD το εχω βαλει στο 10.

* Απ: Δωρεάν Ελληνικά κανάλια μέσα από το Ιντερνετ  Μέλος: maarinos Φόρουμ: IPTV Γενικά 16/11/2024 (13:37)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: RFXprt Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 16/11/2024 (11:41)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: mariosblackman Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 16/11/2024 (11:35)
* Απ: Δωρεάν Ελληνικά κανάλια μέσα από το Ιντερνετ  Μέλος: komhsgr Φόρουμ: IPTV Γενικά 16/11/2024 (10:27)
* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 16/11/2024 (10:25)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στο ΒΟΡΕΙΟ ΙΟΝΙΟ (νομοί Κέρκυρας & Λευκάδας)  Μέλος: babis3g Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 16/11/2024 (02:14)
* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 15/11/2024 (10:33)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: maarinos Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 15/11/2024 (09:49)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: babis3g Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 15/11/2024 (09:43)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στο ΒΟΡΕΙΟ ΙΟΝΙΟ (νομοί Κέρκυρας & Λευκάδας)  Μέλος: babis3g Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 14/11/2024 (21:20)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: aorguru Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 14/11/2024 (19:30)
* Απ: COSMΟΤΕ TV Επίσημα στις 9 Ανατολικά!  Μέλος: paksat Φόρουμ: COSMOTE TV 14/11/2024 (15:40)
* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 14/11/2024 (11:22)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: babis3g Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 14/11/2024 (09:42)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΗΠΕΙΡΟ, ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΑ & ΕΠΤΑΝΗΣΑ [ΠΖ 05]  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 14/11/2024 (09:07)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΗΠΕΙΡΟ, ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΑ & ΕΠΤΑΝΗΣΑ [ΠΖ 05]  Μέλος: Latinsoapsfever Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 13/11/2024 (23:53)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΗΠΕΙΡΟ, ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΑ & ΕΠΤΑΝΗΣΑ [ΠΖ 05]  Μέλος: gewrgios Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 13/11/2024 (23:21)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΘΡΑΚΗ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ & ΣΕΡΡΕΣ [ΠΖ 01]  Μέλος: AlexTsol Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 13/11/2024 (20:41)
* Απ: Το OPEN (πρώην Epsilon) στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 13/11/2024 (18:54)
* Απ: Cosmote TV - συζητήσεις για τις IPTV υπηρεσίες της Cosmote  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Cosmote TV 13/11/2024 (18:52)
* Απ: Λήψη Thaicom 6/8 στις 78.5°E  Μέλος: akaitakis Φόρουμ: Δορυφορικές λήψεις γενικά 13/11/2024 (18:52)
* Απ: Επίγεια λήψη με φίλτρα LTE γενικά.  Μέλος: thodorisk Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 13/11/2024 (17:46)
* Απ: Επίγεια λήψη με φίλτρα LTE γενικά.  Μέλος: Latinsoapsfever Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 13/11/2024 (14:55)
* Απ: Επίγεια λήψη με φίλτρα LTE γενικά.  Μέλος: thodorisk Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 13/11/2024 (14:07)
* Απ: Επίγεια λήψη με φίλτρα LTE γενικά.  Μέλος: Latinsoapsfever Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 13/11/2024 (12:45)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 13/11/2024 (10:54)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΘΡΑΚΗ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ & ΣΕΡΡΕΣ [ΠΖ 01]  Μέλος: kgial Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 13/11/2024 (10:21)
* Απ: Το OPEN (πρώην Epsilon) στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: paksat Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 13/11/2024 (10:07)
* Απ: Επίγεια λήψη με φίλτρα LTE γενικά.  Μέλος: thodorisk Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 13/11/2024 (09:26)
* Απ: Επίγεια λήψη με φίλτρα LTE γενικά.  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 13/11/2024 (08:53)