Τελικα εβγαλα απο τη θεση 7 το STAR HD μολις πριν απο λιγο και ξαναεβαλα το απλο STAR. Οποτε ολα τα HD της Digea τα εχω απο το 40 και μετα. Οντως εχεις δικιο, δεν υπαρχει νοημα να βαλω τα HD στην πρωτη δεκαδα, αν δεν γινουν ολες ή τουλαχιστον οι περισσοτερες και οι πιο ενδιαφερουσες εσωτερικες παραγωγες native HD. Εξαλλου στο σπιτι εγω δεν βλεπω σχεδον καθολου τα επιγεια ελληνικα καναλια (μονο κανα Ραδιο Αρβυλα αν το πετυχω) και γενικοτερα δεν πολυβλεπω τηλεοραση, οταν βλεπω δηλαδη συνηθως θα ειναι κατι απο το ΟΤΕ TV. Και γενικοτερα παντως δεν με νοιαζει και τοσο το HD, οποτε δεν καιγομαι κιολας. Η γιαγια μου δεν βλεπει καθολου τηλεοραση (της το εχει απαγορεψει ο γιατρος λογω καποιου θεματος που ειχε, βλεπει ομως κανονικα και ειναι μια χαρα) και η μανα μου βλεπει τα επιγεια Ελληνικα καναλια αλλα ουτε καν ξερει τι ειναι το HD, οποτε ειτε τα γυρισω στο HD ειτε οχι δεν προκειται να το καταλαβει καν. Ασε που μπορει ν' αλλαξουν οι θεσεις των HD και να την μπερδεψουν παραπανω.
Τωρα η ΕΡΤHD μπορει συνηθως να μεταδιδει την ΕΡΤ1, αλλα που και που οταν βαζει αγωνες που παιζουν σε HD τους βαζει στην ΕΡΤ2, οποτε η ΕΡΤ HD ειναι ουσιαστικα μια μειξη των καναλιων της ΕΡΤ και οχι απλα η ΕΡΤ1 σε HD. Παντως στην πρωτη τριαδα εχω τα τρια καναλια της ΕΡΤ με την αριθμητικη τους σειρα και το ΕΡΤ HD το εχω βαλει στο 10.