0 μέλη και 78 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αμα οριστικοποιηθουν οι πολυπλεξίες και δεν είναι δοκιμαστικά HD, θα βγουν στο δορυφόρο για να τροφοδοτήσουν τα επίγεια Κ.Ε. Τοτε θα μπορουν να πάνε σε Νόβα-ΟΤΕ. Αλλη πιθανότητα δε βλέπω στο άμεσο μέλλον. Θα παιξουν ρόλο και οι αδειοδοτήσεις. Μακάρι να τελειώσουν με αυτά ως το καλοκαίρι.
Απεναντίας, ΟΤΕ TV, Nova και ιδιωτικά κανάλια πρέπει να κάνουν έγκαιρα τις συμφωνίες τους για ένταξη των HD εκδόσεων (κυρίως Star HD, Σκάι HD) στις παραπάνω πλατφόρμες. Άλλωστε και άδεια να μην πάρουν κάποια κανάλια, στις συνδρομητικές πλατφόρμες θα βρουν "αποκούμπι και λιμάνι". Το είπε κι ο ...
Τωρα η ΕΡΤHD μπορει συνηθως να μεταδιδει την ΕΡΤ1, αλλα που και που οταν βαζει αγωνες που παιζουν σε HD τους βαζει στην ΕΡΤ2, οποτε η ΕΡΤ HD ειναι ουσιαστικα μια μειξη των καναλιων της ΕΡΤ και οχι απλα η ΕΡΤ1 σε HD. Παντως στην πρωτη τριαδα εχω τα τρια καναλια της ΕΡΤ με την αριθμητικη τους σειρα και το ΕΡΤ HD το εχω βαλει στο 10.
Τον Τσουκαλά Χαλκιδικής εννοεί μάλλον ο φίλος! Όντως εκεί οι εκπομπές κράτησαν μόλις λίγες ώρες! Υποψιάζομαι ότι μάλλον επειδή υπήρχαν παρεμβολές στην 49 από την αυτόνομη εκπομπή της ΕΡΤ από Λιβάδι!Στάλθηκε από το Xperia Z μου μέσω tapatalk.
Αν βγάλουν αναλογικό High Definition παρακαλώ να ενημερώσουμε το Guiness.