Η Digea σε HD μετάδοση
  • Σαβ 16 Νοε 2024, 13:31
Like us on our Facebook page "https://www.facebook.com/Satleo"
Email επικοινωνίας του Satleo Forum: "forum@satleo.gr"

Αποστολέας Θέμα: Η Digea σε HD μετάδοση  (Αναγνώστηκε 371582 φορές)

0 μέλη και 108 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος NetSurfer_g7

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Νοε 2013
    • Τσεκάρετε και το blog μου
Οτι θα εβαζε τα γυαλια το m. στον Αnt1 δεν το περιμενα

Αποσυνδεδεμένος Latinsoapsfever

• SatLeo V. I. P.
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2005
  • Τόπος: Λήμνος / Αθήνα
    • http://www.telenovelas.gr
Προσωπικά το Μακεδονία το εκτιμώ ανέκαθεν ως σταθμό και μακάρι να είχε επεκταθεί το δίκτυό του επί αναλογικής εποχής. Έχει δείξει εργάρες που η μισή Ελλάδα δεν τις έβλεπε γιατί δεν μπορούσε και που αν μπορούσε τις αγνοούσε γιατί προτιμούσε να βλέπει πάνω αριστερά να γράφει MEGA η ΑΝΤ1, ακόμα και αν αυτοί έδειχναν χιλιοπαιγμένες σειρές ή αδιάφορες εκπομπές. Ναι, κι εγώ θα προτιμούσα να μην έχει τόσες ώρες τηλεμάρκετινγκ, αλλά τις ώρες που έχει τηλεμάρκετινγκ, δείχνουν κατι το αξιόλογο οι "μεγάλοι" αθηναϊκοί σταθμοί, τόσα χρόνια τώρα;
 Ούτε το τεχνολογικό κομμάτι με εξέπληξε καθόλου, ακριβώς επειδη το παρακολουθώ χρόνια το κανάλι, και από το 520x432 και τις μασημένες βιντεοκασσέτες (έχω ακόμα κρατήσει σε κασσέτες σειρες που έπαιζε με tracking γύρω στο 2010!)  πέρασε εν μία νυκτί στην αντικατάσταση των μηχανημάτων του, και όταν το έκανε το είχε ανακοινώσει στα δελτία και τις εκπομπές του ότι ήταν πλέον έτοιμο να εκπέμψει και σε HD.
Όταν βγήκαν τα STAR HD και SKAI HD είχα γράψει εδώ στο φόρουμ πως περίμενα 3ο να ήταν ή το Μακεδονία η ο ALPHA. Τελικά τυπικά διαψεύστηκα γιατί 3ος βγήκε σε HD ο ΑΝΤ1 με ιμιτασιόν HD, αλλά ουσιαστικά επιβεβαιώθηκα. Καιρός να δοθεί χώρος στους μικρούς και να τους εκτιμήσει επιτέλους το φιλοθεάμον και σεβαστό τηλεοπτικό κοινό που έχει εγκλωβιστεί στα κουμπάκια 4 και 5 του τηλεκοντρόλ του, εδώ και 25 χρόνια, σαν να μην υπάρχουν άλλα κανάλια.
Επ ευκαιρίας, δεν ξερω πως ακριβώς φτάνει το σήμα των Ράδιο Αρβύλα στον ΑΝΤ1 στην Αθήνα, αλλά ας κοιτάξουν λίγο να αξιοποιήσουν το Μακεδονία TV σε αυτό μπας και δούμε επιτέλους εικόνα που να βλέπεται αντί αυτο το χάλι. Αξιοπρεπές ψηφιακό SD ζητάω, όχι HD, αν και καθώς είναι το πρώτο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 που βγήκε σε 16:9, είμαι σίγουρος ότι το γυρίζουν και σε HD, γιατι την παραγωγή την κάνει ο Κανάκης, όχι ο ΑΝΤ1 και του Κανάκη ούτε τα λεφτά του λείπουν, ουτε η όρεξη.

• Satleo Maniac
Παντως στο Spartacus ενω εχει native HD,εχει λιγο noise η εικονα.Θελει λιγη δουλεια.

Αποσυνδεδεμένος chrisk7

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Φεβ 2007
πραγματικά αξιοπρεπές κανάλι το μακεδονία, μακάρι να πάρει άδεια και να μη μείνουμε με τα σκουπίδια των υπολοίπων...

Αποσυνδεδεμένος geoavlonitis

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Φεβ 2014
  • Τόπος: Κέρκυρα/Ξάνθη
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε
Επ ευκαιρίας, δεν ξερω πως ακριβώς φτάνει το σήμα των Ράδιο Αρβύλα στον ΑΝΤ1 στην Αθήνα, αλλά ας κοιτάξουν λίγο να αξιοποιήσουν το Μακεδονία TV σε αυτό μπας και δούμε επιτέλους εικόνα που να βλέπεται αντί αυτο το χάλι. Αξιοπρεπές ψηφιακό SD ζητάω, όχι HD, αν και καθώς είναι το πρώτο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 που βγήκε σε 16:9, είμαι σίγουρος ότι το γυρίζουν και σε HD, γιατι την παραγωγή την κάνει ο Κανάκης, όχι ο ΑΝΤ1 και του Κανάκη ούτε τα λεφτά του λείπουν, ουτε η όρεξη.
Το Ράδιο Αρβύλα δεν το γυρίζουν, είναι live η μετάδοση από τη Θεσσαλονίκη, εξ' ου και η αναλογική εικόνα. Άμα το  γύριζαν, άνετα θα έβγαινε σε υψηλής ποιότητας SD και HD.

Στάλθηκε από το Tab2A7-10F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος marmar

• Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαρ 2012
  • Τόπος: ΧΑΝΙΑ ΚΡΗΤΗ
συγγνώμη αλλα δεν υπάρχουν κάμερες HD για live μεταδόσεις

Αποσυνδεδεμένος ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2015
  • Τόπος: Πάτρα
Το Ράδιο Αρβύλα δεν το γυρίζουν, είναι live η μετάδοση από τη Θεσσαλονίκη, εξ' ου και η αναλογική εικόνα. Άμα το  γύριζαν, άνετα θα έβγαινε σε υψηλής ποιότητας SD και HD.

Στάλθηκε από το Tab2A7-10F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πάντως το σίγουρο είναι ότι κατά τη διάρκεια της μετάδοσης η εκπομπή γράφεται και από την παραγωγή του Ράδιο Αρβύλα. εξ ου και τα τρέιλερ που φτιάχνει ο Κανάκης που έχουν καθαρή εικόνα... Η ποιότητα που γράφεται η εκπομπή από Θεσσαλονίκη είναι ξεκάθαρα SD, και εκεί χρησιμοποιούν παλιές κάμερες, άσχετα αν το Ράδιο Αρβύλα υπολογίζεται ως "εξωτερική παραγωγή" για τον ΑΝΤ1 και ο εξοπλισμός του δεν έχει καμία σχέση με αυτόν του ΑΝΤ1 Θεσσαλονίκης... Προφανώς για λόγους οικονομίας δε στέλνει ο Κανάκης κατευθείαν το πρόγραμμα στην Αθήνα και πάει μέσω του υπάρχοντος συστήματος του ΑΝΤ1 στη συμπρωτεύουσα

• SatLeo V. I. P.
  • SatLeo Legend
Χαίρω πολύ που είναι ζωντανή η εκπομπή, την παρακολουθώ εδώ και εννιά χρόνια. Η λέξη "γύρισμα" δεν είναι συνώνυμη της μαγνητοσκόπησης. Και ένα ζωντανό επεισόδιο "γυρίζεται". Και ζωντανή που είναι, από που και ως που δεν μπορεί να βγει σε High Definition; Το ποδόσφαιρο,  πως βγαίνει ζωντανά σε High Definition στον ΟΤΕ; Το πρόβλημα είναι αλλού, στο ότι η ζωντανή ροή του Ράδιο Αρβύλα περνάει από αναλογικό λινκ μέχρι να φτάσει στο κοντρόλ του ΑΝΤ1 στην Αθήνα. Φέτος τον χειμώνα η εκπομπή είχε διακοπεί, και όταν έπεσε το μαύρο βγήκε μια ένδειξη "ANT1 THESSALONIKIS" πριν ρίξουν διαφημίσεις μέχρι να αποκατασταθει. Ήταν η κάρτα που πρόδωσε το οφθαλμοφανές, πως χρησιμοποιείται αναλογικό λινκ μέσα από το οποίο περνάει το σήμα της εκπομπής, που γυρίζεται με ψηφιακές κάμερες (SD θέλετε; SD, αλλά ψηφιακές), όπως φαίνεται από τα διαφημιστικά τρέιλερ.

Αποσυνδεδεμένος silver

• Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουν 2009
  • Τόπος: Αθήνα
Βλέπω τώρα το X Factor στο ΣΚΑΙ HD, εντάξει δεν λέω καλή η ποιότητα αλλά δεν είναι κάτι το φοβερό κατά τη γνώμη μου. Νομίζω π.χ. το Happy Traveler μου φαίνεται πιο καλό.

Αποσυνδεδεμένος thanoskat

• Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2006
  • Τόπος: Κατερίνη
Χτες επειδή ελειπα..ήταν HD η Κορομηλά ή πολλά θέλω;

Enviado desde mi UMI eMAX mediante Tapatalk

Make love like war!

Αποσυνδεδεμένος vasilisp

• Αναλυτής Επίγειας Ψηφιακής Τηλεόρασης
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουν 2013
  • Τόπος: Xαλκίδα
Πολλά θέλεις!  :D Εδω δεν ειναι HD καν το κανάλι, θα είναι η Ρούλα Μπράβο?  Δυστυχώς δεν υπήρχε και καμία βελτίωση εστω ένα upscaling όπως θα περίμενα εγω, δηλαδή και πάλι το SD κανάλι είχε καλύτερη εικόνα και ήχο..
Για την εκπομπή τώρα.. Μεγάλο πλατώ, πολυπληθής παρουσία κοινού, καλεσμένοι, τραγούδια LIVE με τον Πλούταρχο, η γνωστή Ρούλα με τον τρόπο παρουσίασης της. Επιπλέον από το SD του προγράμματος είχε νομίζω και κάποια φίλτρα που θάμπωνε η παρουσάστρια..
Αρνητικό στο πρόγραμμα θα έλεγα ήταν η συνεχής διαφήμιση της γνωστής κρέμας προσώπου χορηγού του καναλιού και μάλιστα live στο πλατώ, κάθε ώρα και στιγμή, υπήρχε και ένα σταντ με το προιόν. Δεν θυμάμαι τόσο έντονη διαφημιση προιόντος σε τέτοιους είδους σώου.

Αποσυνδεδεμένος thanoskat

• Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2006
  • Τόπος: Κατερίνη
Όλες οι κάμερες του Ε έχουν ένα στρογγυλό φωτιζόμενο στεφάνι γύρω από τον φακό τους !

Enviado desde mi UMI eMAX mediante Tapatalk

Make love like war!

Αποσυνδεδεμένος psaras2009

• SatLeo Legend
  • Τόπος: Νοτιοανατολική Αττική
Βλέπω τώρα το X Factor στο ΣΚΑΙ HD, εντάξει δεν λέω καλή η ποιότητα αλλά δεν είναι κάτι το φοβερό κατά τη γνώμη μου. Νομίζω π.χ. το Happy Traveler μου φαίνεται πιο καλό.

Το Ηappy Traveler του Ευτύχη ειναι όντος καλό HD τον εχω φίλο στο facebook έχει τελευταίας τεχνολογίας κάμερες HD 1080p ,1440p

Αποσυνδεδεμένος tech_lover

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2016
Έχω μια εντύπωση πως οι παρουσιαστές του Ε αλλά και των άλλων σταθμών, δεν θέλουν το HD όπως και να έχει πάντως... (για ευνόητους λόγους) :whistle :shh: :morons

Αποσυνδεδεμένος MCelliotG

• Αναλυτής Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2005
  • Τόπος: ΒΔ Θεσσαλονίκη
Φυσικά και δεν το θέλουν! Τώρα έβλεπα τις διαφημίσεις στο EHD, και μου φάνηκε καλή η εικόνα! Μόλις έπαιξε η εκπομπή που ακολουθούσε...εμετός!!!  :sick:
Δέκτες:Mut@nt HD51, Edision OSmio 4K, TBS5925
LNB:Inverto Black Ultra Twin
Κάτοπτρο:MABO 130X144/Dragonsat DS-3000 motor
Τόξο:45W - 95E

Αποσυνδεδεμένος pspa22

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2011
  • Τόπος: Θεσσαλονικη
Άλλαξε λογότυπο ο Ant1HD σήμερα το μεσημέρι.

• SatLeo V. I. P.
  • SatLeo Legend
Αν και είναι πιο σημαζεμενο, κάτι δεν μου κολλάει όταν το βλέπω στην τηλεόραση. Ίσως θα επρεπε το HD να είναι πάνω από το "ΝΤ", ή να ειναι "σκαλισμένο" μέσα στο 1. Είναι σαν να ειναι μες τη μεση τωρα.

Αποσυνδεδεμένος arva

• Γενικός συντονιστής
  • SatLeo Legend
  • Τόπος: Πεύκη, Αττική
Εμένα όποτε ήταν κακοφτιαγμένο το λογότυπο του Antenna μου θύμιζε άγαλμα από το Νησί του Πάσχα

Αποσυνδεδεμένος tech_lover

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2016
Αυτές οι προεξοχές που διακρίνονται στο λογότυπο του ΑΝΤ1, να φανταστώ πως είναι το λογότυπο από την SD μετάδοση... :chin

Αποσυνδεδεμένος vasilisp

• SatLeo Legend
Mπα, μάλλον θέλουν να το δείξουν πιο στερεοσκοπικό το σχήμα, να έχει ένα ανάγλυφο. :chin

Αποσυνδεδεμένος panosmin

• Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Φεβ 2012
  • Τόπος: θεσσαλονίκη
Αντί να κοιτάξουν να βάλουν καμιά ταινία παραγωγή η δελτίο ειδήσεων σε HD το σήμα τους μάρανε και αυτούς και το Ε με την πολυδιαφημισμένη (υαλουρονικο- παραγωγή) της Ρούλας .   :yernuts

Αποσυνδεδεμένος MCelliotG

• Αναλυτής Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2005
  • Τόπος: ΒΔ Θεσσαλονίκη
Μου αρέσει περισσότερο, όμως...
Έχει μικρότερη ανάλυση από το προηγούμενο, σαν να το έσωσαν με λιγότερα pixels
Είναι τελείως αδιαφανές, το προηγούμενο είχε μια απειροελάχιστη διαφάνεια αν θυμάμαι καλά!
Δέκτες:Mut@nt HD51, Edision OSmio 4K, TBS5925
LNB:Inverto Black Ultra Twin
Κάτοπτρο:MABO 130X144/Dragonsat DS-3000 motor
Τόξο:45W - 95E

• SatLeo Legend
διαπίστωσα προβλημα στην εγγραφή των καναλιών υψηλής ευκρίνειας συγκεκριμένα στο ΣΚΑΪHD είχα βάλει να γράψει κάτι γιατί έλειπα και η εγράφη που είχε κάνει ήταν χάλια εικόνα με σπασίματα και ήχος αλλοιωμένος το κανάλι παίζει κανονικά στην εγράφη ώμος στα HD  μου κάνει νερά  στο ΣΚΑΪ δεν τσέκαρα τα άλλα HD  ???

• SatLeo V. I. P.
  • SatLeo Legend
Τσέκαρε άλλο usb.

• SatLeo Legend
δεν είναι usb έχω tv tuner στον υπολογιστή ένα της avermedia και στα απλά κανάλια δεν είχα θέμα καθόλου με τις εγγραφές ούτε κολλάει καθόλου όταν βλέπω τηλεόραση κάτι άλλο θα φταίει εκτός αν είναι πρόβλημα των καναλιών HD    :yernuts  (μπας και παίζει θέμα με το σήμα των καναλιών HD όταν βάζω να γράψει ;;; ) στο ΕΡΤhd κανάλι πάντως δεν έχω κανένα θέμα μια χαρά το έγραφε από παλιά 

Αποσυνδεδεμένος ththan

• Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Αυγ 2006
η ΕΡΤ HD ήταν mpeg2 παλιά.  Η DIGEA είναι σε συμπίεση mpeg4 που απαιτεί ισχυρότερο επεξεργαστή. Ισως είναι θέμα του pc σου..

• SatLeo Legend
δε νομίζω να είναι θέμα του υπολογιστή μου αλλιώς θα είχα θέμα και στα άλλα κανάλια τα απλά στην εγράφη η Η ertHD μια χαρά μου την γράφει πάντως  :yeah

Συνδεδεμένος VasilisSat

• SatLeo V. I. P.
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2006
  • Τόπος: Άγιοι Ανάργυροι - Αθήνα
Απο σήμερα λειτουργούν και άλλοι πομποί στην Αττική ανέβηκε νέος πίνακας στο facebook της digea.
Δέκτες: Edision OS Mio 4K,VU+ Zero 4k,Skystar 2 eXpress 
LNB: Inverto Black Ultra 0,2dB
Κάτοπτρο: Triax 120X110
Motor:PowerTech DG380
Τόξο: 30W - 62E

Αποσυνδεδεμένος vasilisp

• SatLeo Legend
Ναι, μπήκαν σήμερα τα Κ.Ε. Πράσινο και Οχθωνιά της Π.Ζ. Αττικής-Νοτ. Ευβοιας στις HD πολυπλεξίες

• Satleo Maniac

Το Ηappy Traveler του Ευτύχη ειναι όντος καλό HD τον εχω φίλο στο facebook έχει τελευταίας τεχνολογίας κάμερες HD 1080p ,1440p
O Μπλετσας κανει οντως ο ιδιος τα γυρισματα με δικες του ερασιτεχνικες καμερες full HD.Γι αυτο και η εκπομπη ηταν γυρισμενη σε full HD πολυ πριν λανσαριστει η Digea HD.Π.χ. καποια επεισοδια που ειχα πετυχει σε επαναληψη απ'το καλοκαιρι ηταν full HD παρολο που τοτε δεν ειχε βγει ακομη ο ΣΚΑΪ HD και στην πρωτη τους προβολη ειχαν προβληθει σε απλο SD..Ερασιτεχνικες,ξε-ερασιτεχνικες παντως εχουν πολυ καλυτερη εικονα απο τις δηθεν "επαγγελματικες" SD καμερες των καναλιων.

Σημερα πετυχα και διαφημιση του Star για το HD καναλι.

* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: RFXprt Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 16/11/2024 (11:41)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: mariosblackman Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 16/11/2024 (11:35)
* Απ: Δωρεάν Ελληνικά κανάλια μέσα από το Ιντερνετ  Μέλος: komhsgr Φόρουμ: IPTV Γενικά 16/11/2024 (10:27)
* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 16/11/2024 (10:25)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στο ΒΟΡΕΙΟ ΙΟΝΙΟ (νομοί Κέρκυρας & Λευκάδας)  Μέλος: babis3g Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 16/11/2024 (02:14)
* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 15/11/2024 (10:33)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: maarinos Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 15/11/2024 (09:49)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: babis3g Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 15/11/2024 (09:43)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στο ΒΟΡΕΙΟ ΙΟΝΙΟ (νομοί Κέρκυρας & Λευκάδας)  Μέλος: babis3g Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 14/11/2024 (21:20)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: aorguru Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 14/11/2024 (19:30)
* Απ: COSMΟΤΕ TV Επίσημα στις 9 Ανατολικά!  Μέλος: paksat Φόρουμ: COSMOTE TV 14/11/2024 (15:40)
* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 14/11/2024 (11:22)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: babis3g Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 14/11/2024 (09:42)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΗΠΕΙΡΟ, ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΑ & ΕΠΤΑΝΗΣΑ [ΠΖ 05]  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 14/11/2024 (09:07)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΗΠΕΙΡΟ, ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΑ & ΕΠΤΑΝΗΣΑ [ΠΖ 05]  Μέλος: Latinsoapsfever Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 13/11/2024 (23:53)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΗΠΕΙΡΟ, ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΑ & ΕΠΤΑΝΗΣΑ [ΠΖ 05]  Μέλος: gewrgios Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 13/11/2024 (23:21)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΘΡΑΚΗ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ & ΣΕΡΡΕΣ [ΠΖ 01]  Μέλος: AlexTsol Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 13/11/2024 (20:41)
* Απ: Το OPEN (πρώην Epsilon) στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 13/11/2024 (18:54)
* Απ: Cosmote TV - συζητήσεις για τις IPTV υπηρεσίες της Cosmote  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Cosmote TV 13/11/2024 (18:52)
* Απ: Λήψη Thaicom 6/8 στις 78.5°E  Μέλος: akaitakis Φόρουμ: Δορυφορικές λήψεις γενικά 13/11/2024 (18:52)
* Απ: Επίγεια λήψη με φίλτρα LTE γενικά.  Μέλος: thodorisk Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 13/11/2024 (17:46)
* Απ: Επίγεια λήψη με φίλτρα LTE γενικά.  Μέλος: Latinsoapsfever Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 13/11/2024 (14:55)
* Απ: Επίγεια λήψη με φίλτρα LTE γενικά.  Μέλος: thodorisk Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 13/11/2024 (14:07)
* Απ: Επίγεια λήψη με φίλτρα LTE γενικά.  Μέλος: Latinsoapsfever Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 13/11/2024 (12:45)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 13/11/2024 (10:54)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΘΡΑΚΗ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ & ΣΕΡΡΕΣ [ΠΖ 01]  Μέλος: kgial Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 13/11/2024 (10:21)
* Απ: Το OPEN (πρώην Epsilon) στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: paksat Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 13/11/2024 (10:07)
* Απ: Επίγεια λήψη με φίλτρα LTE γενικά.  Μέλος: thodorisk Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 13/11/2024 (09:26)
* Απ: Επίγεια λήψη με φίλτρα LTE γενικά.  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 13/11/2024 (08:53)
* Απ: Επίγεια λήψη με φίλτρα LTE γενικά.  Μέλος: thodorisk Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 13/11/2024 (08:27)