Παιδια καλησπερα σε ολους!!!
Λοιπον εδω και λιγες μερες υπαρχει το εξης προβλημα: Στο σπιτι μου και στις 2 τηλεορασεις μου, εχει πεσει αρκετα η ισχυς σηματος ολων των καναλιων. Δηλαδη ενω ολα τα καναλια εφερναν 100% σημα, τωρα τα μεγαλα ιδιωτικα και της ΕΡΤ μου φερνουν 70-80% και τα πιο μικρα γυρω στο 40-50%. Η ληψη γινεται με κεντρικη κεραια απο Υμηττο και εδω ο Υμηττος ειναι καρφι στα 8 χιλιομετρα οποτε γαζωνει και ανεκαθεν γαζωνε.
Το προβλημα το καταλαβα οταν στη μια τηλεοραση που ειχα βαλει διακλαδωση για να βλεπω και στο TV usb stick, ειδα οτι εκανε σπασιματα η συχνοτητα της ΕΡΤ. Πηγα πανω στην ταρατσα και ειδα οτι ο κεντρικος ενισχυτης ηταν στην πριζα κανονικα. Συνδεσα την τηλεοραση μονη της απ' ευθειας στην πριζα της κεραιας και εφταιξε η ΕΡΤ αλλα και παλι ολα παιζουν με αρκετα χαμηλο σημα.
Τι λετε να παιχτηκε αραγε; Εγω πιστευω οτι δυο πραγματα μπορει να συμβαινουν. Ή οτι ο κεντρικος ενισχυτης τα' παιξε, ή καποιος τον πειραξε, 'η θα αρχισε καμια εκπομπη LTE καπου εδω κοντα στην περιοχη. Παντως προς το παρον, δεν πρεπει να το εχει παρει χαμπαρι καποιος αλλος στην πολυκατοικια εκτος απο μενα. Τωρα το τι θα γινει, ο θεος κι η ψυχη του.
Τι χρειαζεται να κανουμε για να διορθωθει το προβλημα; Παντως αν δεν το κανουν θεμα, εγω δεν θ' ασχοληθω καθολου και δεν προκειται να πω κουβεντα. Αφενος γιατι εχω OTE TV οποτε βλεπω απο εκει και αφετερου γιατι εχουμε αρκετους καλοθελητες που θα πουν μπουρδες. Απλα θα ηθελα να μου πειτε τι λετε να εχει συμβει και τι πρεπει να γινει σε μια τετοια περιπτωση.
Ευχαριστω πολυ!!!