Καλησπέρα στην ωραία παρέα. Οι δύο προαναφερόμενοι δορυφόροι βγαίνουν με 80άρι πιάτο και δύο LNB ? γιατί είναι πολύ κοντά...θα μπορέσω να κάνω δουλειά με slim lnb? και αν όχι με τι πιάτο?
Ευχαριστώ πολύ για την όποια βοήθεια ....
Καλημερα!!
Καλο ειναι να μας πεις την τοποθεσια σου(παιζει τεραστιο ρολο) και καποιος κοντινος σου να μας πει τη γνωμη του.
Μετά, ποιά καναλια θα θελες να δεις γιατι πολλα απο 4°Ε δεν ειναι εφικτα ουτε με το 180!!!
Δες εδω τι υπαρχει απο καναλια σε καθε δορυφορο :
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες.
Εγγραφείτε ή
ΣυνδεθείτεΒγαζω κι εγω με το 65αρι της νοβα τις 3°Ε με 6-7db σημα, αλλα με μια βροχη ......μπαινουν και λιγα απο 4°Ε.
Εγω απο την πειρα μου με πολλα πιάτα (ερασιτεχνης ειμαι ...οχι ηλεκτρονικος)θα σου ελεγα να μην το δοκιμασεις.
Ο 3°Ε ειναι πολυ χωνι οπως λεει κι ο Νεκταριος ,τωρα πχ η 12702+21 Η , εχουν τωρα 14db αλλα τις εχω πετυχει στο 180 πιατο μου και με 11,5 και με 16,6!!!!
Βασικο ειναι η τελεια στοχευση(8 μηνες πανω κατω στη σκεπη για να εχω το μαξιμουμ στο 180!!!)
Εχω να σου προτείνω ,όταν μπορεσεις αν θες να παρεις ενα πιατο 120χ135 + με κινηση και να πεις οτι μπορω να εχω εφικτή ληψη πολλων δορυφορων!!!
Οσο μεγαλυτερο τοσο καλυτερα!!!!,γιατι αν εχεις μικρο πιατο θα δινεις λεφτα να ψαχνεις το τελειο lnb...κτλ κτλ