Καλησπέρα,
Νέος στα δρώμενα θα ήθελα να μάθω ορισμένες πληροφορίες για τα ακόλουθα:
1. Πώς μπορώ να μάθω τα ελεύθερα κανάλια στους Hotbird και Astra;
Μπές στο Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες.
Εγγραφείτε ή
Συνδεθείτε και θα βρείς τα πάντα.
2. Πώς μπορώ να μάθω τα συνδρομητικά καναλιά σοτυς παραπάνω δορυφόρους; Πώς γίνεται η πληρωμή; Με το μήνα, χρόνο,...
Για τα συνδρομητικά επίσης να μπείς στο παραπάνω link, έχει τα πάντα. Συνήθως για μία συνδρομή πληρώνεις μηνιαίως αν το συμβόλαιο είναι αορίστου χρόνου, αλλά υπάρχει και η δυνατότητα (συνήθως) να αγοράσεις και προπληρωμένο 3μηνο/6μηνο/12μηνο
3. Πώς μπορώ να έχω OnTelecoms cable και δορυφορική λήψη από ένα αποκωδικοποιητή;
Αυτό δεν γίνεται γιατί η OnTelecoms χρησιμοποιεί δέκτη IPTV και δεν υπάρχει απ' όσο ξέρω δέκτης υβριδικός που να προσφέρει ταυτόχρονα και τις δύο δυνατότητες. Αλλα και να υπήρχε, δεν θα υποστηριζόταν απο την OnTelecoms. Έχω On στο σπίτι μου και δεν μπορείς να δείς αν αλλάξεις το router, φαντάσου να αλλάξεις και τον δέκτη.
4. Πώς μπορώ να σταματήσω καποία συνδρομητικά κανάλια που έχω πληρώσει και εμφανίζονται μέχρι τώρα;
Δεν μπορώ να καταλάβω τι εννοείς. Αν θέλεις εξήγησε μου, μηπως καταφέρω να σε βοηθήσω.
5 Υπάρχουν και άλλοι δορυφοροί με λήψεις στην΄Ελλάδα εκτός των Hotbird και Astra;
Πάρα πολλοί. Τσεκάρισε τα beams των δορυφόρων, ένα ένα, στο site που σου έγραψα παραπάνω για να δείς ποιοι λαμβάνονται απ την περιοχή σου.
6. Προβάλλεται από κάποιο δορυφόρο το BBC1 και BBC2 (αυτά που προβάλλονται στη Μ. Βρετανία και όχι ας πούμε BBC World Service);
Αυτά τα κανάλια δυστυχώς βρίσκονται στον Astra 2D 28.2E o οποίος στην Ελλάδα λαμβάνεται πάρα πολύ δύσκολα. Χρειάζεσαι πιάτο διαμέτρου 5μ τουλάχιστον.
7. Μπορώ να επιλέξω ένα συνδρομητικό κανάλι ή είναι πακέτα καναλιών που προσφέρονται;
Ένα συνδρομητικό κανάλι δεν γίνεται να επιλέξεις γιατι το καθένα εντάσσεται σε κάποιο πακέτο κάποιας δορυφορικής πλατφόρμας.
8. Τι άλλο θα πρέπει να κοιτάξω πριν αποφασίσω;
Να αποφασίσεις όσον αφορά τι?Αν μπορείς εξήγησέ μου κι αυτό επίσης για να βοηθήσω.
9. Υπάρχει αποκοδικοποιητής που μπορεί να κάνει filter κανάλια και να εμανίζονται στο Program+, Program- επιλεγμένα;
Άν κατάλαβα καλα αυτό που θές εσύ είναι να τα βάζεις να σου βγαίνουν με συγκεκριμένη σειρά. Αυτό γίνεται. Στους περισσότερους δέκτες μπορείς να θέσεις το κανάλι το οποίο θα δείχνουν όταν τους ανοίγεις. Στη συνέχεια πατώντας τα Program+, Program- πηγαίνεις με τη σειρά που αυτά βρίσκονται στη λίστα σου στο επόμενο και προηγούμενο κανάλι αντίστοιχα.
Ευχαριστώ προκαταβολικά,
SunScreen
Ελπίζω να βοήθησα. Εαν θες στείλε μου και διευκρινίσεις σε αυτά που δεν έχω καταλάβει να σε βοηθήσω και σ αυτά.