Φιλε @neoktistos
εχω γραψει κι πιό πανω οτι εχω δοκιμασει με ολα τα αλλα χωριστα καλωδια απο αλλα πιατα+λνβ στους 2 (σχ88κι εναν 4Κ νονέιμ)με απο πολλους αλλους που παιζουν κανονικα!!
εχω κανει ολους τους πιθανους συνδιασμους στους δεκτες-καρτες!!!!!ΑΛΛΑ με αλλα διαφορετικα καλωδια κι απο αλλα πιατα (αν θυμαμαι καλα κι πριν χαλασει το ακτουετορ πρεπει να δοκιμασα κι με 230)
δεν εχω πολυδιακοπτες,κι ειναι απιθανο ναναι θεμα καλωδιων-εγκαταστασής μου
αλλωστε ειχα ρωτησει κι παλια εδω
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες.
Εγγραφείτε ή
Συνδεθείτετοτε υπηρχε το προβλημα !!!!οπως απαντησε κι ο νεκταριος,κι επειδη σημερα πριν ποσταρω ειχαν βγει κι ειπαν οτι δεν υπαρχει θεμα με πιξελ,τοτε που εβγαλα φωτο βγηκαν να δικαιολογησουν οτι ολα παιζουν καλα
ε απεδειξα οτι μεσα σε μιση ωρα περιπου ειδα γυρω στα δεκα μικρα εστω ανεπαισθητα πιξελιασματα κι επιασα με το εργαλειο αποκοματων τις 2 φωτο(κατι που ισως δεν προσεξαν γιατι εγω ημουν εκει για αυτον τον λογο!!!!για να πιασω φωτο απο το λαπτοπ(ΕΤΣΙ ΑΦΗΣΑ ΚΙ ΤΑ ΡΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΤΑ CPU+GPU)
καμία παραλληλη απο λουπ η κατι αλλοδεν εχω ,.....ολα χωριστα
κατι που γραφεις κι μου ειχε περασει κι εμενα η υψηλη θερμοκρασία του δεκτη,αλλα ελα που το κανει κι ο
4Κ....
Ο 8008 μπορει κι σε πιστευω οτι τα παιζει χωρις κανενα προβλημα αλλα .....υπαρχει
εγεινε το σημερινο με το vlc ,ki πριν μερες με το dvbdream(σημερα επαιζε κανονικα)
οπως ειπα ΟΛΑ αυτα εγειναν μεσα σε μιση ωρα
θερμοκρασια ηταν κανονικη,κι πιξελιασματα ΜΟΝΟ ΣΕ 4Κ...ΟΛΑ ΤΑ 422 παιζουν κανονικοτατα!!!!
το λαπτοπ το ειχα παρεο τοτε με την προοπτικη να παιζει 422 φουλχάιντι(ναναι καλα 2 ΓΙΩΡΓΗΔΕς ΑΠΟ ΚΡΗΤΗ ,που μου ειπαν να παρω αυτο το λαπτοπ!!!)
ο ανεμιστηρας στο λαπτοπ αν ζοριστει πανω απο 60% κι στα 2ρολογια θα εκουζε σαν τραγι που το σφαζουν
τιποτα απολα αυτα ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ,απλα το προβλημα που ολοι ανεφεραν πριν απο καιρο δεν εχει εξαληφθει πληρως!!!
Συγνωμη κι παλι απο ολο το φορουμ(αν παραφερθηκα περιμενω τις συνεπειες,)κι πιστευω να σε καλυψα