Σπάσιμο νεύρων από την Nova και ενοχλήσεις για συνδρομή - page 1 - Ειδήσεις και νέα από το δορυφορικό στερέωμα - SATLEO FORUM
  • Τετ 10 Σεπ 2025, 19:04
Like us on our Facebook page "https://www.facebook.com/Satleo"
Email επικοινωνίας του Satleo Forum: "forum@satleo.gr"

Αποστολέας Θέμα: Σπάσιμο νεύρων από την Nova και ενοχλήσεις για συνδρομή  (Αναγνώστηκε 2583 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος X-treme

  • Διαγραμμένο Μέλος
  • Satleo Maniac
  • ****
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2005
  • Τόπος: ΔΥΤΙΚΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑ
  • Μηνύματα: 653
Αγαπητοί φιλοι.
Γνωρίζοντας ότι εδω μέσα κυκλοφορούν άτομα της Nova μέσω αυτού του post τους μεταφέρω ένα μήνυμα.

Το τελευταίο διάστημα και συγκεκριμένα τον τελευταίο μηνα μου εχουν σπασει τα νεύρα από  την Nova και Forthnet για να γίνω συνδρομητής.
Υπήρξε μέρα που με καλεσαν 3 φορές (δυο ήταν η ίδια γυναίκα και μία Αντρας) και με φορτικό τρόπο  για να μην πω καμία άλλη κουβέντα μου ζάλισαν τα μέζεα του στεατοπυργικού μου υπσυστήματος  για να γίνω συνδρομητής τους.

Αν και τους είπα ότι η περιοχή μου δεν διαθέτει δίκτυο τηλεφωνίας Forthnet εκείνοι επέμεναν να με κάνουν έστω συνδρομητή της NOVA.
Τι και αν τους έλεγα ότι ειμαι συνδρομητής της Cosmote TV τι και αν δεν τους το έλεγα εκείνοι εκεί. ΤΣΙΜΠΟΥΡΙΑ !!!!
Ώσπου άκουσα την ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΤΑΚΑ: Βάλτε και την Nova και κρατήστε και τα δυο συνδρομητικά πακετα. Εμάς δεν μας ενοχλεί καθόλου!!!!
Εκεί έμεινα καγκελο!!! Εμεινα αποσβολωμένος. Και δεν μου λες μανταμ, θα πληρώνεις εσυ και τα δυο πακέτα? Και μου τραβαει ενα οχι βεβαια......

Μα καλα. δεν θελετε να βλέπετε την αγαπημένη σας ομάδα στο ελληνικό πρωτάθλημα που ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ? ???

Εκει τρωω την δευτερη ξενέρα.
Ποιό πρωταθλημα κυρία μου? Το πλήρως απαξιωμενο διεφθαρμένο και αναξιόπιστο πρωτάθλημα της μίζας? ??? ? Πλάκα μου κάνετε?
Πολυ πρόσφατα η SUPER League απευθυνθηκε στην Cosmote για να πάρει τα δικαιώματα και τους εκλεισαν την πόρτα. Αυτοί λέτε να μην ξέρουν?
Και τους λεω ότι Εγω τα πρωταθλήματα που βλέπω, πρωταθλήματα φιλέτα δηλαδή τα εχει η Cosmote. και τους μιλάω για Premier League, Bundesliga κλπ κλπ
Εσεις ενα Ελληνικό απαξιωμένο πρωτάθλημα έχετε και μια Euroleague. Ακόμα και η Basket League σας έφυγε και πήγε ΕΡΤ εκτός Ολυμπιακού ΑΕΚ Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ που είναι πια στην Cosmote. Για ποιο λόγο να πληρώνω και Nova???

Μην τα πολυλογώ. Οι ανθρωποι έχουν χάσει πολλούς πελάτες και καθημερινά φαίνεται ότι απενεργοποιούν συνδρομές.
Η Cosmote τους έχει περσει σε συνδρομητές  και με μεγάλη διαφορά και ψάχνουν εναγωνίως νέους πελατες. Νεα κοροίδα δηλαδή που θα τους συντηρούν.
Έχουν φτάσει να με παίρνουν 2 με 3 φορές την εβδομάδα και να μου τα κάνουν τσουρέκια.
Λίγη ντροπή κύριοι εκεί στην Nova. Γίνεστε πολύ κουραστικοί. Δεν το καταλαβαίνετε?
Αυτή η λύσσα για επανενεργοποιήσεις ανενεργών πελατών αλλα και η εξεύρεση νεων κορόϊδων καταντάει αρρώστια πια.
Σοβαρευτείτε επιτέλους.
Αν δεν αντέχετε τον ανταγωνισμό κλείστε το μαγαζί. Αλλα να γίνεστε φορτικοί στον κόσμο με συνεχή τηλεφωνήματα αυτό είναι απαράδεκτο.
Πάρτε το χαμπάρι επιτέλους. Η Εποχή του μονοπωλίου σας που είχατε συνηθίσει και φερόσασταν σαν σουλτάνοι ΠΕΘΑΝΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.

Σταματήστε να ενοχλείτε τον κόσμο και να του γίνεστε τσιμπούρι. Αν θέλει κάποιος να γίνει συνδρομητής σας θα γίνει.
Αλλά να πρήζετε τον κόσμο από τηλεφώνου για να γίνει συνδρομητής σας αυτό καταντάει αηδία πια.


 


* Απ: Δωρεάν Ελληνικά κανάλια μέσα από το Ιντερνετ  Μέλος: Latinsoapsfever Φόρουμ: IPTV Γενικά 10/09/2025 (18:46)
* Απ: Δωρεάν Ελληνικά κανάλια μέσα από το Ιντερνετ  Μέλος: neoktistos Φόρουμ: IPTV Γενικά 10/09/2025 (18:41)
* Απ: Επίγεια ψηφιακή τηλεόραση στην ΚΥΠΡΟ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Ειδήσεις από την Κύπρο 10/09/2025 (18:40)
* Απ: Δωρεάν Ελληνικά κανάλια μέσα από το Ιντερνετ  Μέλος: Latinsoapsfever Φόρουμ: IPTV Γενικά 10/09/2025 (18:21)
* Απ: Δωρεάν Ελληνικά κανάλια μέσα από το Ιντερνετ  Μέλος: neoktistos Φόρουμ: IPTV Γενικά 10/09/2025 (17:56)
* Απ: Δωρεάν Ελληνικά κανάλια μέσα από το Ιντερνετ  Μέλος: Ilias_ Φόρουμ: IPTV Γενικά 10/09/2025 (17:52)
* Απ: Δωρεάν Ελληνικά κανάλια μέσα από το Ιντερνετ  Μέλος: kgial Φόρουμ: IPTV Γενικά 10/09/2025 (17:49)
* Απ: Επίγεια ψηφιακή τηλεόραση στην ΚΥΠΡΟ  Μέλος: savvas70 Φόρουμ: Ειδήσεις από την Κύπρο 10/09/2025 (16:25)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 10/09/2025 (11:39)
* Απ: Επίγεια ψηφιακή τηλεόραση στην ΚΥΠΡΟ  Μέλος: Latinsoapsfever Φόρουμ: Ειδήσεις από την Κύπρο 10/09/2025 (02:32)
* Απ: Επίγεια ψηφιακή τηλεόραση στην ΚΥΠΡΟ  Μέλος: savvas70 Φόρουμ: Ειδήσεις από την Κύπρο 09/09/2025 (23:26)
* Απ: ΕΚΤΟΞΕΥΣΕΙΣ ΔΟΡΥΦΟΡΩΝ & FEEDS LAUNCHES   Μέλος: ANDREASSAT Φόρουμ: Ειδήσεις και νέα από το δορυφορικό στερέωμα 09/09/2025 (22:03)
* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 09/09/2025 (11:29)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: babis3g Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 09/09/2025 (11:25)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 08/09/2025 (11:51)
* Απ: Μετακινήσεις δορυφόρων  Μέλος: ANDREASSAT Φόρουμ: Ειδήσεις και νέα από το δορυφορικό στερέωμα 08/09/2025 (02:02)