HbbTV/Hybrid - Οι υβριδικές υπηρεσίες στην ελληνική ψηφιακή τηλεόραση
  • Σαβ 1 Φεβ 2025, 03:39
Like us on our Facebook page "https://www.facebook.com/Satleo"
Email επικοινωνίας του Satleo Forum: "forum@satleo.gr"

Αποστολέας Θέμα: HbbTV/Hybrid - Οι υβριδικές υπηρεσίες στην ελληνική ψηφιακή τηλεόραση  (Αναγνώστηκε 103220 φορές)

0 μέλη και 47 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος panosmin

• Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Φεβ 2012
  • Τόπος: θεσσαλονίκη
Οι χαρακτηρες ομως ειναι στα Ελληνικα ;; , οσο για την Samsung στο δικο μου μοντελο KU6500 μοντελο2016 οσο και του γιου μου MU8002 μοντελο 2017 δεν δειχνει τιποτα (αν και δεν νομιζω να χανουμε και κατι) αλλα ετσι για το μαμοτο ενω στο επισημο side της Ερτ αναφερουν οτι ειναι συμβατες !! αλλα αντι αλλων δηλαδη, αρα οσοι εχουν παλαια μοντελα να ξερουν οτι δεν φταιει η χρονολογια  , ελπιζω στην επομενη αναβαθμηση να το λαβουν υποψιν .....αλλωστε η ελπιδα πεθαινει παντα  τελευταια Samsung ειναι αυτη και ζουμε και στην Ελλαδα......

Αποσυνδεδεμένος VasilisSat

• SatLeo V. I. P.
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2006
  • Τόπος: Άγιοι Ανάργυροι - Αθήνα
στην H6200 οι χαρακτήρες είναι κανονικά στα ελληνικά φαντάζομαι σε όλη την σειρά H θα είναι :thumbup:

μπορεί κάποιος διαχεισιστής να μεταφέρει τα τελευταία σχόλια στο Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Δέκτες: Edision OS Mio 4K,VU+ Zero 4k,Skystar 2 eXpress 
LNB: Inverto Black Ultra 0,2dB
Κάτοπτρο: Triax 120X110
Motor:PowerTech DG380
Τόξο: 30W - 62E

Αποσυνδεδεμένος gewrgios

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουλ 2014
  • Τόπος: Πρεβεζα
VasilisSat για πες μου στη ρημαδα SAMSUNG UE 40D 6750 τι πιστευεις οτι θα συμβει? :hug:

• SatLeo V. I. P.
  • SatLeo Legend
gewrgios λίγο που έψαξα δεν κατάλαβα εάν υποστηρίζει hbbtv, εάν ναι κάνε μια δοκιμή.

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος MCelliotG

• Αναλυτής Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2005
  • Τόπος: ΒΔ Θεσσαλονίκη
Σειρά F ΔΕΝ δουλεύει. Ούτως ή άλλως με άφηνε να αλλάξω το local set, δεν βγάζει τα ελληνικά με τίποτα!
Δέκτες:Mut@nt HD51, Edision OSmio 4K, TBS5925
LNB:Inverto Black Ultra Twin
Κάτοπτρο:MABO 130X144/Dragonsat DS-3000 motor
Τόξο:45W - 95E
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

• SatLeo V. I. P.
  • SatLeo Legend
Στην σειρά H δεν μας άφηνε να αλλάξουμε το local set γραμματοσειρά στα ελληνικά έχουμε κανονικά, στην F σας αφήνει να αλλάξετε το local set με το γνωστό συνδυασμό κουμπιών αλλά δεν υπάρχει ελληνική γραμματοσειρά, ότι να ναι με την Samsung

• SatLeo Legend
Κοίτα αφού μπορούν οι Samsung να ρουταριστούν (δεν το έχω δοκιμάσει) λογικά θα πρέπει να αλλάζει και η γραμματοσειρά χειροκίνητα. Προφανώς αυτή που χρησιμοποιεί το hbbtv δεν είναι unicode. Και άντε να βάλεις κάποιο εξωτικό localset μπας και εκεί υπάρχουν στη γραμματοσειρά τα Ελληνικά, έλα που η υπηρεσία δεδομένων ενεργοποιείται μόνο σε GER και SPAIN!
Τελοσπάντων προσωπικά δεν με πολυκαίει μιας και βλέπω το hbbtv στους E2 δέκτες μου, αλλά είναι κρίμα που μόλις μία απλή αναβάθμιση από τη samsung θα έλυνε το πρόβλημα μια και καλή! Φυσικά οι πολιτικές των εταιριών είναι συγκεκριμένες. Αναβαθμίσεις το πολύ έως 2 χρόνια, μετά καινούρια σειρά αν θες καινοτομίες!  :thunder :smurf

Αποσυνδεδεμένος X-treme

• Διαγραμμένο Μέλος
  • Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2005
  • Τόπος: ΔΥΤΙΚΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑ
Βρε παιδιά στην δική μου που ειναι LG δεν έχει τιποτα.
Ουτε καν το red Button
LG47 LA6915-ZA

Την αγόρασα ενα μην πρίν ανοίξει η Digea στον Πύργο Ηλείας Mάϊο 2014

• SatLeo V. I. P.
  • SatLeo Legend
Δεν έχω δοκιμάσει root λογικά μπορείς να εισάγεις γραμματοσειρά σε αυτές τις τηλεοράσεις.Αλλάζοντας το local set διαγράφεται ο λογαριασμός που έχεις στην τηλεόραση δεν σε αφήνει να βάλεις άλλο ακόμα και εάν την σετάρεις από την αρχή υπάρχει κενό δηλαδή στον Samsung λογαριασμό αυτό δεν σε πειράζει εκτός και εάν θέλεις να γυρίσεις σε develop για να κατεβάσεις over the air 4-5 IPTV apps π.χ HasBahCa IPTV,SS IPTV κ.α για να βλέπεις μέσω IPTV αρκετά κανάλια εξωτερικού.Αυτός ήταν ο λόγος που είχα αγοράσει Samsung.Στις φωτογραφίες φαίνεται η υπηρεσία hbbtv της ΕΡΤ με ένα μικρό θεματάκι με το γράμμα Ω φαίνεται μεν κανονικά αλλά διαφέρει σε μέγεθος σε σχέση με τα υπόλοιπα γράμματα.

Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε  Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Αποσυνδεδεμένος gewrgios

• SatLeo Legend
Οχι δεν υποστηριζει δυστυχως hbbtv ετσι νομιζωκι εγω!Μακαρι να με διαψευσουν .Αν οντως δεν υποστηριζεται η λειτουργια hbbtvδεν πρεπει να ''περασει''κι αυτη η εφαρμογη στις παλιες  τηλεορασεις ετους κατασκευης 2011 και μετα Η  sony  ωραια τα μοντελα της μεχρι το 2013 νομιζω!

Αποσυνδεδεμένος paksat

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2005
  • Τόπος: Σάμος
ΕΡΤ: ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΥΠΑΡΧΟΥΣΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΝΕΩΝ ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΒΡΙΔΙΚΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ HBBTV 1.5 & 2.01

Κάτοπτρα: Gibertini OP 150 S (1) – Wave Frontier T-90 (1)
LNB: Inverto 0,2 dB (9)
Πολυδιακόπτες: SPAUN SMS 17089 NF (2) – SPAUN SUR 211 F (8)
Δέκτες: Technomate 6902HD-T2 Super (3) – Edision Progressiv HD Compact (3) - COSMOTE TV Kaon OTT (1)
9E–13E–16E–19,2E-23,5E-26E-28,2E-39E-42E

Αποσυνδεδεμένος maarinos

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2010
  • Τόπος: Κεφαλονιά
8-) Firefox + Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε + Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Αποσυνδεδεμένος gewrgios

• SatLeo Legend
maarinos τι ειναι αυτο ποιος το χρησιμοποιει εγω δεν σκαμπαζω τιποτε κομπιουτερΑλλα εκανα οτι ειπες για Η/Υ  και τιποτε λεει ειναι για androidπου παλι τιποτε δεν ξερω τι ειναι

Αποσυνδεδεμένος a66fm

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2005
  • Τόπος: Eλευσίνα, Κηφισιά
    • http://www.out.gr
Addon για Mozilla Firefox σε Android κινητό ή tablet για να μπορείς να βλέπεις το Hbtv της ΕΡΤ (και όχι μόνο) από εκεί

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

...φιλικά, Σταύρος.

Αποσυνδεδεμένος panosmin

• Έμπειρο Μέλος
Κατοπιν αποστολης email στην μαμμα Samsung σχετικα με το προβλημα της υβριδικης ΕΡΤ στην συσκευη μου UE55KU6500 μου απαντησαν να επικοινωνησω μαζι τους στο 801117267864  ( μιλησα με Ρουμανια ) και ετσι εκλεισα ραντεβου για Τεταρτη να πραγματοποιηθει απομακρισμενος τεχνικος ελεγχος ( θα συνδεθει ενας τεχνικος μεσω ιντερνετ στην τηλεοραση μου ) και θα κανει τις απαραιτητες ρυθμισεις για να λυθει το προβλημα .

Αποσυνδεδεμένος panosmin

• Έμπειρο Μέλος
Το ραντεβου εγινε χθες και ολα o.k

Αποσυνδεδεμένος dr_virus

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Σεπ 2005
  • Τόπος: Σέρρες
Θελεις να μας πεις και δυο λογια για το τι κανανε ?
Δέκτες:Edision OSmio 4K, Edision nino pro
LNB:Edision TL-2 swin se
Κάτοπτρο:Gibertini 1,50
Τόξο:34W - 75E

Αποσυνδεδεμένος panosmin

• Έμπειρο Μέλος
Ολα γινανε μεσω τηλεφωνου , μου ζητησαν καποιο κωδικο που υπαρχει στο μενου της τηλεορασης και συνδεθηκε ο τεχνικος μου ανοιξε το servce menu και μου ξεκλειδωσε την επιλογη που διαλεγουμε χωρες εβαλε χωρα Ισπανια και λυθηκε το προβλημα ...υπ οψιν οτι ολα λειτουργουν κανονικα στα Ελληνικα οι ρυθμισεις οπως ηταν δεν αλλαξε τιποτα ουτε χρειαστηκε να κανω κατι εγω ολα καλα δηλαδη.

• SatLeo V. I. P.
  • SatLeo Legend
Νέα Εφαρμογή Αναζήτησης Στην Υβριδική Πλατφόρμα Της ΕΡΤ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με μια νέα εφαρμογή αναζήτησης στην πλατφόρμα της υβριδικής τηλεόρασης της ΕΡΤ, η δημόσια ραδιοτηλεόραση πρωτοπορεί για μία ακόμα φορά στο πλαίσιο της επένδυσης σε νέες υβριδικές εφαρμογές.

Η χρήση της εφαρμογής είναι απλούστατη: ο θεατής, αφού πατήσει το κόκκινο κουμπί του τηλεχειριστηρίου για να εισέλθει στις υβριδικές υπηρεσίες, θα δει το χαρακτηριστικό σύμβολο της αναζήτησης

Η εφαρμογή εμφανίζεται στο βασικό μενού πλοήγησης και είναι εύχρηστη και φιλική προς τον χρήστη. Με τη συμπλήρωση μόνο τριών χαρακτήρων ανταποκρίνεται άμεσα, παρουσιάζοντας τα σχετικά αποτελέσματα. Στην εφαρμογή διατίθενται επιλογές αναζήτησης στο ελληνικό, λατινικό και αριθμητικό πληκτρολόγιο

Πηγή :ΕΡΤ

Αποσυνδεδεμένος gewrgios

• SatLeo Legend
Ειδα σημερα δειχνει το ert play2 στιγμιοτυπα αθλητικα χαιλαιτς που λεμε απο διαφορες αθλητ δραστηριοτητες1Γνωριζει κανεις τιποτε περι αυτου?

Αποσυνδεδεμένος Απόστολος Παπαγεωργίου

• Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Νοε 2007
  • Τόπος: Καβάλα
Μπορεί κανείς να με βοηθήσει να λειτουργήσει το ert hybrid στην samsung ue43m5522?8

Αποσυνδεδεμένος anfoukas

• Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Αυγ 2014
      @ Απόστολος Παπαγεωργίου.  Κοίταξε τα παρακάτω που πόσταρε ο panosmin

Ίσως σε βοηθήσουν

Αποσυνδεδεμένος maarinos

• SatLeo Legend
Έχει diamond league Doha δεν θα μπορούσε να το έχει το ert play 1??

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος nektarios 1451

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2007
  • Τόπος: Αρτα
εχει παρει τα δικαιωματα φετος για το diamond league?
GATE 7

Δεκτης Octagon SF8008
Clarke Tech 4100HD Plus αραχτος
LNB Mti λευκό
Hirschmann αλουμινιου 85Χ90
μοτερ SG 2100A 76.5E - 5E
Ραδιοφωνικοι δέκτες: Sencor SRD 6600, Fujitsu

• Έμπειρο Μέλος
Χρειάζεται πολύ υψηλή ταχύτητα ιντερνέτ για να μην κολλάει το ertplay? 24 γραμμή ΟΤΕ έχω αλλά το πόλο που δείχνει τώρα δεν μπορώ να το παρακολουθήσω, κολλάει συνέχεια

• SatLeo Legend
Κι εμένα κολλάει (κλειδώνω 16 περίπου), και με την ποιότητα εικόνας που δίνει το stream δεν θα έπρεπε!

Αποσυνδεδεμένος vasilisp

• Αναλυτής Επίγειας Ψηφιακής Τηλεόρασης
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουν 2013
  • Τόπος: Xαλκίδα
Kαι σε μενα το ίδιο σημερα που το κοιταξα, δεν μπορουσα να μπω στο ERTPLAY.

Αποσυνδεδεμένος nektarios 1451

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2007
  • Τόπος: Αρτα
για να εχετε ολοι προβλημα μαλλον της ερτ ειναι που εχει θεμα με το στριμινγκ
GATE 7

Δεκτης Octagon SF8008
Clarke Tech 4100HD Plus αραχτος
LNB Mti λευκό
Hirschmann αλουμινιου 85Χ90
μοτερ SG 2100A 76.5E - 5E
Ραδιοφωνικοι δέκτες: Sencor SRD 6600, Fujitsu

• Έμπειρο Μέλος
Εγώ δηλαδή που έχω ταχύτητα από 8 έως 11Mbs δε θα δω ποτέ ertplay?

Αποσυνδεδεμένος maarinos

• SatLeo Legend
Απόστολος Παπαγεωργίου
Μια χαρά έιναι είσαι την ταχύτητα, μάλλον υποψιάζομαι μπαινανε πολλοί ταυτόχρονα στο hbbtv server της ερτ, εγώ το έβλεπα κατευθείαν από το youtbe προς το τέλος του αγώνα, δεν έμπαινα από το hbbtv νεράκι έπαιζε δεν κόλλαγε.

* Απ: kontra IPTV  Μέλος: otrellaras Φόρουμ: IPTV Γενικά 01/02/2025 (03:11)
* Απ: Μετακινήσεις δορυφόρων  Μέλος: ANDREASSAT Φόρουμ: Ειδήσεις και νέα από το δορυφορικό στερέωμα 01/02/2025 (00:35)
* Απ: Περιοδικά Δορυφορικής που κυκλοφορούν στην Ευρώπη  Μέλος: ANDREASSAT Φόρουμ: Ειδήσεις και νέα από το δορυφορικό στερέωμα 01/02/2025 (00:20)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: humax8100 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 31/01/2025 (23:58)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στο ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ (Λέσβος, Λήμνος κλπ)  Μέλος: sigipp1972 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 31/01/2025 (23:11)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: chrisk7 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 31/01/2025 (22:25)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στο ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ (Λέσβος, Λήμνος κλπ)  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 31/01/2025 (22:17)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 31/01/2025 (22:13)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: chrisk7 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 31/01/2025 (22:04)
* Απ: kontra IPTV  Μέλος: neoktistos Φόρουμ: IPTV Γενικά 31/01/2025 (21:52)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΗΠΕΙΡΟ (νομοί Άρτας & Πρέβεζας)  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 31/01/2025 (21:05)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: humax8100 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 31/01/2025 (21:01)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΗΠΕΙΡΟ (νομοί Άρτας & Πρέβεζας)  Μέλος: Thodoris_Z Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 31/01/2025 (21:01)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στα ΑΜ  Μέλος: humax8100 Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 31/01/2025 (20:47)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στο ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ (Λέσβος, Λήμνος κλπ)  Μέλος: sigipp1972 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 31/01/2025 (19:58)
* Απ: kontra IPTV  Μέλος: music_1896 Φόρουμ: IPTV Γενικά 31/01/2025 (14:01)
* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 31/01/2025 (11:31)
* Απ: kontra IPTV  Μέλος: otrellaras Φόρουμ: IPTV Γενικά 31/01/2025 (09:55)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: maarinos Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 31/01/2025 (07:04)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΑΤΤΙΚΗ, ΣΑΡΩΝΙΚΟ & ΝΟΤΙΑ ΕΥΒΟΙΑ [ΠΖ 09]  Μέλος: eliascomtest Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 31/01/2025 (01:05)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στα ΑΜ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 31/01/2025 (00:06)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΗΠΕΙΡΟ (νομοί Άρτας & Πρέβεζας)  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 31/01/2025 (00:04)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: nick Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 30/01/2025 (23:51)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: MCelliotG Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 30/01/2025 (23:43)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στα ΑΜ  Μέλος: panos_panopoulos Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 30/01/2025 (23:29)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΠΑΤΡΑ - ΝΟΜΟ ΑΧΑΪΑΣ  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 30/01/2025 (23:22)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΠΑΤΡΑ - ΝΟΜΟ ΑΧΑΪΑΣ  Μέλος: Thodoris_Z Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 30/01/2025 (23:18)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: tbaruzzo Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 30/01/2025 (23:16)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΗΠΕΙΡΟ (νομοί Άρτας & Πρέβεζας)  Μέλος: Thodoris_Z Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 30/01/2025 (23:13)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: nick Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 30/01/2025 (23:13)