HbbTV/Hybrid - Οι υβριδικές υπηρεσίες στην ελληνική ψηφιακή τηλεόραση
  • Δευ 20 Ιαν 2025, 01:07
Like us on our Facebook page "https://www.facebook.com/Satleo"
Email επικοινωνίας του Satleo Forum: "forum@satleo.gr"

Αποστολέας Θέμα: HbbTV/Hybrid - Οι υβριδικές υπηρεσίες στην ελληνική ψηφιακή τηλεόραση  (Αναγνώστηκε 100549 φορές)

Ilias_, Johnathens, tsakman, anfoukas, apostolos05, fasma, panos456 και 29 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Απόστολος Παπαγεωργίου

• Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Νοε 2007
  • Τόπος: Καβάλα
Έχεις δίκιο μια χαρά παίζει σήμερα

Συνδεδεμένος VasilisSat

• SatLeo V. I. P.
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2006
  • Τόπος: Άγιοι Ανάργυροι - Αθήνα
Υβριδική και εικονική πραγματικότητα από την ΕΡΤ στο Μουντιάλ

Έχουν ειπωθεί πολλά για το ποια ΕΡΤ θέλουμε. Κι όλοι έχουμε άποψη επ΄ αυτού. Αυτό πάντως που θα δούμε σήμερα, είναι ένα δείγμα για το ποια δημόσια τηλεόραση επιδιώκουμε....

Με αυτά τα λόγια ο γενικός γραμματέας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης Λευτέρης Κρέτσος άνοιξε την παρουσίαση των καινοτόμων εφαρμογών, υβριδικής και εικονικής πραγματικότητας, που θα χρησιμοποιήσει η ΕΡΤ για τις μεταδόσεις του Μουντιάλ της Ρωσίας.

«Είμαστε ευρηματικός λαός αλλά στον τομέα της υλοποίησης πάσχουμε» πρόσθεσε ο Λ. Κρέτσος, τονίζοντας ότι η ΕΡΤ «ανοίγει τον δρόμο του μέλλοντος, προσεγγίζει νέους ανθρώπους που ζητούν διαδραστικές υπηρεσίες...». Δεν ξέχασε πάντως, να επισημάνει και τις ολιγωρίες στην ΕΡΤ, σημειώνοντας ότι έχει μείνει πίσω στη μυθοπλασία: και σε αυτόν τον τομέα, η δημόσια τηλεόραση οφείλει να παίξει.

Το Παγκόσμιο Κύπελλο ποδοσφαίρου του 2018 ξεκινά στις 14 Ιουνίου και θα ολοκληρωθεί στις 15 Ιουλίου με την ΕΡΤ να μεταδίδει και τις 64 αναμετρήσεις απευθείας. Και με ERT VR θα προσφέρει στους χρήστες υπολογιστών, τάμπλετ, κινητών αλλά και μέσω της υβριδικής τηλεόρασης, μια σειρά από δυνατότητες.

Ο τηλεθεατής θα μπορεί να επιλέγει μέσα από πέντε κάμερες, το πώς θα δει απευθείας κάθε ματς και μέσα από 12 τα highlights των αγώνων ή τις αναμετρήσεις σε video on demand. Θα μπορεί να επιλέξει θέαση 180 ή 360 μοιρών, να περιηγηθεί στα γήπεδα, να αναζητήσει στατιστικά ανά πάσα στιγμή, να δει συνθέσεις και λεπτομέρειες για παίκτες, μέχρι και εικόνες και πληροφορίες για την πόλη που διεξάγεται το ματς.

Η FIFA δίνει το περιεχόμενο και οι τεχνικοί της ΕΡΤ ανέπτυξαν τις εφαρμογές οι οποίες θα χρησιμοποιηθούν προσεχώς και σε άλλου είδους περιεχόμενο, όπως τόνισε ο Μάρκος Βογιατζόγλου (εντεταλμένος σύμβουλος νέων μέσων και αρχείου της ΕΡΤ). Τις πραγματικά εντυπωσιακές υπηρεσίες μέσα από την υβριδική τηλεόραση της ΕΡΤ και την εικονική πραγματικότητα, παρουσίασε ο Γιάννης Βουγιουκλάκης, γενικός διευθυντής νέων μέσων της ΕΡΤ. Επισήμανε ότι η ανάπτυξη ολόκληρης της υβριδικής γίνεται από το δυναμικό που διαθέτει η ίδια τη δημόσιας τηλεόρασης.

Για τα βήματα της ΕΡΤ στη νέα οπτικοακουστική εποχή μίλησε ο διευθύνων σύμβουλος της δημόσιας τηλεόρασης, Βασίλης Κωστόπουλος, ο οποίος πρόσθεσε ότι πρόκειται για την «έναρξη μίας μεγάλης πορείας της ΕΡΤ στο τοπίο των νέων τεχνολογιών» τονίζοντας ότι αυτές είναι πλέον στρατηγικός και επενδυτικός στόχος της δημόσιας τηλεόρασης.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε κι ο αρμόδιος υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς, ο οποίος αργότερα επισήμαινε σε πηγαδάκια ότι αυτός θα πρέπει να είναι ο δρόμος που θα πρέπει να τραβήξει και να δείξει και στους άλλους, η ΕΡΤ.

Η αλήθεια είναι ότι η ΕΡΤ επιχειρεί επιτέλους να απευθυνθεί και σε νεότερο κοινό κι αυτό που παρουσίασαν τα στελέχη της, δείχνει τις πραγματικές δυνατότητες που έχει η δημόσια τηλεόραση.

Πηγή:efsyn.gr

Συγχώνευση: Σαβ  2 Ιουν 2018, 15:27

Virtual Reality από την ΕΡΤ – Fifa Word Cup 2018

Συγχώνευση: Σαβ  2 Ιουν 2018, 16:19

Virtual Reality – Παρουσίαση Καινοτόμων Εφαρμογών από την ΕΡΤ

Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε
Δέκτες: Edision OS Mio 4K,VU+ Zero 4k,Skystar 2 eXpress 
LNB: Inverto Black Ultra 0,2dB
Κάτοπτρο: Triax 120X110
Motor:PowerTech DG380
Τόξο: 30W - 62E

Αποσυνδεδεμένος theod78

• Νέο Μέλος
  • *
  • Ημερομηνία εγγραφής: Νοε 2006
  • Τόπος: Πάτρα
Γεια χαρά σε όλους ! Ενεργοποίησα την ert hybrid στην τηλεόρασή μου αλλά όταν επιλέγω το κανάλι ερτplay 1 δεν εμφανίζει τίποτα ! Μαύρη οθόνη δίχως ήχο !

Συνδεδεμένος VasilisSat

• SatLeo V. I. P.
  • SatLeo Legend
Ανέβηκαν οι εφαρμογές της ERT VR σε Android και iOS:

Android:

iOS:

Αποσυνδεδεμένος NetSurfer_g7

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Νοε 2013
    • Τσεκάρετε και το blog μου
Μολις ενεργοποιησα το Hbb tv στην νεα μου tv.Τι φαση παιζει με αυτο το καναλι το ert play?Το μονο που δειχνει ολη μερα ειναι στιγμιοτυπα του μουντιαλ?

• Satleo Maniac
Τωρα τελευταια προστεθηκε και νεα εφαρμογη με στιγμιοτυπα super league

Συνδεδεμένος VasilisSat

• SatLeo V. I. P.
  • SatLeo Legend

Πόσοι βλέπουν αγώνες Super League από το site της ΕΡΤ;

Τα μεγάλα ντέρμπι της Super League, όχι μόνο χαρίζουν υψηλή τηλεθέαση, αλλά «σαρώνουν» και στα διαδικτυακά μέσα της ΕΡΤ.

Τα κανάλια του Web TV της ΕΡΤ κατέγραψαν το περασμένο Σαββατοκύριακο 365.000 θεάσεις, ενώ τουλάχιστον 90.000 ήταν οι θεάσεις των αγώνων εκτός Ελλάδας, γεγονός που καταδεικνύει την αξία των ποδοσφαιρικών μεταδόσεων και για τον Ελληνισμό της Διασποράς, που επί σειρά ετών δεν είχε δικαίωμα ελεύθερης πρόσβασης σε αυτό το μείζον περιεχόμενο

Παράλληλα, για μια ακόμα φορά, η ΕΡΤ ήταν πρωτοπόρος στην ανάπτυξη της υβριδικής τεχνολογίας, καθώς στον αγώνα Ατρόμητος – ΠΑΟΚ το Σάββατο έκανε την «επίσημη πρώτη» του το σύστημα Matchcast της υβριδικής πλατφόρμας ΕΡΤ Hybrid.
Οι χρήστες των υπηρεσιών είχαν τη δυνατότητα να επιλέξουν και να παρακολουθήσουν την εξέλιξη του αγώνα μέσα από πέντε κάμερες σε πραγματικό χρόνο και με επιλογή γωνίας θέασης, απολαμβάνοντας μια πραγματικά μοναδική ποδοσφαιρική εμπειρία.

Πηγή:Dailymedia

Αποσυνδεδεμένος tech_lover

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2016
  • Τόπος: Αθήνα
Μέσα σε όλα οφείλουμε να πούμε συγχαρητήρια στην ΕΡΤ για τις υβριδικές υπηρεσίες της. Τουλάχιστον φαίνεται ότι δεν τις παράτησαν μετά το Μουντιάλ

Αποσυνδεδεμένος Απόστολος Παπαγεωργίου

• Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Νοε 2007
  • Τόπος: Καβάλα
Τι πρέπει να κάνω για να βλέπω εκτός από το ERTPLAY1 και τοERTPLAY2?

Αποσυνδεδεμένος vasilisp

• Αναλυτής Επίγειας Ψηφιακής Τηλεόρασης
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουν 2013
  • Τόπος: Xαλκίδα
Μόνο μεσα από το σάιτ της ΕΡΤ το ERTPLAY2.

Συνδεδεμένος maarinos

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2010
  • Τόπος: Κεφαλονιά
@Απόστολος Παπαγεωργίου
Αν η τηλεόραση έχει εφαρμογή youtube
από τον υπολογιστή και με λογαριασμό youtube βάλε σε playlist το παρακάτω URL
Κώδικας: Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε
https://www.youtube.com/watch?v=bAyzQwA_pfUμετά στην εφαρμογή της τηλεόρασης μπες στον λογαριασμό youtube μέσα άπω την εφαρμογή.

Συνδεδεμένος VasilisSat

• SatLeo V. I. P.
  • SatLeo Legend
Εμφανίστηκαν δύο νέα κανάλια στο site της ΕΡΤ το ERTPLAY 3 και ERTPLAY 4.Προς το παρόν παίζουν την ΕΡΤ 3.Οι υπότιτλοι και το λογότυπο μπορεί να είναι και native HD.Πάντως ξεχωρίζουν σε σχέση με την σειρά που μεταδίδεται αυτή την στιγμή.

Συνδεδεμένος maarinos

• SatLeo Legend
Stream
Κώδικας: Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε
https://epa.ert.gr/events/_definst_/ertplay3-gr/playlist.m3u8
https://epb.ert.gr/events/_definst_/ertplay4-gr/playlist.m3u8Και με καλό bitrate 2mbps
Και τα 2 έχουν ανάλυση 1280x720
Screenshot

Αποσυνδεδεμένος gewrgios

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουλ 2014
  • Τόπος: Πρεβεζα
με πιασατε στον υπνο !Μπραβο σας που το ειδατε!!! :clap: :hail Ξερει κανεις απο ποτε προστεθηκαν τα δυο επιπλεον καναλια ιντερνετικα της ΕΡΤ!Και σχεδον καθε μερα μπαινω στο σαιτ της ΕΡΤ μεσω υπολογιστη γιατι για την SAMSUNG UE 40D 6750   δεν εχει υβριδικη tv μοντελο του2011 :@ Ειδα ομως οτι υπαρχουν μονο στην ενοτητα live  καναλια ενω στην ενοτητα καναλια ΕΡΤ δεν υπαρχουν απλα προοριζονται για απευθειας μεταδοσεις αγωνων!!!!
Να υποθεσω αργοτερα με την ΕΡΤ δικτυο ενεργοποιημενη που σημαινει την εναρξη του ΕΡΤ ΣΠΟΡΤ να εχουμε στην υβριδικη  ΕΡΤ1 -ΕΡΤ2- ΕΡΤ3- ΕΡΤ ΒΟΥΛΗ- ΕΡΤ ΣΠΟΡΤ - ERT WORLD - ΕΡΤPLAY 1 ,2,3,Λεω τωρα......

Συγχώνευση: Τρι 22 Ιαν 2019, 15:18
Σημερα μπηκα στο σαιτ της ΕΡΤ και στην ενοτητα  καναλια ΕΡΤ  εχουμε την προσθηκη και των υπολοιπων ERT PLAY 3 -4 .οτι και στην ενοτητα  LIVE για το σαιτ της ΕΡΤ

Συνδεδεμένος maarinos

• SatLeo Legend
Στο Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε Σαββάτο 26/1 κάνει πρεμιέρα το ert play 4 10:15 ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΠΑΤΙΝΑΖ – ΜΙΝΣΚ 2019 / ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΔΡΕΣ και το ertplay 3 15:30 BASKET LEAGUE: ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΛΗΜΝΟΥ
Και στο Hbb έχουν εμφανιστεί etplay 3 και 4

Αποσυνδεδεμένος marmar

• Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαρ 2012
  • Τόπος: ΧΑΝΙΑ ΚΡΗΤΗ
Δεν ξέρω εάν έχει σχέση οι αλλαγές που έγιναν  στην ερτ της τελευταίες μέρες αλλά η υπηρεσία δεν λειτούργει καθόλου στην τηλεόραση μου LG δεν ξέρω αν είναι γενικό το πρόβλημα η το έχω μονο εγώ

Συνδεδεμένος VasilisSat

• SatLeo V. I. P.
  • SatLeo Legend
στην δική μου όταν πατάς κόκκινο κουμπί εμφανίζεται αλλά κολλάει και το μόνο που μπορείς να κάνεις για να σβήσει είναι να αλλάξεις κανάλι,άρα υπάρχει πρόβλημα

Αποσυνδεδεμένος vasilisp

• SatLeo Legend
Ακριβως και στη δικη μου κολλαει με το που εμφανίζεται η μπάρα της υβριδικής. Δεν ανταποκρίνεται σε άλλη εντολή, οπότε το κλεινεις.

ΕDIT. Τωρα άνοιξαν τα κανάλια της υβριδικής και στην κάρτα της ERTPLAY εχει υποπαράθυρο για τα 4 κανάλια ERTPLAY. Εχω και την εντυπωση ότι τα γραφικά των καρτών είναι σε HD.

Αποσυνδεδεμένος hercoulis

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2007
  • Τόπος: Βόλος
Έφτιαξε, για δείτε τώρα
Ωπ, τώρα είδα πως το έγραψε και ο Βασίλης!
vu solo2 - 1.25cm - 85E-45W

Αποσυνδεδεμένος tasos.cz

• Sat Historian
  • SatLeo Legend
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Οκτ 2018
  • Τόπος: Τσεχία
  • dum spiro spero

Υβριδική ΕRΤ «Hbbtv»

Εδώ και λίγες ημέρες και συγκεκριμένα από τότε που αγόρασα τους δυο linux δέκτες βλέπω με χαρά την Υβριδική ΕRΤ «Hbbtv»

Δεν χρειάζεται να έχω υβριδική τηλεόραση  την Υβριδική ΕRΤ «Hbbtv» μου την προβάλλουν σε οποιαδήποτε τηλεόραση  οι δορυφορικοί μου δέκτες  ΑΜΙΚΟ ALIEN 2+ και AMIKO ALIEN SHD8900 που πρόσφατα αγόρασα και που έχουνε υβριδικό τιούνερ μέσα από το λειτουργικό spark των δεκτών.

Όταν βλέπω την ΕΡΤ στις 39 μοίρες σε κάθε αλλαγή καναλιού μεταξύ των ΕΡΤ1, ΕΡΤ2, ΕΡΤ3, ΕΡΤHD αναδύεται στο κάτω δεξί μέρος της οθόνης η εικόνα-παράθυρο από την ΕΡΤ με την εικόνα τηλεχειριστηρίου που γράφει ΕΡΤ-HYBRID - ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΛΗΚΤΡΟ ΤΟΥ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟΥ.

Πατώντας το κόκκινο πλήκτρο εμφανίζεται το μενού της ΕRΤ «Hbbtv»και διαλέγεις ότι θέλεις.

Είναι σημαντική αυτή τηλεοπτική υπηρεσία της ΕΡΤ με τον τίτλο  «Hbbtv»  και παρουσιάζει σημαντικά πράγματα, όπως ειδήσεις, αθλητικά, ταινίες, ραδιόφωνο, τον καιρό, το πρόγραμμα των τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών καναλιών της ΕΡΤ και άλλα πολλά. Η ποιότητα εικόνας είναι πολύ καλή, δεν έχει  καμία σχέση με την μέτρια εικόνα των περισσότερων ελεύθερων ελληνικών  ΙPTV καναλιών, η εικόνα της ΕRΤ «Hbbtv» είναι πολύ ανώτερη.

Μου αρέσει να διαλέγω και να βλέπω ταινίες και σειρές από την ταινιοθήκη  της Υβριδικής  ΕRΤ «Hbbtv»

Επίσης μου αρέσει να ακούω το ραδιόφωνο της ΕΡΤ απο την ΕRΤ «Hbbtv» από όλα τα μέρη της Ελλάδος και το βάζω συχνά να παίζει ενώ ασχολούμαι  με κάτι άλλο, πχ με  το κομπιούτερ μου.

Παραθέτω μερικές εικόνες από την ΕRΤ «Hbbtv» βλέποντας την τηλεόραση μου καθώς και ένα ενημερωτικό youtube για την ΕRΤ «Hbbtv»

Tasos.cz  :headset

1.EPT-HYBRID-πατηστε το κοκκινο κουμπι

2.ert-WEB TV

3.EPT PLAY

4.EPT-HYBRID-24 PLUS

5.EPT-HYBRID-ON DEMAND

6.EPT-HYBRID-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

7.EPT-HYBRID-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ

8.ERT-RADIO

9.EPT-HYBRID-EPAσπορ

10.EPT-HYBRID-radio-Ioannina

• Satleo Maniac
Τσεχια δεν μενεις?Παιζει και δορυφορικα η ΕΡΤ υβριδικη?

Συνδεδεμένος winlink

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουλ 2018
  • Τόπος: Ελληνικό, Αττική
Γιατί όχι; Broadcast της HbbTV εφαρμογής μπορεί να κάνει και μέσω δορυφόρου. Από εκεί και πέρα η πληροφορία έρχεται μέσω broadband (internet)
Sony XR-65X90J, AVR-X2700H DAB, KEF 2005.3, Edision OS MIO+ 4K S2X + S2-T2-C, nVidia Shield TV PRO (2019), Pioneer BDP-170-K, Sony RDR-HXD710 (obsolete), Philips VR550 (obsolete)
Wave Frontier T90 with Inverto Black Premium LNBs, positions 0.8°W, 9.0°E, 13.0°E, 19.2°E, 23.5°E, 39.0°E

Αποσυνδεδεμένος tasos.cz

• Sat Historian
  • SatLeo Legend
  • **
  • dum spiro spero
Τσεχια δεν μενεις?Παιζει και δορυφορικα η ΕΡΤ υβριδικη?
Βεβαιως παιζει δορυφορικα η ΕΡΤ υβριδικη εδω στην Τσεχια. Το ωραιο ειναι οτι δεν την εψαξα εγω αλλα  η ΕΡΤ υβριδικη ήρθε και με βρηκε :cheer 

Συγκεκριμμενα οταν μεταφερθηκαν τα καναλια της ΕΡΤ στις 39 μοιρες ανατολικα ενω εκανα ζαπιγκ μεταξυ των καναλιων της ΕΡΤ με τον Linux δεκτη μου ΑΜΙΚΟ ALIEN τοτε ξαφνικα εμφανιστηκε απο μονο του ενα αναδυομενο παραθυρο στην κατω δεξια γωνια της οθονης που εγραφε ενα μηνυμα απο την ΕΡΤ να πατησω το κοκκινο κουμπι του τηλεχειριστηριου.
Μολις το πατησα τοτε εμφανιστηκε στην οθονη της τηλεορασης  η ΕΡΤ HbbTV/Hybrid σε ολο της το μεγαλειο :cheer 

Να σημειωσω οτι το αναδυομενο παραθυρο με την ΕΡΤ υβριδικη εμφανιζεται μονο στα καναλια ΕΡΤ1,ΕΡΤ2 και ΕΡΤ HD, οχι στο καναλι ERT WORLD, ουτε στο καναλι της Βουλης.

Το ολο εγχειρημα της ΕΡΤ με την HbbTV/Hybrid αποδεικνυει οτι οι λεβεντες της ΕΡΤ ξερουνε να κανουνε πολυ καλα την δουλεια τους, ασχετα αν καποιοι κατηγορουνε την κρατικη τηλεοραση της χωρας μας. Εγω αντιθετα ειμαι υπερηφανος σαν Ελληνας για την συνολικη προσφορα της ΕΡΤ  :wtg

Ενας Ελληνας στα ξενα

Tasos.cz 

Αποσυνδεδεμένος pepis68

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουν 2012
Στην ερτ 3 που είναι και ελεύθερη δεν εμφανίζεται;;;

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος tasos.cz

• Sat Historian
  • SatLeo Legend
  • **
  • dum spiro spero
Στην ερτ 3 που είναι και ελεύθερη δεν εμφανίζεται;;;

Εμφανίζεται και στην ΕΡΤ 3 που ειναι ελευθερη, βλεπε συνημμενες φωτο που εβγαλα πριν λιγο με το κινητο μου

Αποσυνδεδεμένος vasilisp

• SatLeo Legend
το αναδυομενο παραθυρο με την ΕΡΤ υβριδικη εμφανιζεται μονο στα καναλια ΕΡΤ1,ΕΡΤ2 και ΕΡΤ HD,
Στα ίδια (και της ΕΡΤ3 εννοείται) εμφανιζεται το αναδυόμενο παράθυρο και στα επίγεια στην Ελλάδα αρκεί να εχεις κάνει "ενεργοποίηση δεδομένων" στις ρυθμισεις της τηλεόρασης και φυσικά η τηλεόρασή σου να είναι smart και να σηκωνει την εφαρμογή HbbΤV. Δεν το ήξερα κι εγω ότι εμφανίζεται το υβριδικό και στα δορυφορικά για τους εκτός Ελλάδος Έλληνες, πολύ σημαντικό πράγματι.

Η διαφορά είναι ότι για πολλούς από εμάς αναλογα με την τηλεοραση η εφαρμογή δεν ειναι ενημερωμενη με ελληνικη γραμματοσειρά και ό,τι γραπτό υπάρχει σε ελληνική γραφη στην εφαρμογη της ΕΡΤ το βλέπουμε με σύμβολα και "κινέζικα". (Για να το πάρω το υβριδικό έχω βάλει χώρα διαμονής Γερμανία) Αλλα με τον καιρό έχουμε εκπαιδευτεί και ξέρουμε που είναι το κάθε τι. Για παράδειγμα συνηθίζω να βλέπω σε βίντεο On commant τη σειρα Η Ζωη εν Τάφω που δεν προλαβαίνω να την δω στην κανονική προβολή της στην τηλεόραση. Είναι καινούργιο είδος τηλεόρασης και θέλει ένα διάστημα προσαρμογής.

Συνδεδεμένος VasilisSat

• SatLeo V. I. P.
  • SatLeo Legend
Να σημειωθεί ο,τι το hbbtv της ΕΡΤ δεν λειτουργεί στις συνδρομητικές πλατφόρμες (cosmote&nova) αλλά μόνο στον Hellas Sat και επίγεια.Φυσικά οι δημόσιες τηλεοράσεις (και τα ιδιωτικά) της Ευρώπης λειτουργούν την υβριδική και στις συνδρομητικές πλατφόρμες κανονικά.Αλλά εδώ είπαμε μπανανία κανονική.

Αποσυνδεδεμένος pepis68

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουν 2012
Εμφανίζεται και στην ΕΡΤ 3 που ειναι ελευθερη, βλεπε συνημμενες φωτο που εβγαλα πριν λιγο με το κινητο μου
Οκ. Σε ευχαριστώ. Στους amiko παίζει καλά η υβριδική ή κολλάει;;;

Συνδεδεμένος VasilisSat

• SatLeo V. I. P.
  • SatLeo Legend
amiko alien 8900  και amiko alien 2 παίζουν άψογα όλες τις hbbtv υπηρεσίες των δημόσιων και ιδιωτικών καναλιών της Ευρώπης.Είχα αγοράσει το 2011 τον amiko alien 8900 από τότε υπήρχαν hbbtv υπηρεσίες στα δορυφορικά κανάλια  :lol

Αποσυνδεδεμένος tasos.cz

• Sat Historian
  • SatLeo Legend
  • **
  • dum spiro spero
Οκ. Σε ευχαριστώ. Στους amiko παίζει καλά η υβριδική ή κολλάει;;;

Παίζει τέλεια στους ΑΜΙΚΟ η υβριδικη χωρις κανενα κόλλημα. Μου κάνει εντύπωση οτι και σε άλλους δορυφόρους και σε άλλα κανάλια (ελευθερα) προσφέρουνε την ΗΒΒΤV. Για παραδειγμα στις 19,2 μοιρες Ανατολικα την ΗΒΒΤV την προσφερουνε οι Γερμανοι στο καναλι ZDF  και στο 3SAT βλέπε συνημμενα φωτογραφιες με το κινητο μου πριν απο λιγο.

* Απ: Δωρεάν Ελληνικά κανάλια μέσα από το Ιντερνετ  Μέλος: jimgate07 Φόρουμ: IPTV Γενικά 20/01/2025 (00:41)
* Απ: HbbTV/Hybrid - Οι υβριδικές υπηρεσίες στην ελληνική ψηφιακή τηλεόραση  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 20/01/2025 (00:12)
* Απ: HbbTV/Hybrid - Οι υβριδικές υπηρεσίες στην ελληνική ψηφιακή τηλεόραση  Μέλος: apostolos05 Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 20/01/2025 (00:03)
* Απ: HbbTV/Hybrid - Οι υβριδικές υπηρεσίες στην ελληνική ψηφιακή τηλεόραση  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 20/01/2025 (00:01)
* Απ: HbbTV/Hybrid - Οι υβριδικές υπηρεσίες στην ελληνική ψηφιακή τηλεόραση  Μέλος: gewrgios Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 19/01/2025 (23:28)
* Απ: Δωρεάν Ελληνικά κανάλια μέσα από το Ιντερνετ  Μέλος: eliascomtest Φόρουμ: IPTV Γενικά 19/01/2025 (23:25)
* Απ: Δωρεάν Ελληνικά κανάλια μέσα από το Ιντερνετ  Μέλος: komhsgr Φόρουμ: IPTV Γενικά 19/01/2025 (21:56)
* Απ: HbbTV/Hybrid - Οι υβριδικές υπηρεσίες στην ελληνική ψηφιακή τηλεόραση  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 19/01/2025 (21:53)
* Απ: COSMΟΤΕ TV Επίσημα στις 9 Ανατολικά!  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: COSMOTE TV 19/01/2025 (21:26)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: palis Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 19/01/2025 (21:13)
* Απ: HbbTV/Hybrid - Οι υβριδικές υπηρεσίες στην ελληνική ψηφιακή τηλεόραση  Μέλος: nogyo.exe Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 19/01/2025 (20:58)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: humax8100 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 19/01/2025 (20:51)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΑΤΤΙΚΗ, ΣΑΡΩΝΙΚΟ & ΝΟΤΙΑ ΕΥΒΟΙΑ [ΠΖ 09]  Μέλος: Latinsoapsfever Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 19/01/2025 (20:31)
* Απ: COSMΟΤΕ TV Επίσημα στις 9 Ανατολικά!  Μέλος: Latinsoapsfever Φόρουμ: COSMOTE TV 19/01/2025 (20:28)
* Απ: HbbTV/Hybrid - Οι υβριδικές υπηρεσίες στην ελληνική ψηφιακή τηλεόραση  Μέλος: gewrgios Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 19/01/2025 (19:45)
* Απ: COSMΟΤΕ TV Επίσημα στις 9 Ανατολικά!  Μέλος: pmpos Φόρουμ: COSMOTE TV 19/01/2025 (19:00)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΑΤΤΙΚΗ, ΣΑΡΩΝΙΚΟ & ΝΟΤΙΑ ΕΥΒΟΙΑ [ΠΖ 09]  Μέλος: Satmanic Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 19/01/2025 (18:47)
* Απ: HbbTV/Hybrid - Οι υβριδικές υπηρεσίες στην ελληνική ψηφιακή τηλεόραση  Μέλος: VasilisSat Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 19/01/2025 (18:25)
* Απ: COSMΟΤΕ TV Επίσημα στις 9 Ανατολικά!  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: COSMOTE TV 19/01/2025 (18:25)
* Απ: HbbTV/Hybrid - Οι υβριδικές υπηρεσίες στην ελληνική ψηφιακή τηλεόραση  Μέλος: andrewp97 Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 19/01/2025 (18:09)
* Απ: Δωρεάν Ελληνικά κανάλια μέσα από το Ιντερνετ  Μέλος: channelos Φόρουμ: IPTV Γενικά 19/01/2025 (18:06)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στα ΑΜ  Μέλος: Palmwoods Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 19/01/2025 (18:00)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: palis Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 19/01/2025 (17:06)
* Απ: HbbTV/Hybrid - Οι υβριδικές υπηρεσίες στην ελληνική ψηφιακή τηλεόραση  Μέλος: VasilisSat Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 19/01/2025 (17:01)
* Απ: HbbTV/Hybrid - Οι υβριδικές υπηρεσίες στην ελληνική ψηφιακή τηλεόραση  Μέλος: andrewp97 Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 19/01/2025 (16:33)
* Απ: HbbTV/Hybrid - Οι υβριδικές υπηρεσίες στην ελληνική ψηφιακή τηλεόραση  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 19/01/2025 (15:44)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΣΠΟΡΑΔΕΣ & ΒΑ ΕΥΒΟΙΑ [ΠΖ 07]  Μέλος: gkalcom1 Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 19/01/2025 (15:35)
* Απ: HbbTV/Hybrid - Οι υβριδικές υπηρεσίες στην ελληνική ψηφιακή τηλεόραση  Μέλος: VasilisSat Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 19/01/2025 (15:17)
* Απ: HbbTV/Hybrid - Οι υβριδικές υπηρεσίες στην ελληνική ψηφιακή τηλεόραση  Μέλος: xristakos22 Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 19/01/2025 (14:41)
* Απ: HbbTV/Hybrid - Οι υβριδικές υπηρεσίες στην ελληνική ψηφιακή τηλεόραση  Μέλος: VasilisSat Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 19/01/2025 (14:27)