Υβριδική ΕRΤ «Hbbtv»Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες.
Εγγραφείτε ή
ΣυνδεθείτεΕδώ και λίγες ημέρες και συγκεκριμένα από τότε που αγόρασα τους δυο linux δέκτες βλέπω με χαρά την Υβριδική ΕRΤ «Hbbtv»
Δεν χρειάζεται να έχω υβριδική τηλεόραση την Υβριδική ΕRΤ «Hbbtv» μου την προβάλλουν σε οποιαδήποτε τηλεόραση οι δορυφορικοί μου δέκτες ΑΜΙΚΟ ALIEN 2+ και AMIKO ALIEN SHD8900 που πρόσφατα αγόρασα και που έχουνε υβριδικό τιούνερ μέσα από το λειτουργικό spark των δεκτών.
Όταν βλέπω την ΕΡΤ στις 39 μοίρες σε κάθε αλλαγή καναλιού μεταξύ των ΕΡΤ1, ΕΡΤ2, ΕΡΤ3, ΕΡΤHD αναδύεται στο κάτω δεξί μέρος της οθόνης η εικόνα-παράθυρο από την ΕΡΤ με την εικόνα τηλεχειριστηρίου που γράφει ΕΡΤ-HYBRID - ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΛΗΚΤΡΟ ΤΟΥ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟΥ.
Πατώντας το κόκκινο πλήκτρο εμφανίζεται το μενού της ΕRΤ «Hbbtv»και διαλέγεις ότι θέλεις.
Είναι σημαντική αυτή τηλεοπτική υπηρεσία της ΕΡΤ με τον τίτλο «Hbbtv» και παρουσιάζει σημαντικά πράγματα, όπως ειδήσεις, αθλητικά, ταινίες, ραδιόφωνο, τον καιρό, το πρόγραμμα των τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών καναλιών της ΕΡΤ και άλλα πολλά. Η ποιότητα εικόνας είναι πολύ καλή, δεν έχει καμία σχέση με την μέτρια εικόνα των περισσότερων ελεύθερων ελληνικών ΙPTV καναλιών, η εικόνα της ΕRΤ «Hbbtv» είναι πολύ ανώτερη.
Μου αρέσει να διαλέγω και να βλέπω ταινίες και σειρές από την ταινιοθήκη της Υβριδικής ΕRΤ «Hbbtv»
Επίσης μου αρέσει να ακούω το ραδιόφωνο της ΕΡΤ απο την ΕRΤ «Hbbtv» από όλα τα μέρη της Ελλάδος και το βάζω συχνά να παίζει ενώ ασχολούμαι με κάτι άλλο, πχ με το κομπιούτερ μου.
Παραθέτω μερικές εικόνες από την ΕRΤ «Hbbtv» βλέποντας την τηλεόραση μου καθώς και ένα ενημερωτικό youtube για την ΕRΤ «Hbbtv»
Tasos.cz
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες.
Εγγραφείτε ή
Συνδεθείτε1.EPT-HYBRID-πατηστε το κοκκινο κουμπι
Εγγραφείτε ή
Συνδεθείτε2.ert-WEB TV
Εγγραφείτε ή
Συνδεθείτε3.EPT PLAY
Εγγραφείτε ή
Συνδεθείτε4.EPT-HYBRID-24 PLUS
Εγγραφείτε ή
Συνδεθείτε5.EPT-HYBRID-ON DEMAND
Εγγραφείτε ή
Συνδεθείτε6.EPT-HYBRID-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Εγγραφείτε ή
Συνδεθείτε7.EPT-HYBRID-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ
Εγγραφείτε ή
Συνδεθείτε8.ERT-RADIO
Εγγραφείτε ή
Συνδεθείτε9.EPT-HYBRID-EPAσπορ
Εγγραφείτε ή
Συνδεθείτε10.
EPT-HYBRID-radio-Ioannina