χτες κατα τυχη παταω το κοκκινο κουμπι στον vu και εβλεπα το ert sports και ξεκινησε το ΗΒΒ και ειδα οτι η ερτ εχει κανει πολυ καλη δουλεια. εκτος απο προσβαση στα ιντερνετικα της καναλια το ertplay 1 εχει 24ωρο προγραμμα, εχει και σαν κονσερβα να το πω ετσι να δεις αγωνες ή στιγμιοτυπα απο ποδοσφαιρο ή τη φορμουλα 1 και αλλα πολλα μεσα. δεν το ειχα δει τοσο καιρο α[πλα ετυχε χτες και βλεπω οτι εχουν κανει πολυ καλη δουλεια. δουλεψε μεσω 39Ε
Απο τεχνική άποψη, όντως η ΕΡΤ έχει κάνει καλή δουλειά στο HBBTV. Αυτό όμως που μου έχει κάνει μεγάλη εντύπωση, είναι ότι οι Γερμανοί έχουν σημειώσει μεγάλη πρόοδο στο HBBTV! Σε μερικά δορυφορικά κανάλια απο 19.2Ε, μου ανοίγει το HBBTV χωρίς να έχω συνδεθεί στο ίντερνετ! Μπορεί χωρίς ίντερνετ να μην λειτουργεί το HBBTV, αλλά κάποια μενού + πληροφορίες txt, κατεβαίνουν κανονικά μόνο με την κεραία..
Αυτό όμως που μου έκανε πιο μεγάλη εντύπωση στους Γερμανικούς σταθμούς απο 19.2Ε, είναι ότι μερικά δορυφορικά ραδιοφωνικά κανάλια εμφανίζουν και αυτά HBBTV, χωρίς όμως να πατήσεις το κόκκινο κουμπί αλλά αυτόματα εμφανίζονται πληροφορίες στην τηλεόραση!! Δηλαδή όταν ακούς ενα δορυφορικό ράδιο, αντί να είναι η οθόνη μαύρη, αν είσαι στο ίντερνετ και έχεις ανοιξει το HBBTV στην επιλογή της τηλεόρασης, τότε σε μερικούς ραδιοσταθμούς εμφανίζονται γραφικά στην οθόνη με το όνομα του σταθμού, τον τίτλο την εκπομπής και τον τίτλο των τραγουδιών!!
Δηλαδή υπάρχει Ράδιο-HBBTV στην συχνότητα 11954 Η 27500 - Astra 19.2E, και συγκεκριμένα στους ραδιοσταθμούς Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες.
Εγγραφείτε ή
Συνδεθείτε, Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες.
Εγγραφείτε ή
Εγγραφείτε ή
Συνδεθείτε.
Αυτές εδώ είναι οι πηγές των hbbtv γραφικών που εμφανίζονται έτσι ακριβώς στην τηλεόραση όταν έχεις βάλει έναν απο αυτούς τους σταθμούς! Τα link τα είχα βρεί πέρυσι ψάχνοντας τότε για πληροφορίες για το "radio-hbbtv", και τελικά μέσω google, είχα βρεί τις πηγές (links) που σε αυτές προφανώς συνδέονται και οι τηλεοράσεις. Απ'οτι βλέπω τα λινκ λειτουργούν κανονικά!
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες.
Εγγραφείτε ή
Εγγραφείτε ή
Εγγραφείτε ή
Συνδεθείτε.