PANOSMIN βλεπω στην λιστα ΕΡΤ των συμβατων τηλεορασεων μαρκας samsung ειναι και το μοντελο που λες οτι ακομα δεν εμφανιστηκε η υπηρεσια της ερτ υβριδικη .Ομως στο συγκεκριμενο μοντελλο αναφερει στην ιστοσελιδα της η ΕΡΤ χαρακτηριστικα samsung UE55KU6500 SXXH αυτες οι τελευταιες προσθηκες ας το πουμε ετσι στην στοσελιδα της ΕΡΤ υπαρχει περιπτωση να δειχνουν δινουν αλλο μοντελο απο αυτο που εσυ μας ειπες ?Εχουμε δηλ μοντελλο samsung UE55KU6500 που αναφερεις εσυ και το ιδιο μοντελλο γραμμενο απο την ΕΡΤ ως εξης samsung UE55KU6500 SXXH η δεν παιζει ρολο αυτη η διαφορα ?Εστω και για την εναρξη του ερτ υβριδικου?Το ενδιαφερον μου και η επισημανση πηγαζει οτι κι εγω εχω τηλεοραση samsung μαλιστα τον τυπο SAMSUNG UE 40D 6750 ΜΟΝΤΕΛΛΟ 2011δεν βλεπω τυχη για αυτη την tv.Αν παντως μαθεις τιποτε για αυτο το μοντελλο ελπιζω να με ενημερωσεις .Βεβαιως γνωριζω οτι το δικο σου μοντελο ειναι παρα πολυ προσφατο και το δικο μου πολυ παλιο και ειμαι προετοιμασμενος να μην συνεργαστει η ΕΡΤ με το δικο μου μοντελο τηλεορασης για την παροχη υβριδικης ερτ!!