0 μέλη και 26 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Και εγω εγω απο οτι ξερω 1.5 εχουν τα Ελληνικα .Καποιος φιλος ανεφερε για version 1.6
Τώρα κοιτούσα τόν SAMSUNG GX-MB 540 TL καλός είναι αλλά μόνο στο εξωτερικό τόν βρίσκεις.Στάλθηκε από το Lenovo TB-X606F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
mi box s δεν εχει ΗΒΒ ΤV αλλα εχει ολα τα αλλα. ισως με καποια εφαρμογη να δουλευει και το HBB TV
Για να εχεις ληψη hbbTV χρειαζεσαι ιντερνετ.Οσοι επιγειοι δεκτες ειναι εξοπλησμενοι με LAN - WLAN ,νομιζω πως κανουν γιαυτη τη δουλεια.Ενας απο αυτους ( φθηνος) ειναι ο SAMSUNG GX-MB 540 TL.Yπαρχουν και COMBO δεκτες φθηνοι οπως ο HITUBE 4K.
Λοιπόν Ηρακλάρα μου, πέρασαν 10 λεπτά που έβαλα το ΚΡΗΤΗ TV χωρίς κανένα πρόβλημα (Samsung TV σειράς Q80T)κι επειδή δεν αντέχω άλλες τηλεπωλήσεις τα παρατάω!
Να υποθέσω ότι τα υβριδικά προγράμματα της τηλεόρασης δεν καταγράφονται ειδικώς με τηλεθέαση, γιατί θεωρείται ότι έγινε είσοδος σε αυτά από κάποιο επίγειο κανάλι, οπότε η όποια τηλεθέαση καταγράφεται στο κανάλι εισόδου. Ή κάνω λάθος?
εχω ξεκινησει συζητηση με την samsung για αυτο τον δέκτη περι hbbtv, τι υποστηρίζει και αν θα παρει αναβαθμιση σε καποια τελευταια εκδοση αλλα μου απαντανε για το dvb t2.Τους εκραξα και περιμενω ξανα απαντηση η οποια μπορει να μην ερθει ποτε βεβαια η σε κανα μηνα αν κρινω απο την πρωτη.Παντως βγαινει τζαμπα, 30 ευρω με τα μεταφορικα απο amazon.de