Καλημέρα σας.
Μετά από... κυνήγι μερικών μηνών κι ευτυχώς που κατάφερα κι εφάρμοσα σωστά, την εγκατάσταση λογισμικών (σ.σ. images)
μέσω της εφαρμογής "multiboot" (πολλαπλή εκκίνηση), είδα το... περιβόητο "ERTFlix", μέσω του "OpenDroid 7" (αντικατέστησε το "OpenVix 5.4" που είχα για... μια μέρα).
Να σημειώσω ότι είναι το πρώτο λογισμικό που έχω το επιθυμητό αποτέλεσμα,
όσον αφορά την υβριδική της ΕΡΤ!
Μέχρι τότε, σε κανένα από τα λογισμικά που είχα χρησιμοποιήσει
(σ.σ. Το Satdreamgr 8 που το είχα εγκατεστημένο από πέρυσι, Openpli, Openeight 6.8, Openvix 5.4 και το PurE2), δεν λειτουργούσε η υβριδική υπηρεσία της ΕΡΤ, ενώ των άλλων καναλιών (ΣΚΑΪ και Open), λειτουργούσε κανονικά.
Αν και σκεφτόμουν να βάλω στην θέση του OpenDroid (slot 4), το OpenATV , αλλά τελικά κατέληξα σ' αυτό που ανέφερα παραπάνω.
Δοκίμασα καί στο ΕΡΤSPORT, όπως και σε ταινία που βλέπω τώρα και λειτουργεί κανονικά.
Αναρωτιέμαι, τι κάνουν σωστά στην ομάδα που υποστηρίζει το OpeDroid, που δεν το κάνουν οι ομάδες που χρησιμοποιώ στα υπόλοιπα λογισμικά.
Ν' αναφέρω, πως την υβριδική της Ε.Ρ.Τ. την έχω στην επίγεια λήψη, με τον δέκτη Octagon SF 8008 Combo.
Γνώμη μου είναι, όσοι έχουν δορυφορική λήψη, να δοκιμάσουν την λειτουργία της υβριδικής
με το λογισμικό που ανέφερα χθες (σ.σ. OpenDroid).
======= Ενημέρωση ========
Τώρα που το θυμήθηκα, στο "OpenDroid", πριν εγκαταστήσω το πρόσθετο για την υβριδική,
στον πλοηγό των προσθέτων έχει δύο (2) εκδόσεις των επεκτάσεων, που όμως, λειτουργούν κανονικά:
α) "hbbtv-webkit (2.0-r0-35+cd9d987-r0)"
β) "hbbtv-webkit (2.0-r0-38+efcd2b7-r0)"