HbbTV/Hybrid - Οι υβριδικές υπηρεσίες στην ελληνική ψηφιακή τηλεόραση
  • Κυρ 19 Ιαν 2025, 22:46
Like us on our Facebook page "https://www.facebook.com/Satleo"
Email επικοινωνίας του Satleo Forum: "forum@satleo.gr"

Αποστολέας Θέμα: HbbTV/Hybrid - Οι υβριδικές υπηρεσίες στην ελληνική ψηφιακή τηλεόραση  (Αναγνώστηκε 100440 φορές)

komhsgr, maarinos, nikos.x (+ 1 κρυφοί) και 20 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος vasilisp

• Αναλυτής Επίγειας Ψηφιακής Τηλεόρασης
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουν 2013
  • Τόπος: Xαλκίδα
Για να πιάσουν όλους όσους έχουν smart τηλεόραση που πιστευω ότι πρέπει να είναι ο στόχος τους για να έχουν το max του κοινού, πρέπει να φτιάξουν ΚΑΙ application ERT οπως εχει ο Σκαι, Σταρ, Mega, Novasport κλπ και να το δώσουν στους κατασκευαστές σαν εφαρμογή για να το κατεβάσει ο τηλεθεατής. Όπως εχει κάνει και η ΕΡΤ αλλά για κινητα από Android και το Play store. Να μην ειναι θεμα συμβατού μοντέλου δηλαδη όπως ειναι το υβριδικό. Δηλαδή εντάξει όποιος έχει hbbtv κάποια στιγμή θα δει. Αυτός που εχει smart tv αλλά όχι την παράμετρο hbbtv να μην πάρει τo πρόγραμμα?

Αποσυνδεδεμένος gewrgios

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουλ 2014
  • Τόπος: Πρεβεζα
NetSurfer  g  7   μπορεις να μου πεις που  προκυπτει καλοπροαιρετα οτι σε μοντελλο του 2011   samsung εχεις hbbtv?  Δεν ξερω αλλα εγω εχω smart hub  μοντελο 2011 στην δικια μου που ειναι του 2011  SAMSUNG UE 40D 6750   ΜΟΝΤΕΛΛΟ 2011 και δεν ξερω τιποτε αν εγω εχω hbbtv  .Ισως εσυ οντως να ξερεις και να εχεις δει οτι  η tv σου  το μοντελο σου που αναφερεις εχει hbbtv ενω εγω στην δικια μου δεν μπορω να εξαγω τετοιο συμπερασμα.Εχω εξυπνη τηλεοραση smart με ιδιοτητα το λεμε hub?Αυτο μονο  εχω προς το παρον .Παλιοτερα σε καναλι δορυφ στον ΑSTRA  νομιζω ειχα βγαλει Γερμανικο καναλι που μου εδειχνε να πατησω ενα κουμπι κοκινο και ειχε την θεματολογια του καναλιου δεν ηξερα τοτε τι ηταν?!!!Εκτος κι αν λεγοντας  εσυ  οτι δεν μου δουλευει το hbb  εννοεις οτι δεν σου εμφανιζεται το κοκινο κουμπι  της ΕΡΤ HYBRIDIG  στην οθονη της δικια σου samsungοπως και στην δικια μου.οποτε εχουμε το ιδιο προβλημα πιθανον αυτο ειναι αλλα οπως το πρωτοδιαβασα το καταλαβα οτι η tv σου εχει ηδη hbb και δεν δουλευει!!και σε μοντελο του 2011!

Αποσυνδεδεμένος αιδηψος αποστολης

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Οκτ 2014
Samsung UE40H5500AW τίποτα μαύρο σκοτάδι μου βγάζει το εικονίδιο της εργασίας στο μενού της αλλά προσπαθήστε αργότερα μου λέει καμία άποψη

Αποσυνδεδεμένος vasilisp

• SatLeo Legend
Δεν ξέρω ποια είναι η γνώμη σας αλλά ίσως θα έπρεπε να ανοιγαμε ένα νέο thread για την ERT υβριδική αφού είναι ένα νέο προϊόν που είναι σχετικό μεν με την ΕΡΤ ψηφιακή αλλά ξεφευγει κυρίως σε διαδικτυακό επίπεδο. Κι εκεί να έμπαιναν όλες οι πληροφορίες και παρατηρήσεις.

Αποσυνδεδεμένος gewrgios

• SatLeo Legend
Συμφωνω με τον vasilisp ηθελα να το προτεινω αλλα ασε ειπα εχω ηδη δημιουργησει πολλα θεματα καινουργια οποτε ειπα χρονιαρες μερες μην τιμωρηθω κιολας απο το φορουμ :balloons :whistle :eek:

Συνδεδεμένος VasilisSat

• SatLeo V. I. P.
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2006
  • Τόπος: Άγιοι Ανάργυροι - Αθήνα
Σχετικά με το hbbtv  της ΕΡΤ διαβαζω οτι σε μοντέλο που δεν είναι στην λίστα με τις συμβατές και που φαινόταν να μην λειτουργεί η υπηρεσία μόλις έγινε επανεγκατάσταση των καναλιών με χώρα Γερμανία και όχι Ελλάδα δούλεψε κανονικά.
Δέκτες: Edision OS Mio 4K,VU+ Zero 4k,Skystar 2 eXpress 
LNB: Inverto Black Ultra 0,2dB
Κάτοπτρο: Triax 120X110
Motor:PowerTech DG380
Τόξο: 30W - 62E

Αποσυνδεδεμένος apostolos05

• Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2013
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ Δυτ.Προάστια
Μετά κόπων και βασάνων τώρα δουλεύει κανονικά στο δέκτη osmega με images   
satdreamg.

Στάλθηκε από το SM-T713 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

zero 4k uhd /gbquad UHD 4k /OS NINO PRO
ΠΙΑΤΟ 1.23x1.32 / ΠΙΑΤΑ 2x -1.10x1.20/ 2x-Tecatel.1.10X1.20
NECO 0,92x1,00

• Έμπειρο Μέλος

osmega

NECO 0,92x1,00

• Έμπειρο Μέλος
 TV Μοντέλο  LG  47LA640S-ZA Επέλεξα χώρα Γερμανία εκανα αναζήτηση καναλιών.....πηγα στην ΕΡΤ1 και μού έβγαλε, πατήστε το κόκκινο κουμπί.

NECO 0,92x1,00

Αποσυνδεδεμένος MCelliotG

• Αναλυτής Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2005
  • Τόπος: ΒΔ Θεσσαλονίκη
Λοιπόν σε τηλεόραση Samsung F6400 (σειρά F του 2013) κατόρθωσα να εμφανίσω το hbbtv αλλάζοντας τη χώρα διαμονής σε Σλοβακία, αλλά και το smarthub σε Σλοβακία για να μου κατεβάσει το πρόσθετο hbbtv που ενεργοποίησε τις υπηρεσίες. Δύσκολη δουλειά όμως! Φυσικά μου χάθηκαν όλες οι εφαρμογές και αντικαταστάθηκαν από Σλοβενικές, όπως επίσης και τα κανάλια που τα ξανασάρωσα!
Δουλεύει το όλο σύστημα αλλά έχει ένα μεγάλο πρόβλημα...
Δέκτες:Mut@nt HD51, Edision OSmio 4K, TBS5925
LNB:Inverto Black Ultra Twin
Κάτοπτρο:MABO 130X144/Dragonsat DS-3000 motor
Τόξο:45W - 95E
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Συνδεδεμένος pepis68

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουν 2012
Σε τηλεόραση Panasonic cx - 670 e τα βήματα είναι τα εξής : στο τηλεχειριστήριο πατάμε menu και μετά ρυθμίσεις και Εφαρμ. Υπήρ. Δεδομένων και πατάμε οκ και διαλέγουμε με τα βελάκια το : Με Αυτόμ. Ενεργοπ.

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος vasilisp

• SatLeo Legend
Εκανα τα βηματα με αλλαγη σε Σλοβακία και επανασυντονισμό καναλιών σε samsung F5500 (μοντέλο 2013) αλλά στο "Σύστημα" το κουμπί Υπηρεσια δεδομενών -> ενεργοποιηση δεν εμφανίζεται. Και καμία αντίδραση το hbbtv
Κάνω κάτι λάθος? μηπως δεν το υποστηριζει το HBBTV το συγκεκριμενο μοντέλο?
Πως αλλαζω το smart hub σε χωρα Σλοβακία?
Αλήθεια κουραστηκα να επανασυντονίζω λίστα, να ταξινομώ να σβηνω και να γραφω κανάλια.
Όσο για το πρόβλημα που λες Ηλία καταλαβαινω ότι ειναι η γραμματοσειρά.

Αποσυνδεδεμένος NetSurfer_g7

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Νοε 2013
    • Τσεκάρετε και το blog μου
NetSurfer  g  7   μπορεις να μου πεις που  προκυπτει καλοπροαιρετα οτι σε μοντελλο του 2011   samsung εχεις hbbtv?  Δεν ξερω αλλα εγω εχω smart hub  μοντελο 2011 στην δικια μου που ειναι του 2011  SAMSUNG UE 40D 6750   ΜΟΝΤΕΛΛΟ 2011 και δεν ξερω τιποτε αν εγω εχω hbbtv  .Ισως εσυ οντως να ξερεις και να εχεις δει οτι  η tv σου  το μοντελο σου που αναφερεις εχει hbbtv ενω εγω στην δικια μου δεν μπορω να εξαγω τετοιο συμπερασμα.Εχω εξυπνη τηλεοραση smart με ιδιοτητα το λεμε hub?Αυτο μονο  εχω προς το παρον .Παλιοτερα σε καναλι δορυφ στον ΑSTRA  νομιζω ειχα βγαλει Γερμανικο καναλι που μου εδειχνε να πατησω ενα κουμπι κοκινο και ειχε την θεματολογια του καναλιου δεν ηξερα τοτε τι ηταν?!!!Εκτος κι αν λεγοντας  εσυ  οτι δεν μου δουλευει το hbb  εννοεις οτι δεν σου εμφανιζεται το κοκινο κουμπι  της ΕΡΤ HYBRIDIG  στην οθονη της δικια σου samsungοπως και στην δικια μου.οποτε εχουμε το ιδιο προβλημα πιθανον αυτο ειναι αλλα οπως το πρωτοδιαβασα το καταλαβα οτι η tv σου εχει ηδη hbb και δεν δουλευει!!και σε μοντελο του 2011!

Δεν ξερω εαν υποστηριζει Hbbtv,αλλα ειδα αυτο το βιντεο:

οπου μεσο ενος κρυφου service menu αλλαζει την χωρα σε γερμανια και ενεργοποιειται το Hbb tv.Η τηλεοραση στην οποια γινεται η δοκιμη ειναι ακριβως το δικο μου μοντελο.Εγω,ενω καταφερα να μπω στο service menu,στην επιλογη Local Set εχει μονο την επιλογη EU η οποια ειναι by default επιλεγμενη και δεν αλλαζει,δεν υπαρχει η επιλογη να αλλαξει σε EU-GER οπως στο βιντεο.Βεβαια στο βιντεο 1ον η τηλεοραση ειναι γυρισμενη στην δορυφορικη κεραια και 2ον αυτος χρησημοποιει  για τον χειρισμο ενα προγραμμα ruSamsung TV Communicator στον υπολογιστη αντι για το κλασσικο τηλεκοντρολ.Δεν ξερω αν κατι απο τα 2 παιζει ρολο προκειμενου να γινει η αλλαγη κωδικου χωρας.Σκευτομουν να αλλαξω απο τις ρυθμισεις την χωρα διαμονης σε "Γερμανια" μπας και ξεκλειδωθει ετσι το Hbbtv,αλλα φοβαμαι μην μου χασει τα καναλια και μην εχω αλλα προβληματα(π.χ. μη εμφανιση ελληνικων χαρακτηρων στο EPG)

Δεν μπορω να καταλαβω με ποια λογικη οι κατασκευαστες κλειδωνουν λειτουργειες και δυνατοτητες των συσκευων τους και τις κανουν διαθεσιμες μονο για συγκεκρειμενες χωρες.Παρομοιο θεμα ειχα και με μια τηλεοραση Sony  Bravia του 2007 και το EPG,οπου ενω υποστηριζε EPG δεν λειτουργουσε στην ελλαδα και σε πολλες αλλες χωρες,επρεπε να βαλεις για χωρα Ισπανια για να δουλεψει,και βεβαια εμφανιζοταν η αγγλικη περιγραφη των προγραμματων αφου δεν υποστηριζοταν ελληνικοι χαρακτηρες παρα μονο στους τιτλους.

Συνδεδεμένος VasilisSat

• SatLeo V. I. P.
  • SatLeo Legend
Στην samsung δεν λέει να ενεργοποιηθεί η υπηρεσία δεδομένων στο μενού έπαιξα με διάφορες χώρες αλλά δεν βρήκα άκρη,δεν είναι ώρα η εταιρεία αυτή να δώσει update σε όσα μοντέλα δεν έχουν ενεργοποιημένη την υπηρεσία από την αρχή;

• SatLeo Legend
Παιδιά είναι απλό το πράγμα! Σε samsung δεν έχει προβλεφθεί λειτουργία hbbtv για την Ελλάδα, οπότε και η γραμματοσειρά που χρησιμοποιείται για αυτό δεν υποστηρίζει καν τα Ελληνικά. Ακόμα και να ενεργοποιηθεί δεν έχει νόημα!
Τώρα για χάριν χακεριάς και μόνο
Πώς αλλάζουμε τη χώρα του smarthub (δουλεύει σίγουρα σε F και Η series).
Πάμε Σύστημα -- Ρύθμιση -- Βάζουμε PIN (συνήθως 0000) -- γλώσσα μενού Ελληνικά -- χώρα διαμονής Σλοβακία -- μπαίνει στο smarthub
πατάμε το τελευταίο πληκτρο κάτω δεξιά (προώθηση) - 2 - 8 - 9 - και το τελευταίο πλήκτρο κάτω αριστερά (πίσω) -- βγαίνει μενού Set Internet Location - επιλέγουμε Σλοβακία -- πατάμε ΟΚ --
Μετά μπαίνουμε στο smarthub και πάμε στο samsung apps -- αναζήτηση εφαρμογών -- πληροφορίες -- hbbtv -- το κατεβάζουμε -- το τρέχουμε (ενεργοποιούμε το hbbtv). Κλείνουμε την TV (σημαντικό) και την ξανανοίγουμε. Συντονίζουμε εκ νέου τα κανάλια (θα έχουν διαγραφεί). Πάμε ERT... και voila!  :ugeek:

Συνδεδεμένος maarinos

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2010
  • Τόπος: Κεφαλονιά
Τα κατάφερα :cheer να ενεργοποιήσω το hbbtv σε Samsung UE32F6200 2013 αλλάζοντας χώρα σε Γερμανία μέσα από το service menu της τηλεόρασης, δεν χάθηκαν κανάλια ρυθμίσεις.
Για την δικιά μου περίπτωση. Η τηλεόραση να είναι σε κατάσταση αναμονής (standby), με το τηλεχειριστήριο πατάμε τα εξής πλήκτρα:  INFO  MENU  MUTE  POWER, ανοίγει το service menu επιλέγομαι μετα βελάκια για enter δεξί βελάκι, Optinios/ και στο Local Set το ορίζομε EU_GER(many). Για να βγούμε απο το service menu πατάμε το POWER, η τηλεόραση θα σβήσει και θα ανάψει. Μέσα από το μενού της τηλεόρασης, Σύστημα/Υπηρεσία δεδομένον επιλέγουμε ενεργοποίηση.
Αλλά μου βγάζει τα Ελληνικά τετράγωνα. όπως το screenshot του Ηλία.
@mcelliot_g
Μαζί το είπαμε :D

Αποσυνδεδεμένος gewrgios

• SatLeo Legend
mceliot ωραια η πληροφορια σου αλλα μηπως καπου στην πορεια αντι για ΣΛΟΒΑΚΙΑ ανεφερες Σλοβενια  στις οδηγιες που δινεις η μαλλον στον τροπο που μας εδειξες οτι εκανες για την tv σου.ενω εγω ακομα δεν ξερω τι να κανω με την  SAMSUNG 2011  SAMSUNG UE 40D 6750   ΜΟΝΤΕΛΛΟ 2011!!!Ξεκαθαρισε μας τι συμβαινει εβαλλες οντως δυο διαφορετικες χωρες η  ειναι παλι Σλοβακια αντι Σλοβενια.

Αποσυνδεδεμένος vasilisp

• SatLeo Legend
Παίδες ευχαριστώ!  έκανα το σχέδιο του maarinos και το πήρα κι εγω το υβριδικο στην F5500 και είναι απλούστερο αφου δεν χανεις κανάλια και δεν κάνει επαναταξινόμιση ούτε σλοβενίες-σλοβακίες, το σημαντικό είναι να βάλεις -να βρεις το service menu.

Αυτο γίνεται πατωντας διαδοχικα 4 κουμπιά εχοντας την τηλεόραση σου κλειστη στο standby:  INFO - MENU  -MUTE  -POWER (το γνωστο κοκκινο που ανοιγοκλεινουμε την tv). Εμφανίζεται τότε ειδικό μενού στην οθονη με μικρά γραμματα κι από εκεί μεσω των Options βρικεις το Local Set επιλέγεις το EU_GER αναμεσα από πολλες χώρες. Tότε θα κλεισεις την τηλεόραση κι όταν ανοιξει πας Συστημα και εχει ηδη εμφανισθεί εκει η επιλογή Υπηρεσία Δεδομένων -> πατάς ενεργοποίηση κι ετσι  πηγαινοντας στα κανάλια της ΕΡΤ σου εμφανιζει σημα κάτω δεξιά  να πατήσεις το κοκκινο κουμπι του υβριδικου.

Συνδεδεμένος VasilisSat

• SatLeo V. I. P.
  • SatLeo Legend
στην δική μου samsung στο service menu δεν με αφήνει να αλλάξω το region είναι επιλεγμένο το PANEURO και δεν μπορείς να κάνεις αλλαγή.

Αποσυνδεδεμένος vasilisp

• SatLeo Legend
Το PANEURO το είδα κι εγω ανάμεσα σε πολλα άλλα, αλλά είχε δυνατοτητα να αλλάξεις

Συνδεδεμένος VasilisSat

• SatLeo V. I. P.
  • SatLeo Legend
δεν με αφήνει να το αλλάξω βασικά είναι ανενεργό και δεν μπορείς ούτε πάνω να πατήσεις μόνο βλέπεις την επιλογή αυτή,δεν ξέρω εάν εκτελέσω factory reset στο service menu μήπως μετά με αφήνει να κάνω αλλαγή region.

Αποσυνδεδεμένος vasilisp

• SatLeo Legend
Αυτο ειναι το service menu η πρωτη εικονα. Κανοντας κλικ στο ΟΚ όπως είναι ήδη τσεκαρισμενο στο κοκκινο πλαισιο περναει στη δευτερη σελιδα (factory) όπου σου δινει το Local Set και επιλέγεις χωρα.
Σ αυτη τη σελίδα της φωτο στη δευτερη στηλη φαινεται στο options οτι εχω βαλει το EU_GER

• SatLeo Legend
mceliot ωραια η πληροφορια σου αλλα μηπως καπου στην πορεια αντι για ΣΛΟΒΑΚΙΑ ανεφερες Σλοβενια  στις οδηγιες που δινεις η μαλλον στον τροπο που μας εδειξες οτι εκανες για την tv σου.ενω εγω ακομα δεν ξερω τι να κανω με την  SAMSUNG 2011  SAMSUNG UE 40D 6750   ΜΟΝΤΕΛΛΟ 2011!!!Ξεκαθαρισε μας τι συμβαινει εβαλλες οντως δυο διαφορετικες χωρες η  ειναι παλι Σλοβακια αντι Σλοβενια.
Γιώργο μη τρελαίνεσαι, ένα λάθος από βιασύνη έκανα. Και μιλάω σαφώς για μοντέλο 2013, όχι για 2011, οπότε δεν μπορώ να ξέρω αν λύνει αυτός ο τρόπος το πρόβλημά σου. Αν και τόσο παλιό μοντέλο μάλλον τζάμπα περιμένεις...

Τώρα, με το service menu μου εμφανίζει επίσης το hbbtv αλλά δυστυχώς κάνει reset στις ρυθμίσεις εικόνας. Ευτυχώς τις έχω σημειωμένες!

Αποσυνδεδεμένος gewrgios

• SatLeo Legend
Γι αυτο ακριβως mceliot ανεφερα οτι τι θα μπορουσε να υπαρχει να εχουμε  σαν χακαρισμα για τα μοντελα του 2011 της samsung ωστε να δουν hbbtv και περισσοτερο επειδη εχει και για smart η αλλες tv εχουν hbbtv οπως και δυστυχως η ευτυχως δεν το γνωριζω σε μοντελο 2011 η δικια μου ειναι μονο smart ας ειναι του 2011 κατι μπορει να  βρουνε διαφοροι σαινια χακερ.!!Το τονιζω δεν εχουμε λειτουργια hbbtv στη δικια μου samsung αλλα μηπως το οτι ειναι smart θα δωσει κι εκει σε μοντελο 2011 καποιο λογισμικο χακαρισμα για τοποθετηση εγκατασταση αποδοχη λειτουργιας hybrid tv H ERT  αναφερει τηλεορασεις η μονο  smart η μονο  hbbtv θα μπορουν με καταλληλη αναβαθμιση καποιο λογισμικο να δεχτουν εγκαταστησουν τρεξουν την υπηρεσια  ερτ  hybrid Aς βγει κι ας πει οτι μοντελα smart ετων 2011 δεν θα ασχοληθουμε μαζι τους διοτι ειναι πολυ παλια η οτι μονο smart τηλεοραση νασαι δεν σημαινει οτι απαραιτητα θαχει υβριδικη τηλεοραση ερτ.

Αποσυνδεδεμένος panosmin

• Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Φεβ 2012
  • Τόπος: θεσσαλονίκη
Σιγουρα η ΕΡΤ και η Samsung πρεπει να διορθωσουν το προβλημα δεν ειναι λυση το να αλλαζουμε χωρα στο μενου  σε τηλεορασεις του 2016 οπως η δικια μου και ποσο μαλλον στην 8002 που παρελαβε ο γιος μου σημερα μοντελο 2017 και δεν υπαρχει και σε αυτην η υπηρεσια .....

Αποσυνδεδεμένος sakis20

• Αρχάριο μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2007
εγώ μπαίνω στο μενού με τα κουμπιά   INFO  MENU  MUTE  POWER με  Samsung UE5500 αλά δεν βρίσκω την επιλογή   Local Set πουθενά καμιά βοήθεια.ευχαριστω.

Αποσυνδεδεμένος gewrgios

• SatLeo Legend
Μπηκα στο σαιτ της ΕΡΤ και φιλοτιμηθηκα να μπω να δω τι δειχνει η ert worldΑυτη την στιγμη εδειχνε σειρα ελληνικη με υποτιτλους αγγλικους!Δεν ξερω αν το εχετε ξαναδει αλλα εγω σημερα το ειδα Το σαιτ της ΕΡΤμπηκα μεσω υπολογιστη καμμια σχεση με υβριδικη τηλεοραση που μαλλον εγω τουλαχιστον αν δεν μου φερει οΑγιος Βασιλειος μια καινουργια τελευταιων ετων θα την δω με κυαλι την υβριδικη τηλεοραση! :whistle :wave: :pint :pint

Αποσυνδεδεμένος sakis20

• Αρχάριο μέλος
μπήκα στο μενού  INFO  MENU  MUTE  POWER κάτι πάτησα κατά λάθος και γύρισαν στην οθόνη ανάποδα τα γράμματα μια βοήθεια παιδιά.

Αποσυνδεδεμένος vasilisp

• SatLeo Legend
sakis πρέπει να θυμηθείς τι πάτησες και να αναστρεψεις την ενεργεια. Η επιλογή local set στη δικη μου Samsung (σειράς F) εμφανιζεται στην σελίδα του service menu οταν κάνω κλικ (με το ΟΚ) πανω στο τσεκαρισμένο Option οπως φαινεται στη φωτο πιο επάνω. Δεν ξερω βεβαια αν συμβαινει και σε άλλα μοντέλα ή αν υπάρχει το ίδιο μενού.

EDIT: Μια ιδέα Σακη, δοκίμασε μεσω του Υποστηριξη -> Αυτοδιάγνωση μηπως μπορέσεις να κάνεις Επαναφορά στις εργοστασιακες ρυθμίσεις κι ετσι να λύσεις το πρόβλημα που δημιουργήθηκε.

Αποσυνδεδεμένος sakis20

• Αρχάριο μέλος
Το κακό είναι ότι δεν θυμάμαι τίποτα και δεν ξέρω τι να κάνω τώρα

Συγχώνευση: Τρι 12 Δεκ 2017, 14:16
Το κακό είναι ότι δεν θυμάμαι τίποτα και δεν ξέρω τι να κάνω τώρα

ευχαριστώ για την απάντηση θα δοκιμάσω το βράδυ και θα ενημερώσω

* Απ: Δωρεάν Ελληνικά κανάλια μέσα από το Ιντερνετ  Μέλος: komhsgr Φόρουμ: IPTV Γενικά 19/01/2025 (21:56)
* Απ: HbbTV/Hybrid - Οι υβριδικές υπηρεσίες στην ελληνική ψηφιακή τηλεόραση  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 19/01/2025 (21:53)
* Απ: COSMΟΤΕ TV Επίσημα στις 9 Ανατολικά!  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: COSMOTE TV 19/01/2025 (21:26)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: palis Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 19/01/2025 (21:13)
* Απ: HbbTV/Hybrid - Οι υβριδικές υπηρεσίες στην ελληνική ψηφιακή τηλεόραση  Μέλος: nogyo.exe Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 19/01/2025 (20:58)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: humax8100 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 19/01/2025 (20:51)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΑΤΤΙΚΗ, ΣΑΡΩΝΙΚΟ & ΝΟΤΙΑ ΕΥΒΟΙΑ [ΠΖ 09]  Μέλος: Latinsoapsfever Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 19/01/2025 (20:31)
* Απ: COSMΟΤΕ TV Επίσημα στις 9 Ανατολικά!  Μέλος: Latinsoapsfever Φόρουμ: COSMOTE TV 19/01/2025 (20:28)
* Απ: HbbTV/Hybrid - Οι υβριδικές υπηρεσίες στην ελληνική ψηφιακή τηλεόραση  Μέλος: gewrgios Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 19/01/2025 (19:45)
* Απ: COSMΟΤΕ TV Επίσημα στις 9 Ανατολικά!  Μέλος: pmpos Φόρουμ: COSMOTE TV 19/01/2025 (19:00)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΑΤΤΙΚΗ, ΣΑΡΩΝΙΚΟ & ΝΟΤΙΑ ΕΥΒΟΙΑ [ΠΖ 09]  Μέλος: Satmanic Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 19/01/2025 (18:47)
* Απ: HbbTV/Hybrid - Οι υβριδικές υπηρεσίες στην ελληνική ψηφιακή τηλεόραση  Μέλος: VasilisSat Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 19/01/2025 (18:25)
* Απ: COSMΟΤΕ TV Επίσημα στις 9 Ανατολικά!  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: COSMOTE TV 19/01/2025 (18:25)
* Απ: HbbTV/Hybrid - Οι υβριδικές υπηρεσίες στην ελληνική ψηφιακή τηλεόραση  Μέλος: andrewp97 Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 19/01/2025 (18:09)
* Απ: Δωρεάν Ελληνικά κανάλια μέσα από το Ιντερνετ  Μέλος: channelos Φόρουμ: IPTV Γενικά 19/01/2025 (18:06)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στα ΑΜ  Μέλος: Palmwoods Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 19/01/2025 (18:00)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: palis Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 19/01/2025 (17:06)
* Απ: HbbTV/Hybrid - Οι υβριδικές υπηρεσίες στην ελληνική ψηφιακή τηλεόραση  Μέλος: VasilisSat Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 19/01/2025 (17:01)
* Απ: HbbTV/Hybrid - Οι υβριδικές υπηρεσίες στην ελληνική ψηφιακή τηλεόραση  Μέλος: andrewp97 Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 19/01/2025 (16:33)
* Απ: HbbTV/Hybrid - Οι υβριδικές υπηρεσίες στην ελληνική ψηφιακή τηλεόραση  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 19/01/2025 (15:44)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΣΠΟΡΑΔΕΣ & ΒΑ ΕΥΒΟΙΑ [ΠΖ 07]  Μέλος: gkalcom1 Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 19/01/2025 (15:35)
* Απ: HbbTV/Hybrid - Οι υβριδικές υπηρεσίες στην ελληνική ψηφιακή τηλεόραση  Μέλος: VasilisSat Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 19/01/2025 (15:17)
* Απ: HbbTV/Hybrid - Οι υβριδικές υπηρεσίες στην ελληνική ψηφιακή τηλεόραση  Μέλος: xristakos22 Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 19/01/2025 (14:41)
* Απ: HbbTV/Hybrid - Οι υβριδικές υπηρεσίες στην ελληνική ψηφιακή τηλεόραση  Μέλος: VasilisSat Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 19/01/2025 (14:27)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο νομού ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 19/01/2025 (13:54)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο νομού ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 19/01/2025 (13:48)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο νομού ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ  Μέλος: paksat Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 19/01/2025 (13:43)
* Απ: ASTRA 1P στις 19.2° East  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Λήψη Astra (19.2° Εast) 19/01/2025 (13:14)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: humax8100 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 19/01/2025 (13:11)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΣΠΟΡΑΔΕΣ & ΒΑ ΕΥΒΟΙΑ [ΠΖ 07]  Μέλος: TRONIX Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 19/01/2025 (11:55)