NetSurfer g 7 μπορεις να μου πεις που προκυπτει καλοπροαιρετα οτι σε μοντελλο του 2011 samsung εχεις hbbtv? Δεν ξερω αλλα εγω εχω smart hub μοντελο 2011 στην δικια μου που ειναι του 2011 SAMSUNG UE 40D 6750 ΜΟΝΤΕΛΛΟ 2011 και δεν ξερω τιποτε αν εγω εχω hbbtv .Ισως εσυ οντως να ξερεις και να εχεις δει οτι η tv σου το μοντελο σου που αναφερεις εχει hbbtv ενω εγω στην δικια μου δεν μπορω να εξαγω τετοιο συμπερασμα.Εχω εξυπνη τηλεοραση smart με ιδιοτητα το λεμε hub?Αυτο μονο εχω προς το παρον .Παλιοτερα σε καναλι δορυφ στον ΑSTRA νομιζω ειχα βγαλει Γερμανικο καναλι που μου εδειχνε να πατησω ενα κουμπι κοκινο και ειχε την θεματολογια του καναλιου δεν ηξερα τοτε τι ηταν?!!!Εκτος κι αν λεγοντας εσυ οτι δεν μου δουλευει το hbb εννοεις οτι δεν σου εμφανιζεται το κοκινο κουμπι της ΕΡΤ HYBRIDIG στην οθονη της δικια σου samsungοπως και στην δικια μου.οποτε εχουμε το ιδιο προβλημα πιθανον αυτο ειναι αλλα οπως το πρωτοδιαβασα το καταλαβα οτι η tv σου εχει ηδη hbb και δεν δουλευει!!και σε μοντελο του 2011!