HbbTV/Hybrid - Οι υβριδικές υπηρεσίες στην ελληνική ψηφιακή τηλεόραση
  • Δευ 20 Ιαν 2025, 19:50
Like us on our Facebook page "https://www.facebook.com/Satleo"
Email επικοινωνίας του Satleo Forum: "forum@satleo.gr"

Αποστολέας Θέμα: HbbTV/Hybrid - Οι υβριδικές υπηρεσίες στην ελληνική ψηφιακή τηλεόραση  (Αναγνώστηκε 101129 φορές)

dimgavril και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Συνδεδεμένος VasilisSat

• SatLeo V. I. P.
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2006
  • Τόπος: Άγιοι Ανάργυροι - Αθήνα
Με hbbtv και το Σταρ κεντρικής Ελλάδος πολύ καλό για περιφερειακό κανάλι.Εχω άψογη λήψη από Αθήνα από την Πάρνηθα.

Στάλθηκε από το M2103K19G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δέκτες: Edision OS Mio 4K,VU+ Zero 4k,Skystar 2 eXpress 
LNB: Inverto Black Ultra 0,2dB
Κάτοπτρο: Triax 120X110
Motor:PowerTech DG380
Τόξο: 30W - 62E

Αποσυνδεδεμένος xristakos22

• Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουν 2013
  • Τόπος: Νέος Κόσμος, Νέα Σμύρνη
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Συνδεδεμένος VasilisSat

• SatLeo V. I. P.
  • SatLeo Legend
Μέσα στα κανάλια που φιλοξενεί το Open εμφανίζεται και το Blue Sky.Το οποίο Blue Sky στην δική του υβριδική  εμφάνισε κατηγορία Live HD στην οποία όμως δεν παίζει σε πραγματικό hd.

Συνδεδεμένος giannis 6

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2016
  • Τόπος: Πάτρα
Μέσα στα κανάλια που φιλοξενεί το Open εμφανίζεται και το Blue Sky.Το οποίο Blue Sky στην δική του υβριδική  εμφάνισε κατηγορία Live HD στην οποία όμως δεν παίζει σε πραγματικό hd.

Ας κοιτάξει να μπει στη πλατφόρμα της Cosmote tv που παίζει μόνο από την NOVA,και να δεις για πότε γίνεται μέσω της Cosmote παίρνει HD ανάλυση

Συνδεδεμένος andrewp97

• Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2014
Από ποια συχνότητα πιάνουμε σταρ κε από Πάρνηθα;

Συνδεδεμένος VasilisSat

• SatLeo V. I. P.
  • SatLeo Legend
@andrewp97   Στην 42 τα 3 περιφερειακά της Στερεάς.

Συνδεδεμένος andrewp97

• Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2014

Συνδεδεμένος VasilisSat

• SatLeo V. I. P.
  • SatLeo Legend
Έχω δυνατό σήμα στην συχνότητα με μια fraccaro 22 στοιχείων.

Αποσυνδεδεμένος gewrgios

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουλ 2014
  • Τόπος: Πρεβεζα
T ο OPEN το παραδέχομαι.Ισως μαζέψει στο hbbtv του  όλα τα κανάλια που η cosmote τα κατέβασε από τη πλατφόρμα της για τους εδώ και χρόνια γνωστούς λόγους 🤔😄

Αποσυνδεδεμένος nogyo.exe

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2023
  • Τόπος: Αττική
Το HBBtv και πόσο μάλλον του OPEN είναι απλά ένα loophole να εκπέμψουν όλα τα αδειοδοτημένα περιφερειακά κανάλια (και τα ιντερνετικά) πανελλαδικά μέσω τρίτων άνευ κόστους.
👩 she/her
📸 @nogyo.exe
▶️ @nogyo, αρχείο ελληνική τηλεόρασης (inactive)
discord @nogyo_
twitter: @nogyotweets

Συνδεδεμένος giannis 6

• SatLeo Legend
Το HBBtv και πόσο μάλλον του OPEN είναι απλά ένα loophole να εκπέμψουν όλα τα αδειοδοτημένα περιφερειακά κανάλια (και τα ιντερνετικά) πανελλαδικά μέσω τρίτων άνευ κόστους.
και πάλι τι βγαίνουν μέσω υβριδικής του OPEN τι να κατεβάσεις την εφαρμογή το Greek tv το ίδιο είναι, μέσω internet βγαίνουν και από την υβριδική του OPEN και το να κατεβάσεις την εφαρμογή στην τηλεόραση και να τα δεις

Αποσυνδεδεμένος gewrgios

• SatLeo Legend
Στη σαμσουνγκ smart tizen  όμως η εφαρμογή δεν παίζει το greek tv γιατί θέλει android tv.
Αρρα κάπου βοήθησε το OPEN.Βεβαια για μια παλιότερη hd τηλεόραση  lg που δεν είναι στις λεγόμενες έξυπνες πήρα ένα box.  κι πέρασα το greek tv.

Συνδεδεμένος giannis 6

• SatLeo Legend
Στη σαμσουνγκ smart tizen  όμως η εφαρμογή δεν παίζει το greek tv γιατί θέλει android tv.
Αρρα κάπου βοήθησε το OPEN.Βεβαια για μια παλιότερη hd τηλεόραση  lg που δεν είναι στις λεγόμενες έξυπνες πήρα ένα box.  κι πέρασα το greek tv.
Σωστό και αυτό,το έχω παρατηρήσει και στην δικιά μου Samsung και δεν μπορώ να κατεβάσω ούτε το greek tv, αλλά ούτε και το v radio

Αποσυνδεδεμένος apostolos05

• Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2013
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ Δυτ.Προάστια
HbbTV/ Hybrid
OPEN HD

[ Τα συνημμένα δεν εμφανίζονται στους επισκέπτες ]

[ Τα συνημμένα δεν εμφανίζονται στους επισκέπτες ]

zero 4k uhd /gbquad UHD 4k /OS NINO PRO
ΠΙΑΤΟ 1.23x1.32 / ΠΙΑΤΑ 2x -1.10x1.20/ 2x-Tecatel.1.10X1.20
NECO 0,92x1,00

Συνδεδεμένος giannis 6

• SatLeo Legend
Ας βάλουν και άλλα περιφερειακά της Αθήνας
Kontra, Action 24, NICKELODEON, Attica,mad
Τότε θα έχει ενδιαφέρον

Αποσυνδεδεμένος Hacker?pcs

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2020
 Σωστό και αυτό,το έχω παρατηρήσει και στην δικιά μου Samsung και δεν μπορώ να κατεβάσω ούτε το greek tv, αλλά ούτε και το v radio
Ακριβώς, είναι χρήσιμο να παίζουν μέσω HbbTV με ένα κουμπι που έχουν πρόσβαση όλες οι smart τηλεοράσεις

Αποσυνδεδεμένος xantono

• Νέο Μέλος
  • *
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2024
  • Τόπος: Καλαμάτα
@andrewp97   Στην 42 τα 3 περιφερειακά της Στερεάς.

Η DIGEA πάντως τέτοια συχνότητα στο site της δεν έχει καμία εκπομπή από την Πάρνηθα

Αποσυνδεδεμένος Latinsoapsfever

• SatLeo V. I. P.
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2005
  • Τόπος: Λήμνος / Αθήνα
    • http://www.telenovelas.gr
Δεν την έχει γιατί η Πάρνηθα ανήκει στο allotment της Αττικής, όμως αποτελεί βασικό κέντρο και για τη Βοιωτία και μοναδικό κέντρο για άλλες περιοχές της Στερεάς Ελλάδας λόγω της γεωγραφικής της κάλυψης. Τα κανάλια στη 42 εκπέμπουν με κατεύθυνση των πάνελ προς τη Στερεά (και όχι κυκλική όπως τα υπόλοιπα κανάλια) για να εξυπηρετήσουν εκείνες τις περιοχές.. επειδή το σήμα όμως δεν περιορίζεται με απόλυτη επιτυχία ξεφεύγει και λίγο προς την Αττική για κάποιους τυχερούς .

Αποσυνδεδεμένος music_1896

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Φεβ 2009
  • Τόπος: Ροδος

Oι τηλεοράσεις που δεν έχουν λειτουργικό android αλλά έχουν το δικό τους λειτουργικό με περιορισμένο store δεν έχουν τις εφαρμογές Greek TV και VRadio γιατί οι κάτοχοι των εφαρμογών δεν τις έχουν φτιάξει και για αυτό το λειτουργικό.

Εγώ στη δική μου Samsung έχω βάλει απο το δικό της store αυτή την εφαρμογή που δέχεται λίστα m3u.

Την έχω αγοράσει αλλά δεν θυμάμαι το κόστος για lifetime.
Τροχιακές Θέσεις: 9E , 13E , 19E , 39E
Δέκτες : Edision OS MIO+ , Octagon SF8008 , Edision PRIMO IP S2 , Edision Picollo S2+T2/C , KAONMEDIA NS1110

Συνδεδεμένος giannis 6

• SatLeo Legend
Oι τηλεοράσεις που δεν έχουν λειτουργικό android αλλά έχουν το δικό τους λειτουργικό με περιορισμένο store δεν έχουν τις εφαρμογές Greek TV και VRadio γιατί οι κάτοχοι των εφαρμογών δεν τις έχουν φτιάξει και για αυτό το λειτουργικό.

Εγώ στη δική μου Samsung έχω βάλει απο το δικό της store αυτή την εφαρμογή που δέχεται λίστα m3u.

Γενικώς η Samsung με το λογισμικό tizen είναι πάρα πολύ αργές, γενικώς πάνε τα ζώα μου αργά, ενώ αντίστοιχα μια Sony που έχω 43αρα, αλλά αντίστοιχα και 55αρα πάλι Sony πάει αέρας σαν Google tv

Συγχώνευση: Σήμερα στις 13:11
 Γενικώς η Samsung με το λογισμικό tizen είναι πάρα πολύ αργές, γενικώς πάνε τα ζώα μου αργά, ενώ αντίστοιχα μια Sony που έχω 43αρα, αλλά αντίστοιχα και 55αρα πάλι Sony πάει αέρας σαν Google tv
Για αυτό και η Sony συνεχίζουν και είναι πανάκριβες, δίνεις παραπάνω χρήματα, αλλά έχεις μια τηλεόραση ποιοτική και σε εικόνα φανταστική αλλά και σε λογισμικό

Συνδεδεμένος christos1414

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2010
  • Τόπος: Καστορια
Υπάρχει app iOS για Open tv ;

Sent from my iPhone using Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος gewrgios

• SatLeo Legend
Για τη Sony όσοι έχετε μπορείτε να μας πείτε για την συνδεσιμότητα της;Έχει απρόσκοπτη ασύρματη σύνδεση με το ρούτερ η θα έχουμε κι εκεί κολλήματα η διακοπές η  αποσυνδέσεις;Γιατί σκέφτομαι για την κρεβατοκάμαρα μια έξυπνη τηλεόραση και δεν ξέρω τι να προτιμήσω.Σιγουρα με android tv κι όχι πάλι samsung γιατί για τη γυναίκα μου δεν έχει ικανοποιητικό ήχο.Ημoυν σε lg  και δεν ήθελα να πάρω sony.Εξαλου η πρώτη τηλεόραση ήταν Sony και μετά πήγα στη Samsung 65 στο σαλόνι.Και με τα παραπάνω για τη. Sony που γράψατε με βάζετε σε σκέψεις😄

Συνδεδεμένος giannis 6

• SatLeo Legend
Για τη Sony όσοι έχετε μπορείτε να μας πείτε για την συνδεσιμότητα της;Έχει απρόσκοπτη ασύρματη σύνδεση με το ρούτερ η θα έχουμε κι εκεί κολλήματα η διακοπές η  αποσυνδέσεις;Γιατί σκέφτομαι για την κρεβατοκάμαρα μια έξυπνη τηλεόραση και δεν ξέρω τι να προτιμήσω.Σιγουρα με android tv κι όχι πάλι samsung γιατί για τη γυναίκα μου δεν έχει ικανοποιητικό ήχο.Ημoυν σε lg  και δεν ήθελα να πάρω sony.Εξαλου η πρώτη τηλεόραση ήταν Sony και μετά πήγα στη Samsung 65 στο σαλόνι.Και με τα παραπάνω για τη. Sony που γράψατε με βάζετε σε σκέψεις😄
SONY φίλε χωρίς δεύτερες σκέψεις αν διαθέτεις και το οικονομικό πάνω από όλα
Καταπληκτική ποιοτική εικόνα, υπέροχα χρώματα, ήχος άψογος, σύνδεση με WiFi κανονικά,και πλοήγηση και κατέβασμα εφαρμογών αέρας

Αποσυνδεδεμένος paksat

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2005
  • Τόπος: Σάμος
Κάτοπτρα: Gibertini OP 150 S (1) – Wave Frontier T-90 (1)
LNB: Inverto 0,2 dB (9)
Πολυδιακόπτες: SPAUN SMS 17089 NF (2) – SPAUN SUR 211 F (8)
Δέκτες: Technomate 6902HD-T2 Super (3) – Edision Progressiv HD Compact (3) - COSMOTE TV Kaon OTT (1)
9E–13E–16E–19,2E-23,5E-26E-28,2E-39E-42E

Αποσυνδεδεμένος Hacker?pcs

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2020
Η δική μου TCL 65C745 με Android TV παίζει άνετα 4k Dolby Vision+Atmos από Apple TV, Netflix κτλ σε μορφή mkv με τον Justplayer με το δικό της CPU και εννοείται οτιδήποτε app της έχω βάλει, Greek TV μέχρι και Termux (Linux γραμμή εντολών με bluetooth πληκτρολόγιο + ποντίκι). Γενικά οι TCL με Android TV είναι εξαιρετικές σε θέμα λειτουργικού αλλά και γενικότερα σαν μάρκα

Συνδεδεμένος komhsgr

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2019

Σαν μέλος της εφαρμογής GREEK TV σου αναφέρω οτι ειναι κλειστά λογισμικά, και επίσης θέλει χρόνο και χρήμα για να πάμε σε τέτοια λειτουργικά.Οποτε μην περιμένεις και πολλά πολλα απο τέτοια λογισμικά.

* Απ: Δωρεάν Ελληνικά κανάλια μέσα από το Ιντερνετ  Μέλος: eliascomtest Φόρουμ: IPTV Γενικά 20/01/2025 (19:30)
* Απ: Δωρεάν Ελληνικά κανάλια μέσα από το Ιντερνετ  Μέλος: jimgate07 Φόρουμ: IPTV Γενικά 20/01/2025 (19:28)
* Απ: Δωρεάν Ελληνικά κανάλια μέσα από το Ιντερνετ  Μέλος: Ilias_ Φόρουμ: IPTV Γενικά 20/01/2025 (19:19)
* Απ: Δωρεάν Ελληνικά κανάλια μέσα από το Ιντερνετ  Μέλος: jimgate07 Φόρουμ: IPTV Γενικά 20/01/2025 (19:14)
* Απ: Δωρεάν Ελληνικά κανάλια μέσα από το Ιντερνετ  Μέλος: eliascomtest Φόρουμ: IPTV Γενικά 20/01/2025 (19:03)
* Απ: THAICOM-9A @ 50.5° E  Μέλος: adonis1 Φόρουμ: Δορυφορικές λήψεις γενικά 20/01/2025 (18:19)
* Απ: HbbTV/Hybrid - Οι υβριδικές υπηρεσίες στην ελληνική ψηφιακή τηλεόραση  Μέλος: komhsgr Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 20/01/2025 (17:18)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΘΡΑΚΗ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ & ΣΕΡΡΕΣ [ΠΖ 01]  Μέλος: eliascomtest Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 20/01/2025 (16:52)
* Απ: HbbTV/Hybrid - Οι υβριδικές υπηρεσίες στην ελληνική ψηφιακή τηλεόραση  Μέλος: Hacker?pcs Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 20/01/2025 (15:37)
* Απ: HbbTV/Hybrid - Οι υβριδικές υπηρεσίες στην ελληνική ψηφιακή τηλεόραση  Μέλος: paksat Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 20/01/2025 (15:16)
* Απ: HbbTV/Hybrid - Οι υβριδικές υπηρεσίες στην ελληνική ψηφιακή τηλεόραση  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 20/01/2025 (14:58)
* Απ: HbbTV/Hybrid - Οι υβριδικές υπηρεσίες στην ελληνική ψηφιακή τηλεόραση  Μέλος: gewrgios Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 20/01/2025 (14:46)
* Απ: COSMΟΤΕ TV Επίσημα στις 9 Ανατολικά!  Μέλος: Latinsoapsfever Φόρουμ: COSMOTE TV 20/01/2025 (14:41)
* Απ: HbbTV/Hybrid - Οι υβριδικές υπηρεσίες στην ελληνική ψηφιακή τηλεόραση  Μέλος: christos1414 Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 20/01/2025 (13:34)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στο ΒΟΡΕΙΟ ΙΟΝΙΟ (νομοί Κέρκυρας & Λευκάδας)  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 20/01/2025 (13:31)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στο ΒΟΡΕΙΟ ΙΟΝΙΟ (νομοί Κέρκυρας & Λευκάδας)  Μέλος: babis3g Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 20/01/2025 (13:21)
* Απ: HbbTV/Hybrid - Οι υβριδικές υπηρεσίες στην ελληνική ψηφιακή τηλεόραση  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 20/01/2025 (13:10)
* Απ: HbbTV/Hybrid - Οι υβριδικές υπηρεσίες στην ελληνική ψηφιακή τηλεόραση  Μέλος: music_1896 Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 20/01/2025 (13:05)
* Απ: HbbTV/Hybrid - Οι υβριδικές υπηρεσίες στην ελληνική ψηφιακή τηλεόραση  Μέλος: Latinsoapsfever Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 20/01/2025 (12:11)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΘΡΑΚΗ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ & ΣΕΡΡΕΣ [ΠΖ 01]  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 20/01/2025 (11:42)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΘΡΑΚΗ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ & ΣΕΡΡΕΣ [ΠΖ 01]  Μέλος: eliascomtest Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 20/01/2025 (11:28)
* Απ: COSMΟΤΕ TV Επίσημα στις 9 Ανατολικά!  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: COSMOTE TV 20/01/2025 (10:29)
* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 20/01/2025 (10:29)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: maarinos Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 20/01/2025 (10:06)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: Palmwoods Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 20/01/2025 (10:05)
* Απ: HbbTV/Hybrid - Οι υβριδικές υπηρεσίες στην ελληνική ψηφιακή τηλεόραση  Μέλος: xantono Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 20/01/2025 (09:40)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στο ΒΟΡΕΙΟ ΙΟΝΙΟ (νομοί Κέρκυρας & Λευκάδας)  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 20/01/2025 (09:03)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στο ΒΟΡΕΙΟ ΙΟΝΙΟ (νομοί Κέρκυρας & Λευκάδας)  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 20/01/2025 (03:42)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στο ΒΟΡΕΙΟ ΙΟΝΙΟ (νομοί Κέρκυρας & Λευκάδας)  Μέλος: babis3g Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 20/01/2025 (02:00)
* Απ: HbbTV/Hybrid - Οι υβριδικές υπηρεσίες στην ελληνική ψηφιακή τηλεόραση  Μέλος: Hacker?pcs Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 20/01/2025 (01:30)