babis3g, anfoukas και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μέσα στα κανάλια που φιλοξενεί το Open εμφανίζεται και το Blue Sky.Το οποίο Blue Sky στην δική του υβριδική εμφάνισε κατηγορία Live HD στην οποία όμως δεν παίζει σε πραγματικό hd.Στάλθηκε από το M2103K19G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το HBBtv και πόσο μάλλον του OPEN είναι απλά ένα loophole να εκπέμψουν όλα τα αδειοδοτημένα περιφερειακά κανάλια (και τα ιντερνετικά) πανελλαδικά μέσω τρίτων άνευ κόστους.
Στη σαμσουνγκ smart tizen όμως η εφαρμογή δεν παίζει το greek tv γιατί θέλει android tv.Αρρα κάπου βοήθησε το OPEN.Βεβαια για μια παλιότερη hd τηλεόραση lg που δεν είναι στις λεγόμενες έξυπνες πήρα ένα box. κι πέρασα το greek tv.
Σωστό και αυτό,το έχω παρατηρήσει και στην δικιά μου Samsung και δεν μπορώ να κατεβάσω ούτε το greek tv, αλλά ούτε και το v radio
@andrewp97 Στην 42 τα 3 περιφερειακά της Στερεάς.
Oι τηλεοράσεις που δεν έχουν λειτουργικό android αλλά έχουν το δικό τους λειτουργικό με περιορισμένο store δεν έχουν τις εφαρμογές Greek TV και VRadio γιατί οι κάτοχοι των εφαρμογών δεν τις έχουν φτιάξει και για αυτό το λειτουργικό.Εγώ στη δική μου Samsung έχω βάλει απο το δικό της store αυτή την εφαρμογή που δέχεται λίστα m3u.Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή ΣυνδεθείτεΤην έχω αγοράσει αλλά δεν θυμάμαι το κόστος για lifetime.
Γενικώς η Samsung με το λογισμικό tizen είναι πάρα πολύ αργές, γενικώς πάνε τα ζώα μου αργά, ενώ αντίστοιχα μια Sony που έχω 43αρα, αλλά αντίστοιχα και 55αρα πάλι Sony πάει αέρας σαν Google tv
Για τη Sony όσοι έχετε μπορείτε να μας πείτε για την συνδεσιμότητα της;Έχει απρόσκοπτη ασύρματη σύνδεση με το ρούτερ η θα έχουμε κι εκεί κολλήματα η διακοπές η αποσυνδέσεις;Γιατί σκέφτομαι για την κρεβατοκάμαρα μια έξυπνη τηλεόραση και δεν ξέρω τι να προτιμήσω.Σιγουρα με android tv κι όχι πάλι samsung γιατί για τη γυναίκα μου δεν έχει ικανοποιητικό ήχο.Ημoυν σε lg και δεν ήθελα να πάρω sony.Εξαλου η πρώτη τηλεόραση ήταν Sony και μετά πήγα στη Samsung 65 στο σαλόνι.Και με τα παραπάνω για τη. Sony που γράψατε με βάζετε σε σκέψεις😄