Ακριβώς, με βαριά χρήση το Sangean DPR-69+ τελειώνει τις μπαταρίες πολύ γρήγορα σχετικά, μέσα σε 1 εβδομάδα με συνεχόμενη χρήση κυρίως στα FM (αν μη τι άλλο ) ενώ υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση αν γίνει και ακρόαση DAB/DAB+ , για εμένα κυρίως το καλοκαίρι... Όλα αυτά με 4 επαναφορτιζόμενες μπαταρίες 1,2 Volt.
Σε θέματα σύγκρισης δεκτών, δυστυχώς δεν μπορώ να εκφράσω περισσότερα, καθώς έχω εμπειρία μόνο από ένα δέκτη... Είναι εξαιρετικός στη λήψη DAB+ που τον έχω δοκιμάσει κοντά 3 χρόνια τώρα, άμα μου το επιτρέψουν τα οικονομικά μου ίσως κινηθώ και για άλλον ένα δέκτη, κατά πάσα πιθανότητα τον Sony XDR-P1DBP...
Αν και δεν εχω την μεγαλη πειρα με τα dab (θα εχω το δικο μου την αλλη βδομαδα) το Sangean DPR-69+ παιρνει
μολις 2 μπαταριες ΑΑ ... αν σκεφτεις οτι εχει οθονη led και με φωτισμο ... σου κρατει 1 βδομαδα με συνεχομενη χρηση με μολις 2 μπαταριες ... προσωπικα πιστευω ειναι παρα παρα πολυ καλα και θα το εχω υποψην στο επομενο οταν παρω, εχω διαβασει αλλα με 4 μπαταριες ΑΑ πανε 7 ωρες (συνεχομενα) και Αν ειναι η ενταση στο full ισως και πιο λιγο
Συγχώνευση: Σαβ 20 Ιαν 2018, 12:51
Το κινητό μου είναι ένα samsung galaxy grand neo plus το έχω 3 χρόνια αλλά η μόνη ασχολία μου είναι ραδιόφωνο με ακουστικά,και να κάνω κανα τηλέφωνο και λίγο άντε να μπώ σπάνια για πολύ λίγο internet δεν κάνω τίποτα άλλο
σε καταλαβαινω, και εγω το ιδιο ... ημουν Αγγλια 18 χρονια και ενω ειχα παρει πριν χρονια ενα μικρο ψηφιακο δεκτη σκετο dab (οχι dab+) δεν το λειτουργησα ποτε γιατι το κινητο ηταν μικρο και εκανα ολες τις δουλεις με αυτο (μουσικη mp3, ραδιο, calendar, ξυπνητηρι κλπ)
Αν δεν σε βοηθησει καποιος με τυχον λυση, θα κοιταξω μετα αν υπαρχει κατι για το κινητο σου