τι modification εκανες ?
γιατι οταν πειραξα το πανασονικ και του εβαλα εξωτερικη παραλληλα με βισμα (συνδεμνη και η γειωση στην πλακετα) εχασε σημα η εσωτερικη πηγαινα στο βουνο και δεν επαινε καλα τα δυνατα μονιμα ... επρεπε να αποσυνδεσω με κολληση την εσωτερικη και ετσι δυναμωσε η εξωτερικη (αλλά που να κουβαλαω εξωτερικη με το μηχανακι & τελικα τα γυρισα ολα οπως απο μαμα)
στο eltra olga παραλληλα (αλλά η γειωση της εξωτερικης κεραιας συνδεμενο με γειωση στην αρνητικο της μπαταριας) δεν το επηρεασε (και ακομα το εχω ετσι) ...
το λεω οχι για πειραξεις το ραδιο, αλλά καποια ψηφιακα μαλλον θελουν πειραματα αν δεν εχει ο κατασκευαστης εξωτερικη ...
η καλυτερη λυση απο οτι δειχνει ειναι να βαλεις το μεσαιο του ομοαξωνικου εξωτερικης, χωρις την γειωση επανω στην κεραια του ραδιοφωνου, εγω την περναω εδω μεσα και σφιγγει
εχω δει αρκετα video ληψεων απο εξωτερικο που ετσι δουλευει σχεδον 100% , τουλαχιστον οσα ειδα λενε οτι ειχε επιτυχια
φανταζομαι θα γυρισες και την loga
Συγχώνευση: Πεμ 13 Οκτ 2022, 22:51
ελα ωραια, (οχι για το σημα, επρεπε να κλειδωνει και μεσα σπιτι, αν ποτέ παμε σε ψηφιακο θελουν κιλοβατικα οι πομποι) ... εδω τι εννοω για συνδεση ομοαξωνικου εξωτερικης χωρις την γειωση επανω στην κεραια διαφωνου , οπως στο video