Να ρωτήσω βρε παιδιά εδώ στην Πάτρα, μέσα στην πόλη αντιμετωπίζω θέματα με το σήμα του ραδιοφώνου στο αμάξι και στο fm και στο DAB
Έχω ένα ford fiesta 2003,έχω βάλει μεγάλη κεραία πάνω στην οροφή,και η καλωδίωση από την οροφή μέχρι το ράδιο μου έχουν πει όλοι οι τεχνικοί που έχω πάει είναι κομπλέ,το ράδιο είναι καινούργιο Sony, αλλά μέσα στην πόλη ειδικά οποίος ξέρει από Πάτρα Κορίνθου και ζαιμη εκεί σε εκείνο το κομμάτι γύρω γύρω, αλλά και σε μερικά άλλα σημεία στην πόλη αντιμετωπίζω λίγο θέμα και με τα fm αλλά και με το DAB,στα fm το σήμα καταλαβαίνεις από το ράδιο και το παραμικρό παράσιτο, αντίστοιχα και στο DAB γίνονται διακοπές, τώρα τι θα μου συστηνατε να κάνω να κοιτάξω να βάλω κάποιο άλλο ράδιο πχ pioneer που είναι κορυφή η πάλι θα έχω τα ίδια θέματα με το σήμα και στα fm αλλά και στο DAB?
Εσείς γενικώς ποιο ράδιο θα συστηνατε που να έχει άψογη συμπεριφορά σήματος και σε fm αλλά και σε DAB για το αυτοκίνητο?
Για FM θα πρότεινα το Pioneer MVH-S120UB 1-DIN που έχει και chip TEF668x
Για DAB γιατί όχι και το Pioneer MVH-S220DAB 1-DIN
To παν είναι η ευαισθησία του δέκτη. Αν είναι παραπλήσια στις προδιαγραφές για ποιο λόγο να το αλλάξεις το Sony;