Το συγκεκριμένο tuner chip που μπορώ να το ελέγξω αν το έχει το ράδιο Sony που έχω και το αντίστοιχο pioneer που σας έστειλα παραπάνω?
Θα βρεις τα specs μέσω του κατασκευαστή. Συνήθως είναι κάποιο Pdf. Google it
Συγχώνευση: Σήμερα στις 16:59
Να πω την αλήθεια τους τελευταίους μήνες δεν έχω κάνει καμία σάρωση. Πότε ήταν οι τελευταίες αλλαγές στο λεκανοπέδιο;
Θα κάνω μετά μια σάρωση. Να πω ότι από τον περιφερειακό του Καρέα στο ύψος της Ηλιούπολης και από την μεγάλη κατηφόρα και μετά τα πάντα σχεδόν χάνονται στα FM. Δεν έχω DAB+ δέκτη στο αυτοκίνητο αλλά ο υπάρχων στα FM είναι εξαιρετικός. Απλά το αναφέρω για να προσδιορίσω το σημείο περίπου της προβληματικής λήψης. περιοχή Αργυρούπολης Ελληνικού και Άνω Γλυφάδας. Από την πάνω μεριά της Βουλιαγμένης και πάνω από το Ανατολικό αεροδρόμιο. Όχι ότι και στο παραλιακό μέτωπο η κατάσταση είναι πολύ καλύτερη.
Noμίζω είναι υπερβολή αυτό για το χάσιμο του ΚΕ Υμηττού αμέσως μετά τον Καρέα. Στο δέκτη του αυτοκινήτου χάνω τα FM του Υμηττού αρκετά πιο κάτω περίπου στο ύψος της Ηρ.Πολυτεχνείου και Θράκης δηλαδή σύνορα Αργυρούπολης Ηλιούπολης.
Όσο ανοίγεσαι προς παραλιακό μέτωπο γίνεται κάπως καλύτερη η κατάσταση καθώς εκεί η σκιά του Υμηττού είναι λιγότερη