Ψηφιακοί ραδιοφωνικοί δέκτες - παρουσιάσεις, απορίες, προβλήματα, λύσεις
  • Πεμ 21 Νοε 2024, 13:05
Like us on our Facebook page "https://www.facebook.com/Satleo"
Email επικοινωνίας του Satleo Forum: "forum@satleo.gr"

Αποστολέας Θέμα: Ψηφιακοί ραδιοφωνικοί δέκτες - παρουσιάσεις, απορίες, προβλήματα, λύσεις  (Αναγνώστηκε 26716 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος zaharias13

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2005
  • Τόπος: Χανιά Κρήτης
Καλησπέρα σας, την βοήθειά σας θα ήθελα, αξίζει Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε το πράγμα τίποτα;

Συνδεδεμένος nektarios 1451

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2007
  • Τόπος: Αρτα
αυτο ειναι κεραια και με το καταλληλο προγραμμα θα μπορεις να ακους dab kai πολλα αλλα πραγματα στο ραδιοφωνο και να βλεπεις τηλεοραση
GATE 7
Rock Tuesdays στον Αμβρακια fm στις 21:00 Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Δεκτης Octagon SF8008
Clarke Tech 4100HD Plus αραχτος
LNB Mti λευκό
Hirschmann αλουμινιου 85Χ90
μοτερ SG 2100A 76.5E - 5E
Ραδιοφωνικοι δέκτες: Sencor SRD 6600, Fujitsu

Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Αποσυνδεδεμένος gewrgios

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουλ 2014
  • Τόπος: Πρεβεζα
Δεν ξερω δυο φορες στο εσωτερικο του σπιτιου μου σημερα σε αραια διαστηματα στην αυτοματη αναζητηση ..σκαλωνε.. με επιμονη η μπαρα αναζητησης ολα ατα στην Πρεβεζα βεβαια !
Το εγραψα εδω γιατι τα βλεματα ειναι σε νημα Θεσσαλονικιωτικο στραμενα!

!Ρωταω λοιπον υπαρχει περιπτωση την μπαρα να την επηρεαζουν στην συμπεριφορα της και αλλα πεδια πχ ηλεκτρικα  μαγνητικα λεω τωρα σαν ασχετος!
Δεν εξηγειται το σκαλωμα διαρκειας αρκετης που ειχα σημερα!Οκακος καιρος ηλεκτροστατικο περιβαλλον τρελαινουν την μπαρα?
Για πειτε μου!!

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
σου ερχεται χαμηλο σημα απο πατρα μαλλον, το παναχαικο περναει σε καποια σημεια στη πρεβεζα. μεσα στη πολη να περιμενεις σημα καλο μονο απο ακαρνανικα ή καποια αλλη δοκιμη στη περιοχη μας
GATE 7
Rock Tuesdays στον Αμβρακια fm στις 21:00 Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Δεκτης Octagon SF8008
LNB Mti λευκό

Αποσυνδεδεμένος gewrgios

• SatLeo Legend

Συνδεδεμένος babis3g

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2018
  • Τόπος: Κερκυρα
μπορει και επιρεασμος απο καποια παρεμβολη στατικη, δες εδω που γινεται χαμος σχεδον ολη η μπαντα...
Το ραδιο δεν ειναι να εχει θεμα γιατι οταν φυγω απο το συγκεκριμενο σημειο δεν κανει ετσι τοσο πολυ...
Αν ηταν απο καποια τηλεοραση τοτε γιατι δεν πιανει και το 9 (ABCD) απο παντοκτρατωρα (που ειναι πολυ κοντα) εκει φερνει σχετικα καλο σημα ή να το πω αλλιως δεν κανει διακοπες (ειναι ανοιχτο το καναλι 9 της ερτ εδω κερκυρα, εχει χιονια χωρις ενισχυτη αλλα φαινεται εικονα και ηχος σχετικα οκ, το επιασα σε αναλογικη τηλεοραση με εξωτερικο απλο διπολο)

Αποσυνδεδεμένος sotos70

• Νέο Μέλος
  • *

Καλημερα εχω android ραδιοσυστημα στο αυτοκινητο μου και ψαχνω δκτη DAB, εχετε να μου προτεινεται κατι? ευχαριστω

Αποσυνδεδεμένος kostas2005

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2008
Εβαλα την παρεχόμενη αυτοκόλλητη κεραία στο αμάξι και μένει να ανέβω σε κάνα βουνό να δούμε...

Το καλώδιο που έρχεται από την κολόνα του αυτοκινήτου πατάει επάνω στην κεραία με ένα "πιν" εφαπτοντας την αυτοκόλλητη κεραία σε ένα γυμνό σημείο.
Εκεί δεν έχει όμως κόλα αλλά ένα μαξιλαράκι που σε ένα σημείο προεξέχει το "πιν".
Πως θα κάτσει το ρημάδι χωρίς κόλα εκεί?? πρόχειρα το έβαλα με λίγη μονωτική..

Αυτό το καλώδιο με το "πιν" έχει και ένα αυτοκόλλητο στα πλάγια που ζητάει να ακουμπάει στο σασί του αυτοκινήτου.
Αυτό το έκανα αλλά εκεί είναι βαμμένο το αμάξι. Ακόμα και έτσι είναι καλά?

Ακόμα διαβάζοντας εδώ στην πίσω σελίδα βλέπω ότι πρέπει η κεραία να είναι κάθετα.
Μήπως έπρεπε τότε να τοποθετήσω την κεραία στο μπροστινό πλαϊνό "τρίγωνο" παράθυρο του συνοδηγού που δεν ανοίγει??
Ρωτάω γιατί το παρμπρίζ μπροστά κάνει αρκετή καμπύλη και ίσως να είναι στις 40 μοίρες ας πούμε η κεραία.

Αποσυνδεδεμένος samantas

• Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαρ 2015
  • Τόπος: Αττικό Άλσος, Αθήνα
Έχει usb; Αν έχει μπορείς να βάλεις ένα rtl sdr ή κάποιο άλλο dongle

Αποσυνδεδεμένος nick

• Ερευνητές Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2012
  • Τόπος: Αθήνα (Αιγάλεω)
Πάντως με αυτήν την αυτοκόλλητη κεραία ελάχιστοι μένουν ικανοποιημένοι. Υπάρχουν και εξωτερικές κεραίες για το αυτοκίνητο, πιο ακριβές και πιο ζόρικες στην τοποθέτηση, αλλά με εξαιρετική λήψη. Περισσότερα Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Αποσυνδεδεμένος sotos70

• Νέο Μέλος
  • *
ok  ευχαριστω .για το σπιτι τι προτεινετε? ευχαριστω

Συνδεδεμένος babis3g

• SatLeo Legend
ποσα χρηματα διαθετεις για το σπιτι σε dab?

Αποσυνδεδεμένος panos456

• Ερευνητές Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουλ 2011
  • Τόπος: Ημεροβίγλι (Σαντορίνη)
    • FMLIST - Παγκόσμια βάση δεδομένων για FM, TV, DAB+
ok  ευχαριστω .για το σπιτι τι προτεινετε? ευχαριστω
Για το σπίτι η καλύτερη δυνατή λύση για απόδοση είναι μια τηλεοπτική κεραία VHF, όποιος έχει μπορεί να την αξιοποιήσει! Υπάρχουν βέβαια και μικρότερες κεραίες VHF με 2-3 στοιχεία για οικονομία χώρου και να είναι πιο καλαίσθητες...
Εξοπλισμός DX: SDRPlay RSP1A με λογισμικό HDSDR, Sangean ATS-909X, Sangean DPR-69+
Κεραία: Scanmaster D1300 Discone

Διαδικτυακός δέκτης για τον Πύργο Ηλείας μέσω του GlobalTuners (ενεργός για ορισμένες ώρες της ημέρας): Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Συνδεδεμένος babis3g

• SatLeo Legend
μπορω να βαλω λινκ απο μαγαζια (Ελλαδα) με τιμες ή απαγορευεται λογο διαφημισης?

• Τακτικό Μέλος
  • **
Πάντως με αυτήν την αυτοκόλλητη κεραία ελάχιστοι μένουν ικανοποιημένοι. Υπάρχουν και εξωτερικές κεραίες για το αυτοκίνητο, πιο ακριβές και πιο ζόρικες στην τοποθέτηση, αλλά με εξαιρετική λήψη. Περισσότερα Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε
Αυτό το λινκ έβαλα και εγω πριν μερικά ποστ και αναφέρομαι στην αυτοκόλλητη κεραία αλλά ρωτάω και για κεραίες/ανταπτορες τι παίζει κλπ.
Για τους ανταπτορες ξερει κάποιος κατι αλλά και για κεραία σε λογική τιμη?

θα προτιμούσα να κρατήσω την μαμά βάση για κεραία που έχει το c3 αλλά και την καλωδίωση αν γίνεται.. να έχω άριστη λήψη από την στιγμή που θα αποφασίσω να αγοράσω κεραία.

Αποσυνδεδεμένος sotos70

• Νέο Μέλος
  • *

Συνδεδεμένος babis3g

• SatLeo Legend
Κατα αρχην να μη σε παρω στο λαιμο μου γιατι αυτα τα ψηφιακα ειναι περιεργα και ισως με ελλατωματα, οποτε που θελω να καταληξω ... πριν παρεις κατι, δες για τυχον review (συνηθως το γερμανικο αμαζον εχει σχεδον απο ολα τα ραδια)

εχε υποψην και αυτο

εγω σε αυτη τη τιμη θα ξεχωριζα τα

-dual dab 18C
με κατω απο 100 ευρω, εχρωμο, με φωτο (πχ το αλπουμ του δισκου απο καποιο τραγουδι, logo του σταθμου, καποια φωτο απο συμβαν σε εκπομπη με ειδησεις κλπ
και βαζοντας το live μονο απο εξωτερικη κεραια (στο 0:24 φαινεται) στη κανονικη κεραια του ραδιοφωνου κανει δουλεια και με μακρυνη ληψη

εχει και για μπαταριες, δεν ξερω ποσο χρονο πανε, αλλα ενα ποδοσφαιρικο παιχνιδι θα το καλυπτει ανετα αν τυχει διακοπη

sony xdr s61d
βλεπω καλες κριτικες σε οσα sites κοιταξα και πιστευω ειναι εταιρια με εμπιστοσυνη απο θεμα ποιοτητας, καλη διαρκεια μπαταριας για ψηφιακο

-xoro dab 600ir
με μολις γυρω στα 107 ευρω απο δικο μας μαγαζι ... με dab, fm, internet radio, 300+ μηνες για σταθμους, δυνατο στερεο ηχειο, equalizer, εχρωμη οθονη (αλλα δεν νομιζω να εχει υποστηριξη φωτογραφιας) τηλεκοντρολ, retro στυλ, αλλα δεν παιρνει μπαταριες

sangean dpr-25 & οτι δεις απο seangen πιστευω ειναι καλα γιατι εχουν αρκετοι εδω μεσα αυτη τη μαρκα, δεν εχω δει παραπονα

ξεκινα με αυτα και θα βρεις και αλλα, μην βιαστεις

Αποσυνδεδεμένος sotos70

• Νέο Μέλος
  • *
ευχαριστω για την βοηθεια καλο βραδυ!!!!!!!!!!

Συνδεδεμένος babis3g

• SatLeo Legend
Για οσους θελουν κατι ανθεκτικο και να εχει διαφορες πηγες τροφοδοσιας το sangean mmr-88dab (survivor)

και στην αγορα μας γυρω στα 120 ευρω

• Τακτικό Μέλος
  • **
Έβαλα στο αμάξι ενα χ7200dab αλλά δυστυχώς ειναι με την αυτοκόλλητη εσωτερική κεραία.
Eκανα μια βόλτα Άπτερα/Αποκορωνα κλειδωμένος στην 12c αλλά τίποτα.

Εδω διαβάζω ότι παλιότερα έβγαιναν περιστασιακά τα dvb-t απο Αθήνα.

Που να πάω ακριβώς να το τσεκάρω καλύτερα?
Ένα λινκ από google maps που ειχε πραγματοποιηθεί η λήψη dvb-t θα βοηθούσε γιατί η κεραία αυτή δεν επιτρέπει πολλά πολλά.

Και κάτι ακόμα off topic. .  ψάχνω ένα σημείο να μπει μια κεραία wifi που να καλύπτει ευρύτερα τμήματα της πόλης των Χανίων.
Αν κάποιος διαθέτει χώρο ας επικοινωνήσει.

Συνδεδεμένος babis3g

• SatLeo Legend
δεν νομιζω να βγει τηλεοραση στο dab ραδιο (αλλο το dvd-t) ... στο 12C ειναι ο υμηττος ert dab στο ραδιο και δεν ξερω αν ακομα κανουν κυκλικη εκπομπη γιατι μελος αναφερε οτι δυναμωσε το σημα προς κορινθο οποτε μπορει να αλλαξαν σε κατευθυνση που δεν θα ερχεται σημα εκει κατω ...

αλλα και κυκλικη να κανουν ακομα,  η ερτ εχει μολις 300w στο ραδιο, η τηλεοραση που επιασαν πρεπει να εχει πανω απο 3+kw (3000w)και επισης για το ραδιο πρεπει να πετυχεις καλη μερα με ληψη (δες την τροποσφαιρα που ειπα) και να μην υπαρχει εμποδιο (λοφος, σπιτι, βουνο μπροστα προς αθηνα, πχ καπου ψηλα, ισως ψηλα σε βουνο ή και παραλια αρκει να ειναι καθαρο πεδιο αν σου βγει η αθηνα

δυτικα ψηλα ή παραλια του νησιου (παλι χωρις εμποδια) αρκει να κοιταει καθαρα προς ιταλια, κοιτας το 6A, 6C, 12A για μαλτα και ξανα 12C, 12A, 12D για ιταλια τα πιο πιθανα αν περασουν με πολυ καλη τροποσφαιρα (πολυ καλη μερα)

Συγχώνευση: Τετ  9 Μαΐ 2018, 15:33

οι ιταλοι βγαινουν με 2000, 4000, 8000 (αναλογα τη περιοχη που εκπεμπουν) watts και η μαλτα με 10000 watts ... εχεις πιο πολλες πιαθανοτητες να πιασεις αυτους, παρα αθηνα με μολιςς 300watts ...και η αθηνα νομιζω γινεται, αλλα θελεις πολυ καλη μερα

• Τακτικό Μέλος
  • **
Λοιπόν να πω για το kenwood KDC-X7200DAB μια καλύτερη γνώμη μιας και το έχω λίγο καιρό.
Τελικά έκανα λάθος ο ήχος είναι αρκετά καλός αλλα τα υπόλοιπα είναι μέτρια, έπρεπε να μπω και να ρυθμίσω εκτος απο τα κλασικά eq loudness αρκετά ακόμα για να ακούγετε ευχάριστα.
Έχει αρκετά καλούδια στον ηχο.

Αυτός που το σχεδίασε δεν έβαλε ένα usb ούτε auxiliary μπροστά αλλά το μεγάλο πρόβλημα είναι τα πλήκτρα .
Τα πλήκτρα είναι κολλητά μικρά και κοκοσχεδιασμενα ενω υπάρχει αρκετός ανεκμεταλλευτος χώρος .
sk@t@ τα έχουν κάνει, είναι πολύ δύσκολο να πατήσεις να παει στον επόμενο/προηγούμενο σταθμό η κομμάτι, μην κρίνετε από τις φωτογραφίες είναι πολύ χειρότερα τα πράγματα, πραγματικά πολύ ενοχλητικά στην καθημερινότητα.

θυμάμαι όταν το άνοιξα που γέλαγα γιατί μου θύμιζε παλιομοδιτικο ραδιοκασετοφωνο αυτοκινήτου.
Μου άρεσε πριν το τοποθετήσω και καταλάβω τι παίζει γιατί ο απλός σχεδιασμός έδειχνε ευκολότερος σε σχέση με τον αχταρμά άλλων, αλλά τελικά είναι πολύ πίσω.
Στις φωτογραφίες δείχνει κούκλα.. αλλά καμία σχέση είναι χάλι τα πλήκτρα, χειρότερα δεν γίνετε χωρίς υπερβολές

Οπότε ότι χειρότερο τα πλήκτρα αλλά και η λήψη fm που δουλεύω και είναι απαράδεκτη, μιλάμε για δραματική πτώση στην λήψη σε σχέση με ένα pioneer του 2005, το έχω γράψει και προηγουμένως.
Ακόμα αν είναι δυνατόν οι άχρηστοι δεν έχουν βάλει να κάνει dim η οθόνη όταν ανάβεις τα φώτα, το έχει με ρολόι, ρυθμίζεις ποια ώρα της ημέρας να χαμηλώνει το φως της οθόνης.
ΠΟΤΕ δεν θα έπαιρνα ξανά kenwood.
Θα δοκιμάσω κάποια στιγμή με το παλιό και το καινούργιο ραδιο σε ένα σημείο που δεν πιάνει καλά να δω την διάφορα, μου κάνει εντύπωση δεν το πιστεύω.

Συνδεδεμένος babis3g

• SatLeo Legend
Αλλο ενα ραδιοφωνο με καλη τιμη που μου τραβηξε την προσοχη με bluetooth, internet radio, dab, fm & remote control γυρω στα 100 ευρω (με ταχυδρομιο απο εξωτερικο) ειναι και τοTERRIS IWR 282 - Internetradio / Bluetooth / DAB+

Παράθεση
Γενικά:
· Λήψη έως και 18.000 ραδιοφωνικών σταθμών διαδικτύου, καθώς και podcasts

· Ασύρματη λήψη μέσω WLAN

· Έγχρωμη οθόνη 3,2 ιντσών

· Ενσωματωμένος ψηφιακός δέκτης DAB / DAB +

· Χειροκίνητη και αυτόματη αναζήτηση σταθμών FM / DAB ραδιόφωνο

· Μουσική ροής μέσω Bluetooth 2.1 + EDR (Enhanced Data Rate) - για ασύρματη αναπαραγωγή μουσικής από το smartphone ή το tablet σας

· Ξυπνήστε μέσω Internet, DAB ή ραδιόφωνο FM ή ήχο συναγερμού

· Χρονοδιακόπτης ύπνου και λειτουργία αναβολής

· Ρυθμιστής FM PLL με λειτουργία RDS

· Καλά σχεδιασμένη ιδέα λειτουργίας με περιστροφικό και έλεγχο πίεσης

· Θύρα USB για αναπαραγωγή αρχείων MP3 από το USB stick (έως και 128 GB)

· Εύκολος έλεγχος μέσω εφαρμογής smartphone (iOS / Android)

· Διαχείριση αγαπημένων στη συσκευή και εύκολη μέσω ιστοσελίδας

· Εμφάνιση ώρας και ημερομηνίας

· Ο χρόνος μπορεί να συγχρονιστεί μέσω του RDS και του Internet

· 30 προεπιλογές σταθμών για ραδιόφωνο Internet, DAB ή ραδιόφωνο FM στη μονάδα

συνδέσεις:

· Είσοδος ήχου AUX IN (υποδοχή 3,5 mm)

· Έξοδος ήχου AUX OUT (υποδοχή 3,5 mm)

· Ακουστικά (υποδοχή 3,5 mm)

· Ethernet RJ45

· USB 2.0

Διαστάσεις (Π x Β x Υ):

· Περίπου 280 x 126 x 127 mm

Αξεσουάρ:

· Τηλεχειριστήριο συμπεριλαμβανομένης της μπαταρίας

· Οδηγίες λειτουργίας και κάρτα εγγύησης

• Τακτικό Μέλος
  • **
απλα το αναφέρω χωρίς να ξέρω αν αξίζει ούτε αν στέλνει και πόσο στοιχίζει.

εχει και κουπονι το PAMPER20 που ρίχνει την τιμή στα 47$ au αν δεν κάνω λάθος

Αποσυνδεδεμένος gewrgios

• SatLeo Legend
Αγορασα με παραγγελια  μεσω γνωστου στην Γερμανια το ραδιοφωνο αυτοκινητου dab+ JVC KD-X441DBT
 Σημερα το παρελαβα απο το ταχυδρομειο συστημενο δεμα το παραπανω ραδιο
Δεν ζητησα πολλα εξτρα να περιλαμβανει λογω του οτι παλαιο ιχ εχω και δεν ηθελα να το καταντησω σαν την Πορσε με λαστιχα τελευταιας κατηγοριας που λεει το γνωστο ανεκδοτο
Το πηγα σε μαστορα ηλεκτρολογο ιχ και το τοποθετησε
Αλλα ομως ποτε του δεν ξαναδε dab+
Ουτε ακουσε ποτε!
 Ετσι το αφησαμε το φλεγον ζητημα της τοποθετησης κεραιας εσωτερικης dab+στο αμαξι μεχρι να δει διαφορα βιντεακια επιμορφωτικα  να παρει ιδεα απο κεραιες dab+σε ιχ !
Θα επανελθω οταν με ειδοποιηση για το οτι αποκτησε αντιληψη του θεματος.
Το κουτι περιειχε την κεραια αυτη και ενα σκαριφημα στα Γερμανικα νομιζω αλλα δεν ηταν διαφωτιστικο !
Ε καλα ποσοι αλλοι ακομα δεν θαχουν ακουσει για το dab+σε ιχ !!!!!!
Δεκτες γνωμες για το ραδιο!Εψαξα να δω εδω αν υπαρχει το μοντελο βγαζει σε σαιτ αγορων εξαντληθηκε!
Ας καποιος με διαφωτισει σε θεματα bluetooth του εν λογω κινητου θα το εκτιμησω πολυ
 Επισης κι ως τηλεχειριστηριο ραδιοφωνου!παλι μεσω κινητου!
Εξαλλου θα περιμενω να μαθει ο τεχνικος μου για την κεραια dab+.Ως τοτε εχω ενα καλο ραδιο fm και στα αλλα δικτυα!!

Συνδεδεμένος babis3g

• SatLeo Legend
Για το dab δεν θα ξερεις σιγουρα αν η κεραια ή ο δεκτης κανει δουλεια ... εκτος αν πας καπου ψηλα που περναγε ηδη πριν ερα πατρα, ιταλια ή μαλτα με το μικρο sony ραδιακι ... ή αν ξανα πας μερα με καλη διαδοση και να παρεις μαζι σου και το μικρο φορητο να δεις αν βγαζει και αυτο dab
Αλλα αν και δεν εχω εμπειρια με αυτοκινητα, προσωπικα οριακες dab ληψεις (1-3 μοναδες σημα σε ραδιο που ειναι στο χερι και σε εξωτερικο χωρο) αν η κεραια ειναι μεσα στη καμπινα αυτοκινητου, δεν το βλεπω θετικα

Αποσυνδεδεμένος gewrgios

• SatLeo Legend
Μπαμπη ευχαριστω γι αυτα που ειπες!
Ετσι θελω κι εγω να γινει
!Αλλα εγραψα τα παραπανω για να δειξω οτι παω συμφωνα με ''ετσι λενε οι γραφες!'
'Εγω θα πεταω απο την χαρα μου να πιασω ετσι dab+Σιγα μην ηθελα την εσωτερικη κεραια!Αλλα να γιατι την εχουν?
Οσοι ενας δυο μετρημενοι στα δαχτλα του χεριου εχουν βαλει την εσωτερικη κεραια στο ΙΧ τους ?Η πιανουν με την ηδη κεραια του ιχ τους και απλα την σδεσανε με  το δεκτη dab+?
Καπου ειναι ενα δυο φιλαρακια που με το ιχ τους ανεφεραν ληψεις σε dab+
Θελω να πιστευω οτι εχουν ραδιοdab+στο ΙΧ τους.
Εκτος κι αν εχουν οπως  εγω τα ραδιακια χειρος και με το ιχ κανανε ληψεις να δουνε που υπαρχει και που χανεται το σημα!

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
φιλε αν καποιο απογευμα σε φερει ο δρομος προς αρτα, σε πετυχαινω συχνα εδω, ανεβα πανω στο τουριστικο στο δρομο για λιμινη εκει κανω τις ληψεις και πιανω και τους ιταλους και την ΕΡΤ dab απο Παναχαικο
GATE 7

Δεκτης Octagon SF8008
LNB Mti λευκό

Αποσυνδεδεμένος gewrgios

• SatLeo Legend
Νεκταριε θα ζητησω το τηλεφωνο απο τον Α. Τ. να σε ειδοποιησω αν ανεβω Αρτα να το δεις!
ΔΕΝ αναφερόμαστε ονομαστικά σε άτομα εντός και εκτός φόρουμ χωρίς την άδειά τους (εξαιρούνται τα δημόσια πρόσωπα).

Συγχώνευση: Δευ 11 Ιουν 2018, 19:57

Με το KD-X441DBT, το JVC δεν χρησιμοποιεί μονάδα CD, αλλά διαφορετικά το φτηνό ραδιόφωνο αυτοκινήτου έχει πολλά να προσφέρει.

Οι ασημένιοι δίσκοι με ζόμπι στο αυτοκίνητο δεν χρειάζεται να είναι σήμερα. ταιριάζει σε ένα USB stick συλλογές όλη η μουσική και οι περισσότεροι άνθρωποι φορούν τα αγαπημένα τους τραγούδια που έχουν ήδη στο τηλέφωνο μαζί του ή ρεύμα απευθείας μέσω internet ραδιόφωνο ή Spotify και ΣΙΑ Και ακριβώς αυτό είναι το KD-X441DBT απόλυτα προετοιμασμένοι. Έτσι, για την ασύρματη μετάδοση ήχου μέσω Bluetooth έως πέντε κινητά τηλέφωνα ταυτόχρονα ζευγάρι, έτσι ώστε οι μουσικές συλλογές των smartphones όλων των επιβατών του αυτοκινήτου είναι πάνω στο φυτό. Για κλήσεις hands-free, η JVC μπορεί να συνδυαστεί με δύο τηλέφωνα ταυτόχρονα, για παράδειγμα, για τηλέφωνα για το σπίτι και το γραφείο. Οι ενσύρματες συνδέσεις μπορούν εύκολα να προσεγγιστούν μέσω της υποδοχής USB μπροστά στη μουσική με τα ραβδιά, τα τηλέφωνα Android ή τα iPhone. Έγινε αναπαραγωγή MP3, WMA, Αρχεία WAV και αρχεία FLAC μέχρι και 24 bit / 48 kHz. Το KD-X441DBT υποστηρίζει επίσης την εφαρμογή τηλεχειριστηρίου JVC. Αυτό επιτρέπει τη λειτουργία του ραδιοφώνου μέσω Android ή iOSPhones. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για τη ρύθμιση των χαρακτηριστικών ήχου. Με αυτό τον τρόπο, οι παράμετροι του ισχυρού ολοκληρωμένου DSP μπορούν να ρυθμιστούν εύκολα μέσω της οθόνης αφής. Μεταξύ άλλων, προσφέρονται ένας ημιπαραμετρικός ισοσταθμιστής δεκατριών όγκων, η διόρθωση του χρόνου πτήσης και οι διασταυρώσεις. 

Το ψηφιακό ραδιόφωνο

Ακόμη και στον δέκτη η JVC δεν έχει αποθηκεύσει. Ακόμη και με αυτό το μάλλον φθηνό ραδιόφωνο JVC βασίζεται στον αποδεδειγμένο συνδυασμό FM και ψηφιακού ραδιοφώνου DAB +. Εκτός από τους συνηθισμένους αναλογικούς ραδιοφωνικούς ακροατές, υπάρχουν στη Γερμανία περισσότεροι από 160 ψηφιακοί ραδιοφωνικοί σταθμοί σε ποιότητα χωρίς θόρυβο. Η εναλλαγή μεταξύ του FM και του DAB + πραγματοποιείται χωρίς διακοπές και χωρίς άλματα στο επίπεδο χάρη στο "Seamless Blending".

συμπέρασμα
Ποιος οδηγεί τη συλλογή του CD ούτως ή άλλως όχι πλέον στο αυτοκίνητο, βρίσκεται με το χρυσό δικαίωμα JVC KD-X441DBT χωρίς κίνηση. Ο φτηνός δέκτης μέσων λειτουργεί καλά με smartphones, πηγη hifitest.de τωρα το βρηκα εχει κι αλλα ραδια εκει με κριτικες Σημειωση εγω δεν ηθελα ναχει για cd !!

Συγχώνευση: Δευ 11 Ιουν 2018, 23:19
Δεν θα επαναληφθει

Συνδεδεμένος babis3g

• SatLeo Legend
Κι εδώ βλέπετε το SONY DSX-A300DAB που πριν από μερικούς μήνες έβαλα στο αυτοκίνητο με τιμή αγοράς 115 ευρώ:

Αλλο ενα στην ιδια σειρα για αυτοκινητο ειναι και το DSX-A310DAB ... δεν ειδα τις διαφορες μεταξυ του Α300 αλλα το Α310 εχει 10 ρυθμισεις με equalizer,  extra bass, usb, 4X55 watts ... αυτη την εποχη ειναι γυρω στα 90 ευρω (skroutz) ... ps καλο ειναι να κοιταξετε και τυχον κριτικες ή γνωμες απο αλλους φιλους

>> Επισης οποιος θελει ενα μικρο φορητο χεριου για καθε αναγκη και οχι μια απλη φτηνη λυση ... απο την sony με πολυ καλες κριτiκες (απο το amazon UK & sony UK) για την ποιοτητα του ... το XDR-V20D
Mε επαναφορτηζομενη μπαταρια γυρω στις 17 ωρες (βαση κατασκευαστη) αλλα δεν εχει εχρωμη οθονη και υποστηριξη εικονας

Συγχώνευση: Πεμ 28 Ιουν 2018, 16:03

Δυστυχως δεν υπαρχει στην Ευρωπαϊκη αγορα, αλλα το βαζω στη λιστα εχοντας παρα πολυ καλη εμπειρια με 2 ραδια Tecsun (pl-747 & de13 solar emergency) ... Eνα ψηφιακο ραδιο πoυ δειχνει ενδιαφερον  ειναι και το Tecsun Apogee DAB+

Το πλεονεκτημα προφανως πολυ καλη ευαισθησια αλλα βαση των αλλων 2 που εχω στα fm (δεν δοκιμασα το ψηφιακο) remote control, 8 αλλαγες σε equalizer (8 pre modes), Dynamic Range Control για τον ηχο, sleep timer, alarm/snooze, time 12/24 modes, aux in mode, bluetooth, ρυθμιζομενο backlight (αδυνατο, μετριο, δυνατο, και δυνατοτητα απο 10-180 δευτερα σε φωτεινοτητα στη καθε σκαλα), auto & manual tune, 10 μνημες στα fm & 10 dab, εχρωμη οθονη, υποστηριξη φωτο (αν δινει ο σταθμος) με δυνατοτητα μεγενθυσης, υποδoχη ακουστiκων 3.5m stereo ... και ισως το πιο βασικο για μερικους ... υποδοχη πισω για εξωτερικη κεραια (female 3.5 mm mono plug)
ΔΕΝ παιρνει μπαταριες και μαλλον αναβαθμηση (υπαρχει πισω ενα usb, ο οδηγος λεει για εργοστασιακη χρηση)

[ Τα συνημμένα δεν εμφανίζονται στους επισκέπτες ]

* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΗΠΕΙΡΟ (νομοί Άρτας & Πρέβεζας)  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 21/11/2024 (11:54)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: babis3g Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 21/11/2024 (10:06)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: nogyo.exe Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 21/11/2024 (08:57)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: Ερευνητής Αλήθειας Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 21/11/2024 (04:15)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: Hacker?pcs Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 21/11/2024 (01:08)
* Απ: Μακρινές ραδιοφωνικές λήψεις, εντός ή εκτός Ελλάδας DX  Μέλος: thanost Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 21/11/2024 (00:13)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 20/11/2024 (22:50)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: gewrgios Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 20/11/2024 (22:39)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: maarinos Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 20/11/2024 (22:37)
* Απ: Μακρινές ραδιοφωνικές λήψεις, εντός ή εκτός Ελλάδας DX  Μέλος: first Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 20/11/2024 (21:38)
* Απ: Μακρινές ραδιοφωνικές λήψεις, εντός ή εκτός Ελλάδας DX  Μέλος: thanost Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 20/11/2024 (21:13)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: xristakos22 Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 20/11/2024 (19:17)
* Απ: Μακρινές ραδιοφωνικές λήψεις, εντός ή εκτός Ελλάδας DX  Μέλος: first Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 20/11/2024 (19:11)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΚΡΗΤΗ  Μέλος: PanosRadio Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 20/11/2024 (19:06)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: anfoukas Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 20/11/2024 (18:01)
* Απ: Το OPEN (πρώην Epsilon) στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: paksat Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 20/11/2024 (17:53)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: Ερευνητής Αλήθειας Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 20/11/2024 (15:47)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: johnpapad24 Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 20/11/2024 (14:52)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: nogyo.exe Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 20/11/2024 (14:52)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: johnpapad24 Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 20/11/2024 (14:50)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: Latinsoapsfever Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 20/11/2024 (14:37)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΚΡΗΤΗ  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 20/11/2024 (12:57)
* Απ: CB Radio   Μέλος: babis3g Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 20/11/2024 (12:46)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: johnpapad24 Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 20/11/2024 (12:17)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: Latinsoapsfever Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 20/11/2024 (12:06)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: johnpapad24 Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 20/11/2024 (11:36)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: paksat Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 20/11/2024 (11:32)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: Latinsoapsfever Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 20/11/2024 (11:31)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: johnpapad24 Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 20/11/2024 (11:13)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: Latinsoapsfever Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 20/11/2024 (11:10)