Ναι τα ειδα, καποιος ειπε οτι ο αναμεταδοτης ηταν απεναντι του και ειχε διαλειψεις
Ομως αλλοι λενε οτι πιανει καλα
Ισως στο dab να εχει καποιο κουσουρι, οπως βρηκα το προβλημα με το τροφοδοτικο με τα FM που και εκει εκανε διαλειψεις μεχρι που εκανα στυλ κουλουρας το τροφοδοτικο του, και τα FM εφτιαξαν
Δυστυχως δεν το δουλευεω με dab (γιατι δεν πιανει εδω στη περιοχη) για να μαθω τα κουσουρια του και σε αυτη τη μπαντα
Μου φαινεται περιεργο το ενα να πιανει 5-6 μοναδες σημα και το αλλο τιποτα, δεν μπορει να ειναι τοσο σκαρτο (ισως και να ειναι)
(ευτυχως η μνημη σταθμων μενει, αλλα οχι ολες οι αλλες ρυθμισεις)
Yπαρχει περιπτωση να εχασε και την ρυθμιση για ψαξιμο σε ολους τους σταθμους και να εψαξε μονο τους δυνατους
Αυτο που κλεινει τελειως τη τροφοδοτηση, ειναι καλο αν υπαρχουν μπαταριες, ομως στα FM χανει μερικες ρυθμισεις πχ την ωρα και θελει ξανα απο την αρχη ρυθμιση γιατι δεν παιρνει αυτοματα απο τους σταθμους στα FM
Κατι αλλο ... το ραδιο εχει και manual scan αλλα δεν το λεει ο οδηγος, τωρα καπως μου βγαινει οταν παω στο menou του autoscan, δεν εχω βρει την σωστη σειρα ακομα
Μου βγαζει και καποια συχνοτητα 12Ν στο dab (αλλα και ακομα κατι αλλες) οταν καταφερω και βαλω στο χειροκινητο ψαξιμο, που το αλλο δεν εχει αυτες τις οπως δειχνει επιπλεον συνχοτητες, την επομενη θα βαλω φωτο...
τωρα δοκιμαζω την μπαταρια στα FM, με επαναφορτιζομενες 1,2 ν - sony 1900 mah παιζει 7 ωρες, θα το αφησω ετσι σε ενα σταθμο οσο παει ... και η επομενη κινηση θα ειναι με αλκαλικες σε ενα σταθμο οσο πανε