Δειτε αυτο το video, αλλα προχωριστε το να δειτε και τις αλλες συχνοτητες
ειναι Δουκαδες στο κατωχωρι και πιο πολυ ερχεται πιο δυνατα σε συγκεκριμενο σημειο 50 μετρων ... το χωριο ειναι πιο κατω απο το βουνο Τρουμπετα και απο κατω των βουνων Παλεοκαστριστας και Αγια Αννα .... δηλαδη γυρω γυρω ειναι βουνα και το μονο περασμα που εχω ειναι απο νοτια ... στην αρχη νομιζα οτι ειναι παρεμβολες ... αλλα μετα απο καιρο που εχω το ψηφιακο μπορω να πω οτι αυτα ειναι σηματα dab και ερχονται κατω απο το βουνο (που δεν υπαρχει οπτικη) μεσω τροποσφαιρικης ... και λεω τον λογο
1) Δεν επιανα το αναλογικο περιπου στο 9Α ερτ απο παντοκρατορα που στην πολη και σε τοσες αλλες κορυφες που εχω παει ... δηλαδη 9Α, 9Β δεν πεταγε γραμμες
2) Οσες φορες πηγα για ληψεις ψηλα απο Ιταλια, δεν πιάνει τα ψηφιακα τηλεορασης vhf που βγαινουν και περνανε οι Ιταλοι rai & mediaset καπου στο 5Α, 5Β κλπ ... δεν πεταγε καν γραμμες ... (τα εχω βγαλει με την φορητη tv και κεραια ενα απλο συρμα, το ψηφιακο ραδιο που ειχα διπλα ουτε καν βλεπει κατι απο γραμμες)
3) Δεν ειναι παρεμβολες γιατι εχω παει και επανω Τρουμπετα που εχουν βαλει vhf πιθανα για ασθενοφορο, ταξί κλπ (το εχω αναφερει σε αλλο νημα και εχω φωτο) και ημουν στα 10 μετρα απο εκει (ακουω & την γεννητρια που κατι εκπεμπει) ... παντα πηγαινα εκει ακομα και πριν βαλουν τις κεραιες ... επισης εχω παει κοντα στις κεραιες τηλεορασης Παλεοκαστριτσα (EDIT την κορυφη τερμα απο πανω στους Λακωνες) ακριβως απο πανω του βουνου (οι κεραιες ειναι απο κατω και πιο χαμηλα) και δεν ειδα ουτε εκει γραμμες (παρεμβολες)
φευγω απο το χωριο χαμηλα και παω επανω στο βουνο ψηλα γιατι λεω κατι θα βγει ... χαθηκαν ολα ... ξανα κατω, παλι γραμμες ... ειναι καποιο συγκεκριμενο σημειο που "σκαει" τροποσφαιρικη (EDIT οταν υπαρχει τετοιου ειδους) ... Αρα δεν εχει πιάσει ποτε κατι αλλο, οπως η ψηφιακη tv που βγαζει μονο το dvbt / dvbt2 (σε καποιες περιπτωσεις δεν κλειδωνουν οπως σε εμενα τα Αλbανικα dvb t2)
απλα λεω οτι αν δειτε γραμμες πιθανο ειναι κατι τροποσφαιρικο ακομα και αν ερχονται σε σημεια που φαινονται απιθανα με εμποδια γυρω ... σπανιο φαινομανο, αλλα πρεπει να βρεθει το σημειο & δεν ξερω αν εχουν την δυναμη για να κλειδωσει κατι (ισως και ο δεκτης)
Συγχώνευση: Τετ 25 Δεκ 2019, 20:55
4) ακριβως αυτες τις αποτομες γραμμες οπως στο video, κανουν σχεδον ολα τα dx, πριν φανερωθουν και κλειδωσουν οταν εβγαζα ολα τα μακρυνα ... το λεω σιγουρα γιατι εχω παει πολλες φορες και περιμενα για να εμφανιστουν ... οταν πηγαινα στις αρχες (το εχω ξανα αναφερει) καθομουν ωρες με καφε να δω τι παιζει και πρακολουθουσα τις συνοτητες εκει ψηλα στις κορυφες μεχρι να εμφανιστουν (στο manual tune αν μεινει εκει σου δειχνει αν περασει σημα)
Συγχώνευση: Τετ 25 Δεκ 2019, 21:35
5) και τωρα που θυμηθηκα ... πηγα στο χωριο πανω ψηλα στο εκκλησακι Αγ. Συμεών που εκει πιο περα εχει κεραια κινητης ο cosmote ... ανεβηκα επανω στο μεταλικο σπιτακι που εχουν βαλει τις κεραιες (γιατι απο εκει εβλεπε και βορεια) δηλαδη οι κεραιες ηταν στα 3 μετρα πιο ψηλα ... ουτε καν γραμμες σε καποια συχνοτητα απο παρεμβολες (προφανως υπηρχαν αλλα δεν τις ειδε το ραδιο 3 μετρα πανω μου οι κεραιες κινητης)
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες.
Εγγραφείτε ή
Συνδεθείτε