Πριν λιγο ... καλουτισκη μερα για dab ... γραμμες ειχε και το 11C (μαλλον Κροατης, αλλα δεν κλειδωσε κατι, δεν ειναι στο video αυτο) ... εβαλα μια χειροκινητη ανιχνευση με τα
7Α Πατρα (καλη μερα για την ερτ)
10A Kροατης oiv (παιζει στο video, βγηκε μετα)
11D Aγνωστο, δεν κλειδωσε, εκατσα 2 ωρο, φαινεται θελει κοκκινισμα στον τροπομετρητη
12A eurodab (τερμα μοναδες)
12Β mux dab+ taa ... κλειδωσε μια φορα & πολυ γρηγορα (δευτερολεπτα) ισα ισα να μου πει εγω ειμαι και οχι το 12Β dab+ rai ... απο πολυ βορεια Ιταλιας ... προσπαθησα να το βαλω απο την μνημη, αλλα δεν παιζει αφου δεν ξανα κλειδωσε ποτε
12C dab italia ... σχεδον τερμα μοναδες
ΤPEG προφανως απο το 12Α eurodab, το φτηνο ραδιακι το κλειδωσε αλλα δεν παιζει τυχον πληροφοριες, το ραδιο ειναι παλια τεχνολογια και απλο, οποτε οσοι εχετε συγχρονο, ισως δειξει κατι ... στο τελος του video με το tpeg φαινεται λιγο η Αδριατική (αχνά το μπλε πισω)
Συγχώνευση: Τρι 25 Φεβ 2020, 18:15
σημερα καλυτερα ο νοτος
eurodab 12A ... σημερα το πρωι λιγο πιο περα απο το σπιτι στο κατωχωρι, απο νοτια ... πιθανο καποια αντανακλαση απο τα βουνα γυρω μου ... ή το μοναδικο περασμα απο νοτια διπλα απο το σπτι στο τελος του video
και εδω οι πρωτες ληψεις Mαλτα για φετος 6Α & 6C ... το 12Α μαλτα δεν περασε γιατι ο ιταλος εχει τερμα μοναδες και σημερα ... ουτε κιχ το 10Α adn, δεν ξερω γιατι, στο ιδιο σημειο ειχε βγαλει & τερμα μοναδες ... η ερτ χανονταν και ερχονταν στο καλυτερο 3 μοναδες ... μια φορα γραμμες το 12Β .... τωρα θα με πειτε παρανοϊκό αλλα εκει γυρω στο 8 κολλησε μια φορα (μετα την ερτ) ετυχε
και με λιγο καλυτερρο σημα