εγω νομιζω οτι μαλλον ανοιξαν και άλλο πομπο και δεν θα εχουν καλο συνχρονισμο / αλληλο ταπωνουν μεταξυ τους ... το λεω γιατι το link που μας ειχε δειξει ο Πανος (πριν καιρο) ελεγε οτι θα ανοιξουν σταδιακα και σε αλλα σημεια (calabria) ... επισης κατι παιζει με αυτους γιατι την πρωτη φορα μολις ανοιξαν (να υποθεσω ενα μονο σημειο, δηλαδη ενας πομπος) το ID ελεγε adn test, μετα το πετυχα να λεει adn italia ... τωρα που μου βγαινει οσες φορες πηγα τελευταια (μεχρι τωρα) λεει adn dab ... μαλλον κατι ανοιξαν και προς εσενα πεφτει επιρεασμος... δεν νομιζω να κλέινουν dab+ πομπους, εδω οσο παει σιγα σιγα ολο και κατι ανοιγουν για να μπει dab+ παντου (ολοι οι παροχοι)
Συγχώνευση: Παρ 31 Ιουλ 2020, 02:40
θυμαμαι πριν 3 χρονια που πρωτο πηγα για ληψεις τα 12C (τοτε ειχε μονο στο martina franca) και μετα 12Α τις περισσοτερες φορες ηταν σχεδον τιγκα απο σημα ... τωρα τελευταια (απο περσι το προσεξα) καποιες φορες το 12Α κανει και μισαωρο να φανει σε σημεια και το 12C εχει χαμηλωσει σημα τις περισσοτερες φορες ... πρεπει να εχουν βαλει και άλλους πομπους γυρω μου ... επισης τωρα που το σκεφτομαι, το 10Α ADN περναει με χαμηλο σημα και ερχεται/χανεται σε καποιες στιγμες, αλλά μπορει και να ειναι ετσι η διαδοση (αυτη την εποχη) για το 10Α